121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51138 Biztos, így van. Remegő lowres kézikamerés pixeles yutub felvételeket sem a Forza 6nál, sem a GTnél sem semmi másnál nem eszem meg. Én nem látok ezeken semmi brutálisat, ahol meg naggyából directfeed van ott szétesik az egész olyan technikai blama még ez a verzió. Majd ha megjelent, ott lesz a gépen akkor.
Nekem az lesz a brutális a GT ami nem kérdez hanem csak úgy kitolja a tökéletest magából. Ez most mindent képvisel ami miatt jó messzire el kell kerülni és érthetetlen ki és miért engedte így ezt bemutatni, remeve, ficegve, törve, akadva, popuppolva, zizegve. Ha fél év alatt hibátlanra csiszolják akkor tárt karokkal várom. -
#51137 Nahh, én meg végeztem a Doom-mal... én is ultra-violence-en kezdtem, hála a jóégnek... :D előtte levő nehézségi szint az picsa...
Kuuurvajó játék volt, nagyon élveztem minden percét :) Boss-fightok valóban kurvajók voltak, meg a pályatervezés is ötcsillagos. Nem beszélve a grafikáról, rengetegszer megálltam csak így bámulni... annyira király benne, ahogy tükröződnek a dolgok!
Szóval ugyitt Doom eladó, ha valakit érdekel, privát! : ) -
#51136 Nemtudsz vitázni itt se már ezzel, ugynais nem szép. Mert a szépség a 4K és a 144f/s. A többi tényező meg nem számít, nem tudtad? :D
Nekem egyre jobban bejön a GTS, PSVR-ban meg kifejzetten jó lesz, hiszen egy húzócíme lesz. (elvileg) -
unrealnoise #51135 Mit? Azért mert kis felbontású egy videó, a textúrák milyenségét meg lehet íténi. Nem 100%-osan, de meg. 480p-ben is lehet írni szar és brutál szép játékot is... De már megint... Te nem látod, nem érdekel. BH is lenyűgöző volt szerintem, a grafikai hibákat leszámítva, de kérek egy akármilyen videót Nord-ról, kézikamerás is jöhet, ami ennyire szép mint a GTS-ben látott.
Azt látom, hogy ennél sokkal részletesebb és változatosabb a táj. link - Forza 6
Sok színű a terep, a fák kidolgozása részletesebb. Változatosabb árnyalatokban pompáznak, a bevilágítás mérföldekkel jobb, mint a Forza 6-ban. Élethűbb.
De felőlem mindenki azt gondol, amit akar, nekem most lett eladva egy PS4... -
#51134 Ebből mit látsz? részletek, képminőséget, textúrákat nem. Beviláítás szép lesz mint mindig, de az egy dolog a sokból. -
unrealnoise #51133 A bevilágítás, a FÁK, a környezet. Tessék egy gif kiragadott jelenettel a videóból.
link
Szerintem brutális... -
#51132 offscreen minden az :D -
unrealnoise #51131 Lehet volt már, de ez... Ez valami brutálisan szép szerintem.
Egy kis gif: http://i.imgur.com/1pqatJC.gif -
#51130 Ezt a posztot elolvasva fogalmam sincs melyikünk szed nagyon durva pszichedelikus cuccot, de ha én, akkor amilyen gyorsan csak lehet, le kell jönnöm róla -
#51129 :D
Jó de nekem a befejezés abból állt hogy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jött egy helikopter azt ennyi. :D -
#51128 Ja nemrég pár napja egy csaj mesélt a melóhelyen egy videóról, valami angliában élő családról, és ott volt ez a kifejezés, azt hittem te is onnan szedted. :D -
#51127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A nigga, a pszichosrác, és klicskóné pandelt. A pszichoscrácot szétkapta a nővérje, nem láttam qte-t se, klicskóné meg az utolsó dontmovenál, amit kurvára nem értek, le volt rakva a kontroller. A nigga...nos ő a kötelező fekete áldozat :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.22. 14:53:11 -
#51126 Milyen videó? Fogalmam sincs mire gondolsz :) -
#51125 Valkyrie <3
-
#51124 Senki nem mondta hogy nem várja. -
Bandicoot #51123 Oda fogom.
Mindenesetre nekem a lényegen nem változtat akármelyik akárhogy is néz ki örülök hogy vannak ilyen ótós gámák.:) -
#51122 A brutál szép NFS is az meg sok minden más is, csak ezek 30 fpsre készültek, teljesen más szempontokat szemelőtt tartva, máshová tartozó és más mennyiségű erforrásokkal gazdálkodva, de tudod mit tök mindegy mit csinálsz, csak ha már DCzlel akkor szúrd oda az NFSt, és az FH2őt is mert azok is ebben a ligában vannak nem kicsit.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 13:48:26 -
#51121 Ez a gazdagon kifejezést tudom honnan szedted, ennyire népszerű ez a videó? D: -
Bandicoot #51120 Ótós játék? Ótós játék. Pont. -
#51119 Pontosan. -
#51118 Hanyagold már a DCt, ég világon semmi köze a Forza, GT, CARS trióhoz. -
#51117 Látod tudsz te normális is lenni. :D
Mondjuk a mocap így U4 után nekem is feltűnt hogy nincs rendben annyira. :D
Valamit engem 1 dolog érdekel.
