PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
NO COMMENT

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Ma már egy COD 1 nem eladható. Lassú, kevés lehetőség, nincs interaktivitás a környezettel. Persze nagyon jó volt anno, főleg LANon ezek a játékok ahol délután még füles, síri csend, 2 csapat és kempelés, taktika hegyek. Éjszaka pár bambi után transzba esve már a Quake 3 volt a legnagyobb örület amit lehetett tolni akkoriban... egy sima Q3 sem temopó ma már😊

Egyre több, látványosabb, pörgősebb, gyorsabb kell. Minden multi játék erre megy és ezek egyre népszerűbbek évről évre és egyre több is van belőle. Online csapatok sok sok lehetőség és cél amit el lehet érni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Hát én most kicsit ilyen komperzsion gyanént megvettem ezt, de kb annyi értelme volt, mint vga-t vennem. Ugyanezt a battlefronttal már nem játszanám el. Jók a hangok benne, jó a képi világa, de ez a céltalan futkosás ez már kifejezetten taszít, bármennyire is tetszik a körítés (ami nagyon tetszik a bf4-ben is).

Adversus solem ne loquitor

Moby
Én ezt nem így látom. Szerintem hatalmasat fejlődtek ezek. A járművek, a millió fegyver és lehetőség, a terep, a megejelnítés...mind-mind őrületes ebben. Csak ehhez kell egy csapat, vagy squad, vagy valami. Mert bár a ezekben a játékokban vannak ugye csapatok, de azok ténylegesen nincsenek. A kicsi, zártabb multijátékokban ez kevésbé probléma, ott lehet egyedül is érvényesülni. De ebben sok-sok négyzetkilométeren megy a box. Itt egyedül nem vagy senki. Vagyis pontosan az vagy.

Kongy
CoD2-t, CoD4-et rengeteget toltam, nagyon élveztem. A legutóbbi CoD, aminek a multijával több hónapig elvoltam a Black Ops 1 volt. Azóta kb copy paste jönnek a multik, bár már a BO is olyan volt, mint a MW2 csak más volt a neve pár cuccnak. Titanfall-ba is beleöltem tavaly jópár órát, de más lövöldözős játék nem rémlik. BF-et világ életemben utáltam, játszottam a 3-mal (ingyen le lehetett tölteni Originen PC-re), meg a 4-el is, sőt a Bad Company-val is toltam, és nem kötött le egyszerűen, pedig ráadásul én haverokkal toltam 😄 Battlefront viszont azért tudna lekötni, mert imádom a Star Wars-t. Minden formában, ha maga a játék fos akkor is. A Force Unleashed 2-t is imádtam, amit sokan a pokolba kívántak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Igen, a CS, meg talán az első BF......a mai multi lövöldék egy dekával sem többek, mint az elődök, semmiben,...míg a single egyre jobban formálódik, követi a trendeket stb. szóval jobb lett, addig a multi semerre nem lépett. Igen, nem a mi korosztályunknak való, de csak azért mert már 20 éve ugyanezt nézzük.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Széezer éve őscsét, meg americasarmyt nyomnii haverokkal jó móka volt. Akkoriban ilyen játékról álmodoztunk, mint most ez. A maga helyén zseniális cucc ez, csak én nem vagyok már azon a helyen.

Kandurex
Persze, ha csak nem lófasz multi lenne, hanem igényes,... őőő, szóval, tegyük fel, hogy olyan csoda történik, hogy a Dice meg a single igényesség valahogy karölt....single akkor persze itt nyálazna mindenki...de csak ez az aberrált multi van!

Mondtam neked, csak a lófasz multi, nem nyerő!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Egész másféle élményként belepróbáltam a ps4-es BF4-be.
PEWPEWPEW-BANGBANGBANG
Ez is megvolt. Gondolkoztam érdekel-e ez engem starwars skinezve, és arra jutottam, hogy kurvára nem.

/amúgy ha ez számít valamit SOKKAL jobban néz ki, mint a one-os verza, és jobban is fut. És iszonyatos kraft van a cuccban, szinte sajnálom, hogy ezek a csapatosfutkosóslődözéses dolgok nem kötnek le. Ezt így egymagamban annyi értelme van nyomni, hogy két féle futó objektum van a pályán. A kék akire nem lövök, és a piros, akire lövök. És ebben ki is merül minden együttműködésem és játékom a többi játékossal 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 22:22:15

Moby
Ahhoz nem 960 kéne, hanem lobotómia.

arty
pedig a 960 pluszkraftja valszeg elég lehetett volna :/
hihhhetetlen, hogy kihagyod a w3-at, TE!

