PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem tudom most mennyi, de volt már 3-4 k körül. Kapsz azért 20 pályát, rengeteg új fegyvert, járművet. Mostantól mondjuk már minden dlc ingyenes lesz mindenkinek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Lehet meg kéne vennem a prémiumot?

Adversus solem ne loquitor

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo

TDC Geronimo
netkód már fényévekkel jobb, mint volt. Példaértékű supportja van a játéknak. Lassan 2 éves, de még mindig jönnek a patchek, sőt szeptemberben jön ingyenes zavod éjjeli map, később lesznek még ingyenes éjjeles mapok + 1, amit communityvel együtt készítenek CTE szerveren a DICE a játékosokkal együtt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.17. 23:24:35

Moby
Azt meg különösen szeretem, amikor gecijó a csapatom.<#rolleyes>
Mindegy, kezdem tényleg élvezni. Csirke vagyok még nagyon (lőni mondjuk kicsit tudok), kb semmiről semmit nem tudok, de kezdem értékelni. Geijók a mapok, a hangok, a graf agyeldobás. A netkód sokszor egy fos, de erről már hallottam sokat.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 23:20:42

zzeN
Zenét alatta tudja valaki?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
TDM
Nyilván nem ennyien voltunk baze 😊

TDC Geronimo
4vs5?! Milyen módban tolod te? 😄

32es CQra menj

Moby
Annyi fasság sem 😄

Más.
Lődözök-lődözök, tanulgatom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Próbálok így MGS Vre a storyval képbe kerülni, de baszki. A Barátok közt 7500 része alatt nem volt ennyi kavarás, mint itt! <#banplz>

(szartseértek)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.17. 21:55:03

Kandurex
Egy Demon Souls lenne állat...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.17. 21:56:16

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én is, de hátha... 😊 Még az előzőt akartam szerkeszteni de túl sokáig pötyögtem, szóval beszúrom ide:

*Szerk.: Még a Zombihoz annyit, hogy én elhiszem, hogy a maga nemében jó a játék, csak nem értem, hogy ezt így ilyen formában miért erőltetik ezen a generáción.

Ja' és tegyük hozzá azt is, hogy egyáltalán nem rajongok a műfajért, sőt herótom van ezektől a zombis játékoktól (utoljára 2004 környékén mutattam érdeklődést a téma iránt, a dawn of the dead film remake-jén felbuzdulva), aztán az utóbbi években olyan szinten folytak a csapból is a zombik, hogy bármilyen jó is lenne, engem már nem tudna lenyűgözni (pedig azóta már számtalan olyan játék jelent meg, amiről annó csak álmodoztam, hogy milyen jó lenne, de azóta sajna kinőttem ezt). Szóval így utólag is bocs a leszólásért!
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.08.17. 21:29:51

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Moby
Kétlem, hogy a remaszterelt 2 UTÁN adják ki az első részt.

Én még bizakodom, hogy mire túlleszek a bloodborne-on (vagy beleunok 😄, mert ugye azért ez nem csak az a sima kampánykipörgetős játék), addig hátha újrakeverik(tudom, akkor sem lesz olyan mint a bb, de valamivel élhetőbb). Ja más lehetőségem nem is nagyon lenne, mióta konzolon játszom, azóta egy fillért nem költöttem pc-re, így egy 6-7 éves asztali gépem van (amit ugyan játékra vettem anno, de a maga idejében sem volt high-end... 😊) valamint egy noteszom, amin még sosem próbáltam játszani (nem is arra vettem).

Moby
LÁL

Seth
<#eljen>

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
noes kint van már az mgsv LE kiadás <#idiota>

Moby
De gondolkodom, hogy újrakezdem azt is olyan karival, amivel gyorsabban haladok. Hátha akkor nem kell ennyit a szögeletes kopár kő-baszt ennyit bámulnom (bár a helyzet az, hogy voltam ma lent az erdőben is, és annak is jócskán megszépítette az idő az emlékét, és jókorát rúg most bele a BB erdő emléke 😄)

Moby
Nemtudom én ma ehhez hogyan állnék. A maga idejében, a maga platformján ez egyáltalán nem volt gáz (és nem is tudtam akkor játszani vele igazán, csak később). WiiU-n ez nem volt gáz. De hogy ezen aa generáción hogyan fogadnám ha nem ismerném...fogsincs. Nem szép, ez tény. De gecijó. De most emellett nem tudok hitelesen kampányolni, mert pont ilyen okokból futottam zátonyra a DaS-al.

Tudom... Hát jó játékot annak aki játszani fog vele, én nagy valószinűséggel kihagyom... 😊

Hasonlóképp érzek, de azért azt a "vérport" igazán csinálhatták volna legalább pirosra... Nem várom, hogy LoU szintű erőszak legyen a játékban és ps3-on is letudtam küzdeni az ezzel szembeni averziómat, viszont egyszerűen nem értem, ha már egyszer amúgy is tüzet nyitunk más emberekre, miért gondolják, hogy ez annyit el vesz az erőszakból (inkább csak gagyinak hat).

