121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#52219 Amúgy a genváltásról még annyit, hogy érdekes ez a generáció.
A nyítócímeknél csak néztem milyen látványt hoznak össze.
Killzone, Infamous (bármennyire rühellik sokan, kuvajól nézett ki az a cucc)
Most meg 3-4 címet kivéve a kardomba tudok dőlni a sok fasz effekttől meg vibráló geci árnyékoktól, ez az U4 kész felüdülés a maga letisztult kinézetével.
Jó aaz ányékok itt sem 100-asak sajna.
Igazából már sokszor akkor hányok mikor egy játékba egy karakter arcán villog az árnyék, és akkor onnantól már jöhet bármi, nem tud meglepni. -
#52218 komolyan kíváncsi vagyok ki az aki ilyen fossal játszik.sose játszanék többet inkább mint hogy ilyennel kelljen.vannak casual játékok vannak gyengébbek is.más ízlés.de erre ha valaki azt mondja jó az hülye és ássa el magát mint mondtam xd -
#52217 Az uncharted simán meg lehetne csinálni multiban ugyanilyen jóra. Semmi köze az unchartedek jóságának ahhoz, hogy min fut. Ez csak néhány fanatik fejében létezik, a valóságban nem. Ahogy a nóti ki tudta adni fasza régi uncsikat, vagy a vitás részt kompletten, ugyanígy talánának megoldást az összes többi platformra, és a cím semmit, de semmit nem vesztene az értékéből. Csak több játékoshoz jutna el. Rengeteg-rengeteg játékot sorolhatnák fel, ami jól működik multiplatban is, és rengeteg olyat, ami teknóban is fasza mindenhol. Ittvan pl a doom most így legutolsóban. A sony viszont kiszámóta excelben, hogy neki ez így éri meg. Ha jól számótak, akkor tökmindegy, akkor arty csapkod feleslegesen. Hameg nem, akkormeg ígyjártak. -
#52216 Itt a bökkenő, ez hozza a pízt meg a játékosokat, multiban, multiplatform.
Az exclusive-oknál még meg mernek lépni 1-1-et mint az UC4, mert adnak támogatást, ha multiba játszana a ND, nem hiszem hogy az Uncharted ilyennek létezhetne amit ismerünk.
Hanem beállt volna szép lassan a többiek mögé akik a single sorozatokat megpróbálja piacképessé átalakítani...
Legalábbis sok játék ezt mutatja.
De nem baj, lesz egy gen, amikor már ezzel nekem spórolnak, mert nem kell költenem konzolra meg játékra....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.04. 22:53:59 -
#52215 Blizz kontra világ kérdéskörben az egyetlen tényszerűen elmondható, hogy azért a blizz nem hibáztatható, hogy viszonylag könnyedén pakol össze olyat, ami után 7 millió játékos megnyalja mind a tíz ujját. Persze nem tudjuklátjuk mennyire könnyen, de kívülről ez látszik. Háistenem. Megy nekik. Ebbe hulla felesleges belelátni, hogy mindenkinek menni fog. Nem, nem fog menni. Csak sokan meg fogják próbálni. -
#52214 Persze.
Egy multi lehet jó is, tány hogy azért annyira nagy munkát nem igényel arénákat megoldani x karakterrel, mint felépíteni egy 15 órás történetet.
Ki is fog halni lassan ez a féle stílus.
És inkább olyanok lesznek amiket a Gears is képvisel, hogy van single, de mehet több ember coopban és nesze egy multi mellé.
Valahol igaz is, mert ha jó egy multi, több időt lehet vele eltölteni, ellenben nehéz a single-vel mert azt nehezen lehet annyira érdekesre alkotni, hogy rávegyen az újrajátszásra, mégha az egy U4 is.
Csakhát hiába ha egyszer a nagy része valóban szemét. Bár lassna ez igaz lesz a single játékokra is. -
#52213 Felvették a keztyűt a piaccal, ez megy mostanság, legyen multi, gyorba, esetleg mikró, és dől így is a lóvé, persze vannak normálisan összetákolt multik, csak ugye vannak nem is.
Szégyen ezt a játékot név alá venni szerintem, de van kis önkritika és olcsóbban fogják adni ezt a szemetet.
