121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #51338 zene epikus, de a video... kepeken eddig sokkal jobbnak tunt. ez kb egy ps2-ps3 hd remaster latvany. -
#51337 Az és abból is a nagyobb fajta! -
#51336 Hangerőt feltekerni, epikus tréler gyün! Végre! Jó lesz ez!
-
#51335 baromság. -
#51334 ua. a n+1 multifos, csak ez most kifejezetten a 8-14 korosztály célozza meg -
#51333 Szóval akkor szavatosnak tűnik az Overwatch, vagy sem? Én a bétán nagyon jól szórakoztam, de utóbb visszamondtam az előrendelést. Most azon tűnődök, hogy erre kéne befizetni júniusban, de elég erős a mezőny, szóval nem tudom, megéri-e. -
#51332 Hát ennyi... :) ez a király, ez lenne a lényege az egésznek, hogy csapatjáték... nem viccből nincs K-D stat táblázat sem :D na mindegy, én bízom benne, hogy majd idővel nőnek az izgi meccsek száma, én azért még nem temetem, sőt... meg talán még ha rossz irányt venne is a dolog, szerintem helyre fogják pofozni valahogyan Blizzék :)
kíváncsi leszek, hogy hány új hős lesz, vagy milyen új módok / mapok, valamik biztos lesznek még :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.25. 09:00:44 -
#51331 "mikor már csak pár másodperc van vissza, de az ellenfél payloadja egy centire van a céltól, de azért is véditek mint állat az utolsókig, és hirtelen mindenki megtanul játszani"
tegnap rengeteg meccs volt,hogy 1 centi hiányzott nekik és megfogtuk őket!!!
Sajnos jelenleg mindenki szemébe ég a tűz és megy a killre...Ez lecseng és szépen mindenki tudja majd a dolgát a kaszthoz tartozva.
Volt olyan hogy 91% on voltunk,az enemi meg 0% esélyük nem volt a pagodába bejönni ott volt a pajzs,meg 1 eszkimó csaj aki folyamat zárta ki őket vagy szeparált le párat akikre csúnya világ várt erre mindenki 91% nál kiment bóklászni a pontról,hogy vissza szorítsák őket.A vége az lett,hogy majdnem szoptuk a mecset,mivel valahogy a mieink mögé kerültek és szépen szétbasztak mindenkit. -
#51330 Én kihívást és a fejlődés értelmét nem látom, jutalmak meg a spray emote meg skinben kimerült ez ilyen kisgyerekes mese CS -
#51329 Szerintem várni kell vele picit még, amíg mindenki megtanul játszani, meg kiismeri a pályákat/karaktereket.. ahogy említíttem is, volt páran nagyon jó meccsem - mikor már csak pár másodperc van vissza, de az ellenfél payloadja egy centire van a céltól, de azért is véditek mint állat az utolsókig, és hirtelen mindenki megtanul játszani arra az időre és mindent belead - na ez a feeling, ami nagyon király :D
Szóval szarnak semmiféleképpen nem szar, viszont szerintem érezhető a gap azok között, akik bétáztak, meg akiknek új az egész... amivel nincs gond persze, csak most ebből ilyen katyvasz jön ki néha...
Meg majd talán competitiveben jobb lesz a helyzet, rankeden gondolom azért más lesz, ott ilyen random kilépkedést se szokás tolerálni (mondjuk letilt 10-15 percre matchmakingről, vagy hasonló)... meg rendese csapattal, egymással kommunikálva megint más lehet az egész, mint random arcokkal... csak nehogy Evolve sorsra jusson, de csaknem... :) azt játsza még valaki vajon ezen a bolygón?! :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.25. 08:00:23 -
Bandicoot #51328 Pont ezért várok ezzel 1-2 hónapot. Ugyan ezt éreztem már a beta alatt... -
#51327 Ez a multi lényege,ha béna a csapat bedarálnak!Ezért kellenek a barátok és nem kell a full csapat elég 3-4 és máris tökéletes a dolog.A másik része meg.Ez pontosan az a játék ahol te is megkapod a pontot,ha bizonyos %-ot sebzel az ellenfélen és ez lenne a normális mindig nem az mint a többi szarba,hogy sebzel rajta 99%-ot majd valaki oda köp és jó esetben kapsz egy assistot!!!
Tegnap 3 an mentünk...1 tank meg éppen ami hiányzott a csapatból és én meg végig healer,(mert azt ugye rendere kerüli mindenki)én meg kurvára szeretem ...Tök mind 1 volt,hogy védtünk vagy támadtunk esélyük nem volt....
Doomba tökéletesen jók a loadoutok,mert wallhack neked ugyan úgy van ,így ezzel kalkulálnod kell,hogy igen láthatnak a falon keresztül.Az a szemétség amikor úgy van wallhack,hogy arra nem számítasz és még is mindig tudják hol vagy...
Titánt a mai napig rengetegen nyomják én is, vagy is mi is a mai napig néha elő vesszük pedig 600 órám van benne.Más nagy neves multi játékoknál ugyan ez nem mondható el 1 évvel a megjelenés után még a szervereket is lekapcsolják érdeklődés hiányában..
