121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51498 Fasza a logod :D -
#51497 Vicc, legalább implementálnának az ilyen szerencsétlen faszoknak, mint én egy olyan rendszert, hogy xy mennyiségű fosloot után egy garantált jó. -
#51496 Gondolom ugyanaz az rng, mint a Hearthstone-ban. :D Van, hogy 60 pakliból nem jön legendary lap. -
#51495 A narancs az epic? vagy a lila? amúgy nekem se nagyon estek túl jó dolgok eddig, meglepő módon... :D -
#51494 16 OW ládába 1 epic volt, többi kék voice meg spray. Felkötöm magam. -
#51493 Neméppen. Normális, rendes katonák hajtottak végre küldetéseket, régebben több taktikával, később egyre akciódúsabban.
Itt open world alapon activitizel majd a félkatonai/titkos katonai cool-guy-okkal. Division a pusztában. -
#51492 Az biztos, hogy nem Ghost Recon. A cím senkit ne tévesszen meg, ubifos mindenre és bármire ellövi a "bejáratott" neveit. -
#51491 >az n+1-edik kállofdátikból már kurvára elég
Ha ennyi megjelent belőle (én nem kedvelem, nem is igazán tudom), legalább tanuljuk meg kimondani Nem kállof, és nem dáti ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom-tudom...
-
SlickAdam #51490 GONE, nem GROW.
a Gone Home egy igazi gyöngyszem, egy érzelmes utazás. csak setalsz benne, olvasgatsz, nincs bum-bumm meg egyeb hulyeseg, de ahhhhhh... -
#51489 Először én is összekevertem vele, azért is gondoltam egyből, hogy tutira kamu, mert 2x nem rakják be ugyanazt, főleg nem pár hónap különbséggel :D de Gone Home reális lenne... pár nap, és kiderül :D vagy még ma.. -
#51488 ismerem ezt az érzést igen.de kétlem hogy ezek után ez fog történni na mindegy ne legyen igazam:) -
#51487 Kevered a Grow Home-mal, ami egy egészen más cucc :D -
#51486 Gone Home már volt minek raknák be megint? -
#51485 Ico, Shadow of the Colossus megvolt? Ezek a játékok elsősorban az érzelmekkel operálnak, a szereplők kapcsolatával, a kb kilátástalan helyzetekkel.
A fejlesztés meg gondolom sokáig megállt,mert az erőforrásokat, pénzt máshova kellett átrakni, mert a Sony is jól tudja, ebből nem fog sok fogyni a stílusa miatt. De majd ha játék közben ,végén elpityeredsz vagy csak elszorul a torkod,akkor tudni fogod, hogy miért szeretik ezt nagyon sokan -
#51484 >középszerű amúgy minden téren.számomra meg egy nagy szar.ez is olyan lesz mint a duke forever.
Azért várjuk meg, míg megjelenik, ráérsz majd akkor szarozni. -
#51483 nekem cod se kell nem játszok vele.nem érdekel.és ezzel a játékkal az a legnagyobb baj hogy ez nem indie hanem valami hatalmas alkotásként van emlegetve.akkor miért nem készült még el?valami oka csak van.középszerű amúgy minden téren.számomra meg egy nagy szar.ez is olyan lesz mint a duke forever. -
#51482 Én is inkább olyat kívánnék :D NBA 2K16 az tavalyi, szóval végülis relatív, hogy mennyire friss :D de egy Killzone SF/Knack-hez képest abszolúte friss. :D na majd meglássuk, hamarosan úgyis bejelentik :D -
#51481 Mind a kettő jöhet! Bár én ellennék killzone, infémüsz, knack félékkel is. De NBA 16 ami elég friss?! fura lenne, de tecsdemónak kiváló, mert a sporthoz semmi közöm.
-
#51480 Persze, legyen is! :) de _számomra_ hígfos - akár a májusi ;D olyan hónap soha nem lesz, hogy mindenkinek jó... :( -
SlickAdam #51479 attol masnak meg remelem lehet ömézin -
#51478 A műfajjal szerintem nem volt baja senkinek egyébként - és tény, az n+1-edik kállofdátikból már kurvára elég évek óta, mégis valahogy van rá igény, ez is érdekes... Inkább ami tré, hogy 10 (vagy tizenvalahány) éve kalapálgatják, toldozgatják-foltozgatják ezt a szerencsétlen játékot, és valahogy ennyi idő alatt már megnőnek az ember elvárásai egy ilyen "venicdán" játékkal szemben... valahogy nem így képzelném el én sem, de majd meglátjuk, lehet tényleg kurvajó lesz (legyen így!) -
ppista #51477 Én egy Amiga játékot is szépnek látok, ha megfog benne a hangulata, ez pedig egy "picit" mintha komplexebb lenne mint mondjuk egy Unreal. Mondjuk akkor az összes "indi" cuccot ki lehetne dobni a kukába, mert hogy néznek már azok ki.
