PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.08.23. 10:20:35
PSN ID.: Beegabor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
DaS progress:
Pókribanc nagyon suta boss, kb ilyen one reborn szintű. Onnan lementem, ki volt írva a földre, hogy figyeljek az illúzió falra. Megleltem, volt bent egy pondró, meg egy másik pókribanc, gyorsban levágtam mindkettőt első látásra. Mire a pók dobott egy estus reinforcert, szal gondlom őt nem kellett volna levágnom 😞 Mindegy. Lementem a lávagecihez, őt is kinyírtam, bár nemtudom hogy, mert végtam rajta ötöt, és meghalt...(valami glitch?). Onnan elindultam méglejjebb, erre öt caprademon áll egy hídon szoros kötelékben. Dobtam nekik egy puszit messziről, és visszafutottam firelink shirenba(majd egyszer ha tíszer ilyen tápos leszek, talán visszanézek. Láttam valami sárga ködöt lent...). Ott felfedeztem, hogy egy megjelent egy vicces falkor, aki megveszi a cuccaimat. Elindultam sen fortressbe, elsőre egész magasra jutottam, de a keskeny hídon beszoptam, és azóta a leesés fesztivál megy. Most kicsit ez így elég volt. Ez a rész itt hulladékgeciszar, ez csak nagyon lassan lesz meg. Napok, talán hetek. Tudom mit NEM akarok a DaS3-ban. Létrát, és leesést, illetve ezek kombinációját. Az egész mai etap egy rakás szart nem ért. Bénabalfasz semmiresejó bossok, és futásfeszt hatalmas kietlen pályákon, meg leesésfeszt. Nem élveztem, egyáltalán. Kicsit talán most elég is volt pár napra.
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Agent-et szereztem négyet.Perk csak pár van eddig ilyen mint nagyobb inventory,több Exp mobokért,+poti slot,ilyesmik.
Van 3 warrim meg 3 mágusom na meg a törpi de kellene egy másik Rogue csak nem tudom hol van
Ahogy szerettem a többit is, kivéve a 12-őt az nekem annyira nem jött már be.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Witcherben azért egy hunt,egyéb sidequest nem annyiból állt hogy odamész egy helyre és tárt karokkal vár rád a mob. Sokszor elég sokat kell tenni érte, hogy végre megküzdhess, nem egyszer egy teljes dungeon-on kell átverekedni magad.
Igazad van amúgy,ugyanaz megy minden területen, csak a W3-ban jobban meg van írva egy-egy mellékes, nem annyiból áll, hogy menj ide, aztán egy illetőtől kapsz valamit,amit egy másik illetőnek kell átadni a térkép másik végén. Bele-beleszőttek más történést is,ami miatt nem olyan rémunalmas
Akkor minek adják ki?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A fő és a mellék story volt abban nagyon jó, minden más tök ugyan az volt mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.08.22. 20:40:56
Megnyitni titkos barlangokat fejtörőkkel,táborokat elfoglalni,PERK-ek!!És iszonyat taktikázós harcmenet!
Átlovagolni játékon?Úgy kell neked.Lópikulát nyújt többet Witcher gondold már át..
Ja lehet nem a grafika fog tarrolni, én inkább annak örülök hogy ilyen régi szörnyet viszontlátok, FF13-ban elég bohóc ellenfelek voltak.
Meg aztán a pálya is jó pl a videóban:
Díszdobozba csomagolt dögunalom, dragonage a neved. Egyetlen okés része volt, az első.
A területek nem annyira hatalmasak,hamar átlovagolhatóak és legfőképp semmi felfedezni való nincs rajtuk.
Fura, hogy ezt fúdefrankó open world rpg-nek tartod, Witcher 3-mat meg nem, holott az ezerszer többet nyújt minden téren(najó a harcrendszer más mederben evez, ezt nem hasonlítom össze)
LVL9 vagyok,Warrior.Cassandra,Vivienne(storm mage),Solas(full spirit) van még velem.Felfedezni dolgokat mindennek van értelme!
Szereplők,szinkronhangok,grafika,folyamatos Frame lehengerlő😮
Ez egy Open World RPG és méghozzá csapatban..
Sárkányt messziről láttam egyszer de elkerültem😄

Picsába, már játszanám is újra, csak:
1. soha többet ps3 verza
2. olyannyira nem, hogy végigjátszás után el is adtam 😊