PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem kell ezeken kiakadni. Ezer + lehetőséget biztosítanak az open world stealth gameplay számára ezek a dolgok.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Más. Lordvessel bezsákolva, véégre van warp 😉
Adversus solem ne loquitor
egy sam fisher játék jobban érdekelne,ha már best stealth game <#gonosz1>#gonosz1>
Eurogamer impressions
The dense zaniness that has defined Metal Gear seems to have been largely transposed from the story to your moment to moment actions, and to a vast open world that's surprisingly taut and refined, coursed with rich strategy that plays both on and off the field. Metal Gear Solid 5 is a different type of open world game, then, and a different type of Metal Gear game. After playing through a chunk of the Phantom Pain's campaign, there's every reason to think that Kojima's last entry in the series may well be his best yet.
Másik oldalról
Quite simply, this isn’t just the best Metal Gear game, nor is it just the best stealth game, it is one of the best games ever made.
Van egy pár ilyen idézet :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.24. 12:36:05

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
MGS-ig már nem kezdek bele DaS2-be inkább, mert ottragadok 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tegnap gondoltam nekiülök komolyabban a Witchernek. Én még technikailag ilyen szarral nem játszottam. Miért kell minden vágásnál 1mp ahhoz hogy betöltse a részletes modelleket, textúrát? Miért tűnik el alólam Roach lovaglás közben és jelenik meg 20 méterrel arrébb? A villogó árnyékokról nem is beszélve... Szégyen, pedig maga a karakterek, a párbeszédek zseniálisak, a legjobban eddig a beszélgetéseket élvezem. Ezt én így nem játszom tovább 😞 Ennyire fosok voltak az előző részek is, vagy az open worldbe tört bele a polákok bicskája? ja nem tudom figyeltétek-e a készítőket: vezető programozó: Török Balázs. Lol, írok már neki magyarul valami szépet, hogy kapják össze magukat... 9/10 a tököm...
ha egy emberke miatt nem akarjatok visszafogni magatokat, akkor termeszetesen lelecelek 1-2 hetre. csak szoljatok MOST! 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
lelkiallapotom amugy most tokeletes. teljesen ures vagyok, nem jatszottam mar sok-sok napja. s MGS5-ig nem is nagyon fogok, max lenyegtelen puzzle cuccokat.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.24. 09:08:11
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Milliószor elmondtam már. A felét teszi hozzá a játék, a másik felét te. Az egyik állandó, a másik nem. A játék objektívnek látszó saját értékelése valójában sosem az, jó nagy részt a saját állapotod egy lenyomata. Az ugyanígy "torzítja" a képet, hogy mivel játszottál előtte, vagy milyen filmet láttál/zenét hallgattál.
Az a laborvizsgálat amire hajtassz nemhogy kivitelezhetetle, de értelme sincs 😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.24. 08:36:33
Kinda Funny Games review
+ Bonusz (szereplők a valós életben)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.24. 00:28:49
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anor Londo. A futás és leesésfeszt megvol. Nemhiszem, hogy van ember, aki ezt élvezi 😄
De a két köcsög kifog rajtam 😞 A kicsit egyszer már le bírtam gyakni, de a dagatgeci megcsinál 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
/shortcut hova???30méterre van a bonfire a bosstól 😄
Volt egy pár percem játszani, el is futottam fortressben a bonefire-ig. Meg nekimentem a bossnak is olyan darksectorosa, fent nem nyírtam ki a bombás tetvet 😄 Viszont ez már legalább boss! Jó vele harcolni. El lehet ugyan kavirgálni a lábai között, de üt akkorát mint a mozdony (iron golem).
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amit lentebb betettél képet, az a kocsis melyik gém?
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.23. 14:58:45
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT