PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Messzire kerüld el. Abba nincs story, csak egy horda mód story álnéven. Ujgenre egyetlen vételem volt amit durván megbántam.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
El lehet vele lenni. AI jó, gunplay remek. Graf nagyon szép és látványos. Fix 30 fps, nagyon jól optimalizált, nincs vele semmi gond tenkó oldalról. Story annyi hogy te vagy a legjobban kiválasztott aki megmenti a világot. Kis átvezetők vannak, de gercinstory nincs. Egy pályán, vagyis bolygón nagyn sok helyszín van. Felszínen, épületekben, föld alatt. Mivel loot, alap a grind. Vannak helyek amihez kell a szint. Vannak random dolgok, amikor más online playerek is ténykednek a pályák, be lehet szállni, vagy hagyni. Azt hogy egyedül mennyire lehet végigvinni passz, de úgy biztos jóval nehezebb. Ez co opra van, hogy társakkal csapasd.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nagyon fasza a látvány, a világa, a hangulata, mindene. De egy nyamvadt alibisinglecsökevény van benne.

Adversus solem ne loquitor

Moby
KB 30x megnézetm az introt (mert az skipintro SEM működik a dsfixben, de van, ami meg igen), de semmi. Chargen, intro, loading, appcrash. Repeat. 2 óra ment el addig inibasztatásra, restartokra, winbasztatásra, restartokra, és restartokra.
Ma is jót játszottam. 2 óra múlva bekapcsolom a one-t, és majd azon a zsebszámológépen bepótolom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.10. 17:49:16

Egyedül meg véletlenül se állj neki. Coop remek, gunplay remek. Endgame pvp zseniális, első Raid odabasz (6 fos)
Szeptemberben jön ki az új DLC, amiben elég komolyan átdolgozták a játék nagyrészét.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

darkSectorxxx
Kérdés mire írtam a nem-et mi? <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.10. 16:21:06

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

akkor told a Wolfenstein-t es kiegeszitöjet!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
ezt odaát senki se hinné el neked 😄

destiny demo vagy béta, nevezzünk bárminek - tetszett. bár kirepül az ikszpé volt, de jármüvek, nagy táj, küldetések, stb. - megfogott.
viszont már ott, pár óra alatt is eléggé kijött, hogy repetitiv és a grdindnek (fejlődés....) is szerepe van/lesz, ami egy mmoban természetes, de így szinglinek talán tényleg kevésbé alkalmas....

akkor bízok benne, hogy valamikor jár goldhoz(péesenhez) majd 😊

Forza.

Kandurex
Ne valami új dsfix -et, hanem talán 1.07 ami még jó, a többi már csak bullshit vakítás, túl sokat nem tesznek a látványhoz, legalábbis az 1.07 -hez képest!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Remastert mocskok! <#boxer><#violent>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Kezdődik...felraktam ezt a dsfixet, hogy valami előnyöm is származzon ha mér pécén tolom, de el sem indul. Mindent megcsináltam amit a readme ír és semmi. 1 órája csak a trábölsúting megy.
Pécégéming ftw.

Moby
Lehetek konkrétabb is: bátran sétálj el mellette.

arty
nem segítessz 😄

Forza.

Moby
Végre valamiben egyetértünk 😊

darkSectorxxx
Nem. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Valami progressz-szerű még talán akad is, de motiváció....hát az aztán semmise 😊

Moby
Nem. Most se nagyon tudsz mondani egyet sem ha jól látom. Értem, hogy továbbra is szeretnéd kimutatni, hogy a rendszer rossz, de nem, nem a rendszerrel van baj, ha nem fér bele a BB. A BB fosteknó. Szórakoztató, de fosteknó. Ráadásul a maga zsánerén belül felszínes is. Ilyenből meg soha nem lesz GOTY.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.10. 13:49:31

darkSectorxxx
Azért mondom akkor legalább 100 goty esélyes cím lehetne évente.

arty
de van rendes progress? tehát haladsz a térképen(?), jönnek uj helyszinek, vannak küldetések, s egyszercsak vége, nyertél, felirat?
esetleg valami laza sztorival megtámogatva, ami minimális motivációt ad?

Forza.

Totti5
Van. Storyt és fordulatokat nem kell várni de el lehet puffogtarni a látvány design és gunplay miatt egyedül is, de ennyi az egész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
ez lődözős fps? 😉)

természetesen volna mivel játszani, de legszívesebben ezen műfajt nyüstölöm ...

Forza.

nemmondod hogy ennyire nem tudsz mivel jatszani 😄

tessek, szuperior game:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.10. 11:42:50

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
nademégis! 😄

ps3 "demo" anno tetszett

Forza.

felejtsd el!

arty
destinyben van valamicske szingli kampány/sztori izé, amit mondjuk végig tudok lőni X óra alatt? (és mennyi az az X?)

Forza.

Moby
Igen, most másodszorra már igen 😊 Akaratból ez nem megy. Ld. MGSV.

arty
legutóbb már azt írtad, hogy belelendültél 😊
ezután már én is AKARTAM, hogy belelendüljek, hogy bennem van a hiba és ezt korrigáljam, stb .... 😄

Forza.

