121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#52419 Nagyon tévedsz nem a kényelemre lett fejlesztve hanem az egyszerűségre... -
#52418 Pont ugyanúgy irányítom mindkettőt, ugyanonnan. mindkét esetben a karjaim a könyöktámaszon pihennek. de szerintem ideje, hogy ezen túllépjünk. A pécégéming (se) nem az a műfaj, ami a fejekben létezik: nem megsárgult fehér acorp billentyűzeten toljuk zsírfoltos genius egérrel, az iskolásévekből visszamaradt kisszéken kuporogva, a crt monitor előtt hunyorogva várjuk, hogy a betárcsázós internet zümmögve berakjon az unreal szerverre. Mármint a normálisabbjánál nem ez :) -
#52417 Akkor az amerikaiak 90%-a nyomi szerinted? :D Csak mert manuális váltót ott ritkán látni... :) -
#52416 A görnyedt testtartást csak kisarkítottam, de nem megyek bele vitába arról, hogy a kontroller kényelmesebb-e, mert természetesen igen, ha csak nincsenek olyan hosszú ujjaid, hogy a billentyűzeten mindent elérsz kézmozgatás nélkül, és az egeret is csak csipetnyi területen tologatod.
A kontroller erre lett fejlesztve, akár egy sörért is kimehetek vele a hűtőhöz, miközben játszom, mutasd meg ezt egérrel és billentyűzettel és majd akkor beszélünk újra a kényelemről. -
#52415 És pont azok a nyomik miatt törik a kontrolleresek ketté a kontrollert idegből a 10. haláluk után.És pont azok a nyomik szarják le,hogy 1 kontrolleresnek mi a véleménye erről. -
Tommy H #52414 Hát én a Gamer székemben a könyöktámasszal tökéletesen elvagyok és kinyújtanom se kell semmit max a lábam ha lerakom vizszintbe a széket:)
Ugyanúgy kontroller is kényelmes.
Semelyiknél sem kell előrehajolnom.
Az asztal meg mindegy is mekkora mert ezek a székek nagyon univerzálisak és az új egerek+süllyesztett perifériák nagyon komolyak -
#52413 >ME nem kap 9-10et máris közepes?
Igen. A kiváló játékok kiváló értékeléseket kapnak, a közepesek meg közepest. De gondolom ez jó is, ha így van. -
#52412 Igazából a laptop a PS4 fölött egy polcon pihen. De idén egy StarCraft 2-n és Arx Fatalison kívül nem nagyon ment azon semmi. Még egy Might & Magic VI - Mandate of Heaven talán.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.07. 14:28:16 -
#52411 Tehát te az egeret és a billentyűzetet a fotelben hátradőlve, lazán az öledbe hullajtott kezekkel tudod irányítani?
Fura, én 25 évet töltöttem bill+joy és bill+egér kombókon, de a kontrollert sokkal kényelmesebbnek találom. Biztos valami fura anatómiai felépítésem lehet. :-) -
#52410 Pontosan ugyan úgy,ugyan abból a fotelből játszok egérrel mint kontrollerrel.A különbség csak annyi,hogy az egér és billentyűnél konkrétan 10 ujjat használsz a kontrollernél meg 4 et tehát lényegesen nagyobb megterhelés éri azt a 4(6) et ami sokkal fárasztóbb.De akkor arról a minimális anatómiai dologtól se feledkezzünk meg,hogy a váll szélesség vonalában kitartott kéz asztalon pihentetve (bill + egér) sokkal kényelmesebb pozíció mint a magad előtt 5 centire egymástól lévő fél ökölbe szorított kéz!!! -
#52409 ME nem kap 9-10et máris közepes? oszt ebben a műfajban mi más leledzik? volt egy Dying Light és ennyi. Kemény két cím. Az simán lehet hogy 2.ra nem üt akkorát az ME, mert előző genen totálisan egyedi volt, bár most is az még mindig és mechanikában nem lett gyengébb, grafra igen szép, tartalomba gondolom több ( ME1 igen rövid volt ). Dice több játékot hegesztett most ( Star Wars, ME, BF ), nyilván a BF kapja a legtöbb erőforrást, és az ME a legkevesebbet. Nade akinek tetszett az első rész kétlem hogy ettől hányna, persze ha van más jobb akkor azt kell játszani. -
#52408 Sajnos inkább remaster mint remake. 1080p és máris lehet eladni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.07. 14:05:06 -
#52407 Szerintem is, legtöbb embernek nincs ideje/ereje (vagy esetleg pénze) arra, hogy a közepes ill. gyengébb játékokat tolja... legalábbis magamból kiindulva biztos nincs. És most nem azt mondom, hogy csak a 9/10 és 10/10-es AAA+ címekkel lehet ellenni és jót szórakozni, de ma már annyi töménytelen fos (és remaszter/remake) van, hogy muszáj megválogatni... -
#52406 Arra nem gondoltál még, hogy felvidd a pécét is a szobába? :) -
#52405 Sajnos szerintem se sok... akkorát már nem tudnának újítani szerintem az FPS műfajban, mint amit anno a a HL2 hozott. Az valami eszméletlen volt :')
De azért kíváncsi lennék rá, már csak a story miatt is ... vagy akkor legalább egy EP3-at dobtak volna ki, hogy kapnák be :(
Vagy még egy Portal 3-at / Left 4 Dead 3-at is megnéznék nagyon szívesen. :) -
#52404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
IGN – 6.8
NDTV – 7
International Business Times – 3.5/ 5
BGR – 4.5/ 5
Destructoid – 8.5
Push Square – 8
Polygon – 8
Gamesradar+ – 3/ 5
Game Informer – 6.5
The Guardian – 3/ 5
GameSpot – 7
Attack of the Fanboy – 3/ 5
Harcore Gamer – 3.5/ 5
Cheat Code Central – 4/ 5
Examiner – 5/5
Meristation – 7.5
Metro – 6
PC Gamer – 78%
Twinfinite – 3/ 5
Venture Beat – 80%
Ez alapján egy középecske. Ettől azért jobb volt az eredeti. Ezért kár előszedni régi címeket (persze nem is erről szól ez, nem vagyok naív). -
#52403 A sebességváltós hasonlatod inkább fordítva igaz :) -
#52402 Várható volt, lassan komolyan már nyithatnának egy fogadóirodát a játékok értékeléseiről, az utóbbi időben erősen bejött minden tippem :D
A betát meguntam kb 1,5 óra után se, nem csoda, hogy egy középfos lett a full is ... DICE inkább foglalkozzon a BF-fel, vagy hegessze az engine-jét, azt szevasz. :D Max majd nagyon óccsójjé' - vagy akkor se...
