121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51258 Sajnos úgy tűnik tényleg kamu, de attól még továbbra is kurvára örülnék, ha jönne. -
ppista #51257 Na elkezdtem a mai naptól kezdve mormolni a " Mi atyánkot". A kis testemmel nyomnék egy hátraszaltót, ha bejelentenék L.A.-ben. Mondjuk a jövő tavasz szerintem korai. -
#51256 jhah, én is majdnem elhittem nagy hirtelen... :S (nem...) :D
@Kandurex: szerintem lenne rá igény, de másodszorra már lehet nem ütne akkorát, mint az első rész... meg picit meg is fáradt DS3-mal (ami egyébként szintén kurvajó lett) ez a "DS-stílus" azt hiszem, szóval... ebből a szempontból nem is baj, viszont remélem hasonlómód kurvajó pályatervezést kap majd az új játékuk, mert ebben (is) tényleg verhetetlen a From :) legalábbis én nagyon imádtam mindegyik DS-ben.
(ellenben a hozzászólás-boxban itt ez a PS4 logó kurva idesgítő, mert kb nem látom amit írok, ha hosszzú a hsz :D :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.24. 11:51:19 -
SlickAdam #51255 anyu borogass!!!
-
#51254 Igazából a Bloodborne elérte azt az ingerküszöböt amit nehéz lesz felül múlni bármivel, bármennyire is imádom ezt a fajta beteg vizuális dolgot -
#51253 Nekem annyira nem fog hiányozni ;)
De jobb is, kezdjenek valami másba, valami újba. -
#51252 vannak akiknek hitelesnek tűnik egy ilyen fos minőségű kép is látod -
#51251 Főleg, hogy anno be lett jelentve, hogy tutira nem lesz 2. rész (sajnos...).
amúgy meg 2 perc paintben ilyen szart összehányni, szóval... :D -
#51250 Nana, nem vagyok a haverod, hogy ilyen hangot eleressz -
#51249 te komolyan ennyire hülye vagy?nézd már meg mekkora kamu...összevan vágva az egész mellesleg mi ez a kurva fos minőség?nemtűnik fel hogy minden az első részből van?gondolod majd hogy semmi újítás nem lesz igaz?a helyszín is detto ugyanaz.nagyon sok értelme lenne újra ugyanott végigmenni más bossokkal.fájdalmas mennyire nem veszik észre sokan a kamu képeket... -
#51248 Aham,... ez simán lehet kamu is, de ha még se, akkor két dolog van,...
...az egyik, hogy reméljük a PS NEO -n lehet majd tolni, mert ezen a generáción szimplán vállalhatatlan,
...a másik, mint játék is az
azért hátha valami csoda történik. -
#51247 Hólisit!!!!
-
#51246 Have fun :) készülj fel, hogy az álladat fogod keresni :P
btw, reggel rápillantottam streamekre, Overwatch stream már 600+ volt ;D asszem (Acti) Blizzardék megint bankot robbantanak...
ma megyek érte én is -
#51245 My body is ready...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ppista #51244 Talán a kiegészitő van olyan jó, mint az első pálya. Viszont az egész játék rettenetesen monoton, a második pálya közepétől már végtelenül unalmas is, hiszen már mindent láttál. Igazából a játék utáni lehetőségek amik izgalmasabbak lennének, csak hát ott is full ugyanazt kell csinálni.. Egy "ruci szimulátor", hiszen semmi más értelme nincs, csak a cuccok farmolása. -
#51243 Gigajó Zavvi Sale megint!
Vízálló sport füles rendelve! :) -
#51242 Persze a műfajának a kurrgen csúcsa, szokásos Blizzard minőség, konzolon remekbeszabott kontrolleres irányítás ( coop is lehet ), tartalmas, nagyon szép hatalmas darák + 60 frém.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.23. 22:16:17 -
Bandicoot #51241 Köszi.:) -
#51240 Kiegészítő nagyon jó, ha túléled az alapjátékot ( nehézség balansz totál gáz, ha nem peccselték meg valahogy az elmúlt 1 évben ), akkor utána jó móka lesz a kieg. -
#51239 Expánzsőn pakkal meg ott vagytok mintha a 4 szart külön vennétek meg, szóval ott nincs jelentősége. -
#51238 Akinek még nemvan meg a The Witcher 3!
