PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amit én nagyon várok az a Mirror's Edge. Eszméletlen jó volt a gamescomos videó, és a parkőrözés amúgy is a gyengém.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.13. 21:25:37
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
shaken, not stirred
Adversus solem ne loquitor
Amiben jobb (lehet) mint a witcheres megközelítést, hogy hozzácsapták az időjárási rendszerhez, és azzal tudják vezérelni a felhők kinézetet. Amúgy eléggé meggyőző a kinézete, de olyan hatalmas ötlet nincs benne. Csak elkezdték azt csinálni, amit vfx-ben csinálunk pár éve (ezért is van ott a BS-es fickó).
shaken, not stirred
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
mad max stream meg megy folyamatosan. meg mindig otoka lokdosodes meg oto customizing vanik... szani.
jellegtelen fos. moziban 2 oran keresztul jo es eleg volt ez a desert ótóka.
sebaj, több dollar marad marijora.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.13. 20:23:47
De ha megcsinálják, kíváncsi lennék hogyan. 😄 Meg gondolom a többi sámán tanonc is.
Meg oké hogy Rio meg Jégkorszak, de ez egy játék. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.13. 20:10:01
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Úgy,hogy esik az eső is közben.Csak maradjon így végig mert a "munchkin és walked the path" trófeát szeretném még ki nem jön Mad Max😊)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
tehat ök megis elbasszak ra a powat. fontos is a felhö tema... W3-ban is tokeletes, hova jobbat?
A Guerilla Games nem fukarkodik a Horizon: Zero Dawn-nal kapcsolatos infókkal, egyrészt megmutatták, milyen technológiával készítenek valósághű felhőket a játékba, másfelől a cosplayereknek is segítenek a főszereplő, Aloy részletes bemutatásával.
A Horizon: Zero Dawn-ról egyelőre nem tudunk rengeteg mindent, viszont abban már az első pillanattól biztosak lehettünk, hogy a látványra nem lehet panasz. Az eddig is a PlayStation leglátványosabb játékait produkáló Guerilla Games egy apró kulisszatitkot árult el egy, a valós idejű renderelési technológiákról szóló kurzuson, amiből kiderül, hogy a poszt-apokaliptikus világuk felhőire is különös figyelmet fordítanak.
Az előadás rövid leírásából kiderül, hogy a felhőket valós időben renderelik, és nem csupán 2D-s objektumokról van szó, hanem térfogattal is rendelkeznek. Az ilyen eljárásoknál általában csak egyfajta, alacsonyan lebegő felhőt tudnak az erőforrások komolyabb igénybevétele nélkül megrajzolni, ám a Horizon: Zero Dawn esetében úgy döntött a Killzone-játékokról ismert csapat, hogy ez nem lesz elég. A játékban rengeteg különböző fajta felhő jelenik majd meg, mind magasan, mind alacsonyan, ráadásul a napszakokkal együtt változó fényviszonyokat is tükröznie kell a felhőknek, ehhez pedig egy komoly szakembert igazolt a Guerilla Games. Andrew Schneider ugyanis korábban annál a cégnél is dolgozott, akik a Rio, vagy a Jégkorszak című animációs filmek egét és rajta a felhőket is megalkották."

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.13. 12:00:00
ejjel nyomtam meg es kb 0 problemam volt a fremmel, pedig voltam mindenfele. itt-ott kis fremeses befigyel, meg talan tobb lett a grafikai bug (aprocskak), de ennyi.
vagyis lehet hogy emeli a fremet egy picit, de az extrem stresszes szitukban esik akkorat a frem, hogy lock-oljon. tehat annyi, hogy ritkabban jon elö.
szerk.: ja latom mar van DF video is rola. pontosan ahogy mondom.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.13. 11:21:32
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.13. 11:17:43
Ezt a modder dolgot viszont megnézem Pes15-re,köszi
Letölteném teljes játékot akkor melyik időszakot kapnám csapatfelállásokban?
