PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ment a cím 😉
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
BTW nálam van a cuccod. PM-ben címet lökjél 😊
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
Tower of Latria egyébként. De youtube videókon nem tudtam kiszúrni amire gondoltam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval nem tudom, mire gondolsz.
Amúgy meg alapból fél HP-val megyünk (soul formában).
PS5 II PSVR
https://www.notebookcheck.net/PlayStation-5-GDDR6-memory-reaches-potentially-critical-temperatures-due-to-seemingly-inadequate-PS5-cooling-solution-design.505790.0.html
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
elég brutálistak a particle effektek, de mégjobb lenne, ha nem tűnne el minden kis darabka pár másodperc után, de gondolom performance miatt ilyen limitált 😞 plusz egy fasza sérülésmodell kéne a szörnyre, és akkor a 10es cucc tényleg 😄
Nekem rohadtul DMC-s hangulata van a játéknak így a boss-t nézve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.29. 17:49:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha ez igaz, ilyen karaktermodellek, meg effektek mellett akkor minek ide a nextgen, ha ez télleg a prevgen gépekre így fog megjelenni?
PSN ID.: Beegabor
Ha már Ps5 és Valhalla. A legutóbbi patch óta nem rezeg a Dual Sense, ha feszítem az íjat a játékban. Amint lövök, akkor van kis rezgés, de felhúzásnál (tartásnál) nincsen. Eddig (a patch-ig) rezgett, amíg el nem lőttem a nyílvesszőt, de időnként monjduk ott is el-elmaradt a visszajelzés, majd egyszercsak visszajött. Eddig a lovon ülve az apróbb bokrokat is éreztette a kontroller, de most mintha ez sem lenne... Nálad, vagy akárkinél van rezgés feszített íjnál? Vagy én rontottam el vmit?
Az Astro's Plaroomban mindig minden szuperül megy, szal sztem azért nem hardverhiba.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kimaxoltam a katanát 10-esre, lvl 101 vagyok. Ami nekem furcsa, hogy alig találtam a játékban ruhát (páncélt). Szerinted DaS-ban ennél sokkal több van, az árusoknál meg nem is lehet kapni.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.28. 17:24:05
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Korábban írtam, hogy nem látom a felhőben a PS4-es mentéseimet. Nos, a helyzet az, hogy látom. 😊 Nem tűnt fel eddig, hogy a PS5-ös mentések és a P4-es mentések külön fül alatt vannak a menüben. 😊
Visszafele kompatibilitás:
Az UC Lost Legacy-ben az átvezető videóknak nincs hangja. Vagyis részben igaz, minden hang hallatszik benne, ami nem beszéd. De a beszéd nem hallatszik, tátognak a szereplők. Nagy ritkán egy-egy szót kiejtenek, de 95%-ban kuss van. :-/
Így meg nincs kedvem végigjátszani ismét, egy sztoriorientált játékban az átvezető videók sokat alátesznek az élményhez.
Illetve, a játék már-már a rondácska jelzővel illethető, elég komolyan öregszik, és nem áll jól neki.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.28. 07:55:27
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''