Mi lett a végével?
Neked elég volt?
Teszett a befejezés?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 13:10:15 -
#51116 Van benne műanyag gazdagon, ez tény. Fényelésben a gt-k mindig jobbak voltak, ez is az lesz, ez már most látszik. -
#51115 Hát van aki szeret platinázni, engem nem érint, de aki ki akarja az készüljön a szopásra, mert elég beteg -
Bandicoot #51114 Tőlem rombolhatod a Cars-t attól még a Forza lesz a legműanyagabb látványú a 3 közül. Szép pályák szép bevilágítások, fotómódban csodás képek. És ennyi. Az autómodellek kidolgozása full műanyag a cars/DC pároshoz képest, a sebességérzet is harmatos, hiába a 60 fps.
Nem izgat abszolút ráadásul ettől függetlenül a Forzát tartom a legjobb autós játéknak a piacon régóta. De azért a lilaködnek is van határa. A Forza messze nem a legszebb ótós stuff a piacon. -
#51113 És ez ott lényeges?
Megvan már az sgteam? -
#51112 Muszáj annak lennie. Ez a széria védjegye.
-
#51111 huh overwatch trófea lista nem egyszerű -
#51110 FAN.
BOI.
-
#51109 Hangok is jók lesznek! A birka kórust meg abba lehetne hagyni :D
-
#51108 Arról volt szó most, de felőlem lehet tobvább rombolni a CARSt. Nyers csicsákban szép ( időjárás, fények, napszak változások ), de ennyi. Az is szétesik minden pillanatban olyan igénytelen maradt rengeteg téren. Esőben máig nem értem hogy lehet a szélvédő a CARSban a leggyengébb és legolcsóbb effektekkel megoldva ( ami már jócskán megjelenés után 1szer frissítve lett grafikailag, mert már az SMSnek is kínos lehetett a konkurenciák mellett ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:35:24 -
Bandicoot #51107 És a grafika csak a pályából áll?
Az meg hogy 30 fps és nem szim,ki nem fossa le. Ótós játék? ótós játék. Az egyik legkeményebb sebességérzetben a 30 fps ellenére? Az. Ennyike. -
#51106 Cars pályái a leggyengébbek mind közül. DC meg 30 fps és nem szim, semmi köze ezekhez, de ha már belelőtted akkor hol van az FH2?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:26:59 -
Bandicoot #51105 Ha már grafika:
Pcars (pc) >=< Driveclub > Forza 6.
Ezzel lehet vitázni aki akar,csak kár.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.22. 12:32:00 -
unrealnoise #51104 Az, hogy ezek itt sokkal szebbek. PONT. Lehet "szétesik" illetve van egy csomó popup, de attól még szebb. ha szerinted nem, akkor nincs miről beszélnünk tovább. link
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 12:25:26 -
#51103 Mi a gond ezekkel a fákkal, attól eltekintve h nem pupuppol és esik szét? -
#51102 Nem. -
unrealnoise #51101 Az előbbi hozzászólásban linkelt Forza 6 fák meg textúrák eszik meg a GTS-ben látottakat? :D Ne, ne istenem, könyörgöm...
Fanboyság? 3-4 éve nincs PS-em. X1-en toltam sokáig, Forzak, FH2-ben is rengeteg időm volt. Ha valahova elfogult lehetnék, a múltamból adódóan, akkor az a Turn10. De nem vagyok. Technikailag jobb a Forza, kész produktum, egységes színvonal. De hogy itt egyesek még annyit sem hajlandóak belátni, hogy van amiben szebb és több a GTS már most, az vicc. Miközben én persze leírtam, és látom azt, hogy nem bugmentes. De persze én vagyok a fanboy.
Hány éves vagy ember? 3?
Plusz madarakat, csicsát ráérnek az szinte az utolsó pillanatokban beletenni, az nem akkora extra meló, mint magának a játéknak a tökéletesítése.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 12:20:36 -
unrealnoise #51100 Forza 6 a legszebb mi? :D hagyjuk már ember.
Szánalmas amit művelsz. Szép a Forza 6. Eddig a legjobb. De te mit csinálsz?
Leírod azt, amit tudok, és írtam, bugos még a GTS megjelenése.
Az, hogy te ezt a Forza 6 szintet (fákat, textúrákat) egy szinten említed a GTS-ben látottakkal, az meg egyszerűen nevetséges.
Nem azt mondom, hogy minden szinten új etalon már most a GTS. Sőt. Sokat kell még rajta dolgozni, de grafikára már jobban tetszik, ha a bugok javítva lesznek, akkor új csúcs lesz, és nem csak látványra...
Tessék a csodaszép, minden szinten király Forza 6-ban milyen fák vannak... Forza 6 BH
Tudom, ebben is szarabb a GTS.... Hagyjuk már... -
LBandi77 #51099 Azt hiszem elég jól megtanultam olvasni,és 3 napja tőled csak gt sírást olvasok inkább te olvasd el amiket írogattál.
Menni fog?