121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51218 Fogalmam sincs mi bajod van ezzel. Akár UC4, akár nem. Bőőőven, máig le lehet ezzel iskolázni az iparát nagyrészét ebben a zsánerben. És én az első részt mindig imádtam a technobajai ellenére. Na ennek aztán azsenincs. -
#51217 Nekem a forgó szemek súgták hogy nem...:D -
#51216 Hát igen ismerős a szitu. Last of us után is ez volt egy darabig. Mondjuk szerencsére a Doom nem okoz csalódást még UC4 után se -
#51215 Folytatom most a Heavy Rain-t így az UC4 után erősen kínlódok a hányással és a lassú tempó miatt a bealvással... -
#51214 Nemtom, általában törekszem az egyenes beszédre. Nem jellemző rám a burkoltan célozgatás -
#51213 -
#51212 Nekem is az jött le, hogy nem tetszik. Mondjuk UC4 után nem csoda -
#51211 Nem tudom, én ezt úgy dekódoltam, hogy bejön neki. Persze meglehet, hogy tévedek, sose tudni biztosan -
#51210 Neki az a baj hogy nem tetszik valami, kíváncsi vagyok mi, mert szerintem kurvajó, a legfaszább remaster amit kiadtak. :) -
#51209 Mi a baj megint? :D -
#51208 én 576-ból (lol, eddig onnan még soha semmit :D de ott is 17k) rendeltem, holnap reggel mehetek is érte, azt írták sms-ben ^^ -
#51207 Jaja, legjobb, nyilván azért is, mert itt a legszembetűnőbb a javulás. Tearing-mentes, 60 fps-es nosztalgia :) -
#51206 Ez a remaszterelt uncsi1 olyan csodás, hogy leolvad az agyam tőle -
#51205 Engem 21én hívtak platinumból, de nem tudtam felvenni, azóta nem kerestek. Remélem holnapra küldik... -
Bandicoot #51204 Hát a GT-t egyelőre úgyfest elb*szták,de ki tudja. Egy Tlou 2 viszont valszeg kasszát robbantana.
One-on a GeoW 4 esélyes és egy esedékes új Forza is, bár tény, feleannyi gép van belöle a usereknél mint ps4 így nehéz.
-
#51203 Nehéz lesz, mert ott először a konzolból kéne ennyit eladni. :D
// jó, ez most geci dolog volt...:D de nem hagyhattam ki. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.23. 18:37:17 -
#51202 Hát, mi mehetne? Max Gears4, de azon kívül? :D -
#51201 "Kíváncsi vagyok XONE-ra mikor megy el bármi exklu ilyen tempóban"
Nem fog? -
#51200 Aaaazzzzigen. Kétségtelenül kijár neki mindenféle díj/dícséret/rekord. :)
Kíváncsi vagyok XONE-ra mikor megy el bármi exklu ilyen tempóban... :P Bár sztem PS4-re se fog már semmi más... :) ...talán egy új God of War, vagy TLoU 2, de kétlem. :)
más: ki gyün holnaptól Overwatchozni?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.23. 18:19:17 -
#51199 wow -
#51198 Ha van játék, ami maximálisan meg is érdemli, akkor ez az! -
#51197 pl.
vagy akár
Nézted Te egyáltalán valahol? :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.23. 16:43:46 -
#51196 A fekete DS4 kontroller az valami extra? Se iponon, se aquan nincs, esetleg tud valaki ajánlani Pesten boltot ahol van? -
#51195 PlayStation Europe @PlayStationEU 2 p2 perccel ezelőtt
Uncharted 4 sold more than 2.7 million copies in its first week. Thanks for your support!
"It’s the fastest-selling first party PS4 title to date"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.23. 15:37:51 -
Matarese #51194 Köszi a választ. -
#51193 platinumból rendelt valaki overwatchot? -
#51192 igen -
Matarese #51191 Sziasztok!
Destiny - The Taken King - Legendary edition témában kérdeznék.
Haverral kinéztük magunknak a játékot, a kérdésem az lenne, hogy minden küldetés (sztori mód) végigtolható co-op-ban?
-
#51190 hát jah, sajnos a "youtube-HD" az csak papíron HD.. :D borzalom néha a mai napig... -
#51189 sok kiadó youtube videoi láthatóan jobb minőséggel mennek, mint az enyém vagy a tiéd... ill. autós cucc eleve halál youtuben, semmi más nem lesz olyan nézhetetlen, mint amikor a videon "repül" a táj.... :(
elég megnézni egy uncharted4 trailert, szinte "hibátlan" vs. ezek a gts videók.... :/ -
#51188 Ha valakit érdekel, még tölthető a store-ból ingyenesen a BF4 Final Stand holnapig.