Forza.

Moby
Értékelem az aggodalmat, de semmi baj nincs 😊 Ma már óhatatlanul is a bb-t keresem a dasban, és kurvára nincs benne. Van akinek ez előny, nekem épp hátrány.

dehogy... kb. felevente elöjön ez nala, olyankor el akarja adni mindenet (vagy el is adja), quit gaming fenyegetesek, ..., de aztan lenyugszik es 700 oran keresztul tolja a BB-ket.😄

van egy lezer nyomtatonk itthon. OKI markaju. több, mint 20 eves (no joke). es halvanyan meg nyomtat. sosenem volt töltve / cserelve a patron.<#nezze>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.14. 16:08:59

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
fos twitch streamből kivett videó, azért.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

yesname
Egyszerűen már kiégett. Erőlteti a nosztalgikus idők miatt, de szinte minden hozzászólásából lejön, hogy egyszerűen vége. Pont. Ennyi. Elégett a nafta. Elfogyott. Próbálkozik becsületesen, de hát a gyertyának annyi. Egyszer mindenki eljut ide.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.14. 16:04:47

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

tul sok hardcore-t toltal mostanaban. szukseged lenne nehany het vattacukor kurara.😄
vagy legalabb kis gone home-ra valamelyik este egy ültöben letolva. hogy erjen masfele elmeny is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Mér ilyen szaggatós ebből minden videó amit kiadnak? Ennyire fasza a frém?

Moby
Nyah, ennyi idő kellett, hogy ráúnjak a das-ra. Elvittem a 2. bossig (belle gargoyle) és semmi motivációm továbbmenni. A rossz szájízben biztos benne van a szopástenger, ami idáig kisérte a projektet, de nem vonz a játék sem. Unom a környezetet, meg úgy kb mindent. Ennyi. Majd a das3.

darkSectorxxx
Anti-nak.

Küldöm a 6k-t. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
"hosszú érdekes sztori" ? 😄 És Mad Max egy lapon? Nem azért mondom, a filmet is élveztem, de nem épp a sztori miatt. 😄 Ha ilyesmit vársz ettől a játéktól, akkor szinte biztosan csalódni fogsz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.14. 14:21:55

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

+auto tuning,open world,RPG elemek,Dungeon,Mad Max világ.Ennek is van hirdetve mást ne is keressetek.
Sztorit még nem lehet tudni.Ezek ilyen grindelős mellék küldik amit tegnap Dev.-ek toltak.Szintezni lesz jó.

Persze tudom és megértem,hogy Witcher3 biza magasra tette a mércét nyitott világú Rpg játéban.Ez nálam is így van,nem tagadom.
Reméljük lesz egy hosszú érdekes sztori azért Mad max-hez és úgy még akár jó is lehet
Azzal se lesz nagy durranás.970 minimum kell viszont ahoz már ugye sok minden más is😊
Kukázni kell pc géminget az a biztos😊
Moby
Má visszamondtam.

AntiHero
Dark-nak!

Hangulatos meg minden de ez csak autókázás&verekedés kb :\

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.14. 13:43:17

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Ezzel az offal nem akartam kicsit se arra utalni, hogy nemkívánatos lenne itt a poszt 😊 Persze akkor jogos a kérdés, hogy minek írtam 😄
Sanitariumot akkor pótold, ha S. King-et bírod.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Sajnos ezekből a PS1 címekből kimaradtam, mert kisgyerek voltam, amikor kijött, és a szüleim sosem akartak nekem konzolt venni hiába könyörögtem 😞 Egyedül disney játékokkal játszottam windows 95-ön.

arty
protipp: wicser3-al bevárod a 960at és akkor összeáll a dolog 😉

Forza.

sztem ez nem off. playstation tema... nem fogok tan ps1 topikba irni (lehet nincs is).😊

az elsö resz ha jol emlekszem idore ment, ezert iszonyat nehez volt, meg reeeeegi. ez a masodik sokkal borultabb lett ezzel a fejszes elmegyogyintezet szokevennyel. hangulat toppon, s graf is egesz jo volt akkoriban.

mibol van a kep? nem ismerem. szek.: közben megvalaszoltatok.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.14. 13:23:53

n000rbi
Bingo 😊

TDC Geronimo
sanitarium? 😄

Régi emlékek...

n000rbi
Az első részt igen, nem is tudtam hogy volt második 😄

Ha már off retró, sok kalandjátékhoz volt szerencsém, de a legbetegebb (és egyben az egyik legnagyobb kedvenc) ő volt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hint:
Sanitarium

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.14. 13:18:10

Moby
Mivel érzékelem, hogy a ps4 topikban mindenki lélegzetvisszafojtva figyeli a pécégéming eseményeket: ugyanaz a kontroller, ugyanakkor, ugyanúgy witcher3 alatt viszont megy.
Amivel nem akarok, azzal játszahatnék. Hellyeah.