Nekem most kapásból egy multis játék módjának tünik, de sajna nem az.
Aztán meg majd kiderül az E3-on az igéretek igazak-e, pláne hogy már legalább 2x hülyére vették az embereket. -
#52212 Én nem tudom mi történik majd velük. Erre az egyre vagyok kíváncsi az e3-ból, ha ott ez kiderül egyáltalán. -
#52211 ad1. Ezt még bizonyítania senkinek nem sikerült, hogy bármit a kamulófasz miatt vennének meg. Szerintem ez az egyik legnagyobb bullshit, amit maga a szakma is elhisz magának. Az UC4-ből a kamurender miatt vittek ennyit??? LÓFASZT! Az UC1-2-3 miatt. AZ OW-t az eddigi blizz játékok miatt (meg a béta miatt), estébé. És ez csak a langymeleg felszín. Amiről én főleg beszélek, az az E3-ra, gamescomra kicipelt, fanfárokkal bejelentett címek, amit aztán egy kibebaszott twitterüzenetből tudsz meg 1 év múlva, hogy lelőtték az egészet, és már stúdió sincs. Ez az egész csak mocsárlények cirkusza.
OW: nem az az érdekes, hogy 7 misit vittek belőle, hanemhogy majd tíz millióan tolták a bétát. És ezt vissza lehet pörgetni a blizz történelmében, eléggé érthető, hogy miért tolnak egy blizz bétát tízmillióan. És ez semmilyen kontextusban nem mérhető össze egy csak sonyplatformon létező sorozattal, legyen az bármennyire is meghatározó, vagy minőségi.
-
#52210 multionly szemét nyilván csak az én frusztrációm (és még talán kandurexé? :D ) jelzője... az overwatch valszeg nem véletlen kelt el ekkora arányban a "demo" ellenére/hatására! (mert ugye tudjuk, hogy a demok rontják(!) általában az eladásokat?)
szóval annak, ami : mestermunka, akár csak az uncsinégy, csak a beletolt munka nem annyi. ésmégis, jobban fogy. aránytalanul ;)) -
#52209 borzasztó hogy mi ez a szar te jó ég.kinek kell ez?az tényleg ássa el magát a fejlesztők mellé jó mélyre:) -
#52208 Ezen máig meg vagyok rökönyödve, hogy ha elképzelem honnan jutottak el iddáig.
És nem is kell nagyon visszamenni a PS1-es időkig.
-
#52207 az biztos teljes játék árát is megéri simán olyan alkotás hogy hihetetlen :) ez után játszani más rpgvel.nagyon rossz -
#52206 szerinted boldoggá tett, hogy le kellett cserélnem a mindennel perfekt, minőségi fanatecem? EZ is a mocsok konzolgyárosok miatt volt, akkor is ordítottam eleget :(( és most MEGINT eljátszuk, csak ezúttal a belsővel - most sem őrjöngök kevésbé, nyilván :)
teló, gpu - ebben igazad van. rossz beidegződés és sokszor szintén kényszer*. mert szaggat, mert leszarják a fejlesztők, mert nem jön rá uj szoftver. elnézve a mostani one-os portok nagyrészét (fosabb frém), szerinted mi történik majd a ps4 portokkal a neo mellett? :((
* "kényszer"... ééééérted ;)))) -
#52205 Hát multionly nem feltétlen minden szemét, meg játszon vele aki szeretne legyen az is, de én sme szeretnám ha ez a nagy átalakulás végbemenne. Most kísérletezik elég fejlesztő-kiadó ezzel a multi-online-csinálj amit akarsz szarsággal, remélem nem lesz térhódítás.
Gondolok itt pár AAA címre, amik teljesen kifordultak önnmagukból.
Igaz legalább lehet később hozzá venni minden lószart kemény ft-ért, tisztelet a kivételeknek.
Szóval gazdaságilag nem kérdéses, talán most a Battleborn nem pont jó példa a maga féláras akciójával, de kitudja, lehet még így is elég hasznot kapnak. -
#52204 Eszméletlen gyönyörű ez a witcher. Ez a kieg minden pénzt megért, ha teljes árat kértek volna érte se lenne egy rossz szavam se. 15+ óra és még sehol se vagyok. Egyedül ami idegesít az a töltés idő...és az a semmirekellő ló.
