121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    2016-ban ennek a csodás fejlesztőnek még mindig ismeretlen a dinamikus időjárás fogalma....De majd megmagyarázzák,hogy másra fordítottak inkább időt....

Például a hangokra...Rengeteg időt felemészt míg felvették az összes különböző hangot, megálmodták melyik autóhoz melyik illik és alátették...

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.21. 17:01:48
  • Totti5
    We also learn that the inclusion of weather is planned, but this time around Polyphony Digital isn’t going to implement dynamic weather, and we’ll be able to select it at the start of the race.
  • samsung123
    Nekem egyre jobban bejön, kíváncsi leszek rá. A GT kormány is jól néz ki, más kérédés az ára és a hozzá tartozó végeleges minőség majd.
  • TDC Geronimo
    Moby nézd már meg overwatchhoz mekkora day 1 patch van és mennyit foglal a játék. Thx
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.21. 13:53:59
  • arty
    1.) már amelyik kocsinak
    2.) már amelyiké használható

;-)

viszont továbbra is hasalhatsz az úton, ülhetsz a hátsóablakba szűrt partvisnyélen vagy hasalhatsz a kocsi tetején(!) - nem véletlen játszanak sokan a videon látható nézetből (én is általában oda kényszerültem...), egyszerűen a gétében minden nézet szar, hibás, nem testreszabható. japó hülyegyerek persze nem foglalkozik vele, mert igyis elmegy 10 misi, minek időt feccölni bele, amikor olyaokkal is töltheti az időt, mint pl.
  • Tikal #51053
    lesz cockpit view, nem? volt az már az előző részben is :)
  • arty
    tehát pár streamernek azé' csak meg kell vennie ;) az esgén balee4 az early "streamerünk" ;))
  • arty
    nagyon jó ez a kameranézet! időutazás a gt1 idejébe, amikor még biztosan okés is volt ...
  • arty
    a japán SZAKemberek üdvözletüket küldik!
  • arty
    150ért alcantarás t300rs van... 90-100ért alap t300 és g29
    55-60 körül ott a t100

mi az úristent akar ezzel a TH?! ótvarul néz ki, valszeg a t300 alatt lesz minőségben is...
  • Totti5
    Miért? zsé kat akció rpg. Ott a Witcher 3 ha top minőség kell.
  • SlickAdam
    akkor max a fantasztikus törtenet marad...
  • darkSectorxxx #51046
    Hát a verekedéstől nem voltam elájulva. Eléggé darabosnak tűnt
  • TDC Geronimo
    Hát egy korábbi videó alapján fapad kategória
  • darkSectorxxx #51044
    Erre a játékra nagyon kíváncsi leszek.....

• n000rbi
    Ment válasz.
  • Moby
    Chk pm.
  • Tikal #51041
    reméljük a hangokkal is kezdenek majd valamit, én nem akarom azókat az ótvaras nyikorgásokat hallgatni megint...sem a porszívó autokat
  • TDC Geronimo
    Nem teszteknek hiszek, hanem megnéztem pár streamet és sugárba okádtam. Az a "játék" egy minősíthetetlen hulladék.
  • SlickAdam
    legalabb az otvaras v-sync-et aktivalnak basszus...
  • Totti5
    Ez jónak tünik már, bár így megszakérteni nem lehet és továbbra sem értem mi volt az tegnap...
  • SlickAdam

• Bandicoot
    Hmmm,köszi...Akkor várok leárazásra.:/
  • Tatyla
    Sony exkluzív az mindig ennyi
  • Tatyla
    Én, nem rossz de rövidke de nagyon 7 pálya és kakukk, ki lehet unlockolni különböző fokozatokkal extra dolgokat de így egyszer végig tolva olyan 3 óra játék idő van benne, mondom ezt úgy hogy a haverom akivel közösködök mert ő már a végére ért
  • balee4
    Hát látod, nem hittem a teszteknek... :D Amúgy nem lenne olyan szar játék, ha nem futna ilyen kibaszott szarul.
  • Bandicoot
    Te minden nap játszol mindennel vagy miarosebbet csinálsz?
    Egy 250gb-os SSD van a ps4-emben és bőven elférek rajta,fentvan 3-4 játék amikkel tolom és annyi. Egyszerre több - minek?...
  • darkSectorxxx #51031
    Ugye szopattok basszameg!
    38GB szabad helyre írja Uncharted 4 hogy nem tudja feltenni az 1.04-es frissítést mi a hohér fasza?
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Azt ne mond, hogy ezért te pénzt adtál. Ilyeneket még támogatsz is?
  • balee4
    Homefront: The Revolution, avagy valakinek a szarral is játszani kell. :)
  • Totti5
    Jajj amikor meglátom a műanyag kormánykerék felfogató izét ( amivel le lehet szedni ). Lóbaszó GT jel a közepén megmosolyogtató, de tuti agyon van gagyizva. Mai napig nem tudom magam túltetnni a Ferrari TH, sorjás, fröccsöntött, rosszúl illesztett, gagyi anyagokból összerakott 110 ezres csodáján. Amúgy biztos jó csak nem 120-150ért ( 120 ha gagyi pedál lesz hozzá, 150 ha kuplungos ) és még botváltó mindig nincs benne. Mondjuk egy játék lesz csak ami ezt kihasználja az az Assetto Corsa, aztán a Dirt Rally, aztán a CARS. GT? Forza? :(
  • SlickAdam
    meraFrémMegaPé! ja es mert tuti kijön 500 forintbol, nem?

de ja, jo azon is, ugyse latod a tearing-et akcio kozben
  • Moby
    Dee miért venném meg még1x, ha megvan ps4-re?:)
  • samsung123
    Nekem nagyon bejön. Az analóg gombákra meg már évek óta várok, (nagyon hasznos tud leni) mert eddig PC-n rátudtam moddolni a kormányra, de mostmár nem kell azt se :D
  • SlickAdam
    ótóka tönkrevagta nekem is :(
  • Kongy
    Én sem fejeztem be, de az első 2-3 fejezet tetszett. Aztán ráuntam, valahogy a sztori nem érdekelt. Alapvetően imádom a poszt-apok sivatagos környezetet, lehet nekem az vitte el a hátán :D

Arra számítottam anno, hogy egy tök open-world nagy világ lesz, és emlékszem óriásit csalódtam benne.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.20. 16:22:08
  • TDC Geronimo
    Nekem a RAGE volt az egyetlen játék, ami annyira érdektelen volt számomra, hogy végig se vittem. Sose volt ilyen azóta se
  • Kongy
    Szépítettek vele a Rage után, az tény. Mondjuk az se volt rossz játék, de ahhoz képest gyenge volt, ahány évig készült. Én kifejezetten szerettem.
  • n000rbi
    Biztos nem olcsó, pedig elég randa jószág (analóg gombák egy kormányon... mi az úristennek??)