PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
egyébként PS4 + B9-el én is szenvedtem sokat emiatt, kínszenvedés volt jól belőni... 😞
próbáltam a Norbi által írt kombót, de nálam valahogy vagy túl mosottszar lett, vagy túl sötét :\ most nem is tudom hogy hagytam 😄
Köszi!
PS5 II PSVR
TV Black level: Low - Ps5 RGB Limited
vagy TV Black level: High - Ps5 RGB Full legyen.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Nálatok is csinálja azt a tévé, hogy amikor a Nexusba teleportáltok, akkor csak fokozatosan világosodik ki a helyszín? Először sötét van (nem teljesen, de szarul látni), majd pár másodperc alatt világosodik ki annyira, hogy már minden kivehető rajta.
Ez valami tévé beállítás? Vagy elrontott kód? Vagy csak nálam van?
PS5 II PSVR
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2020

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.25. 19:04:14
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.11.25. 18:51:59
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
@PlayStation
We want to thank gamers everywhere for making the PS5 launch our biggest console launch ever. Demand for PS5 is unprecedented, so we wanted to confirm that more PS5 inventory will be coming to retailers before the end of the year - please stay in touch with your local retailers.
hátha, aki lemaradt volna, és idén szeretne még... 😊
PSN ID.: Beegabor
Remek helyenként a grafika, nagyon tetszik a kis robot, a pályadizájn, az űrhajó, a SW világ megvalósítása stb. De helyenként olyan fos mosott textúrák vannak, hogy leolvad az agyam, amikor meglátom. Elvileg Unreal motor van alatta, de erősen gondolkozom, hogy lehet valamelyik indiai cserediák rakta össze nekik, mert ez esetben még azt mondanám, hogy szép teljesítmény.
Bátor emberként a 4 nehézségi fok közül a 3.-at választottam, és azt kell mondjam, helyenként komolyan megizzaszt a játék... még szerencse, hogy van időm pihenni a baromi hosszú töltőképernyők között, ami végig egyszínű fekete lett. (Balga módon azt hittem, hogy a BB-nak van a leghosszabb töltőképernyője.)
Kíváncsi vagyok, hogy ez a játék kap-e majd valami javítást az új generációs konzolokra, mert ráférne.
Szóval remek kis játék ez, csak néha erős idegek kellenek hozzá. 😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.25. 15:55:39
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát sajna ez volt anno az első Souls jàték..gondolom azért is van sok hasonló boss a későbbi DS-ekben...mert làttàk, hogy ezt szeretik a jàtékosok.
De amúgy ezt figyelembe véve..még többet nőt a szemembe a BB és a Sekiro. Azért ott màr volt kellő kihívàs a bossok terén.
Nem tudom milyen lesz az Elder Ring. De remélem lesz ilyen hangulatos mint a DeS és baszó bossokal lesz tele.
De azt is remélem, hogy ebben a generàcióban még kapunk ,egy BB2-tőt is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amúgy pont akartam írni, hogy ő volt az egyetlen olyan boss, akire azt mondtam, hogy na, ez már kicsit jobb, kicsit ügyesebb, kicsit darksoulsosabb. Ilyenekből vártam volna többet.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Bàr ezt nem tudom ng+na jelent e valamit is.
Ja meg sikerült nekem is kihagyni sok npc questet. De volt amit szerencsére végig vittem. Meg maradt 1 "piros" ellenfél is hàtra..de hàt a vége miatt az ott is maradt..na majd ng+ba.
Planitànzni lehet nem fogom. Mert ezekhez a varàzslat cuccokhoz hozzà sem nyúltam..aztàn most azért nem kezdek egy teljesen új karit.
Max ha a mostanival is meglehet csinàlni akkor begyűjtögetem.
9/10 az értékelésem, a nagyon gyenge bossok miatt, a játék többi része csodálatosan megkomponált, hatalmas pacsi a Bluepointnak ezért.
Jön az NG+, most alaposabb leszek, minden zegzugot megnézek, elolvasom az NPC-kről mit kell tudni, meg erről a fehér-fekete szarról.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.11.25. 12:35:17
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A kéket nem öltem meg. Nem is próbálkoztam vele.
Én ezt a white tendency-black tendencyt nem értem, nem is figyeltem, nem is érdekel.
"A vilàgok mind white tendencibe..kivéve 2-tőt "
Tehát akkor nem mind. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.25. 08:19:36
PS5 II PSVR
https://www.vatera.hu/sony-ps4-pro-1tb-fifa-21-jatekkonzol-2979690230.html
<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
Baromi jó jàték volt, nagyon szép remake.
Viszont ennyi Dark Souls, Sekiro és Booldborne utàn màr túl könnyű volt a jàték. Igazàbol a pàlyàkon többet szopatot a jàték mint a bossoknàl.
Bossok közül meg sajnos egyet nem tudok mondani aki felcsatolta volna..sőt..sok annyira gyenge volt, hogy nem is értettem ez minek került bele (nyilvàn story miatt).
Ennek ellenére minden Souls fannak kötelező. Főleg annak, akinek anno kimaradt (mint nekem).
Lvl 71en mentem neki a fő bossnak. A vilàgok mind white tendencibe..kivéve 2-tőt amit nem értek..de gondolom npc halàlok miatt..
Mehet az ng+ 😊