-
#52203 "elmondja, megmutassa azt, ami VAN"
mire olyan állapotban lenne a játék, hogy nem "kurvarondázná" le mindenki érte (csak azt mondaná: nem valami szép), nos addigra a hype már nem tudna megjelenésre akkorát nőni, hogy rentábilis legyen a cucc. vagy de, igen, tudna - csak jóval kisebb arányban, mint mondjuk egy ma bejelentett, kamurenderrel behájpolt, majd 2017 végén megjelenő RDR esetén (és közben végig okádják a szenet a hájptrén kazánjába...)
http://venturebeat.com/2016/06/01/how-uncharted-4s-artists-created-their-amazing-landscapes/ - olvasta valaki?
grafikusok beszélnek róla, hogy mekkora nagyságrendet ugrott MINDEN a genváltáskor... döbbenet. kíváncsi lennék, hány misitől lesz ez nyereséges így... vs. overwatch, amiben huszad-annyi ____tartalom____ nincs, valszeg uc4hez képest fillérekből készült, mégis 7 misit vittek belőle. nem nehéz megjósolni merre tart ezekután majd a géming :(((
szal akkor még mindig inkább kamutrélerek, mint az "ócsó" multionly-szemét. -
#52202 Azért, ha emlékeim nem csalnak meg, én emlékszem régen durvább árszabásokra is, szóval ahhoz képest itt az indulás nem volt valami meggyőző....
Most nincs nálam a kis noteszem, de a PS2 szerintem baromi húzós áron jött ki régen a maga idejében.
Persze 120-130k sem kevés, de azóta a kenyér is drágább lett. -
#52201 Persze, az aggodalom megalapozott, láthatatlan pre-orderek vannak voltak veszélyben, mikor nem tudod mit is kapsz majd a péénzedért.
Mai világban nagyon bátor dolog valamit megvásárolni előre, de nem csak E3 alapján hanem a netes márketing alapján senem.
Egy megoldás van, vagy megvárni a visszajelzéseket, vagy ha lemezes akkor még ugye van mentség kis veszteséggel továbbadni.
Demo intézménye lenne a jó, de mint tudjuk ebben a generációban a demo opció a store-on egy disz, ami dísznek van csak ott, amúgy le is törölhetnék a faszra.
A free opcióba benne van minden demo, ami jelenti az időszakos beta+alfa kipróbálhatókat, az szerintem bőven megtenné a mostani trendek tükrében. Sajnos.
Jó meg itt-ott az EA A.
De maga az E3 az megköveteli ezt, legyünk őszinték, azt nem tudnám elképzelni, hogy odaállítanak egy játékkal, hogy nézzétek, de szarul fog kinézni és az fps sem lesz több 30-nál.
Ott cirkusz van, az emberek tudják, mégis elmennek, mert szeretik a felhajtást.
Aztán meg utána le van szarva minden, kiderülnek a dolgok, kövi e3-ra megint mehet a buli, mert fogynak a gémek még így is.
Bevált recept, mint a Cod játékok.
Miért változtassanak ugye.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy tiltakozás lgyen vagy kevesebb jegy fogyjon a rendezvényre/ekre.
Igen a ND is belefutott ebbe.
De másfelől azt is elhiszem/ük, hogy amit egyszer dumáltunk az hogy egy játék ha korai változatból mutatnak, akkor kivisznek egy demo anyagot, amit a végleges teszt előtt raknak össze például, akkor előferdülhet hogy nem szándékos az átbaszás, csak utólag derül ki, hogy amit az elején hittek, hogy menni fog, később nem megy mégsem.
Hazugság ez? Vagy nem tehetnek róla?
Én még sokszor akkor sem hiszem el manapság már, ha látom, mert ideig óráig tart és kiadnak egy peccset hozzá. -
#52200 Tomorrow Children betat probaljatok ki,hatalmas wtf es nagyon szep techdemo -
#52199 Százezer plusszos kormányokat adsz-veszel évente. Videókártyákat cserélsz évente-kévente. Telefont is kb így.
De ha konzol cserélsz NÉGY évente az büdös. Mert egyszer, EGYETLEN EGYSZER volt olyan, amikor ezt csak sokkal később lehetett.
Szerintem ez logikus, érthető, alátámasztott, és tetszik is nekem.
