PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Tegnap 1-ig basztam a bf4-et.
2 igazán nagy gond van vele:
- kompetitív jellegénél foggva(amire bőőőven tesz a kikúrt minőségi prezentáció), elképesztően addiktív 😊
- rühesgecimód idegesítő. Mint minden kompetitív játék 😄DD

Tik ottan a világban mind, akik jobbak vagytok nálam: ROHADJATOK MEG SZARSZEMÉTCSALÓGECICSÍRAGECIHALJATOKMEGSASJJgSDaSHGKH...sáálláállláálláááááá.

Ma megint nyomom egy kicsit... 😄DD

Adversus solem ne loquitor

Moby
Na azt nem kéne. Az, hogy a japók viszonylag könnyen implementálnak egy lovecraftian zsánert, az csak azt mondja el, hogy hasonlóan beteg és elborult elmék. Ami egy kicsit is egészségesebb univerzum, abban ők csak kóvályognak, mint fing a gatyában. És jönnek a tinitakonynyálszintipop gecik. Pinával és polippal. Szal mindenképp belecsempésződik a betegség.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 12:22:30

Fromsoftware csinálhatna egy sw játékot... 😊))

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Rossz az egész védelem,szétnyílnak szinte,hogy az ellen besétáljon.Hosszú passzt nem akarják megfogni.Mindenki esik-kel,egymásba mennek,labdaszöktetés semmi.Ezek a szabadrugás jelző pontok iszonyat bénák.Nincs előnyszabály.Nincs Licensz.Frame problémák.
Cselezés ennél a játékmenetnél felejtős.

Most hirtelen csak ennyi
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.08.17. 12:00:21
6K még mindig de lehet jobb lenne megvárni Fifa'16-ot.
Van 2 feltöltésem amibe beleférne AC Unity+Tomb R.Def.Most ezen gondolkozok.Sose hagyott nyugodni,hogy TR-t nem játszottam,ezt a részt.
AC meg azért mert vonz a kor maga
Vagy TR+The Evil Within ez is opció😊
arty
mesélj 😊

Forza.

n000rbi
Ez az OUYE egy jó kis frankenkonzol 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
A nigga nyaklánc? <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Valami nem stimmel.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.17. 08:13:19

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Mönnyi egy fifa?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zzeN
nagyba:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Holnap behúzom Fifát.Nekem ebből a Japán foci szarságból elegem van.Soha többet Pro Evo,befejeztem..
Ha már Empire akkor inkább lehetne Clone Trooper fehér.Így Vader feketébe nem jön be.Ráadásul ez az Avatar így béna is:S
Moby
Belevertem még 3-4 órácskát ebbe a bf4-be.
Nem, mostmár biztosan nem érdekel a battlefront. 😄

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

minden centet meger!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
220 €

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

"Zombie game Dying Light has now sold 5 million copies, as its developer is starting to tease plans for an ambitious-sounding sequel. Producer Tymon Smektala says in a new interview that he was pleasantly surprised by the game's commercial success, which he called "tremendous." "

há' ezert nincs meg mindignem olcsoer'...! fogyik.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kirol
Csak nem emlékszek, mi volt az utolsó, mert régen játszottam vele. 😞

arty
foglalj outpostokat, erődöket! aztán majd feldob egy következő szingli küldetést is...

Forza.

arty
pedig a harmadikig (42->bf2->bf3) iszonyatos volt a javulás (most azt hagyjuk, hogy én hogy éltem meg pár alapvető balansz-kérdést) ... grafikában, fizikában, kasztok/pléjered kusztomizálhatóságában (nemtom mi másban tudna még előrelépni 😉 )

Forza.

Totti5
DICE-nak kár felróni hogy nem single fpst csinál. Ezt sem fogják tudni rendesen megcsinálni, pedig már 3adjára futnak neki ezen a genen.

Amúgy készül SW single player játék. Visceral csinálja.

Kandurex
Nem érted, kit érdekel hány csakmulti jön, akinek van rá igénye nyissa nagyra a száját. A fájó pont ott van, hogy kurva ritkán jön SW játék és, ha nem az előbb említett fosadék kategóriába tartozik, általában elég jó is szokott lenni.