Moby
Ez egy wiiu játék átirata. Ergo prevgen.

TDC Geronimo
its happening 😞

Kojima editálja a launch trailert

"New video won't contain many spoilers since it's close to release date. Its theme is "evolution and harmony of MG""

Hát izlések és pofonok, nekem enyhén szólva is olyan szinten gagyinak hat, hogy hozzászagolni se lenne kedvem... :/ Pedig, nekem sem a minden grafika, de ez a játék tényleg minimum 10 éves lemaradással bír (sőt megkockáztatom, hogy 10 éve is voltak ennél szebbek).... :/ (Survival-nek ott a Resi Remake, jön a 0, sőt a kettesnek is készül a remake-e amit nagyon remélek, hogy nem csesznek el és nem az új resik mintájára csinálják).
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.08.17. 19:31:14

arty
nem kell beimportálni a trofit, annyit szeretnék, hogy ha én már letoltam a játékot, had nyomjam a remasztert brutálon... HA akarom 😊

ennek eldöntésére meg ott a trófea. vagy nincs ott.

nekem ilyen időtávból az egész trilógia egy, nagy egész.
egy kurvajó - ha nem a legjobb - játék a prevgenről 😊 elképzelésem sincs, hogy lehet ezt majd visszaadni, de ha valakinek, akkor az ND-nek van rá a legnagyobb esélye 😊)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.17. 19:28:08

Forza.

Moby
Hm. Óriásit változott drake a részek alatt 😊

Moby
Nekem még minddg a második rész a szó-bennakad-fasz-fennakad. Soha nem fogom ugyanazt átélni. Csak ültünk az első percekben, és nem bírtuk felfogni amit látunk.

TDC Geronimo
kicsit sötét a kép, de azért látni a különbséget

Moby
De erről nem is szól a fáma. Vagy ha a "same game"-be látod bele, szerintem az a széria adott részére vonatkozik.
Mondjuk elve nem tudom hogy lehetne beimportálni trofit egy másik játékból.

arty
és? nem lehet acsit csekkolni, péééldául?

Forza.

Moby
Nehogymá hogy ezt ennyiből megmondod 😊

TDC Geronimo
szép lett az is, drake is megkapta 3as modellt

Moby
Lesznek, és nem kevesen, akiknek ez lesz az első talijuk uncsival.

arty
baromállatok 😞

egy remasztert játsz végig (valszeg megvolt már 1-2x ps3on), hogy utána mármegint letolhasd.... háppersze.

Forza.

arty
uc4 megjelenés=ps4 vásárlás, mese nincs 😊

UGYAN EZT akarom átélni, AZONNAL. komolyan, beleborzongtam a video nézésébe, annyi emlék 😊

Forza.

Moby
Na ez most - és ez először történik meg - meghozta a kedvem hozzá. Viszont az első részt feltűnően keveset mutatják.

Moby
Marhaság. Egyik legjobb survival game evör. Van kihívás is bőven( Nehéz mint a k.isten ).

zzeN
Ez lesz plusz benne:

- Explorer Mode is an all-new mode for beginners where combat difficulty is reduced greatly.
- Speed Run Mode adds a timer that allows players to track their gameplay time against their friends as they play sections of the game.
- Brutal Difficulty Mode is the ultimate challenge as the gameplay will be more punishing than Crushing Difficulty (unlocked after beating Crushing Difficulty in the same game).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
utóbbi évek legjobb survivalos cucca, de nem gáz...

Örülnék ha "kiszúrnák" a szemem vele, szívesen letolnám még egyszer

Fú még plus-os játéknak is rossz lenne... Félek is, hogy egyszer ezzel lesz kiszúrva a szemünk... :C

Totti5
Nagyon jó kalandok voltak!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nem a szenvedéssel van itt a baj, hanem hogy olyan kibaszott sivár, kopár, érdektelen a világa, hogy feltépem az ereim két bossfight között.

TDC Geronimo
Zombi stream

Holnap megjelenik, ha valaki nem tudná. Sokat reklámozza ubi lol

minimap ennél gázabb nem is lehetne...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.17. 17:00:11

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Ennyi, szenvedés és szenvedés közt is van különbség.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lehet valami abban amit mondasz, de én megnézném így mondjuk egy dark jedi sztoriját. 😊

Moby
Viszont ez a das1 kapott egy örökös kickbant. A BB még az a nehézség és pályatervezés volt, ami nem ment el agybaszott kategóriába, ez bőőőven. Még a one rebornehoz vezető úton sem kellett kötelezően mindenkivel acsarkodni (vagy a 3 tetűhöz), de nem, itt bazdmeg lifetezzél félpercet a semmiért, aztán baszkodjál 40 kibaszott csontival a bossfightért. Anyátok. Del.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 13:30:33

Kongy
Lesz ebből még Battlefront.<#nevetes1>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson