121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#114393 Resi8: 2021 május 7!!! :) -
#114392 Május 7. : Resi 8. -
#114391 Én Hitman 3 editiont fogok venni PS5-ből :D Várom már a gépet. Hitman 1-2-t is szénné játszottam. -
#114390 Told fel telóra a webmonitort. Az mindig megy :)
/köszi, hogy szóltál. Totál elfelejtettem! -
#114389 köszi az infót Moby! Megpróbálok ráröppenni valahogy, de azért a check4change-et nem járatnám 0-24 emiatt.. :D
amúgy ma 23:00-kor Resi8 showcase :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.21. 21:21:25 -
#114388 Több helyről visszaigazolt a hír: jövőhéten érkeznek PS5-ök. Mármint lemezes, mert digitek jöttek a héten (a házigazda is megkapta). Nem jön sok, szóval ha valakinek nagyon viszket, és nincs előrendelése, álljon rá, mert a MM meg az euronics is csak úgy kipakolgatta a legutóbb is. -
#114387 De mondom egyszerűbben: a képed bal és jobb oldala között válogathatsz, ha valami fullhd szaron nézed a ps4-ed, és az egy pro. A bal oldalit ha bekapcsolod a supersamplinget, és a jobboldalit, ha nem kapcsolod be. Több opciód nincs. Kapcsolgathatsz bármit kedvedre bármelyik menüben. -
#114386 És a DF-es srácok mutattak olyat, hogy 720-ban jobb lesz? :D Szerintem nem vagy te olyan ostoba, mint amilyennek mutatod magad, csak szeretsz szerepelni.
Vannak játékok, amik képesek fullhd-ra renderelni, ha fullhd tévére vannak kötve. Ezekre van a supersampling opció a prókban, amivel rákényszerítheted a géped, hogy fullhd tévén is 4K-ban rendereljen (majd visszascale-elje fullhd-ra). Visszafelé erre nincs mód. Ha 4K tévéd van, 4K-n fog renderelni akkor is, ha fullhd kimenet állítasz be (erre külön felhívja a figyelmed a supersamplingnél, ilyenkor azt sem engedei bekapcsolni, nyilván).
Nem lesz mégjobb ha lemész 720p-re, ésatöbbi. Az egész azon múlik, hogy milyen tévé van a gépen, aszerint engedélyezi vagy tiltja ezek használatát.
És akkor ma is tanultál valamit, de szerintem rajtad ez sem segít sokat :D Te csak állítgasd a felbontást, és csodálkozz rá, hogy a 720p sokkal jobb mint kéne. Szívesen. -
#114385 Szokásos circlejerk. El is magyarázza, de biztos DF srácok is hülyék.
-
#114384 Most vettem $7-ért a complete edition-t, szal mondhatni, ja :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.21. 17:00:41 -
#114383 Én sem vagyok rajongója a zsánernek, de amikor a hitman kerül szóba mindig sajnálom ezt, mert rohadt igényes és profi széria. -
#114382 najóde flame ON bannerrel miért vársz bármi mást?
-
#114381 Én meg azt nem látom, hogy itt bárki bármit is ajnározott volna. -
#114380 én most elsősorban a rivjúkra gondoltam : ) -
#114379 Ha a kérdező ért hozzá, mi a fasznak kérdez? -
#114378 Little Nightmares nagyon jó, a kiegről viszont nincsenek infóim (nem is tudtam, hogy van igazából hozzá :D), de biztos, hogy nem lett rossz az sem :) várós a 2. rész nagyon, tuti egyből nekiugrok, amint kigyün :) -
#114376 Én úgy emlékszem egész jó a dlc és nem hiszem, hogy jelenleg egy ökör ára lenne :) -
#114375 Én nem védeni akarom TomStorm-ot, de őszintén szólva én is értetlenül állok a Hitman ajnározása előtt... anno még a 3-at meg Blood Moneyt letoltam, szódával elmentek, de ... felejthetőek voltak.
sose volt kenyerem a lopakodósdi, úgyhogy akkó a Hitman/SplinterCell/MGS szar is mind!! -
#114374 Most végeztem a Little Nighmares címmel, a kiegészítőn is gondolkodom, csak nem tudom, hogy mennyi játékidőt ad pluszban és megéri-e.
Most kb 1 órája az Erica című játékkal játszom, mert mint kiderült, valamikor megvette az asszony, de valahogy "elkallódott". Még nem akarok messzemenő következtetéseket ennyi játékidő után levonni, de jó a magyar felirat és a játék is tetszik. -
#114373 A "ha valami nekem nem tetszik, akkor az szar" már 10 éve is rém kellemetlen volt, nemhogy 2021-ben! Mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem különösebben azt a játékot, két részével játszottam. -
#114372 Hát már minden szemetet idefúj a szél :( -
#114371 lehetne hogy ha te nem tudod miről van szó, nem kezdesz flamelni?
wait
lehetne hogy semmilyen körülmények között nem kezdesz flamelni?
kösz. -
#114370 Na, ekkora baromságra mit mondjak. :D
Inkább maradj csendben, nem kell mindenre reagálni, főleg ha annyira sem értessz hozzá, mint a kérdező. -
#114369 A konzol nem pécé. Attól, hogy leveszed a felbontást, nem lesz jobb az fps, mert ezzel nem csináltál semmit, csak azt mondtad, hogy a gép kimenete milyen felbontáson legyen. A játék meg olyan felbontáson készül, amire meg van írva. Ezért néz ki úgy, mintha magasabb felbontású lenne. Mert az is. -
TomStorm #114368 Ha nektek ez jó akkor vegyétek csak!:D -
#114367 Hali.
