121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    jááj nem is néztem :y
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #51295
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #51292
    Ebből az is látszk, hány edmbert érdekelt a játék. :D
  • TDC Geronimo
    overwatch 100on áll metán...

• mucsácsó
    jaja, dettó, főleg ezek után... :D az 576 baszta így szét ezt a borítót egyébként, vagy nektek is ilyen full hunglish? :D jobban jártam volna jah, ha media marktban veszem meg (ott is 17 rongy)... :D azért rendeltem csak elő onnan, mert most nekem a kiszállítás nem volt opció erre a napra, szal bekellett ugranom vhova, ahova feltételeztem day1 ott lesz a játék, itt vidéken

de pl nemrégiben aqua-sok szétszopattak, előrendeltem tőlük a DS3-at, és valaki még 2 héttel megjelenés után se kapott...azok is aztán.. :D
  • Bandicoot
    576 réééges rég a legcigányabb legpénzéhesebb banda. Nagyon ultimate eset kell hogy ettől a slepptől bármit is vegyek.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.24. 18:44:00
  • Totti5
    With the Play First Trial, members of Origin Access and EA Access can try Mirror’s Edge Catalyst for a limited time starting June 2nd. (Origin Access is available for players on Origin PC and EA Access is for the Xbox One players.)

The Play First Trial gives you access to:
    6 hours of play time with Mirror’s Edge Catalyst
    10 action-packed missions
    2 vast districts to explore
    Social Play features
  • balee4
  • darkSectorxxx #51286
    :)
  • Totti5
  • mucsácsó
    én nem láttam ilyet, meg mailben se írtak ilyesmiről... na mindegy :D fura.

hehe, köszi! neked meg kalappal a platinához, én sajna nem élek ilyenekkel :D de azért UC4-et pörgetem majd 2 meccs között ;)

amúgy majd jó lenne magyarokkal tolni az Overwatchot, szóval gyere/gyertek!!!! :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.24. 15:45:06
  • Amiga
    Hát ha az elején nem írták oda, hogy "a készlet erejéig", akkor kapják be. :-D

Amúgy irigyellek :-), nekem már csak júniusban lesz pénzem, bár mondjuk időm sincs az UC4 és DaS3 platinázás miatt. Jó játékot! :-)
  • mucsácsó
    Látod, nekem sikerült... :D több féle ajándék volt, amik közül elvileg leheett volna választani... ilyen kitűző, fém poszter, meg ... pff nem tudom, volt 4 vagy 5 fajta kis mütyüri, de igazából lefosom. :D csak ez szerintem nem volt korrekt, vagy akkor legalább apróbetűs részben közölték volna... egyébként nem is mondta a srác, amíg rá nem kérdeztem, hogy hogyhogy nem kaptam ilyet... mindegy, szopjanak lovat :)
    amúgyis drágák mint a picsa alapjáraton, szóval kétlem, hogy bármit vennék ott a közeljövőben. :D
  • Amiga
    Hát igen, de azért az nem adatbázis-kezelési bravúr, hogy ilyenkor előre megmondják nekem, hogy az előrendelésem befutásakor elfogyott-e már a készlet...
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #51279
    Van olyan hogy valami limitálva van darabszámban, és az előrendelők sorrendje alapján jut vagy nem.
  • Amiga
    Hogy a fenébe lehet "túl későn" előrendelni? Nem az az előrendelés lényege, hogy a megjelenés előtt megrendelem? Mi lett volna amúgy az ajándék?
  • mucsácsó
    én tényleg már csak azt csodálom, hogy "Hóvihar" nem került rá.... nyomorék banda :D
    amúgy 576-ban nagy cigók voltak: "há izé, elfogyott az előrendelői ajándék, túl későn rendeltél elő" - és kaptam egy posztert "kompenzációként" (nyakamat rá, hogy mindenki kap..), amivel törölhetem 1 hétig a picsámat, mert akkora.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.24. 14:36:49
  • darkSectorxxx #51276
    :D
  • Amiga
    Özvegygyártó...
  • Kongy
    Widowmaker tükörfordítás, well done ! :D
  • n000rbi
    Ja tényleg, hol máshol is lenne :D
  • TDC Geronimo
    az csak 1st partynál van, de látom ezt is sikerült elbaszni
  • n000rbi
    Hé, hol a kötelező sony matrica az elejéről?
  • mucsácsó
    az még hagyján, hogy nevetséges, de mi a búbánatos faszért a dobozra ragasztják ezt a hulladékot?! istenem... :D

• TDC Geronimo
    jééézusom
  • SlickAdam
    style bics!
  • n000rbi
    Most néztem képet: "Fekete özvegygyártó kinézet"
  • mucsácsó
    padkáraharaptatnám, aki ráragasztotta az "ÖZVEGYGYÁRTÓ" (jézusatyaúristen) matricát az Overwatch tokjára... :)
  • darkSectorxxx #51265
    Minden kiben él egy kisgyermek! Mondaná ezt egy bölcs kollégám. :)
  • darkSectorxxx #51264
    Jól tesszük, ha nem marad el a jutalom! ;D
  • Kongy
    Bocs, de inkább egy kisbabán tudom ezt a színkombinációt elképzelni.
  • Kandurex
    és lilás csíkos..., valamilyen hülye okból a csajok imádják és arra megyünk amerre ők fújnak
  • darkSectorxxx #51261
    Remélem lesz neked még 1 Ebrietas a játékban.

Nekem meg legalább 15 boss akinek megjegyezhetetlen neve lesz. :)
  • darkSectorxxx #51260
    Csíkos ing. Nemár!
  • Moby
    +1