NOT. -
#52198 >Popcorn, cola, meg E3....Én ezt szeretem benne.
Ha tehetném belehugyoznék az összes kólába, és belehánynék az összes popconrba. DollárMILLIÓK vannak szándékosan arra elfüstölve, hogy hazugságok legyenek bemutatva. Gondosan előkészítve, beleverve sok-sok meló. Majd aztán a játékosok elköltenek újabb dollárMILLIÓKAT, hogy kiderüljön, mindebből mi az igaz. A dátumokból, a látottakból, a hazug ígéretekből.
Egyetlen kibaszott dologra nem költ senki ma már egyetlen kibaszott centet sem: hogy elmondja, megmutassa azt, ami VAN. Úgy, ahogy VAN. Vagy ahogy majd egyszer LEHET. Ez ugyanis az internet korában elérhető lenne ingyen is. Na AZ, ami nem jó. El köll adni a húgyizű kólát, meg a hányásízű popcornt.
Jóétvágyathozzá. -
#52197 "de 2-3 évente nyilván irritálja az embert - pláne a day1 vásárlót, aki azt hitte h megéri a gépet drágán vennie, hiszen 5+ évig kihuzza vele... "
Mindig erős egy gamerben a késztetés, jön valami szebb, jobb, újabb, hogy akkor azonnal magaménak akarom tudni, holott anyagilag soha nem éri meg, még akkor sem ha 10 évre megy.
Most is fog menni annyit, csak lehet a következő gen mellett.
Bár amíg nem tudnak ugrani stabil fps-t 4k-ba és úgy összedugni egy konzolt, szerintem ráérnek. Gondolom ezért a 2 újrakiadott gép ötlete. -
#52196 Értelemszerűen az E3-nak ez a lényege, nem az hogy mit kapsz majd ha fizetsz, hanem hogy ott a nagy kivetítőkön az állad esen a földre.
Ezeket a szar videókat is ezért mondtam hogy utálom, mint pl a BF1-nél, tuti szép lesz de köze nem lesz valszeg a videóban látottakhoz.
A CoD lehet fosd, meg utálják, de nem akar másnak látszódni, mint ami.
Én megszoktam már hogy csak annak higyjek ami az én tv-men fut (vagy még annak se)
Ezért vagyok kétkedő, meg hitetlen (joggal) mikor röpködnek az előzetes ingame fotage meg satöbbi baromságok a fotoshoppolt képekkel együtt.
Az E3 egy megrendezett móka és kacagás.
Popcorn, cola, meg E3....Én ezt szeretem benne.
Ráérek/ünk szenvedni utána a keserű valóságon.
Valamint néhány játéknál már maga a puszta tény hogy készül, a bejelentés is elég , nem is szükséges hogy az milyen minőségben fog menni, csak menjen.
Például egy RDR2 ha csak kicsit lesz újabb minden téren a régitől, már elég. -
#52195 5-6 évente genváltáskor elmegy a flops (sőt! kimondottan izgalmas időszak!!! (nekem)), de 2-3 évente nyilván irritálja az embert - pláne a day1 vásárlót, aki azt hitte h megéri a gépet drágán vennie, hiszen 5+ évig kihuzza vele...
mostanában rengeteg régi konzolvideot nézek youtuben, mindenféle témában: elképesztő mértékben ment a ps2/box éra előtt a gen közbeni konzoltuning/kiegmánia és akkor is voltak iszonyat drága cuccok is, amik ráadásul volt h éven belül be is buktak :( aztán volt most két gen (amikor én is kezdtem konzolozni) és szépen elfeledtük a "problémát". a mennyiségeket összehasonlítva ez volt a kivételes(!) időszak, most csak visszasüllyedünk a rendes kerékvágásba :(((((
fix 5 év perfekt lett volna - esetleg ha mondjuk az amd hamarabb jön ki adott gennel és 2018 őszére semmije se lenne, akkor mondjuk 4.5 ... sokat agyaltam már a neo-scorpion és a vr-en túl egyszerűen nem látok más indokot rájuk, s így bár még sose próbáltam, már szívből gyűlölöm :D (ez lehet h 15 mp alatt változna meg, ha rászánnám az időt/pénzt - de ha ezt megteszem, akkor azt szeretném a legjobb körülmények közt: CV1/VIVE + valami "végleges" assetto build) -
#52194 A sok-sok játék nagyon fasza, csak nem az E3 viszonylatában, ahol kivétel nélkül megy le mindenki kutyába, csak hogy túl tudja hazudni a szomszéd standot. Még a nótidog is, szégyen nélkül. És mindezt azért, mert van közönsége. Akinek ehhez van gusztusa nézze.
