121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51178 -
#51177 Killzone megvéve! :)
Arty-nak pedig köszönet a kódért. :)....rendezve lesz. -
#51176 szárazságban több, esőben sokszor kevesebb :)
---
3 hónapo spotify prémium fillérekért ps-tulajoknak
(linkelni kell a spotify psn accot (asszem) és csak akkor lehet megcsinálni, ha az adott spotify accon még sose volt premium trial!) -
#51175 Persze nincs ezzel problém, lehet válogatni nem kötelező nekem GT, amúgyis kihagytam a 4. rész óta. :) -
#51174 Ez így van. :) -
#51173 Olcsóbb mint egy PSN, nekem meg nincs sajna, mg így tudom használni akkor is ha nincs előfizum éppen. :)
De másoknak lehet érdemes várni. -
#51172 nagyon tetszetős, de 1 normális/tökéletes nézet nincs ebben a kurva játékban :(((((((((( -
#51171 Hát az a baj hogy meg kell kérnem valakit, hogy vegyen karit nekem, de amúgy itt szoktam venni -> paypal és innen redeem. :)
Ha valami oknál fogva tudsz kölcsönözni holnapig egy ilyen 10 dolcsis kódot, mert sajna készpénzem van csak, akkor elutalom neked az árát. :)
Ha netán nincs annyid a kártyádon, nem gond, körbe érdeklődöm. :) -
Bandicoot #51170 Killzone-t lassan vétek megvenni, az egyik legrégebbi cím,ha Sony jófej akar lenni pár hónapon belül vagy mondjuk karácsonykor berakja PLUS-ba.:) -
#51169 Nekem mondod? :D
Régóta vártam! :D
Killzone-t digibe akartam váltani amióta lemezen megvettem a géphez. :D
5 dollár, meg választok mellé még1-et. :D -
Bandicoot #51168 Gőzöm sincs mennyi volt konzolon a pcars,nem is érdekel.:)
Ha 47....nájsz...:D -
#51167 Hogy tudsz usa sztóron fizetni?
/se kártyát, se paypalt nem fogad el -
#51166 tedd hozá, hogy :
47frém < 30frém < 60frém
(pcars < dc < forza)
;-) -
Bandicoot #51165 Nézd az sem érdekel ha te vagy a youtube-os videótömörítés szülőatyja meg hogy milyen papírod van. Ha valaki baromságokat ír le azt könnyű hülyének nézni.
Akkor hasonlítgasd továbbra is össze a youtube-os videókat meg győzködd magad hogy az szép lesz. Én majd megnézem ha nem egy ganétömörítésű videó lesz avagy ha élőben az orro elött tolják,és azután fogom kijelenteni hogy az szép vagy sem.
Nem véletlenül írták le más oldalakon még teszterek is akik tolták hogy nem tudták eldönteni hogy amit játszanak az az új gt vagy a ps3-as gt6.
Az meg hogy a DC 30 fps...és 30fps-es létére mégis messze meggyőzőbb és komolyabb sebsségérzetet ad mint a legtöbb 60 fps-re lőtt prmumkategóriás autós csoda... -
#51164 IMÁDLAK! -
#51163 Ezek a játékok soha nem az alkalmi játékosoknak készültek. Arra tonképp egy DC, vagy egy FH2 tökéletes. Az meg, hogy rosszul néz ki, az totális agyfasz :D Ilyet itt még a másik baszogatására sem írt le senki.
Rajtad kívül persze. Ismét. Vagy újra. Vagyis megint... -
#51162 Teljesen mindegy milyen a Forza. GT 1 évvel később fog megjelenni ( HA nem csúszik ). Most a Forza képviseli azt amit megtestesít a minőség, igényesség, tartalom autós játékban, szinte makulátlan ( DE se nem tökéletes, se nem a legeslegjobb, mert nincs autós játék és sosem volt ami a legjobb, hisz a fejlesztőknek van egy berögzött rossz sémája amin sem a T10, sem a PD, sem az SMS, sem a Simbin( Sector3 ), sem Kunos, sem a Codie, sem az ISI nem lép át ), de ezzel nincs is gond, ahány fejlesztő annyi szemlélet és annyi féle játék. Ki ebben, ki abban jobb, de az biztos hogy szimulátor fronton a Forza 6 és a Dirt Rally a legjobban összerakott produktum konzolon.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 21:15:39 -
#51161 FLASH SALE US-ben!!!!
Killzone, Thief, Murdered 5/5/5 dollár !!!!!!!! -
#51160 Jó...60 fps értem, de ettől mg senki nem állíthatja hogy szép, mert nem szép, max a verdák, de azok is elég furán mozognak, a környezet meg annyira "letisztult" hogy már bánja a szemem...
