121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    mucsácsó nézd már meg tényleg megint 10gbos update van OWhez...? PCn 30 mega itt meg 2 hetente változtatnak 2 sort és lehet szedni mindig 10 gigát? Blizz mi a picsát csinálsz?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.06. 21:42:28
  • TDC Geronimo
  • Myselor
    ja értem.pedig az a pop trilógia nagyon fasza volt.jöhetnének megint valami hasonlóval nagyon bírtam :)
  • Kongy
    A kasszáknál nem teljesített jól, ezért is tértek vissza a "gyökerekhez"... PoP-nak egyébként a 2000-es évek első fele volt az aranykora a Two Thrones-szal bezárólág. Igaz, évente jött, mint az AC, de tudták, hol kell abbahagyni. Akkor még.
  • Myselor
    én is egy pop résznek örülnék a legjobban.kár hogy a 2008ast nem folytatják pedig trilógiáról volt szó tudtommal
  • darkSectorxxx #52334
    Én is olvastam.
    Most mi lesz a 3d-s közönséggel? :D
  • Totti5
    Gond eddig sem volt vele, mert gyönyörű a 16, de akkor nagyon el lesz dádázva a PES ha odapakolnak vele.
  • TDC Geronimo
    Na fifa sorozat is FB enginere vált.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.06. 20:23:51
  • Totti5
    Helyette nem fog jönni ( miért is kellene valaminek bármi helyett?! ), ha tervben van POP akkor akad UBInál studió rá...
  • darkSectorxxx #52330
    Valóban az, nem is rossz játék, csak nekem pl nagyon monoton a gameplay része, ezt inkább a többieknek linkeltem akiket érdekel majd.
    Én Capcomtól vagy egy fasza RE-t akarok, vagy egy DMC-t.
  • Totti5
    DR3 minden jót továbbvitt ami a sorozatra jellemező, bőséges tartalommal, millió lehetőségekkel mespékelve. Egy nagyon masszív kezdőcím volt 2013ban.
  • darkSectorxxx #52328
    Hátő ja végülis tólhatnám (tólom is), csak az exclusive-ok, meg azok amik esetleg pc-n nem úgy futnának, azokért kéne egy ilyen lehetőség.
    Sőtt
    Minap elgondolkodtam hogy nyomtunk egy zombi módot steam-en 3-an (Black Ops 2)....én lehet nem figyeltem meg jól, de ezt a zombi módot én nem tudom felfogni hogy lehet kontrollerrel tólni pl, annyira gyorsak a zombik, annyira ki van számolva a lőszer, annyira fürgének kell lenni, hogy pl az ilyet el sem tudom képzelni, hogy lehet eredményesen tólni konzolokon, vagy ott van a L4D is pl.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 20:21:05
  • Kongy
    Tudom már elpofáztam 20-szor, de a Watch Dogs folytatás helyett jöhetne egy PoP 2008 sequel, mert mondjuk elég összecsapott lett a lezárása. Mellesleg kevés játék érdekel kevésbé, mint ez, a downgrade-király Ubisoft úgyis mutat majd egy ütős trailert, aminek köze nem lesz a játékhoz. Láttunk már ilyet. :D

OW bill. támogatásáról annyit, hogy ha kontrollerrel nem tudsz célozni, akkor is megtalálhatod a neked való karaktert. Torbjörn-el például alig kell célozni, turretezés a lényeg, de akár mondhatnám Winston-t, Reinhardt-ot, Mercy-t, Junkrat-et is, ezek mind olyan karakterek, amikhez nem kell fps-huszárnak lenni, hogy jól tudj velük játszani.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.06. 20:21:43
  • darkSectorxxx #52326
    +52323

