121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Hm máshol nem ennyire szembetűnő. Lehet csak valami bug volt. Most belebotlottam egy újabb mellékküldetésbe, amibe a normál végigjátszásom alatt nem sikerült. A játék még mindig gyönyörű, most már marha jól fut. Alig várom holnap az új zónát+a minőségi mellék és főküldiket <3
  • darkSectorxxx #51713
    Ez nem azért van hogy cserébe szebb legyen a játék más téren?
  • TDC Geronimo
    Régen is az volt, de most legalább gyorsan lehet váltani jobb stickel a kategóriák között is
  • TDC Geronimo
    Nekem baromira tetszik az új UI, mintha új játék lenne. Viszont a shadow LODot nagyon elkúrták. kb 10 méterre rajzolja ki orrom előtt az épületeknél is az árnyékot. Nagyon zavaró :(
  • darkSectorxxx #51710
    Az nincs leírva sehol, hogy aegy peccs csak pozitív irányba változtathat, szóval. :D
  • n000rbi
    Belenéztem a wicserbe. Én nem emlékszem előtte milyen volt, de hogy az inventoryban a kategóriák közti váltás most baromi lassú, az tuti
    Tárgyfelvételnél viszont növelték a betű- és ikonméretet is. Halad ez, lassan el is készül a játék
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.30. 21:41:47
  • TDC Geronimo
    Beleszédülök :D

• darkSectorxxx #51707
    Én nem, az biztos, óvatosan vásárolok játékokat. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.30. 20:03:48
  • Moby
    Hát ennek a moslék szolgáltatásnak a levét főleg ti szürcsölitek, de ha te ennek is tudsz örülni, legyen így
  • darkSectorxxx #51705
    Hogy nem tudod kihasználni a kurvajó sávodat? :D
  • Moby
    >így nincs értelme a gépnek

Megvetted a gépet úgy, hogy be sem volt jelentve. Majd most eladod, mert olyan lett PONT, mint amire évek óta számítani lehet. Hamarosan mostmár tényleg megyek feléd, viszem a cuccot is, de ezért az arconpörgésért megveregetem a vállad :D
  • Totti5
    Pedig Yamaucsi önmegvalósulása lesz ez a játék.
  • Moby
    Nekem dlc-m csak pécére van. Ergo igen, peccs már van(ps4 és pc is), dlc még nincs (pécén legalábbis). Énnálam nem szaggat semmi. Pécén persze sokkal szmúszabb a menü, de nekem nem fáj ez most ps4-en sem.
  • SlickAdam
    jol ertem, hogy van patch ha csak az alapjatek van meg, akkor is?
    mar a terkep se szaggat?
  • Moby
    ?
  • darkSectorxxx #51699
    Én kárörvendek kicsit...
  • Moby
    Most néztem meg pécén is, meg ps4-en is. Nálam semmi baj ps4-en. Nem tölt, nem szaggat, semmi. De ez a psn...ez továbbra is a létező legszarabb szolgáltatás, amihez valaha közöm volt. Ideértve a honi egészségügyet is. Sonysony....igénytelen parasztok vagytok.
    (gogról 1 perc sem volt a peccs. ugyanez psn-ről 30 perc. HARMINC. GIGABITTEL. :DASASAASSDSDADASDSFSFFSDAASD)
  • AntiHero
    Elmentem megvenni a gwen könyvet. Hat kicsit elszoktam a játéktol. :D

Vissza kell rázódni. :) Éjfeltől lehet nyomni a dlct?
  • TDC Geronimo
    wow...
  • arty
    SKIP. Jelen állapotában a ps4 mehet eladásra, kormányostul. UC4-et már reggel hirdettem is meg, így nincs értelme a gépnek (se). Azért persze várok vele pár napot, első felháborodásomban nem akarok anyagi kárt okozni magamnak :D
  • arty
    :(((
    hihetetlen.... (bár attól félek, ez PS sajátosság, álá régiós gányolás by SONY)
  • arty
    tradíció :) én imádom a startképernyős játékdizánt, méginkább amikor - ha nem nyomsz gombot - elindul valami gameplay vagy video, intro, kedvcsináló, mittomén. (pl forzákban tök más video van itt, mint az intro, amikor elkezded a játékot magát)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.30. 18:57:21
  • arty
    ahogy látom, kivételesen ez se 60fps volt ;))))) de amugy brutál, hogy ez a saturnon egyáltalán megmozdult ... vs. 486DX4-120mhz-em, amin meg NEMigazán :(
  • arty
    első képet megnéztem... ilyen ocsmány bevilágítással valóban nem "büszkélkedhet" egy uc-s pillanat sem :D talán még prevgenen se....
  • AntiHero
    Lószar a menü. Rosszabb mint volt. Tölt ha váltogatok benne. Nem szaggat...jaaa..hanem tölt :D

Térkép szabályosan szaggat ha mozgatom :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.30. 18:37:35
  • darkSectorxxx #51689
    10, jó az 2-nek is. :D
    Ebből az egyik a játék főmenüje. :D
  • arty
    "a külső részek kb. Tomb Raider szint,"

jah, csak a tr-ben van 10 látványosabb helyszín, itt meg minden chapterben van ennyi .... :)
  • Tikal #51687
    hm, akkor ez tényleg azoknak szol akik online versenyezni akarnak,..
  • darkSectorxxx #51686
    Egyre szánalmasabb.
  • Totti5
    [Friss] Mint kiderült, nem a dinamikus környezet az egyetlen (korábbi részekből megszokott) elem, amely kimarad a GT Sportból: a tradicionális karrier mód (Sunday Cup és társai) is kimarad.

Hogy mi lesz helyette? Campaign Mode, mely az alábbiakat fogja tartalmazni:

Beginner's School (10 event)
    Vezetési leckék, hasonló a korábbi jogosítvány-feladatokhoz.

Circuit Experience (35 event)
    Pályák betanulása, kommentátori segítséggel.

Mission Challenge (62 event)
    Meghatározott feladatok és kihívások teljesítése.

Racing Etiquette (10 event)
    Fókuszban a sportszerűség - mit szabad és mit nem.
  • darkSectorxxx #51684
    Nem, ha én lennék a hosszabítón nyomtam volna a kapcsolót, ez a srác egy buta fasz. :D
  • AntiHero
    Töltike :)
  • TDC Geronimo
    Na csorog lefele kieg is. Azt olvasom új UI végre nem szaggat PSen se.
  • TDC Geronimo
    Kint van Witcher patch. 2.66GB
  • Myselor
    jó kérdés.:D
  • Tikal #51679
    Akkor miért kell nyomogatnom? Miért ragaszkodnak ehhez a rendszerhez?
  • Myselor
    ezt mondom én is ugyanott vagy időben nem gyorsabb attól még hogy egyből a játékba rak be
  • Tikal #51677
    Időben ugyanott vagy, nem? Mondjuk egy nem open world játéknál meg még kevesebb töltés lenne..
  • Tikal #51676
    A tetves lengyelek válasza a problémámra: sajnos a lemezes és a digitális játék két különböző verzió így a mentések nem kompatibilisek. Nagyon sajnálják.

Írtam is nekik egy szép levelet, hogy hova dugják a sajnálatukat.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.30. 15:52:36
  • Myselor
    cserébe a gta5 jó hosszasan tölt mire beér a játékba.