Persze akinek fontos a 60fps meg a precíz szim érzés, annak ez nem gontd, csak én alkalmi játékosként szeretem ha azért valahogy ki is néznek a játékok.
Forza ebben a pontban jobban fest.
Igen DC árkád, vagy félárkád, valóban, és 30dfps, ami azért nekem annyira nem tünik gyengének, mert van sebességérzet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 21:09:43 -
#51159 Evvan. Senki nem volt hajlandó 60fps-es ótókát csinálni. Így nemigen tudjuk megmérni. DC-ből elvileg lehetne majd, mármint VR-re lesz (amiből nem következik szükségszerűen, hogy 2D-re is lesz 60fps-es verza), de avval meg nem is egy genre. A DC ótóvezetési vizualitás ugyan kínál, csak ótóvezetési élményt nem. -
#51158 Majd dícsérem ha technikailag nem esik szét, addig felőlem 4k is lehet. -
#51157 Na látod ebben igazad van.
És ez még rosszabbul hangzik. -
#51156 Egyetlen olyan cím sincs ps4-en, amivel össze szabadna/lehetne mérni. -
#51155 Nedm abban, igen csak tudod régen ezt meg tudták oldani, most úgy látszik nem...tudom mire célzol, de ettől még kinézetben ocsmány...megkockáztatom a mostani nagy címekhez képest a legócskább.
Nem fontos annyira a látvány a szimulátoroknál de azért azt gondoltam volna régen ha ment ma is....bár kicsit hazudnék, mert a PS3-as részek azért nagyon gázosak lettek, szóval nem lep meg ha így jól belegondolok.
Ehhez nem kell érteni amúgy, csak ránézek és látom, és kijelentem hogy ez nem szép játék, vagyis nem érdekel innentől hogy mennyire szim vagy nem, csak randa azt ennyi. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 20:46:18 -
#51154 >DC után nem hiszek a szememnek hogy ezt kiadják mint egy játék.
Ennek mindösszesen annyi az oka, hogy újabb területet találtunk (aligha meglepő módon), amihez keveset értől :D :P
Ennek nagyon nem abban kell/kellene/lesz/mittudomén álleejtősnek lennie, amiben a DC-nek. -
#51153 "Kiderült Hideo Kojima utazásainak oka
Hideo Kojima rengeteg világhírű stúdiót meglátogatott már 2016-ban és amint azt nemrég elárulta, ennek nagy jelentősége volt az első függetlenül készülő játéka kapcsán.
Hideo Kojima a legkalandvágyóbb turistákat is megszégyenítő körutat tett meg idén, amiről akkor csak annyit árult el, hogy új technológiák után kutatott Mark Cernyvel, a PlayStation-csapat egyik kulcsfigurájával. Amint nemrég elárulta a japán dizájner, erre azért volt szükség, hogy minél hamarabb elkészülhessen az első játéka a Komamitól való kilépése után.
Kojima minderről a nemrég megrendezett Nordic Game Festival alkalmával beszélt, ahol kifejtette, hogy általában saját fejlesztésű grafikai motorral szeret dolgozni, de az újjáalakult Kojima Productions első játéka esetében kivételt tesz és külsős technológiára fognak építeni. "(...) mivel [minél előbb] ki szeretném adni azoknak, akik már nagyon várnak rá, egy külsős motort fogunk használni - a Föld minden tájára elvezető utazásaim oka is ez volt, olyan technológiát kerestem, amit felhasználhatunk" - mondta Kojima.
A túra közben sok, elsősorban PlayStation 4-re dolgozó csapatot is meglátogattak, hiszen a konzolok közül csak a Sony gépére érkezik majd a következő Kojima-játék, ami az eredeti tervekhez képest egy nagyszabású projekt lesz. "Eleinte úgy gondoltam, egy kis címet készítünk majd, de miután rengeteg baráttal és ismerőssel találkoztam a világ minden táján, azt mondták, »Nem, tőled mindenki egy nagy játékra számít«. Ezért az első játék, ami tőlem érkezik, egy nagy játék lesz" - fejtette ki a dizájner." -
unrealnoise #51152 A DC egy túlértékelt valami lett. (a nyitáskori kritikai bukta után...) Pluszteljesen más kategória. És szeritem messze nem olyan szép, mint sokan beállítják. Szép szép, tényleg, de más világ azzal a 30 FPS-el... Nyílván sokkal több rendelkezésre álló hardver erőforrással egy képkockára számolva lehet szebbett is alkotni egy olyan címnél ami fix 60-ra készül.
