121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    OW-be mondjuk pont nem annyira kell az egér, a hősök fele nem követeli meg a pontos célzást, mert másféle fegyvereik vannak. Sőt, sok fegyver olyan lőszerrel lő, ami elől ki is lehet térni. A különbségek egy CoD-nál sokkal markánsabban kiütköznek.
  • TDC Geronimo
    IGN leak: Watch Dogs 2 launching November 15, San Francisco setting confirmed

• TDC Geronimo
    A PlayStation 4 and Xbox One remaster of The Elder Scrolls 5: Skyrim is rumoured to be announced at Bethesda's E3 conference this Sunday, 12th June.

Eurogamer understands this rumour to be true, and we've also heard Bethesda will announce The Evil Within 2, Wolfenstein 2 and re-announce Prey 2 during the conference.

Evil withint meg wolfit ide azonnal
  • Harlekin
    Csak példa gyanánt!Egy a számtalan eladó közül ebayen és minden más hivatalos helytől elkülönülve,és ráadásul jó drágán!!!És van még ezen kívül is számtalan más eszköz ami a célnak megfelel300 darabot ad el!!

És ezek mind mind szépen használják is.Garantáltan tudom mondani,hogy a multis fps játékokba NEM tudsz olyan lobbit kifogni,ahol nincs minimum 1 átalakítóval játszó bill+egér használó...
  • Moby
    "kutyának se"
    Mennyien tolják az OW-t?
    Na majd ébresz fel, ha elment ennyi a morfeuszból A személyes preferenciáiddal gyakorlatilag likvidáltad magad a mai videójátékokból. Éspersze mindent ehhez viszonyítasz. De a valóság nem ez. Ez Kandur valósága 1988-ból :)

/hámondjuk nekem aztán mindegy, mindehol pörög minden, semmivel nem vagyok beszorítva
  • Harlekin
    Ahhoz képest,hogy a kutyának se kell az egér+bill konzolon még is 10000 darabos eladásokat produkál minden átalakító ami kimondottan konzolokhoz készül egér+bill használatra!!!És ezek mind csak fél megoldások.Ennyire nem kell senkinek.
  • Kandurex
    A versenyszerű, vagy flancolósan mondva kompetitív, FPS játékok kivételével a kutyának sem kell az egér. Szóval igazuk van, VR kell.
  • Moby
    De a konzolgyártók nem akarnak egeret. Ők VR-t akarnak. Mer azt meg a játékosok nem akarnak (vagy inkább csak kevesen). A játékosok ebbe ne ugassan bele! Majd a paltformholder megmondja mit akar a játékos :)
  • Harlekin
    Semmi gond nem lenne ezzel.Legyen támogatottság konzolon egérhez és valós!!! pont ugyan az a mozgás lehetőség mint PC-n!!!és legyen elszeparáltság lehetőség a cross ban és mindenki boldog lesz.
    Tehát kontrolleres akár hol nyomhatná(ha van kedve),viszont bill+egér csak bill +egér ellen akármelyik platformon...
    Simán megoldható lenne a dolog....Vita veszekedés szájhúzogatás nélkül is...
  • Moby
    Mert ez a cross-platform achilles-sarka. Pláne Overwatch tekintetben.
  • Amiga
    Én csak azt tudom, hogy Rocket League-ben sok PC-st aláztam már szarrá.
    Kompetitív fps-ben természetesen hülye lennék egeresek ellen nyomni, hisz a kontroller erre a célra kevésbé alkalmas beviteli eszköz.
    Meg az F40-es Ferrari is gyorsabb, mint a Suzuki Swift, nem is értem, miért téma ez a kontroller vs egér, hiszen alapvető tény. :-D
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.07. 10:29:03
  • Harlekin
    "SOHA nem szabad összeereszteni a kontrollert az egérre"
    Ennyi...Nulla esélye van egy kontrolleresnek a egér ellen...Akár mekkora pro valaki kontrollerrel.

Ha csak abból indulok ki,hogy 360 on egeret használtam fps hez és ott ugye az csak egy suta félmegoldásos dolog volt,de így se volt semmi esélyük a kontrollereseknek...Ezért a mai napig messziről kibököm,hogy ki játszik x1 en is egérrel...Kontrollerrel képtelenség azon a sebességen célozni mint ahogy esetleg mozogni tudsz...
  • Moby
    A tökömet :) Még szarabb helyzetben vagy, mint az fps-ekben általában, mert van fentlent, röpülés, felugrás a picsbe :) Toltam a bétát a ps4-en, tegnap megvettem pécére. Kontrollerrel a kezemben meghalnék magam ellen négy pikoszekundum alatt. Úgy tizenhétszer :D
    SOHA nem szabad összeereszteni a kontrollert az egérrel.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.07. 08:59:02
  • arty
    nem véletlen csak konzolosokat szabad összekötni (esetleg kontrolleres pécésekkel)