Más: Van valahol magyar közösség, akik RS Siege-dzsel játszanak? Nem feltétlen csapatokba akarok csatlakozni, csak magyarok kal/ellen/játszani. -
#51187 Kimaradt anno, pótolni kéne -
#51186 Tegnap eljátszogattam ezzel, örülök, hogy belinkelted. Nagyon jó és hangulatos játék. -
SlickAdam #51185 -
#51184 Jhah, szerintem is király volt :) bár én eléggé megkésve, még kb 2 éve toltam le az egész trilógiát - illetve a 3. rész befejezésre még várat magára... Első rész közepe-végefele egész jó, valahogy megvan a maga feelingje annak a sárgás-barnás-szürkés atmoszférának.
De a 2. rész sokkal jobban tetszett, nekem az vitte a prímet :) Szóval egy újabb rész - NEM REMASZTER!!!4!!!4!NÉGY!!! - eléggé beadná. :)
Mondjuk egy Ratchet-szintű graffal ;D -
#51183 Nekem tetszett a GTS-videó, elég fotorealisztikus volt, bár PC mellett nem tudom, szükségem van-e rá, de majd kiderül.
Driveclubot felesleges említeni, mert az jelenleg a létező legszebb autós játék a piacon. Kinézetben a PC és a GTS a látottak alapján kanyarban sincs. -
#51182 Jah. Bár túl nagy rajongótábora sosem volt, én kedveltem őket. Az 1-et leszámítva, az tényleg borzalmas volt :D De az autáni 3 rész rendben volt (igen, nekem a retribution is bejött). -
Bandicoot #51181 Attól még hogy iszonyat fellengzős nagyképű dumát nyomsz, továbbra sem tudod megállapítani jól a youtube videókban a textúrák minőségét.:)
Fel se fogod amit írok csak elvakultan fröcsögsz nekem a forzáról meg hogy nem tetszik hogy neked tetszik...Tényleg, wtf? :)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.23. 07:11:04 -
#51180 Minap jutott eszembe a resistance 3. Kár, hogy nem látunk már több részt abból. Megnéztem volna egyet PS4en :( -
unrealnoise #51179 Öcsém. ha ennyire eldönthetetlen minden, akkor mi a halálnak promóznak szerinted bármit youtube-on játékos szinten? Tovább megyek, hiszen lassan ott tartunk, hogy szerinted egy netflixes sorozatban nem tudom eldönteni, hogy mennyire szép helyszínen játszódik, illetve mennyire vagány az operatőri munka, azért mert tömörített videó?
Haggyá a hülyeségeddel ember. Egyet mondtam, hogy állat a videó, jól néz ki a Nord, jobban mint bárhol eddig. Van már 1080p-s videó is róla, plusz mondtam, hogy youtube és youtube videókat miért ne lehetne összevetni. Mert össze lehet.
Miközben _szerinted_ az a mérvadó, hogy egyesek szerint ez az egész PS3 szint, én meg hülye bolond vagyok, mert nekem tetszik.
Csak elárulom édes fiam, hogy ha valamelyik játék nagyon szarul nézett ki, az már az előzetes anyagokon is átjött az esetek 99%-ban...
Érdekes, ha annyira megállapíthatatlan, hogy mennyire jól néz ki egy játék a videók alapján, akkor szólj már a fejlesztőknek, a Sonynak, a Blizzardnak meg mindenkinek, hogy semmi értelme ezzel foglalkozniuk. :D
Aztán meg jó lenne, ha felfognád, hogy TUDOM, hogy milyen a youtube, tudom hogy működik, viszont azt is tudom, hogy ez messze nem PS3 szint. Ha szerinted nem tehetek különbséget a többi autós cucc és a GTS előzetes anyagai között, akkor rohadjak meg, nem tudom mi értelme a szemem világának.
Mondom ezt úgy, hogy én is egy 100%-os nyers gameplayt várok, de attól még NEM vagyok vak, és sok-sok mindent látok...
Szólnod kellene ennél a videónál is a usereknek, hogy amit látnak az nem valóság, mert bizony egy rakás szar amúgy.... Érdekes, 169 like, 12 dislike. Mocsok szar. Jah és még valami.
1.) Sosem mondtam, hogy jó a tömörített cucc, és 100%-os ítéletet lehet mondani így.
2.) Nekem tetszik, látom a kontrasztot így is a Forzahoz képest, és bizony örülök annak amit látok.
3.) Arról beszélsz, hogy többek szerint PS3 szint, arról nem, hogy közben a gameplay videóknál sokkal több a pozitív visszajelzés. (Biztos a youtube annyira elfedi a szart, hogy csak nah, hiába megtéveszt mindenkit, csak te látsz át a szitán)
4.) Az Unchartedről is tudtam a youtube gameplay alapján, hogy meseszép lesz, és az is lett... Szaros youtube, nem tudott átverni...
5.) Neked most komolyan az nem tetszik, hogy szerintem ez fasza. WTF ember?