Moby: akkor sorry. :D
Nah mindegy, várom a normális, tömörítetlen 1080p-s gameplayt. meg az E3-at. :) Szerintem mostantól kicsit "elhalnak" majd az új gameplayek..
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:41:16 -
#51151 >Forza 6-ot azért hozom példának többször is, mert ugye eddig az az etalon...
Deeee most olyannal vitatkozol aki leszarozta (pontosabban leműanyagozta) a forzát :) -
#51150 Én elmondom mi a probléma.
"Az hogy a Forza 6 fák voltak eddig az etalon."
Én álleejtős GT-re vártam, ehelyett. DC után nem hiszek a szememnek hogy ezt kiadják mint egy játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 20:34:03 -
unrealnoise #51149 Költői kérdés volt ember... Nem érted: színek, árnyalatok, textúrák kidolgozottsága stb. Még ha utóbbi nem is jön át 100%-osan azért bőven elég arra, hogy következtessen az ember. Ahhoz nem kell egy PS4, hogy eldöntsem, hogy szerintem ez a legszebb gameplay a piacon vagy nem. Youtube és youtube videót csak össze tudok hasonlítani nem? Miért nem? Mindakettő veszít a "szépségéből" valamit.
Nézz már meg könyörgök egy Nordos Forza 6 gameplayt. segítek Ennél nekem sokkal jobbnak tűnik a GTS. Ennyi. Ezt vesd össze a lenti berakott 1080p-s GTS gameplay-el... Ha szerinted nem lehet látni, pl a fák közti különbséges, a jobb bevilágítást, stb, akkor nagy bajok vannak.
Forza 6-ot azért hozom példának többször is, mert ugye eddig az az etalon...
De majd tuti jön tömörítetlen 1080p-s gameplay (ahogy a GT6-ból is jött), aztán majd akkor lesz itt meglepődés...
Samsung123: jah, rohadt mód unom. :D vicc, nekem magyaráznak tömörítésről, amikor kiadványszerkesztői, meg médiás papírom és tapasztalatom van... utálom, amikor hülyének néznek...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:34:01 -
LBandi77 #51148 Kövezzetek meg de 1 jobb porszívóra emlékeztet már a ferrari hangja.Mintha javult volna bár ez megint nehéz kérdés ilyen felvételen.
-
#51147 Most az egyszer egyetértünk. :D
Bár kb lehet saccolni de 2 nagyon jó grafikát összenézni szinte lehetetlen így.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 20:23:22 -
Bandicoot #51146 Ki beszélt itt a forzáról vagy bármiről,mert én nem??...
Csak annyit írtam hogy egy 1080p-s ingame-ből rögzített videóból sem tudod megmondani jól a textúrák minőségét egy játékban youtube videóról (mert a youtube tömörítése egy rakás szar), nemhogy egy kézikamos 720p videóból amivel még egy andoridon futó 5 éves játék is gyönyörű tud lenni youtube-on nézve...
Nem túl erős a lilaköd?? -
#51145 Hagyd, mert úgyse akarják megérteni mit akarsz mondani.
Amúgyis a textúra a grafika szempontjából az utolsó helyen áll, csak a prolik hiszik azt, hogy az számít :D
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.05.22. 20:17:25 -
unrealnoise #51144 Itt egy 1080p. Azért ne szórakozzunk már, színeket látok, fákat, árnyalatokat, bevilágítást. Van egy véleményem. Pont. És ez a videó visszaigazolja azt. Persze ez alapján se ítéljek, mert szar. Ti szarozhatjátok, a bugok miatt, ami gáz is, de én ha azt mondom, hogy kurva jól néz ki, akkor hülye vagyok, meg csalóka.
Márpedig ez kurva jól néz ki.
Az, hogy "csalóka", meg "semmennyire" nem lehet megítélni, az nagyon nem ugyanaz. Ne túlozzunk már... Vagy videók, trailerek alapján csak a Forza-t lehet dícsérni? Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:12:33 -
#51143 1 :) -
Bandicoot #51142 " Azért mert kis felbontású egy videó, a textúrák milyenségét meg lehet íténi. "
Semennyire sem,még egy fullos 1080p-s ingame rögzített youtube videó is csalóka, nemhogy egy kammal felvett... -
unrealnoise #51141 itt egy nem remegő verzió: még ki is kerestem neked 12:50-től érdemes nézni... Csak 720p... de attól én még így látom. youtube
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 19:43:33 -
#51140 2 nap
-
#51139 5. map elején hagytam abba, 100%ra viszem mindet. Imádom, elég hosszú is ahogy hallottam főleg, ha felfedezel mindent
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.22. 19:44:40