A pénz kérdése meg relatív én speciel 14 212 ft-ér vettem overt! -
#51326 remélem, hogy nem előzmény sztori lesz... -
#51325 Overwatch megérdemli a magas pontszámokat, DE sajnos az ÖSSZES kompetitív multis játék betegsége megvan neki. Mik is ezek? Hát például, hogy ha rohadt bénák a csapattársaid, akkor bedarálnak. Ha nem bénák, akkor meg tudsz érvényesülni, ha nem szedik le helyetted az ellenfeleket. 2-3 órát toltam, és beleuntam az egész Overwatch-ba. Ja, és utálom, ha mindenki tankkal jön, persze senki se tol supportot, mert ahhoz ész is kell... Szóval jó, sőt kiemelkedő multis shooter, sajnos a szokásos betegségekkel, amik miatt hányok már a multiktól. Pozitívum viszont, hogy nincsenek gyökér loadoutok, kioldható buzi wallhack képességek, stb. KHM KHM Doom multi.
Szóval szerintem ennyi pénzt, amennyiért jelenleg árulják nem ér. Hiába van 30 karakter, ez is a Titanfall sorsára jutna nálam 1 max 2 héten belül. A 2 hét már nagyon max. -
#51324 Várjuk ki a végét. -
#51323 Na, nyomtam egy pár órás Overwatch sessiont... jó volt, viszont rengeteg balfasz, ki-be lépkedő, azt se tudja mit csináló player van... volt 1-2 nagyok izgi meccs, de nekem ezek nagyon ölték... remélem ez csak a kezdetek miatt van, meg hogy felsőbb szinteken (meg rankeden) jobb lesz a szitu. De betaban valahogy ez jobb volt eskü... és a grafika csak szerintem a Doom / UC4 páros után, de nagyon steril lett -
Bandicoot #51322 Ahh bár úgy lenne...De azért idénre kipattinthatják azt az RDR Remake-et, nem haragudnék.
Nem tudom mi igaz belöle,de állítólag 1-2 napig fent volt a One visszafelékompatibilis listáján aztán eltüntették mondván "hiba"...Akkor reppentek fel a hírek (pletykák) hogy lehet azért mert remake jöhet... Persze találgatás az egész,de ha van amiből el tudnék viselni egy remake-et (is) na akkor az ez a játék.:) -
#51321 Ezért senki se kövez meg szerintem :)
E3on nem szokása Rnek játékot bejelenteni, de hamarosan befogják az volt a 2k jelentésben és biztosra veszem, hogy RDR játék lesz. Egy pletyka szerint előzmény, gondolom lehetne abból az időből, amikor John még bandázott -
#51320 miért vannak robot állatok/dinok? :) -
Bandicoot #51319 Én megmondom a frankót,kövezzen meg aki akar, de az E3-on amire baromira várok és baromira örülnék az egy Red Dead Red 2 bejelentés..Illetve egy RDR 1 Remake bejelentés amit még idén kipattintanak pimpelt graffal fasza frémmel bugtalanítva a konzolokra. Csekély esélyt látok rá...De frankó lenne. Nagy a pangás western téren...És az a játék abban etalon... -
#51318 Lenne? A horizon az rendes open world. -
#51317 Hát beszarás lesz mind2 játék az biztos....én látványban nem félek, csak legyen gameplay-ben is jó.
A Horizon meg rendes fasza openworld, na akkor kemény lenne. -
#51316 Hát szerintem csak elég ránézni a játékra meg azok alapján, amiket tudni az alapján elég nagy meló lehet. open world RPG úgy általában az. Nézd meg pl az új MEt is mennyi ideje csinálják? 4 éve? Az se jön csak jövőre, de E3on alig várom, hogy lássam mozgásban FB enginen -
#51315 Még nem tudjuk mit kapunk igazából lehet nem véletlen ennyi idő nekik, vagy nem akarnak az Uncharted nyakára egy másik nagy címet nem?
Fogyjon előbb U4? -
#51314 Ez csak ezzel már nem magyarázható. Ez már agyfasz időben. Ezt csinálták már a KZ-vel párhuzamosan. -
#51313 GI is 10et adott OWre. már 5 review alapján 100! :D -
#51312 hát azért egy cső fps és egy open world rpg között szerintem van különbség. Már ami a melót jelenti. Idén ez tuti nem jön ki -
#51311 Én bízok egy évvégi megjelenésben. Vagy szeretnék bízni.
Azt sem nagyon értem, hogy amilyen gyorsan és vérprofin kitolták az ölőzónát, ezen mit csöcsölnek ennyit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.24. 22:37:05 -
#51310 Én meg remélem hogy tévedsz. :D
//
Minden platformra INGYEN tölthető!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.24. 22:34:01 -
#51309 Platinum ide vagy oda, már kétszer is meg kell nézni hogy mit vesz tőlük az ember. Biztos egy rahedli pénzt kaptak érte hogy csinálják meg, de ami a Transzformátoroknál jól sült el ( egy Bayonetta 1-2höz képest az is közepes volt ), az itt minden rosszúl... -
#51308 Hát horizon szerintem még majdnem 1 év mire jön -
#51307 +1 dekurváravárom -
#51306 Kapitány! A gép készen áll a rakomány fogadására! -
#51305 Első E3as poster LAben
-
SlickAdam #51304 ezt is a takarítonéni csinalta 1-2 oraban miutan a többiek leleceltek delutan
-
#51303 -
#51302 Aztakurva :D -
#51301 Azigeeeen :D -
#51300 :DDD -
Bandicoot #51299 Felvették a régi jó tesco-s melóst ogy fordítson..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!