PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyre több, látványosabb, pörgősebb, gyorsabb kell. Minden multi játék erre megy és ezek egyre népszerűbbek évről évre és egyre több is van belőle. Online csapatok sok sok lehetőség és cél amit el lehet érni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondtam neked, csak a lófasz multi, nem nyerő!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PEWPEWPEW-BANGBANGBANG
Ez is megvolt. Gondolkoztam érdekel-e ez engem starwars skinezve, és arra jutottam, hogy kurvára nem.
/amúgy ha ez számít valamit SOKKAL jobban néz ki, mint a one-os verza, és jobban is fut. És iszonyatos kraft van a cuccban, szinte sajnálom, hogy ezek a csapatosfutkosóslődözéses dolgok nem kötnek le. Ezt így egymagamban annyi értelme van nyomni, hogy két féle futó objektum van a pályán. A kék akire nem lövök, és a piros, akire lövök. És ebben ki is merül minden együttműködésem és játékom a többi játékossal 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 22:22:15
hihhhetetlen, hogy kihagyod a w3-at, TE!
Forza.
van egy lezer nyomtatonk itthon. OKI markaju. több, mint 20 eves (no joke). es halvanyan meg nyomtat. sosenem volt töltve / cserelve a patron.<#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.14. 16:08:59
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.14. 16:04:47
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
vagy legalabb kis gone home-ra valamelyik este egy ültöben letolva. hogy erjen masfele elmeny is.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Küldöm a 6k-t. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.14. 14:21:55
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sztorit még nem lehet tudni.Ezek ilyen grindelős mellék küldik amit tegnap Dev.-ek toltak.Szintezni lesz jó.
Persze tudom és megértem,hogy Witcher3 biza magasra tette a mércét nyitott világú Rpg játéban.Ez nálam is így van,nem tagadom.
Reméljük lesz egy hosszú érdekes sztori azért Mad max-hez és úgy még akár jó is lehet
Kukázni kell pc géminget az a biztos😊
Hangulatos meg minden de ez csak autókázás&verekedés kb :\
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.14. 13:43:17
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sanitariumot akkor pótold, ha S. King-et bírod.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
az elsö resz ha jol emlekszem idore ment, ezert iszonyat nehez volt, meg reeeeegi. ez a masodik sokkal borultabb lett ezzel a fejszes elmegyogyintezet szokevennyel. hangulat toppon, s graf is egesz jo volt akkoriban.
mibol van a kep? nem ismerem. szek.: közben megvalaszoltatok.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.14. 13:23:53
Régi emlékek...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha már off retró, sok kalandjátékhoz volt szerencsém, de a legbetegebb (és egyben az egyik legnagyobb kedvenc) ő volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hint:
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.14. 13:18:10
Amivel nem akarok, azzal játszahatnék. Hellyeah.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 12:11:01
ezt ki tolta regen?
frem 15 es 30 között van folyamatosan + a mocsok kamera is ratesz egy lapattal, de anno nem nagyon izgatott ezek szerint.😄 gondoltam berakom csekkolni, hogy fut-e rendesen (kicsit karcos), azt' nem belecsuszott 1 ora? <#szeret>#szeret>
Gondoltam hátha segít neked, nekem elment vele egy fél órám, de akkor ezek szerint nálad nem ez a probléma.
Ma reggel rendeltem egy 960-at, hogy mégse ezzel a fisemfossal púposkodjak(igen, tudom az is az). De tévedtem. Már tudom mi kell ennek.
Egy csákány, amit beleállítok ebbe az egész retkes foshalomba.
Itthon még nem látott senki az újból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 11:53:37
Illetve bocsánat, egyszer volt ilyen problémám: amikor elfelejtettem, hogy az asztalon elbújva éppen a PS3 kontrollere töltődött USB-n keresztül. És persze ilyenkor azt a kontrollert kezelte. Szóval nézz körül lehet, hogy nálad is valami USB-s egyéb cucc zavar be.
Más: nálunk már kijöttek a CUH-1215-ős vagy 16-os modellek? "Hamarosan" vennék egy gépet, de akkor már inkább megvárnám az új sorozatot, de sehol sem látok erről semmit (boltokban nem nézegettem).
Utoljára szerkesztette: Was, 2015.08.14. 11:50:18
Pcgéming.
Hányok.
1 órája troubleshootolok.
DS1 tolattyú ezennel off. Majd egyszer, valami játékra alkalmas platformon.
Talán 3x volt bekapcsolva...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 08:38:59