Kivancsisagbol 720p modba allitottam pst, mert red dead onlineban retek volt a frame idonkent.
Kerdesem az lenne, miert nez ki ugy a jatek, mintha sokkal magasabb lenne felbontas? Persze van kulonbseg 4khoz kepest, de nem sok. Sok jatek meg 1080pben is pixelesebb -
#114366 Ha hallgattál volna...
Rengeteget fejlődött a játék az évek során, mindamellett, hogy már a korai darabok is nagyon élvezetesek voltak a maguk idején. -
Evoluti0N #114365 "10.Hitman játék és mit fejlődött, semmit."
Ez baromira nem igaz. Rengeteget fejlődött. Olyan összetettségű és méretű pályák vannak, annyi féle megoldással és újra játszási faktorral, amit a régi játékokban nem tudtak megtenni. Az új Hitman trilógia magasan a legösszetettebb és legrészletesebb az egész sorozatban. Mondom ezt úgy, h az összes korábbi részt is játszottam. -
Evoluti0N #114364 Hitman 3-ban nem a látvány a lényeg, hanem a sok NPC és a sok dolog, ami egyszerre zajlik a játékban. A sok al sztori és azoknak a változása az alapján, h mit csinálsz. Például ha NPC-t kiiktatsz, változik a fennállás. A háttérben rengeteg dolog zajlik egyszerre, amit a játék folyamatosan fejben tart, kalkulál és az akcióid alapján változtat. Pont ezért is arról beszéltek anno még egy videóban a Hitman 1-gyel és 2-vel kapcsolatban, h a játék sokkal proci igényesebb, mint sok új játék és inkább a processzor az, amit a játék jobban megdolgoztat másik modern játékokhoz viszonyítva, mint a grafikus kártya.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.21. 00:00:33 -
TomStorm #114363 Ja de ezt elnézi mindenki meg erre a bohóc játékra ilyen értékelések,vicc..
10.Hitman játék és mit fejlődött,semmit. -
#114362 Hát lehet nagy igényű vagyok, de hogy a Hitman 3-ban nem tudnak 4k-t a hardverek, az durva azért, mert ez a Hitman 3 egyeltalán semmilyen téren nem tűnik látványban kiemelkedőnek. :) -
#114361 Hitman 3 - Digital Foundry Next-Gen Analysis
Series X: Native 4K/60FPS (some drops)
Series S: 1080p/60FPS, lower res textures & shadows (some drops)
PS5: 1800p/locked 60FPS
Digital Foundry notes close overall IQ between Series X/PS5, 8x AF on all. -
hunbalee #114360 Ez micsoda? Gran Turismo™ Sport Spec II Ez csak valami kieg az alapgamehez vagy az alapgame is benne van vagy mi? -
Evoluti0N #114359 Már az első részt sem lehetett agyatlan lövöldeként játszani és ez a rész csak emelte a szintet az újabb játékmeneti elemekkel és újfajta ellenségekkel. Én eddig 3x játszottam végig: egyszer hardon, aztán survival+ new game+-ban, múlt héten pedig normal nehézség és permadeath módosítással. Ugyanakkor a permadeath esetében nem a legdurvábbat választottam, ami a teljes játék újrakezdését jelenti, hanem azt, amikor fejezetenként kezded elölről, ha meghalsz, ami azt jelenti, h max 1 órát veszítesz. Párszor meghaltam normalon is és összesen 3 órát vesztettem (írja a végén). A legnehezebb a permadeath runban igazából az, h harc meg veszély közben (értsd: vannak közelben ellenségek) ha kilépsz, akkor azt halálnak veszi, valamint nem tudod újraindítani a legutóbbi mentéstől (csak a fejezet elejétől). Szóval nem tudod azt megjátszani, h ha szarul állsz, akkor encounter restart. Muszáj végigvinni a harcot úgy, ahogy első próbálkozásra sikerült és nincs újra próba és ez ami igazán nehézzé meg érdekessé teszi ezt a módot.
A jövőben még tervezem a grounded módot, ami a legmagasabb nehézségi szint és ami az egyik patch-csel érkezett. Azt hallottam, h kegyetlen. Ezt természetesen nem permadeath-tel fogom. :D -
TomStorm #114358 Hardon kezdtem most úgy 12 óránál tartok de jópárszor volt már visszatöltés.Nehéz!
Nem agyatlan lövölde az biztos:)
Néha pár lőszernek tudok örülni:D
Én sejtettem hogy jó lesz de többet kaptam annál amit vártam! -
TomStorm #114357 Atyaég ez a Last of Us2 mennyire komoly!:O -
#114356 Én behúztam az ultimate-et 23.99-ért. Boxon GP-ben próbáltam korábban, kifejezetten jót tesz majd neki a 60 fps update február 2-án majd. Sajnos visual upgrade nem lesz, bár jól néz ki a játék, kicsi ráncfelvarrás ráférne.
Magyar store-ban 9400 forint az ultimate, usákban meg 7200. Van azért különbség. -
#114355 20.08.28 -
#114354 mikor rendelted a PS5-t? -
#114353 Ja meg most akció a Control Ultimate is. Én utáltam a játékot, de sokaknak tetszett, de a lényeg: ebből is jön a nextgen verza február elején. Viszont csak az ultimate kapja meg az ingyenes update-et, szóval aki ilyet szeretne, még két napig tart az akció.