121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Válaszoltam egy hszre. Szóval megy az olvasás?

( segítek, nem én hoztam fel a Forza 6ot, mert semmi értelme ilyen állapotú GTvel szemben )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:00:38
  • LBandi77
    Igen ezt szépen leírtad,de előtte azért sírtál 1 kicsit.
  • Totti5
    "Majd a véglegest kell hasonlítani, de ez a GT ebben az állapotban éppen hogy szét nem esik nem hogy szebb...."

Olvasol is vagy csak úgy jön?
  • LBandi77
    Várjátok már meg a véglegest baszki 1 nap alatt orbitális különbségeket láttunk van még idő,fölösleges ez a siránkozás,kislányok vagyunk?
    És ha akkor sem jön be még mindig van választásod.
  • Moby
    Nem az élvezhetőségről beszélt. Ahogy unrealnoise sem. Mondjuk az videóról amúgy sem szakérthető.
    Természetesen ki fogom próbálni, mégmielőtt valaki belémállna.
  • Totti5
    Jaja időjárás is minek, napszak is, autómodell is. Elég egy szürke aszfalt textúra ami kanyarog, mert verseny.

• LBandi77
    Úgy szeretem ezeket a kritikákat "madarak,hulló falevelek" versenyezni akarsz vagy madarakat nézegetni,mert bár mindenkinek más fontos a játékban,de nekem ha lenne időm madarakat nézegetni az már nem verseny lenne.
  • Moby
    Új szint??? Úgy popuppol minden mint a kurristen. Szét van hullva minden kanyarban a frém (ahogy az előző kettőben is). 2D fák.
    Vizualitásban a forza6 ezt kettéharapja minden létező szinten. Az apex meg...hát azt inkább hagyjuk is.
    Megint vakfanboiság van ezerrel.
  • SlickAdam
    gumicsikorgas meg a kukasdobi ütközeshangok maradtak, najsz
  • Totti5
    Popuppol, hibás árnyékok, statikus, töri a képet, szafrém. Milyen textúra meg hol?

Forza 6 a legszebb jelenleg, szinte tökéletes és tele van élettel ( madarak, hulló falevelek, helikopter stb... )

Majd a véglegest kell hasonlítani, de ez a GT ebben az állapotban éppen hogy szét nem esik nem hogy szebb....
  • Moby
    Van benne gazdagon:D
  • unrealnoise
    Ez a Brand Hatchs a legszebb, legrészletesebb - már most - az összes piacon lévő cucc közül. A Forza 6 is tudott szép lenni, de ez egy új szint, fákban, textúrákban a GTS köröket ver rá... Kérdés, mennyire lesz ez a szint egységes standard, és a frémráta mennyire lesz betonstabil. Illene, már csak a VR miatt is...
  • Totti5
    A Gran Turismo Sport tavaly őszi bejelentése során azt az ígéretet kaptuk, hogy idén tavasszal számíthatunk bétatesztre a Polyphony Digital autóversenyéből, a csütörtöki bemutató-eseményen azonban semmit sem hallhattunk ennek kapcsán.

Most kiderült, hogy miért: Kazunori Yamauchi rendező a Videogamernek adott interjúban elárulta, hogy végül lemondtak a bétáról, összességében ugyanis ez három hónapos csúszást jelentett volna számukra, ami miatt nem tudták volna tartani a 2016-os premiert.

• Totti5
    Na B+....
  • n000rbi
    Annyit nem ér nekem, lehet 5 perc után kukázom a jumpscare miatt :D
  • Kandurex
    Na, 12k-ért úgy néz ki bezsákoltam az Uncsi4-et
  • Moby
    Ötér ajánlgatam itten. Bőségesen megéri, főleg ha az elejétől nem dobja le az agyad a láncot, ahogy az enyém :D
  • n000rbi
    Ócsón hozzácsaphatod a pakkhoz azt is, ha gondolod :)
  • SlickAdam
    az ugye clear, hogy van aki meg nem jatszotta vegig...?
  • Ulthane
    Lol, jo jatek volta az en elveztem, sokkal tobbet ki lehetett volna belole hozni. Kar, hogy a vegere elmentek ebbe a szornyes baromsag iranyba, anelkul ezerszer jobb lett volna.
  • Totti5
    Kormánnyal használhatatlan. Rémesen elavult a T10 és a PD ebben.
  • SlickAdam
  • Moby
    Ez a belsőnézet viszont nagyon rendben van
  • Totti5