az egereseket mindenképp külön kell választani, ill. kontisként lehetne force-konnektálni egeresekhez, ha elment az esze valakinek vagy akkora prónak érzi magát :D (ahogy nézem egyébként a videokat, itt a célzás is bár fontos, de egy überkontrolleres jobban ellenne benne, mint a csében mondjuk ÉN :D )
  • Moby
    2-3 napnál nekem sem nyújtana hosszabb szórakozást esténként, hogy kontrollereseket szopassak halálba :D
  • arty
    addigra már második éve ps5ön nyomod majd .... (gt6, anyone?)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.07. 08:33:44
  • arty
    rombolható stadionok!!
    frusztrált magyarként ez a feature MUSTHAVE!!!! :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felcsút dlc-ért duplaárat is fizetnék! hallod, EA?!

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.07. 08:32:20
  • arty
    pedig sokat segítene ezeken a multionly gémeken, hogy ne legyen kihalt ill. minden játékmódban/pályán/stb legyen "elég" játékos
  • arty
    nekem a tréler NEM, de a gémpléj végülis tetszik(vagyis majd ha én játszom, tuti fog), kivéve pár elemet - pl a tűzokádás MINEK BELE?! mi az úristen ez, pláne ilyen placeholder formátumban?!

1.) ratchet ELŐTT kell tolni
    2.) indítás előtt emlékeztetni magunkat, hogy mennyibe is került
  • Tikal #52360
    "Beware the downgrade.

Watch the video in 360p for actual gameplay
    240p if you play on console."

• Myselor
    nekem elég volt hogy belenéztem videón.fogtam a fejem és kerültem messziről már a neve is idegesít
  • Tikal #52358
    egyike azon kevés játékoknak amiket elkezdtem és nem fejeztem be, elég hamar érdektelenségbe fulladt a sztori...
  • mucsácsó
    leszek-leszek, meg lehet ma is ... báááár, nem tuti... :D de holnap biztos! ;)
  • Tommy H
    Jó,ez így kell!
    Remélem minél elöbb kiadják
  • TDC Geronimo
    Ja már olvastam én is. Holnap leszel?
  • mucsácsó
    70.46 MB egészen pontosan, viszont nagyon nagyon szenvedett nálam, valamit hashelt vagy én nem tudom, de legalább 5 perc volt, amíg elindult a szaros töltés :D immáron 1.03 a verziószám.
  • Totya42
    Igen én sem hiszem, hogy simán így menne, de azért reménykedem, hogy mégis.
    Én mondjuk csak ezért várom most az E3-at, hogy végre ne csak pletykákat tudjunk az új gépekről, hanem konkrétumokat, hogy na most akkor tényleg mi lesz a jövőben.
  • darkSectorxxx #52352
    na itt jön szerintem a bökkenő.....ps4-en, csak melyiken.
    Ha nekem tippelni kéne így a videót nézve ez nem a sima gépen lesz ilyen, vagyis ez vagy egy sima átverős előzetes, vagy neo.
    Szerintem a legelső régi gameplay inkább tűnt sima ps4-hez mért látvány. Bár az se volt csúnya, de itt valahogy más egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 22:45:37
  • darkSectorxxx #52351
    Ezt nem tudom hivatalosan igazolni, sem cáfolni. :)
  • Totya42
    Megjelenéskor szerintem skippelem, de később mikor már csurig töltik tartalommal, akkor biztos beszerzem majd olcsón kis casual ótókázni.
  • Totya42
    Nagyon jól néz ki. Remélem ez még ps4-en fog így kinézni.
  • SlickAdam
    es olykor-olykor a koborkutya segget is eri napfeny
  • darkSectorxxx #52347
    Jó, nem mindig egyenesen arányos az ár a minőséggel. :D
    Az egyszarvú póni is megbotlik néha.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 22:30:15
  • SlickAdam
    bics plíz, a GT 170 €... hahh
  • darkSectorxxx #52345
    Egy kicsién? :D
    Ja szorri, akkor valóban ez sokkal jobb CE.

////Amúgy hallom ez a Horizon CE 120 dollár lesz.
    Nálunk lesz az vagy 40k.

De nem lényeges, nekem csak a fémtokja kell, azt meg ebay-ről.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 22:27:18
  • SlickAdam
    a gecid van benne atrejú
  • darkSectorxxx #52343
    Ez mi a gecim? :D
    Egy nagy fekete lyuk van benne? :D
  • SlickAdam
    bics plíz
  • darkSectorxxx #52341
    Na ez már odabasz....
    Kurvajól néz ki minden a csomagban!

• Totya42
    Nekem a 2008-as POP is nagyon tetszett. Imádtam. Sőt a filmes rész is klassz volt szerintem. Sajnáltam nagyon, hogy nem folytatják.
    AC jó lenne hasonló valamennyire csak a főszál mellőzése után nekem az érdektelen lett és a rossz portok sem segítették. De azért remélem egyszer csak folytatják a POP-ot majd.