Érdekes lehet:
Witcher 3 PS4 $25 (~6800ft)
Biztos rosszul emlékszem de ilyen olcsó még nem volt. -
Bandicoot #51237 Diablo 3 ultimate evil változat éri a 6-7ezer pénzt ps4-re? Illetve ott (is) gondolom a lemezen van a dlc.
-
Bandicoot #51236 "Nagyon remélem hogy amit leraknak az makulátan lesz. "
Ettől a GT5-6 után erősen tartok.... -
#51235 Nagyon remélem hogy amit leraknak az makulátan lesz. Idén GT és Forza is lesz szóval többet nem is lehetne kívánni autó fronton ( meg az F1 2016! ) -
Bandicoot #51234 Tehát:
- Lehúzás folytköv
- Porsche mehet
- Lesz valami gagyi horpadás - minek?
- Nem lesz,de mégis lesz és fizethetünk
- Ez tovább rombolja a GT hírnevet
- Kár pedig a Touris Trophy zseniális volt annó
-
#51233 Én meg azt mondom hogy ne is törjék magukat. Akinek így tetszik a játék a szim végett, ugyis játszik vele, akinek nem tetszik, azoknak meg kár teperni. -
#51232 Yamaucsi mondja : kizárólag PS4 dedikált kormányokkal fog menni a játék
Yamaucsi mondja : TVR nem lesz benne, mert csődbe ment a cég és nem tudni kivel lehet bizniszelni a jogokat, Porschét akar bele, nyilván minden csak a pénzem múlik majd mennyiért adják
Yamaucsi mondja : lesz benne törés DE ez nem fontos része a játéknak...
Yamaucsi mondja : nem lesz DLC, de szeretne DLCt, szeretne fizetőset és ingyeneset is
Yamaucsi mondja : lehet GT7nek is hívni a játék
Yamaucsi mondja : motoros játék lehet hogy lesz, de nincs tervbe most erre koncentrálnak
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.23. 21:46:33 -
#51231 Miért, azt hitted veszik a fáradságot? :)
Amúgy még előferdülhet hogy ha nem lesz vészes az upgrade akkor én is kiveszem a részem, persze ha lesz rá ok is. :) -
#51230 Megölöm őket, ha a 4k ugyanebbe a fosfaszlé hűtésrendszerbe kerül bele
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.23. 21:40:49 -
#51229 -
#51228 Na akkor pár hónap múlva csinálhatod meg ugyanezt az új gépen :D
Amúgy ma Doom alatt a map képernyőn nekem is majdnem elszállt a gép olyan hangja volt. Szerencsére a metál meg a fegyverhang elnyomja :D -
#51227 Na, ennyire nem kell ezen meglepődni. Véresen komolyan gondoltam, amikor azt írtam, az ND meggyónta a sony bűneinek jelentős részét az UC4-el. Az egész platform vagy 2 polccal feljebb került nálam. Ezen segített az a tény is, hogy mostmár nem akarom minden pillanatban molekuláris szinten elpusztítani a gépet a hangja miatt.
Apropó, lassan (műszakilag) végéhez közeledik a kussítási projekt. Ma megvettem bele a nagyonprofi bequiet ventit a gyári fisifosi helyett/kiváltására. Ha valamikor lesz időm buzerálni, lesz videó a végeredményről.
/szerk: ja meg basztam bele nagyobb hdd-t. Tölthetek le mindent újra. Szal ma várhatóan lehal a psn egy időre. Nekimegyek a gigabittel :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.23. 21:32:50 -
#51226 Jó basszus, most te nyertél! :D -
#51225 Jó ba+ ennyire nem elemeztelek ki, csak furcsa hogy jó értelembe vagy egy Uncharted Collection-ról, én már felkészültem amikor elkezdted hogy találsz benne majd hibát. :D -
#51224 Viszont van aki átlát a szitán -
#51223 Mondtam, Moby keci rafkós...:D -
#51222 Messze átlagon felüli a szókincsem, ha valamiről el akarom mondani, hogy szar. Ritkán érem be forgó szemekkel :D -
#51221 engem is átbaszott. Mobynál már sose tudni -
#51220 Azért annyi hogy képeim megvannak még, nem egy U4 kinézet de önnmagában a mostani gémek mellé bátran! :) -
#51219 Bezavart a smile akkor sorry, már kezdtelek lecseszni hogy mindenbe a rosszat látod csak. :D