• Moby
    Éjszaka egy ültő helyemben lenyomtam az UntilDawn-t
    Jókorát hozott vissza a kezdeti problémákon (amik viszont végig megmaradtak).
    Pros:
    - sztori: egészen nem várt módon lett fasza
    - rendezés: filmes,profi.
    - bevilágítás: különlegesen igényes, láthatóan sokat foglalkoztak vele.
    - graf, helyszínek.
    - karakterválasztás
    Cons:
    - ultraszar, a játék többi részéhez méltatlan, gépies facial mocap
    - az előbbitől csak egy hajszállal jobb, de még mindig szar body mocap
    - túl hosszú felvezetés
    - a válaszutas játékok sajátossága, hogy képtelenség elkerülni a plotholeokat. Nem bántó mértékben, de itt is előfordulnak.

örülökhogynemhagytamkivégül/10.
  • darkSectorxxx #51073
    Ja arra emlékszem, azt hittem tudsz másikat. :)
  • TDC Geronimo
    Mindegy már olvastam, hogy 10 gigás az update csak tudnám akkor minek a lemez, mert a beta ami a teljes játék volt az is ennyi volt...
  • Totti5
    Máig nem értem minek egérkrúzor a GT menübe amikor nincs egér. Zavró, amúgy részről részre jobb a GTk menüje, de valjuk be, amilyen káosz volt a GT5ben, volt honnan feljönni, illetve van itt még amiben szemléletet kellene váltaniuk, ugye pl a beállítások megjegyzése h ne minden áldott autónál folyamatosan ugyan azt lezongorzáni stb... Forza menük mindig is letisztult, egyszerű, kezelhetőek voltak.
  • Moby
    Nem kérdezted, de nem is tudok :)

/régebben volt nekem egy eladó, amit neked szántam volna, de kiderült, hogy beteg a lelke.
  • arty
    "Nálam ez a menü, és UI veri már a Forza-t is simán."

pécére, egérhez tökéletes lenne :D
    maradjunk annyiban, h ennél szubjektivebben megítélhető dolog kevés van a játékban...

(egyébként gt5-6ban volt dinamikus időjárás... ezen a fos ps4en már nem sikerült megoldani :( tuti cellre írták!)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.21. 21:23:57
  • darkSectorxxx #51068
    Vagy más okból! :D

Hallom Doom-ot eladnád 5k-ért? :)

/télleg amúgy stream-ben asszem kérdeztem, nem tudsz valakitől eladó SSD-t?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 21:21:53
  • Moby
    Gondolod, hogy személyesen fortuna volt az aki elintézte, mert holnap befut egy 5k-s ajánlat?
    Nem állítom, hogy lehetetlen... :D
  • darkSectorxxx #51066
    Te pehes. :D
  • Moby
    Majdnem lőttem egy uncsi kollekciót hatfélben, de lecsúsztam róla...
  • darkSectorxxx #51064
    Az fasza, arra gondoltam amire te. :)
    Én meg Uncsit tekertem le, ma meg nekiugrok a Tomb-nak, már ideje, így bő fél év után. :D
  • Moby
    Igen. (bár nem biztos, hogy a kérdés aspektusában).
  • darkSectorxxx #51062
    Hát ha kocsival mész. :D
    Doom-al végeztél már?
  • darkSectorxxx #51061
    Én tuti kipróbálom ha lesz rá lehetőségem, de 0day biztos nem, mert eddig nem sokat tudni róla ezekszerint, legalábbis nem sok jót.

+ Totti5 - Nem tetszik a Witcher stílusa, ez viszont tetszene, ha jó lenne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 18:49:35
  • unrealnoise
    Azért valljuk be nem feltétlen olyan egyszerű azt belerakni, pláne, hogy VR-ban is rezzenésmentesnek kellene a játéknak lennie.
    Nálam ez a menü, és UI veri már a Forza-t is simán. Persze nem ettől lesz jó a játék, de sokkal több a pozitív dolog, mint a negatív az én szememben.

• Moby
    Nem volt időm tegnap elhozni. Érthető okból nem is törtem magam össze érte.