121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #51658
    Na most nagyot csalódtam benned, ezt a murvajó játékot kihagytad, basszus.
  • balee4
    Vegyél 2 terás vinyót és nem lesz többé hely gondod. ;)
  • TDC Geronimo
    :O
  • Moby
    Kihagytam végül . Semmire nem vettem meg.
  • darkSectorxxx #51654
    Ő mindent beránt. :D
    Nemrég a láncfűrészt is. :D
  • mucsácsó
    okéjj, akkor bis morgen :P

Moby te nem gyüssz OW-zni? :D te is berántottad, ha jól rémlik :P vagy PC-re?
  • darkSectorxxx #51652
    Murvajó.....
    Most nem kérdezem meg hogy hogy érzed magad ezekután, ha nem haragszol meg....

Gondolom csak 1-2 óra játék mentés ment a levesbe.
  • Tikal #51651
    verzió szám különbség van... valamiért nem hajlandó felismerni a régebbi mentésem, csinál egy uj mappát a friss verzionak...
  • darkSectorxxx #51650
    Már késő, egy gyilkos terminátor visszament az időben...... hogy megakadályozza a DarkNet megszületését. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.29. 21:19:04
  • Moby
    Szükségem lenne a nevekre. Meg akarom őket ölni!
  • Myselor
    hát ez kurva jó volt :D
  • darkSectorxxx #51647
    Ez 3 okból történhet.

- sérült a hdd-n
    - amivel a mentést elérted régen más régiós mint a mostani feltelepült változat
    - valami peccs szétgányolta és nem ismeri fel
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.29. 20:58:20
  • darkSectorxxx #51646
    Bameg ha így lenne, sok embernek hiányoznék! :D
  • Tikal #51645
    Hogy lehet saved game fájlokat aktiválni a Witcher-ben? Most leszedtem a játékot, de csak a new game elérhető, megnéztem felhőben, ott a Witcher 3 mentésem, leszedem a PS-re, elindítom a játékot és nincs load game :(
  • Moby
    Ha néha kidugnád a fejed a barlangból, és nem a szokásos beszűkült látásmódoddal járnál-kelnél a világban, legalább a fontosabb dolgok eljutnának hozzád, nem csak az a néhány molekulája, amikre eszetlen preferenciák mentén rácsimpaszkodsz.A kung fury éveken keresztül a figyeléem középpontjában ált, lévén a kickstarter egyik sikersztorija. Az internet népe szeme láttára, és pénzéből készült. Kivételt képez ezalól egyetlen humanoid, ő épp mars expedíción volt az elmúlt 3 évben. Darksector a neve :D
  • TDC Geronimo
    Melózom, holnap leszek csak azért írtam
  • mucsácsó
    Oksa, bennevagyok! ;) még ma este is lehet leszek. Amúgy igen, McCree rollja újratölt, nagyon hasznos tud lenni :D flashbang, L2, roll, L2 - egy gyilkológép amúgy... :P legtöbb órám az vele van, nagyon csípem :)
  • darkSectorxxx #51641
    Hát bakker ebben a nagy melegben meg szárazságban mire meghajtják a lovakat.

Sok sok régi film van amit még nem láttam, folyamatosan kell őket pótolni.
  • darkSectorxxx #51640
    Semmi...én csak most láttam...:D
  • Moby
    Most ért oda a postakocsi a hírekkel? :D
  • Kongy
    Erre most találtál rá? És amúgy mi köze a PS4 témához... hagyjuk...

• darkSectorxxx #51637
    Ez nagyon beteg! :D

• darkSectorxxx #51636
    Ja az durva....
    Emennek a büdös.....be.
    Akkor lényegében soha nem lehet kihasználni a helyet a vinyón....
    Valahogy mint a PS3 idején, ott is a letöltés duplája volt szükséges mindig.
  • Moby
    Nem 38+50, hanem a letöltés után.

/mer a 38 gigában nincsenek benne a peccsek, plusz nem tudjuk fél óra múlva mikhez jön még, ami a wincseszteren van már.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.29. 20:14:55
  • darkSectorxxx #51634
    Várj de az mire?
    A rendszernek? 38.5+50? Mert akkor ez így eléggé cuki.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.29. 20:12:20
  • Moby
    50 giga szabad helynek lennie kell.
  • darkSectorxxx #51632
    A képek ugyanazt mutatják, amit eddig láttam élőben... :)
  • Bandicoot
    Ott vannak a képek. + akkor ezekszerint az hogy mindenki szerint az nem jelent semmit....Mindegy mára is elég volt az sg-ből.
  • darkSectorxxx #51630
    Az agyam eldobom de komolyan.

• darkSectorxxx #51629
    Ja agymenés....szerinted. :P
  • darkSectorxxx #51628
    Jó fegyver a trágárkodás, más ugysenemvan. :D
  • Tatyla
    Twitchen vannak emberek +89-ben is
  • Bandicoot
    A legnagyobb gond hogy az ng 15+ challange elbukott...nemmeri...
  • Myselor
    mert darky nem bír magával sajnos túl gyáva egy újabb ng+7 végigjátszáshoz a DaS3ban pedig akkor már lenne valaki de inkább unalmában fossa magából a bullshitet
  • Moby
    A legdurvább, hogy igazából a hearts of stone-al fog kezdődni, mert még azt sem kezdtem el :D Egyben fogom felszippantani a kettőt.
  • Bandicoot
    Teljes nyugi van csak nem értem miért kell állandóan ordas baromságokat leírni grafika témakörben mikor már nagyjából mindenki kérte hogy inkább ne tegye....

És mióta olvasom a fórumot állandóan ez megy. Kijön valami amit agyonsztárol,miközben a műfajban vagy hasonló műfajban felhoz más játékokat példának és piszlicsáré hibákat keresgélve leírja azokat. Lásd odát az UC4 topikban (nagyon illik oda) aRise of TR agymenés... Vagy a kijelentések a grafikáról belerakva a Witcher 3-at vagy a Crysis-t mindenféle tényt és valóságot nélkülözve tényként megállapításokat téve... De vehetjük a DS3-at is ahol már DS2 szintű prevgen látványt vízionált,meg rondább akadásokat mint a BB-ban...:)

No offense de tényleg, nemakarom bántani, de nincs olyan nap amikor ne az fogadna hogy valamiről megy a szakértés és konkrét agyérgörcsöt okoz vele akkora bullshit.

Mintha egy pék oktatna egy ügyvédet a jogokról...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.29. 19:40:43
  • Myselor
    nyugi srácok holnap éjfélkor jön a blood and wine lesz mivel játszani :D látom nincs játék nincs mit tolni és megint unatkoztok
  • Bandicoot
    Megint fullba tolod és szakértesz ordas bullshitet.
    Ezt bőven az UC4 mellé lehet tenni, van amiben nem ér fel az UC4-el de például fény/árnyék hatásokban bevilágításban köröket ver az UC4-re. Abszolút nincs oka szégyenkezni és egyértelműen kijelenteni sem lehet melyik a szebb, van ahol az egyik és bizony van ahol a másik.
    Ja és ezek nem az első órából vannak...Kérlek NE folytasd az agyrémet, tényleg a grafikai hozzártésed és rálátásod egy vak grillcsirkével vetekszik szinte állandóan mikor megszólalsz és oldalakat írsz grafika témakörben.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.29. 19:33:46
  • Moby
  • Ulthane
    Mar nem atkozod el a polak samanokat?