121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hm máshol nem ennyire szembetűnő. Lehet csak valami bug volt. Most belebotlottam egy újabb mellékküldetésbe, amibe a normál végigjátszásom alatt nem sikerült. A játék még mindig gyönyörű, most már marha jól fut. Alig várom holnap az új zónát+a minőségi mellék és főküldiket <3 -
Ez nem azért van hogy cserébe szebb legyen a játék más téren? -
Régen is az volt, de most legalább gyorsan lehet váltani jobb stickel a kategóriák között is -
Nekem baromira tetszik az új UI, mintha új játék lenne. Viszont a shadow LODot nagyon elkúrták. kb 10 méterre rajzolja ki orrom előtt az épületeknél is az árnyékot. Nagyon zavaró :( -
Az nincs leírva sehol, hogy aegy peccs csak pozitív irányba változtathat, szóval. :D -
Belenéztem a wicserbe. Én nem emlékszem előtte milyen volt, de hogy az inventoryban a kategóriák közti váltás most baromi lassú, az tuti
Tárgyfelvételnél viszont növelték a betű- és ikonméretet is. Halad ez, lassan el is készül a játék
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.30. 21:41:47 -
Beleszédülök :D
-
Én nem, az biztos, óvatosan vásárolok játékokat. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.30. 20:03:48 -
Hát ennek a moslék szolgáltatásnak a levét főleg ti szürcsölitek, de ha te ennek is tudsz örülni, legyen így
-
Hogy nem tudod kihasználni a kurvajó sávodat? :D -
>így nincs értelme a gépnek
Megvetted a gépet úgy, hogy be sem volt jelentve. Majd most eladod, mert olyan lett PONT, mint amire évek óta számítani lehet. Hamarosan mostmár tényleg megyek feléd, viszem a cuccot is, de ezért az arconpörgésért megveregetem a vállad :D -
Pedig Yamaucsi önmegvalósulása lesz ez a játék. -
Nekem dlc-m csak pécére van. Ergo igen, peccs már van(ps4 és pc is), dlc még nincs (pécén legalábbis). Énnálam nem szaggat semmi. Pécén persze sokkal szmúszabb a menü, de nekem nem fáj ez most ps4-en sem. -
SlickAdam #51701 jol ertem, hogy van patch ha csak az alapjatek van meg, akkor is?
mar a terkep se szaggat? -
? -
Én kárörvendek kicsit...
-
Most néztem meg pécén is, meg ps4-en is. Nálam semmi baj ps4-en. Nem tölt, nem szaggat, semmi. De ez a psn...ez továbbra is a létező legszarabb szolgáltatás, amihez valaha közöm volt. Ideértve a honi egészségügyet is. Sonysony....igénytelen parasztok vagytok.
(gogról 1 perc sem volt a peccs. ugyanez psn-ről 30 perc. HARMINC. GIGABITTEL. :DASASAASSDSDADASDSFSFFSDAASD) -
Elmentem megvenni a gwen könyvet. Hat kicsit elszoktam a játéktol. :D
Vissza kell rázódni. :) Éjfeltől lehet nyomni a dlct? -
wow... -
SKIP. Jelen állapotában a ps4 mehet eladásra, kormányostul. UC4-et már reggel hirdettem is meg, így nincs értelme a gépnek (se). Azért persze várok vele pár napot, első felháborodásomban nem akarok anyagi kárt okozni magamnak :D -
:(((
hihetetlen.... (bár attól félek, ez PS sajátosság, álá régiós gányolás by SONY) -
tradíció :) én imádom a startképernyős játékdizánt, méginkább amikor - ha nem nyomsz gombot - elindul valami gameplay vagy video, intro, kedvcsináló, mittomén. (pl forzákban tök más video van itt, mint az intro, amikor elkezded a játékot magát)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.30. 18:57:21 -
ahogy látom, kivételesen ez se 60fps volt ;))))) de amugy brutál, hogy ez a saturnon egyáltalán megmozdult ... vs. 486DX4-120mhz-em, amin meg NEMigazán :( -
első képet megnéztem... ilyen ocsmány bevilágítással valóban nem "büszkélkedhet" egy uc-s pillanat sem :D talán még prevgenen se.... -
Lószar a menü. Rosszabb mint volt. Tölt ha váltogatok benne. Nem szaggat...jaaa..hanem tölt :D
Térkép szabályosan szaggat ha mozgatom :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.30. 18:37:35 -
10, jó az 2-nek is. :D
Ebből az egyik a játék főmenüje. :D -
"a külső részek kb. Tomb Raider szint,"
jah, csak a tr-ben van 10 látványosabb helyszín, itt meg minden chapterben van ennyi .... :) -
hm, akkor ez tényleg azoknak szol akik online versenyezni akarnak,..
-
Egyre szánalmasabb. -
[Friss] Mint kiderült, nem a dinamikus környezet az egyetlen (korábbi részekből megszokott) elem, amely kimarad a GT Sportból: a tradicionális karrier mód (Sunday Cup és társai) is kimarad.
Hogy mi lesz helyette? Campaign Mode, mely az alábbiakat fogja tartalmazni:
Beginner's School (10 event)
Vezetési leckék, hasonló a korábbi jogosítvány-feladatokhoz.
Circuit Experience (35 event)
Pályák betanulása, kommentátori segítséggel.
Mission Challenge (62 event)
Meghatározott feladatok és kihívások teljesítése.
Racing Etiquette (10 event)
Fókuszban a sportszerűség - mit szabad és mit nem. -
Nem, ha én lennék a hosszabítón nyomtam volna a kapcsolót, ez a srác egy buta fasz. :D -
Töltike :) -
Na csorog lefele kieg is. Azt olvasom új UI végre nem szaggat PSen se. -
Kint van Witcher patch. 2.66GB -
jó kérdés.:D -
Akkor miért kell nyomogatnom? Miért ragaszkodnak ehhez a rendszerhez? -
ezt mondom én is ugyanott vagy időben nem gyorsabb attól még hogy egyből a játékba rak be -
Időben ugyanott vagy, nem? Mondjuk egy nem open world játéknál meg még kevesebb töltés lenne.. -
A tetves lengyelek válasza a problémámra: sajnos a lemezes és a digitális játék két különböző verzió így a mentések nem kompatibilisek. Nagyon sajnálják.
Írtam is nekik egy szép levelet, hogy hova dugják a sajnálatukat.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.30. 15:52:36 -
cserébe a gta5 jó hosszasan tölt mire beér a játékba.