PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Kapott innen bárki bármilyen visszajelzést a kamera adapterről?

Adversus solem ne loquitor

Moby
re is a további kérdések 😊

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Nekem is az igyekezet az megvan, de hiába végigment már ps3-on, sorozatosan beszopom a csapdákat, mert emlékszem, hogy “ittvótvalami”, de majdnem mindig későn 😄

Ment a cím 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Hát én igyekszem felporszívózni mindent. És még így sem sikerül minden felporszívózni, de az igyekezet megvan 😊

BTW nálam van a cuccod. PM-ben címet lökjél 😊

Nehaljálmeg és akkor tele lesz a hp-d.
Ulthanito
Megvan, thx. Na, erre nem mentem el, mindig mentem a nagy páncélos után balra...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nem találtam meg. 😊 De majd megtalálom. 😊

PS5 II PSVR

n000rbi
Amennyiben megtalálod 😄 (amúgy jó cucc, sokat segít)

Moby
Neeeem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már egészen az elején megtalálod a Cling Ringet, ami feljebb emeli soul formban a max HP-t 40%-al

davidka003
Valami láthatatlan varázs/csilingelés rémlik, hogy húzta le az ember életét úgy, hogy meg sem ütötte senki és még azt se láttad merre van az ellenség.
Tower of Latria egyébként. De youtube videókon nem tudtam kiszúrni amire gondoltam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ulthanito
A börtönös pályán bármi leveszi a HP-m felét, ha egyszer megüt. Ha kétszer, akkor meg annyi.

Szóval nem tudom, mire gondolsz.

Amúgy meg alapból fél HP-val megyünk (soul formában).

PS5 II PSVR

ps5 memory heat

https://www.notebookcheck.net/PlayStation-5-GDDR6-memory-reaches-potentially-critical-temperatures-due-to-seemingly-inadequate-PS5-cooling-solution-design.505790.0.html
davidka003
DES-ben itt is megvan még, hogy a börtönös pályán valamik leveszik az életünk felét? Rémlik valami a PS3-as verzióból, hogy anno azt nagyon szopatásnak éreztem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

n000rbi
<#worship>

n000rbi
Köszönöm!

Moby
Ha minden jól megy ma el tudom hozni az izédat!

Kandurex
Ott is van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
tv temahoz fel-off:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

n000rbi
Ment egy pü!

Kandurex
Nem tudom, én kikapcsolom a rezgést

Mephike
Akkor nekem csak nekem tűnt fel, hogy a fizika jelentősen támogatja a játékban ezt 😊

darkSectorxxx
Hát ige, bár kérdés hogy ebből lesz-e majd játék. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
ez tényleg kurvajónak tűnik 😄 pedig alapjáraton hányok az ilyen távolkeleti mangastyle dolgoktól, de ez aggya.
elég brutálistak a particle effektek, de mégjobb lenne, ha nem tűnne el minden kis darabka pár másodperc után, de gondolom performance miatt ilyen limitált 😞 plusz egy fasza sérülésmodell kéne a szörnyre, és akkor a 10es cucc tényleg 😄
darkSectorxxx
Igen én is ettől félek, pedig nagyon tetszik a settings a játékban.... pedig nem vagyok híve a női karaktereknek... És igen ez Kóreia cucc lenne majd.
Nekem rohadtul DMC-s hangulata van a játéknak így a boss-t nézve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.29. 17:49:19

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
*Koreai

PSN ID.: Beegabor

Seth
Kínaiak rengeteg ilyen demót csinálnak, amiből aztán nem lesz semmi.

darkSectorxxx
Itt is a videó elején megmozdul egysmás. 😄

shaddam
Képzeld el az új gépeken milyen csecsfizika lesz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ulthanito
Not gonna happen

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Nem tudom ezt ki ismeri, de azt írják Xbox One-PS4-PC....

Ha ez igaz, ilyen karaktermodellek, meg effektek mellett akkor minek ide a nextgen, ha ez télleg a prevgen gépekre így fog megjelenni?

Szal akkor másnál is jelentkezik ez a hiba... Meg az összes effekt is gyengébb lett... Bakker mikor javítják a javítást? Ki őrzi az őrzőket?
Mephike
Bár nekem nincs meg az AC új része, azt olvastam, hogy a legutóbbi patch több kárt okozott, mint ami hasznot hozott. Lehet ez az egyik a sok hiba közül. De hát az Uborkáéktól én többet nem várok...