Egy modern katonás ratata hányszor volt, és még hányszor lesz elsütve, és mégis van létjogosultsága. Ez a segítjük egymást műfaj meg az utóbbi időben nem igazán van túltolva, ezért is várom epekedve. -
#51476 nemtudom mit látsz benne olyan szépnek és ötletesnek.visszavan maradva a nyomorék fejlesztők miatt vagy a kiadó miatt tudja a fasz...mióta ülnek rajta?semmit nemtudnak felmutatni.ez a segítő partneres platformer is hányszor volt?sokszor és nem is ez a baj de ez nem valami nagy dolog.a kinézet megint csak levan maradva.semmi egetverő nincs benne.okkal készül eddig ők maguk is érzik hogy szar és ezt így nem lehet kiadni... -
#51475 sportjáték az nekem skip, gone home meg... nem az én műfajom :) -
SlickAdam #51474 2K16 es Gone Gome mint fos honap?
W
T
F
?
-
#51473 PS Plus June 2016 To Include NBA 2K16 And Gone Home For PS4?
remélem, hogy kamu... egy újabb fos hónap jönne, nahát. mondjuk én már letettem a normális Plus kínaltról jóideje... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.27. 09:29:29 -
ppista #51472 Eröltessék csak. Lehetőleg évenként kérnék ehhez hasonló "elavult grafikájú baromságot". Számomra ezek jelentik a videojátékot. Ezért van még meg ez a hobbim, mert reménykedek az ilyen japán csodákban. -
#51471 háttttö, nemtudom, ebben szerintem is igazad van... valahogy nulla affinitást érzek arra, hogy végignézzem a videót... :D pedig SotC a világ egyik legnagyobb játéka.
ez PS3-on jó lett volna, de itt már lófaszt se fog érdekelni. az ilyen ezeréve tologatott vaporware szaroknak sose lett jó vége, ha belegondoltok :( még a STALKER anno fasza lett, de kb az az egyetlen, ami jól sült el...
lehet amúgy, hogy csak ez az 1 pálya lesz, és ennyi a játék -
#51470 ez a last guardian olyan bukta lesz mint a kurva élet.már rég elavult ez a grafika a játékmenet meg tök baromság semmi érdekes nem volt abban amit láthattunk.nem hiába ülnek rajta 10 éve .erőltetetik de minek?ha olyan jó lenne már rég ki lenne adva.nagy sírás lesz ha egyszer mégis megjelenik... -
SlickAdam #51469 egyé' egy snickers-t! -
#51468 kettéfosom, hogy mi volt a múltban, vagy mit csináltak, amit ez a játékkal mutattak az eddig meleg lóhúgy, nem több -
ppista #51467 Talán ezt a játékot várom a legjobban, pedig van egy-kettő még a listán. Az Ico/SOTC a mai napig a kedvenceim között vannak, szóvál nálam kizárt egy Ueda -játék csalódás. Ilyenekből kellene minél több, nem a katonás ratatákból. -
SlickAdam #51466 nekem -
#51465 próbálok nem csalódást okozni -
#51464 Igen, valami hasonlóan pozitív töltetű kommentet vártam tőled, Kandur :D
Engem mindenesetre érdekel a játék, hisz' még ezért vettem ps3-at -
#51463 az egész ostoba, bugyuta, ronda,... minek ez? kinek ez? -
#51462 Nem akarnak spoilerezni -
#51461 Játszottam mindegyikkel, a FS meg is van nagyon imádtam, multiban is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.27. 06:53:24 -
#51460 Nem úgy volt, hogy Ueda kiszállt?
Félek, hogy ebből nagy bukta lesz...
Itt vannak még "új" jelenetek (de az 10 éve ismert helyszínen kívül nem mutatnak mást)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.27. 06:52:36 -
#51459 Kis érdekesség
“Another extremely challenging sounds was the ‘hit-pip.’ When you hit someone, you need to know you made contact. The sounds needs to cut through the mix but not feel like it comes from any hero. It went through tons of iteration. Finally, one night I thought, ‘It should be satisfying to hit an enemy.’ Just thing about what’s satisfying: beer. So I literally opened a beer can. Pssht. The sound is reversed and tweaked a little, but that sound is our hit-pip."
Hangok is eszméletlen jók amúgy a játékban. Ha eltolja ellenfél ultit azt is tökéletesen hallani és fel lehet rá készülni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 02:05:52