HW faszmérés: amikor day1 konzoladopterek írnak le ilyen kifejezéseket, az annyira szórakoztató, hogy jobb, mint ez a E3. Álságosságban, és meghasonulásban mindenképp -
#52193 Ha azt akarják akkor hót árkéd valami lenne, ami nekem már nem kell és nagyon gázul festene akármilyen csilli villi graffal ( de ez sem lesz ) Ha "köztes" akkor nagyon el kell találni úgy mint egy PGR4 és DC esetén. Semmi jóra nem számítok, de ott van az a 10% :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.04. 21:36:43 -
#52192 motoracer4et elképzelni nemtom milyennek kellene legyen, hogy tetszen... a motoracer1 után mind szutyok lett, az meg mai szemmel iszonyat kevés lenne :) tehát elvárásom van ugyan, de megfogalmazni, játékbaönteni nem tudnám - kb csak "úgy élvezzem, mint anno az mr1et" - nem fog menni, 20 éve volt ... -
#52191 Azt hogy milyen gépet nyögnek be nem izgat, viszont sok sok játék készül amit tudni már. Sok sok gameplay, infó, bemutató kell.
F1 2016 gameplay ( remélem a béta jelentkezésem ér majd valamit )
MS új autós játéka
Dishonored 2 - jó kis lopakodásra vevő leszek
Final Fantasy XV - adják el, győzzenek meg végre
For Honor - témája remek, remélem lesz benne jó kis single ( lesz )
Mafia 3 - tutti
Mass Effect Andromeda - preorderelni akarom már
Moto Racer 4 - bár csak, de nem olyan lesz úgy sem:(
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
Watch Dogs 2
Gears of War 4
Kingdom Hearts 3
Nier Automata
Halo Wars 2
Red Dead Redemption 2?
Jó lesz ez, csak ne HW faszmérésről szóljon minden. -
#52190 E3@2016 tippjeim:
-valami hazugság valamiről
-valami preprender valamiből, ami fölé ingame van írva
-néhány mármosttudjukhogyhülyeség dátum
-pár konzolexkluzív cím, ami a színfalak mögött pécén fut
-sok-sok hazugság sokmindenről
-"azegészagémerekértvan"
Leseszarom. Egyetlen pillanatot nem vagyok hajlandó megnézni, és csak egy hírt elolvasni: a neoról.
-
#52189 + Meg persze az E3-on még azt várom ami előtte van, a kiszivárogtatásokat. :D -
#52188 "#PlayStation 4, #Xbox One: "Verdun" released with age rating 18!" -
#52187 Na ez a probléma. :D -
#52186 Fatal Frame Nintendo WiiU exluzív. Nem lesz másra. -
SlickAdam #52185 inkabb az a kerdes, hogy engedi-e az adott jatek az ilyen stilust. biztos tudna sok fordito ilyet. -
#52184 Nem nagyon szeretek magyarul játszani, de witcherbe nem győzöm dicsérni a fordítás minőségét. Egy újabb gyöngyszem :D
-
#52183 menjél már játszani! -
#52182 Épp most csinálom witcherbe azt a mellék küldetést, amiben egy szobor pöcsét és két hatalmas gránitgolyóját kell megkeresnem...
Ez a játék... -
#52181 Az igen! Battleborn-nak hogy lement az ára :O Ez egy kétségbeesett próbálkozásnak tűnik a totális bukás küszöbén...
Kiváncsi leszek az Overwatch-ot mikor árazzák le :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.04. 14:56:21 -
#52180 Várj a PZ-nál attól függ melyik platformra és mikor legutoljára, én pc-ps4-x1-re kérnék valamelyikre.
Soul Reaver-t meg sajnálom, de azért várom, legalább az illuzió megvan. :D /// vagy hasonlót.
Kedvenc amúgy SR2 és Defiance