Moby
De igen, vannak AAA címek is. Látom a kínlódásod, de próbáld meg feldolgozni: vannak olyan AAA címek, amik mosolyogva mennek át az olyan minőségügyi szűrőkön, amin egy BB vagy egy W3 orbitálisat taknyol.
Amúgy meg AAA vagy nem, az hótmindegy. A játék az játék. Mindegy mekkora büdzséből készül, hányan dolgoznak rajta, stbstb. Az elvárásrendszer ugyanaz. Legyen általánosan magas minőségű, kiemelkedő alkotás. Legyen tartalmas és szórakoztató, és ne legyen olyan pontja, ami kikezdhető, vagy szájhuzogatásra ad okot.

Moby
Oké, adok magamnak rá egy lehetőséget (pécén, nvidia kuponnal).

darkSectorxxx
Nagyon fasza. Megvettem én is remaster-t, de másodiknak nem volt erőm végigvinni.

Talán GoW3. Meg úgy érzem hogy Uncharted-et is még végigtolom mert egy könnyed kis lövölde.

Na TLOU Done de egy időre elég volt a lopakodásból😊
Tetszett nagyon a játék
TDC Geronimo
heh ezt nem is láttam.

TDC Geronimo
Még mindig az egyik legjobb trailer a játékból. Ezt is milyen rég bejelentették már. Nagyon repül az idő.

darkSectorxxx
Hát pedig akkor így sok év játéka lehet....csak nem aaa cimek. 😄

Seth
Miért nem próbálod meg beizzítani legalább az MGS1-et (az ősrégi MG-ket inkább hagyd, nem hiszem hogy beveszi a gyomrod 😄), hátha elkap valami és lenyomod utána az összes részt

PSN ID.: Beegabor

"nyomnám a helikoptert meg a fejenpörgést"

ez jo <#taps><#idiota>

Moby
Hát ez a bajom. Hogy abba kurva motherbase-ben több mélység van, mint a játékok nagy részében. És ha most rajongó lennék akkor reggeltől estig csak nyomnám a helikoptert meg a fejenpörgést. Irigykedem, rohadtul. Egyúttal rohadtul szar érzés, hogy az engem érdeklő játékok - amiket még élvezek is - meg ennyire messze vannak mindettől. Óriási tisztelet annak az 1-2 esetleges kivételnek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.09. 22:21:31

Moby
Semmit nem értettél abból amit leírtam 😄DD
Nem kell, hogy nekem bejöjjön. Az csak annyit mond el, hogy van racionalitásom vele, de az értékét nem mutatja, az engem mutat, és nem engem mérünk.

elarulom: GZ-t lenyomtam 1-2 ora alatt, de nekem se adta igazabol. ettöl meg iszonyat varom az 5. reszt, most kezd elkapni a hype.
viszont az a lelkesedes mar nincs meg bennem, mint 2008-ban volt a 4 elött... öregszek.😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.09. 22:07:23

darkSectorxxx
Én drukkolok, csak miattad, nekem egy autós olyan mint egy fps amit említettem, nem képes a kategória, stílus miatt semmiképpen adni annyit hogy akár listára venném....de az a lényeg hogy ha neked bejön akkor bejöjjön ennyi. 😊

darkSectorxxx
Látta valaki ezt a face-en terjedő román-magyar meccses szelfibotos videót?

Moby
Küzdök mint az állat vele. De tényleg. De nem akar bemenni a GZ sem 😞(
Mindenestre kurvajó tipp, álló helyzetből is előbb adom rá a vote-ot ha nem kúrodik el megjelenésre akkor is ha egy percet nem fogok vele játszani, mint akár a a BB-re vagy a W3-ra. Vagy akár a Batmanre is. Meglátjuk. Igyekszem majd objekítv maradni, merthát az F6 kötődésem sem nagy titok.

TDC Geronimo
2 napot nem adok mikor elkezdünk fröcsögni, hogy milyen jó és már bent is lesz az autós kép, amint tart vele hazafelé... ha csak nem day -1 már <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.09. 21:59:44

ja, szeptemberben 😄

TDC Geronimo
fogsz te még azzal idén játszani ezt most mondom 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.09. 21:57:34

Moby
Ezekből egyik sem. Mindezek, és még jónéhány dolog, amiket korábban már leírtam összessége.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.09. 21:58:02

TDC Geronimo
na itt frémmel nem lesz probléma előzetesek meg GZ alapján. 3 hét már csak :y

AntiHero
Egy "game breaking" buggal nem találkoztam 192 óra alatt. 😊 De biztos, csak az én játék volt a bug mentes. Na mindegy nekem akkor is GOTY. Lezártam 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Amúgy lehet, hogy ez lesz az, igen. És a szívem szakad meg, hogy nem tud érdekelni 😞

darkSectorxxx
Na erre én lennék kíváncsi. Egy meg nem jelent játék hogy lehet esélyes akár?
Mert exclusive? Mert van 700 autó? Mert szép? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.09. 21:54:41