New information coming from Miyazaki via an interview with PCGames.de:
- Approximately the same amount of equipment in DS3 as was in DS2
- The demo characters were indeed sped up. Builds using heavy armor like the ones in the demo will be slower in the final game
- Magic will be in the next demo
- A new project is already in the early concept phase
amugy ket napja FF7-et tolok, ugyhogy mikor elinditottam a W3-at az elöbb, azt hittem szörnyethalok a latvanytol.😄
FCKIN ROCKETSCIENCE.
Ha a két jelölted egyidőben futtatod, ketten együtt lerenderelnek egy játékra való frémmennyiséget, permásodperc 😄DD
Csak nehogy valaki így járjon,mert másnál is volt most hasonló eset!!!!!!!!!!
Idézet x1 topikból tőlem!
"Na és ha már ide tévedtem.
Úton van felém a vadi új fekete kontroller is!A camo ugye megjött ameddig nyaraltam!Teljesen új lezárt dobozost küldtek remélem a fekete is így jön!
OFF!
Viszont van rossz hír is.Ma kinyitom a posta ládát és OTP levél.Kibont mondom mi a fasz tömören a tartalom megpróbálták lenyúlni a lóvém pay pal segítségével valami kínai!(nem sikerült,mert soha nincs rajta lóvé csak a vásárlás pillanatában)
Hívom őket ahogy kell és közlik gyanús tranzakciókat észleltek.A web kártyámat és a hozzá tartozó számlát felfüggesztették...
Kérdem teendő mondja a kártya az kuka a számla ha mindent leellenőriznek ,meg Én is akkor vissza állítható,de a kártya helyet kapok másikat mondom franko vagy 10-12 helyre volt ez a kártya regisztrálva ahova most majd lehet az újat megint regisztrálni.Jó letudva
Megyek pay pal oldal "ugye szétvált ebaytől" és tuti ez volt az a pont ahol hiba csúszott a dolgokba és próbálkoztak a lopással.
Próbálok belépni beírok mindent és szépen kínai betűkkel fogad pay pal fél óra volt mire emberi karaktereket tudtam varázsolni.És kezdődhetett a vissza szerzés.Új jelszó!Emailes vissza jelzés!Új kérdés válasz beállítás!És be kellet küldenem egy okmány képet amin szerepel a nevem meg címem!
Végre látom a pay palt és nézem17 tranzakciót indítottak 97000 forint értékben...De rábaszott a csicska geci! :-D Belegondolok mi lett volna ha a fő kártyám van oda be regisztrálva...."
elöbb csekkoltam 1.08-at. a szokasos neha 29-re eses (es emiatt minimalis rantas) meg mindig megvan, DE!
- mocsarban harc közben (esö NELKUL) majdhogynem tokeletes a frem. korabban nem volt az, lasd:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Novigrad-ban szinten jo a frem. nyoma sincs a regi allapotnak (amirol mondjuk en csak hallottam), hogy "menj el Novi-ba es sirj". este is okes, persze nehol van eses, de nem talalkoztam 20-as lock-al
- ezek a stresszes helyek, tehat mashol mindig(?) okes
termeszetesen ha mocsarban befigyel az esö is, akkor jon a lock, de mintha (ezt most valszeg bekepzelem) valamivel jobb lenne. ertsd.: 1-2 frem plusz.
Novigradban is johet lock esö mellett ejjel, DE nem mindenhol. pl föteren semmi baja. söt ugy igazabol tobbnyire rendben van a varosban csapadekkor is.
konkluzio: ez igencsak messze van a satan termeketol, amitol agyfaszt kaptal es menekültel te is frau merkel-hez a tengeren at.😄 reszemröl ez mar teljesen jatszhato, az összessegeben ritkanak mondhato 20-as lock-ot kibirom.
gém of dö jír varomanyos ujra a ringben!
(mindket blur-t kikapcsoltam "teszt" alatt)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.12. 22:15:46
Magyarán annyi kedvem van ennek a pörformansz turkálásához, mint a kutyaszar laborvizsgálatához. Számtalan egyéb ponton is találok analógiát a két tevékenység között.