Nekem erről a képről 1 dolog jut eszembe mindig, a Capcom.
    A Capcom-ról egy másik dolog, a Residednt Evil, a Resident Evil-ről meg az hogy tuti megint elkúrják. :P
  • TDC Geronimo
    Toljad PCn. ott támogatva van
  • darkSectorxxx #52324
    Én megelégednék ha fps-ek támogatnának egér + bill-t, de ez is egy álom marad szerintem.
  • Seth
    Azt írják ez az első rész remake-je lesz, csak nagyobb. A plázán kívül be lehet járni a környező területet, várost,erdőséget is.
    Várós, remélem nem One exklúzív lesz
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.06.06. 20:13:56
  • Myselor
    ha ez is annyira lesz jó mint a 3 akkor nagyon jó lesz nekünk xd
  • TDC Geronimo
    Mindenki ezt mondja ennek ellenére sose lesz box vs ps multi
  • darkSectorxxx #52320
  • darkSectorxxx #52319
    Biztos ez is tetszeni fog a rajongóknak, én Ubitól 1 játékra lennék kíváncsi ha jönne egy új POP, a többi hidegen hagy, még ha bármilyenhiperengine is fut alatta.
    Föltételezem ez a Divizsön endzsinnel fog menni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 20:02:14
  • Moby
    Pedig nem olyan rossz. Vagy 3x futottam neki, de 3. elkezdtem egész máshogy játszani (szinte kizárólag a hackerképeségekre építeni), és úgy eléggé bejött.
  • darkSectorxxx #52317
    Azért az elején izgisebb cuccnak tűnt szerintem.
  • Myselor
    engem kezdettől fogva nem érdekelt.tudtam milyen elcseszett valami lesz.így is lett :D
  • darkSectorxxx #52315
    "Overwatch - nem kizárt a cross-platform játék

Egyelőre mindenki csak a saját platformján lévőkkel játszhat, de az Overwatch készítői nem tartják kizártnak, hogy később összekössék egymással a két konzolos játékosbázist."

Hallom a pezsgők pukkanását. :D
  • darkSectorxxx #52314
    Én az első résznél még valami nagyot gondoltam mikor ledemozták, de mikor pc-n játszottam, eléggé elment a kedvem tőle.
    Mitnemondjak ez így összevágva akció közben jól mutatott, de amikor te mész a játékba nekem nem tetszett.

Persze láttam hozzá modokat is, elég érdekes. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 19:47:07
  • Totti5
    Nem volt az baromság. Jó kis gunplay + cover kombó ki lett terjesztve környezeti manipulálással. Lehetett sunnyogva szopatni az enemyt. Autós üldözésnél meg olyan káoszt lehetett csinálta hogy örömn volt nézni.
  • Myselor
    jaj ez a hekkeld meg a világot baromság 2 .rosszul vagyok tőle
  • darkSectorxxx #52311
    Nocsak, talán egy szimpibb karakter?

• darkSectorxxx #52310

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 18:20:28
  • darkSectorxxx #52309
    Akkor ezért jön.
  • Moby
    Nagyon-nagyon vonzó koncept, vonzóbb, mint valaha, de rengeteg a hiba továbbra is :( Persze ki fogják javítani, mert én bennük még bízom. És kurvajó lesz. Markmywords :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 18:15:58
  • Totti5
    Élettelen, kihalt, PS2 idejét idéző feeling, tempó, desing. Ez mellett így ebben a jelenlegi formájában elrobogott a világ.
  • Totti5
    A végeredmény szempontjából nem egyértelmű. Volt, nyilván volt mindenki análisan bevizsgálhatja, a google kidobja, de ha valaki megnézi a normálisabb elemezéseket akkor látja hogy mi is volt.
  • Moby
    Ez pont olyan gyenge lett, amilyennek a kampány elején tűnt :( Akkor még úgy voltam vele, hogy nem akartak még sok munkát beletenni, de nem. Iszonyatosan gyenge az egész koncepció, és a megvalósítás is elképesztően sótlan.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 18:05:45
  • Seth
    Holnap meg suttyomban jön a Psychonauts remaster :D , illetve a FF12 is jön HD-be 2017-ben, ahogy az várható volt, kár hogy a legrosszabb élményem volt FF-ek közül, mert egy offline MMO hangulatát keltette, érdektelen karakterekkel és sztorival
  • Seth
    Remélem nem fognak minden trailert kiadni,,szivárogtatni, élőben akarom majd nézni az E3-mon :D
  • Bandicoot
    Qb-ben is volt jócskán, hát még a divisionban...
  • Totti5
    Sok minden más mejelent idén...

Far Cry Primal
    Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
    Dirt Rally
    Ratchet & Clank
    Dark Souls 3
    Uncharted 4: A Thief's End
    Quantum Break
    Tom Clancy's The Division

Ezek egyike sem volt olyan hogy óriási eltérés lenne, vagy nem is volt. Persze mindenről lehet nézni pixelenkénti összehasonlítást, de annak aztán már végkép semmi értelme, h keresni a "hibát" direkt. Brutál szép játékok ezek.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.06. 17:46:48
  • TDC Geronimo
    Biztosvót'

Launching February 28, 2017