De akinek tetszik, annak jó játékot hozzá :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.07. 13:54:13 -
#52401 Én pinyóban, hokedlin, de a konzolhoz felmegyek a szobámba. :-D
A ME 7/10 - 8/10 körül, az nem fostalicska kategória azért... -
#52400 Nah. Ez a ME Cata gyakorlatilag mindenki egyöntetű véleménye alapján egy fostocska lett.
Ezér érdemes volt leporolni...Ami ez az egész remake-remaszter jelenség körül történik, az már-már tragikomikus. -
#52399 >egér+bill görnyedt testtartását elviselem a PC-s játékokban, de konzolon no way.
Hol toljátok? Pinyóban? Hokedlin? -
#52398 Így van.
Én a kényelem miatt vettem konzolt (meg az exkluzívokért), egér+bill görnyedt testtartását elviselem a PC-s játékokban, de konzolon no way. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.07. 13:40:54 -
#52397 Én mindig ragaszkodom ahoz a véleményemhez aki konzolon egér és bill kombót használ az nyomi :), ugyan úgy mint kocsiban az automata sebességváltó -
#52396 Én pont a számon ironizálok, hogy nokedli. -
#52395 És még vissza fogott számot írtam!A cronus max megjelenés napján pár óra elteltével out of stock státuszba került(tudom ,mert venni akartam)a hivatalos elérhetőségi helyeken.A közleményükben 5000 darabos készletet adtak el 4 óra alatt és sajnálatukat fejezték ki.
1.5 hónap kellett,hogy az előrendeléseket és a készleteket pótolni tudják.Járj utána,ha kételkedsz!!!
És mint mondtam ez 1 a rengeteg hasonló cucc közül... -
#52394 Lassan már értelme sem lenne. Annak a generációnak, akinek el kéne adni ez a brand már nem mond semmit. A genre mára jórészt kikopott. Pedig aligha tudnának annyi pénzt kérni érte, amit ne volnék hajlandó kifizetni.
A probléma az, hogy Gaben így is kaszál rajtam, hogy nem csinálnak Hl3-at :( -
#52393 Vagy pl. a HL3 -at is megnéznék. Nyilván erős fenntartásokkal, a Valve nem igazán játékot készítő cég már egy ideje. Abba se vagyok biztos, hogy megfelelő emberek dolgoznak ott egy ilyen címhez. -
#52392 FELEMÁS? :D én egyikre se mondanám... mindegyik egytől-egyig fasza volt, szvsz. A Prey is anno, eléggé :)
Dishonored 2 is kurvajó lesz, gyanítom... ezek így brutális kettesek :D Berakják mind őszre, és a gatyánk rá fog menni... :D
De akkor már HALF LIFE 3-at!!!!! :D Úristen, szerintem felrobbanna az internet s aztán a Föld, ha azt bejelentenék :D (de sajna nyilván erre sosem kerül sor... :( )
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.07. 13:17:56 -
#52391 Nekem inkább az 1-ek voltak, és azok törtek halomra :) -
#52390 A prey faszavolt, nem felemás. -
#52389 Legyünk korrektek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#52388 Se. 88-ban ez volt a király :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.07. 13:13:47 -
#52387 Ne jöjjön már 2., 3. rész az ilyen felemásan sikerült dolgokból. Jöjjön más. De ha már mindenáron jönni kell, akkor inkább legyen laszófasz 2, vagy kotor 3 meg ilyenek.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.07. 13:13:03 -
#52386 Ó a prey2 jöhetne! A többi skip (Wolfi nem volt rossz, de nekem ennyi doszt elég volt belőle, a kieget sem toltam már le, Evilt meg sosem játszottam végig, nem tetszett). -
#52385 Olvasd át még egyszer a hozzászólásokat. Egyébként 88 -ban még a natúr billentyűzet volt a király. -
#52384 azta már alig várom hogy meghekkelhessük újra a világot gagyi sapkába lehajott fejjel zsebretett kézzel -
#52383 Na. Miben tévedtem? 1991? :P -
#52382 >OW-be mondjuk pont nem annyira kell az egér, a hősök fele nem követeli meg a pontos célzást
Ez nem a célzás pontosságáról szól, hanem a célzás _sebességéről_. Ugyanolyan pontos lehetsz a kontrollerrel is, csak ttizenötször annyi ideig tart. Körülnézni is. Mozogni. Helyezkedni. Bármit. Kelleni sehova nem kell, amíg ugyanavval tolja mindenkit. -
#52381 10 000 db? :) -
#52380 OW FPS, check. Kompetitív, check. Moby félrehadovál, check.