Seth
Nem csak a DS kompatibilitást cseszték el, hanem még a frame is szarabb lett performance módban. Csak a zUbi...

Moby
5 boss ment le nekem is, de 4 vagy 5 ruhaszettem van nekem is.

Szia!

Ha már Ps5 és Valhalla. A legutóbbi patch óta nem rezeg a Dual Sense, ha feszítem az íjat a játékban. Amint lövök, akkor van kis rezgés, de felhúzásnál (tartásnál) nincsen. Eddig (a patch-ig) rezgett, amíg el nem lőttem a nyílvesszőt, de időnként monjduk ott is el-elmaradt a visszajelzés, majd egyszercsak visszajött. Eddig a lovon ülve az apróbb bokrokat is éreztette a kontroller, de most mintha ez sem lenne... Nálad, vagy akárkinél van rezgés feszített íjnál? Vagy én rontottam el vmit?
Az Astro's Plaroomban mindig minden szuperül megy, szal sztem azért nem hardverhiba.
AntiHero
Nálam most szünetelt a jàték kicsit. Multi nàlam se sikerült sose eddig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mephike
Ideje kipróbálni az önsanyargatás azon formáját, amikor egy lvl1-es karival viszed végig a játékot 😊

n000rbi
Én eddig 3 bosst vertem le, de van már vagy 4 páncélszettem a nexusban. Nézz szét jobban 😉

Ulthanito
DeS-t tolja még valaki? Próbáltam coopolni, de nem hívott be senki a bossok előtt. Lenyomtam már az első vagy 6 bosst, de nem annyira érzek ingerenciát, hogy menjek benne tovább.

Kimaxoltam a katanát 10-esre, lvl 101 vagyok. Ami nekem furcsa, hogy alig találtam a játékban ruhát (páncélt). Szerinted DaS-ban ennél sokkal több van, az árusoknál meg nem is lehet kapni.

PS5 II PSVR

Kandurex
Laminált

Ulthanito
Az svéd parketta, vagy laminált padló?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Köszi, én is pont így logikáztam tegnap, és megcsináltam, bár én dolby-ra tettem, és úgy oké lett. Akkor kezdett gyanús lenni, amikor tegnap egy másik játékkal is kipróbáltam, és ott sem ment, gondoltam, ez akkor tuti nem a játék hibája, hanem valami rendszer gond lesz.

PS5 II PSVR

Kandurex
Átköltöztettem, oda jobbra fel. Most már elviselhetőbb a hangja. Csak hát ugye valódi terhelést még nem kapott, szerintem ez az AC Valhalla nem nagy kihívás neki. Ja és ebben a játékban a 30 FPS majdnem vállalhatatlanul szar, szóval most először a Quality helyett a Performance -t választottam.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.28. 17:24:05

Tikal
Nekem hasonlo volt, próbáld meg az audio-ban a linear pcm-et átkapcsolni dts-re. Moby ítra hogy valószínűleg a rendszerem nem támogatja a sok csatornás pcm-et, nem tudom nálad mi a setup, de próbáld meg.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
PS cloud save update:

Korábban írtam, hogy nem látom a felhőben a PS4-es mentéseimet. Nos, a helyzet az, hogy látom. 😊 Nem tűnt fel eddig, hogy a PS5-ös mentések és a P4-es mentések külön fül alatt vannak a menüben. 😊

Visszafele kompatibilitás:

Az UC Lost Legacy-ben az átvezető videóknak nincs hangja. Vagyis részben igaz, minden hang hallatszik benne, ami nem beszéd. De a beszéd nem hallatszik, tátognak a szereplők. Nagy ritkán egy-egy szót kiejtenek, de 95%-ban kuss van. :-/

Így meg nincs kedvem végigjátszani ismét, egy sztoriorientált játékban az átvezető videók sokat alátesznek az élményhez.

Illetve, a játék már-már a rondácska jelzővel illethető, elég komolyan öregszik, és nem áll jól neki.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.28. 07:55:27

PS5 II PSVR

n000rbi
Nidec.

Tikal
Azt lehet tudni hogy milyen tipusu ez a venti, ha esetleg cserélné az ember? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Voltan
Simához nincs, külön kell venni. A Cloud 2 cucca jó hozzá.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"