PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Gondolom az a jobb. Mert nekem nem hangos.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.27. 18:18:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De addig nem vennék ps plust az US accra, amíg ezt valaki nem konfirmálja. 😊
PS5 II PSVR
Mert lehet vennék egy ilyet én is...
PS5 II PSVR
Azaz, ha van egy UK fiókom, amivel játszom, és van USA fiókom vásárlásra, akkor tudok multiplayerezni a UK fiókban, ha az USA-na van PS plus?
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.27. 17:37:24
Nemtudom hol olvasol ilyen hülyeségeket, de mindkettő jó mindennel. Cloud2-höz viszont kapsz "hangkártyát". De nem muszáj azt használni. PS5-el is jó mindkettő. Nem fogja letépni a fejed a hangerő (relatíve nagy mindkettő impedanciája), ilyen szempontból nem a leg ideálisabb kontrollerbe dugósban, de ha nem akarod, hogy rárobbanjon a fejedre a füles, akkor elegendő a hangerő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.27. 17:30:17
Sima mob, akit két vágással levágtam, most négy vágás úgy, hogy lvl 90-en vagyok. Ha meg ő telibevág, instant halál.
Dex 45, Strength 35, és szopok mint a torkos borz.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
vagy esetleg az van, hogy tényleg jobb a mikrofon, de viszont cserébe ratyibb maga a hangzás.. de ezek meg nem is gamingre vannak kitalálva nyilván
még egy 130k-s gamer fülesnek (nevesítve SteelSeries Arctis Pro Wireless) is olyan a mikije, mintha a 80-as évekből telefonálnának, egy 5-10k-s aliexpresses zsinóros fos megeszi reggelire mikrofon téren, engem ez sokkolt 😄 pedig laikusként azt hittem, hogy azért ott már elég über a cucc, dehát lófaszt..
rtings.com-on sok-sok teszt van, mikrofonos tesztfelvételekkel egyaránt, de youtube is tömve nyilván
én is úgy indultam hogy wireless kell, de valszeg maradok a zsinóros HyperX Cloud II/Alphánál.. esetleg Steelseries Arctis 3/5, vagy Arctis 1 wireless - utóbbitól mondjuk szintén nem várnék sokat
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.27. 12:17:43
Nekem szintén kellene a PC-s használat, vezetéknélküliség, és jó mikrofon a meló miatt is.
Minden tipp/tesztvideó érdekel. Köszi!
ez a kettő között vacillálok, PC-re is használnám, multira is főleg - de ugyanakkor adnám a jobb basszust.
Alphara azt olvastam, hogy külön hangkártyával ajánlott csak, Cloud2 meg akkor, ha csak alaplapid van...nemtom mennyire real?
Nálam "megerősítve" állapotban van. Én se tudom, ez mit jelent. :-D Állítólag ha új szállítmány érkezik év végéig, abból esetleg kaphatok, ha nem, hát akkor jövőre. Szeptember 16-án rendeltem elő.
Amúgy igen, pláne az nem oké, amit Vincent is mond, hogy az SDR játékok is "HDR-ben" futnak. Nem tudom miért nem lehet úgy megoldani, mint ps4-en volt, hogy alapól SDR a dash, meg minden és ha egy játék valóban tud HDR-t, akkor átvált.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mob instant kill hit, a kutya kettőt harap, vége, a kibaszott ninjáktól meg már agyfaszt kapok. Szóval ott egyelőre az istennek nem tudok átjutni úgy, hogy nem először vagyok ezen a pályán ugye...
Valószínű azért van ez, mert ezt a pályát ugye a játék végéhez közel szánták, így az enemyk HP-je extra magas, aránytalanul több, mint a játékosé.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.26. 18:25:57
Jó esetben, rossz esetben szimplán levágja a két végét.
Szerk.: Moby-nak igaza van. Fordítva.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.11.26. 18:14:49
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.26. 18:05:48
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: deep, 2020.11.26. 16:04:45
PS5 II PSVR
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]