Totti5
Régen nem volt frém esés.

Moby
Sose láttam, de most nézem: ronda egy állat ez 😄

Moby
Köszönöm, rendi vagy, de én ezt a platformot egy életre lehúztam a klozeton. Nekem nincs időm naponta több órás munkával cipőkanállal magamra erőltetni a latex szopóálarcot. Vagy kiadja remasterben a from, vagy das1 mentes maradok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 12:11:01

eeees gurul tovabb a nosztalgia szeker!!! <#vigyor2>
ezt ki tolta regen?

frem 15 es 30 között van folyamatosan + a mocsok kamera is ratesz egy lapattal, de anno nem nagyon izgatott ezek szerint.😄 gondoltam berakom csekkolni, hogy fut-e rendesen (kicsit karcos), azt' nem belecsuszott 1 ora? <#szeret>

Nekem is látta a Windows az Xbox360 kontrolleremet, teszteltem is, mégse ment a DS-ben. Akkor én már úgy voltam, hogy na lehúzok minden egyéb USB-s eszközt, hogy ne kavarjon be, és akkor láttam meg a monitor mögött a szintén bedugott csak elfelejtett másik (PS3) kontrollert...
Gondoltam hátha segít neked, nekem elment vele egy fél órám, de akkor ezek szerint nálad nem ez a probléma.
Moby
Megy a kontroller. Látja a windows. A DS beállítómenüjében megy is(!) de a főmenüben, és a játékban nem.
Ma reggel rendeltem egy 960-at, hogy mégse ezzel a fisemfossal púposkodjak(igen, tudom az is az). De tévedtem. Már tudom mi kell ennek.
Egy csákány, amit beleállítok ebbe az egész retkes foshalomba.

Itthon még nem látott senki az újból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 11:53:37

Nem értem igazán, valami "nagy" gond lehet a gépeddel. Soha nem volt gondom sem a DSfix-szel sem a kontrollerrel (Xbox360) a DS1-ben. Sőt azon játékok egyike amelyik akkor is tudja használni a kontrollert, ha akkor kapcsolom csak be, amikor a játék már fut. Sok játékot újra kell indítanom, ha az indításkor még nem volt bekapcsolva a kontroller.
Illetve bocsánat, egyszer volt ilyen problémám: amikor elfelejtettem, hogy az asztalon elbújva éppen a PS3 kontrollere töltődött USB-n keresztül. És persze ilyenkor azt a kontrollert kezelte. Szóval nézz körül lehet, hogy nálad is valami USB-s egyéb cucc zavar be.

Más: nálunk már kijöttek a CUH-1215-ős vagy 16-os modellek? "Hamarosan" vennék egy gépet, de akkor már inkább megvárnám az új sorozatot, de sehol sem látok erről semmit (boltokban nem nézegettem).

Utoljára szerkesztette: Was, 2015.08.14. 11:50:18
Totti5
Ugyan ez megy ótó játékoknál is. Egyik nap jó másik nap nem. Folyamatos szopóroller.

n000rbi
<#wow3>

Moby
Gondoltam folytatom a DS1 túrát. A DS soha többé nem érzékeli a kontrollerem, bár a windows látja, lehet kalibrálni, stb.
Pcgéming.
Hányok.
1 órája troubleshootolok.
DS1 tolattyú ezennel off. Majd egyszer, valami játékra alkalmas platformon.

Moby
Vissza is 😊

n000rbi
Ment egy privátovics.

Moby
Ha valaki remoteplayelni akar: eladó a playstationTV-m, 8 gigás kártyával egy játék áráért: 15K
Talán 3x volt bekapcsolva...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.14. 08:38:59

TDC Geronimo
fanmade

Kongy
Még van hátra jó pár dolog 😄

n000rbi
Rohadtul unom már a Batmant.
Sok van még az exkavátor után??

Ide vele már😊
Moby
Majd megmondom ha kijött 😊