Totti5
Yútúb. Beírod hol voltál milyen küldi után és nézed az n+1 végigjátszást addig amíg nem jön el ez a pont. Mindig tökéletesen és gyorsan 100%osan működő dolog. Felesleges főrumokon írigatni és várni a választ, ami vagy lesz vagy nem.

kirol
Úgy hamarabb kapnék választ??? 😊

TDC Geronimo
psnek van ám képkészítő funkciója

kirol
A Far Cry 4-ben nem tudok továbbjutni.
Hol van itt az jelezve, hogy mi a következő fő küldetés?
KÉP
Utoljára szerkesztette: kirol, 2015.08.15. 16:39:44

Kongy
Jaja, Amy, azt én is kifogtam, 600 Ft-ért. De hogy milyen pusztítóan alpári hulladék volt minden téren az durva. Nem elég, hogy ötlettelen és ocsmány volt, még szarul is futott 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Már most elment a kedvem ettől. Nem sokra van attól hogy szétesik az egész kifagy és törli magát a rendszerről... ilyen zsé faszláma alibi fejlesztők szotak ilyen szart kiadni. Valami Amy volt a neve annak pár éve ahol attól tartottam felrobban az 360 annyira hulladék volt az egész.

Moby
Najó, ez a W3 elérte a játékra alkalmatlan állapotot.

Moby
Én sem ilyen hibákra gondoltam.
Artifactol. Először azt hittem a mozgásinterpoláció van bekapcsolva, de nem. Meghát olyan problémák, amiket az nem is okoz. Ilyen 1-1 frémig hiányoznak részek a képből, vagy olyan van ott, aminek nem kéne ott lennie.

AntiHero
Dikk. kár patchelni. 😄 Eskü megjelenéskor nem voltak ilyenek. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Nem túl bíztató. Jövőhéten szabi végig, W3at be akarom már fejezni.

ezt tegnap azutan produkalta, hogy felebresztettem a gepet sleep-bol (ja es ki kellett huznom az aramkabelt, mert nem akart kikapcsolni utana).
teny, hogy uccso update ota sok kis apro grafikai bugot latok. arnyekok furak altalaban korulottem, több a pop-in, ... de összessegeben jo a frem (vagy 2-3 orat toltam ejjel Novigradban), ugyhogy elnezem, amig a videoban latotthoz hasonlo komolyabb problema csak ritkan (vagy lehetöleg soha tobbet nem) jon elö.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.15. 09:07:13

Totti5
Remélem kicsapják ezeket a kódereket, aztán valami új bagázzsal állnak neki a kíberpánk játéknak.

Moby
Értem.

Kandurex
Igen? Én nem látom azt kurva nagy fejlődést a Battlefield 1 óta ami kb. 12-13 éve jelent meg!?

Moby
Egy biztos: az 1.08 óta jelentősen több a grafbug mint előtte. Tegnap többször hittem, hogy ramhibás lett a ps4. De még mindig kutyafasza ahhoz képest, amit pécén művel.

n000rbi
Aztaku, ezt csináltad hajnali egykor? 😄 Azt tudom ajánlani, hogy menj a Tech Support teamhez. Most éppen ez az aktuális lerázó dumájuk twitteren.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ja én azt hittem ez valami kamu dolog....de a valós fizikához nem sok köze....nem egy Forza 6! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.15. 07:34:11

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Megjelent a W3?

darkSectorxxx
Nekem bejön, ha mette a story és gameplay jó....

Össze lehetett régen is egyeztetni a humort a drámával....MGS

Moby
Tegnap még elindítottam összehasonlításképp a pécés verzával. Egyrészt felértékelődött a konzolos verza a kurvaszar pécéshez képest, másrészt dögöljenek meg ezek a tetvek, másfél órán keresztül nem bírtam abbahagyni, aztán a fáradtságtól ájultam el 😞((

TDC Geronimo
Idén is lesz PSX event. December 5-6.lesz gondolom egy közel 2 órás konf. Remélem látjuk majd QD játékát bár az esélyes a paris game shown való debütálásra, esetleg új sucker punch cuccot, ne adj isten az ssm is végre bemutat valamit.

TDC Geronimo
lol? Ez gondolom nem mindig ilyen.

TÖKELETES a frem Novigrad-ban. egyszeruen nem akar beesni 30 ala.

ugy kell aramtalanitani a gepet, hogy abbahagyja a tengernyi frem pushingolasat per szekönd.<#idiota>

TDC Geronimo
Király :y

hat ez kurva nagy 😄
kerdes, hogy magamtol eszembe jutna-e egy ilyet kiprobalni.😊

arty
_SOHA_ az életbe nem akarok kojima játékaival játszani 😄

és jesszus, már majdnem elindítottam a ground zeroest...... 😉)

Forza.

Kongy
WTF?! Kojimánál elgurult a gyógyszer... úgy pár éve... mondjuk mikor megszületett.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.14. 23:55:12

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson