PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem se tetszik ez a DLC-zés, nem is szoktam venni kevés kivételtől eltekintve, de nem gondolom, hogy ez kivágott content (egy-két kivétel van). További, opcionális tartalom.
A Mass Effect 3-ban a From Ashes DLC az tényleg kivágott tartalom, Javik története szerves része a játéknak, anélkül az egész sztori értelmezhetetlen, aki anélkül játszotta végig, gyakorlatilag a játék lényegét hagyta ki. Na, az piszok szemét húzás volt.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
továbbra is csak 2 játék DLC-je olyan, ami megéri a pénzét, és kiegként felfogható: Witcher 3 és Bloodborne...
szerintem kurvagáz, hogy megjelenés előtt MÁR tudni, hogy melyik DLC mikor jön, és még videók is vannak róluk... mi ez, ha nem kivágott content?! 😄 gyakorlatilag kvázi 2x kell kicsengesd a játék árát, ha season passt / deluxe editionöket veszel... elszomorító!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De mondjuk ott a Hades, nem AAA játék, nem is került egy vagyonba, mégis nálam az év egyik legjobbja volt. Nem volt benne mikrotranzakció, megkaptál mindent.
Félre ne értsd, nem az a bajom, hogy egy játék DLC-t kap idővel, vagy van benne mikrotranzakció. A gondom az, hogy direktbe így indítják a dolgokat, persze ezt be lehet csomagolni úgy is, hogy "támogatás lesz a játékhoz". Lesz is aki megkajálja, és csengeti is majd a pénzt, ez természetes, hiszen láthatóan jó lesz a játék (néztem több videót róla én is), lehet neked meg is ér ennyit, nincs is ezzel gond. Nekem nem.
Ezt arra említik csak meg hogy tudd támogatás lesz a játékhoz....
Én nem értem hogy honnan kezdődik a darabolás?
Ki mondta hogy 60 euro-ért amúgy a 3 dlc-t megkaptuk volna más esetben az alapjátékhoz?
Azért van dlc mert 60 euro-s áron nem fér bele nekik, de még mindig az alapjáték 1 egész story....
Nekem a darabolás az amikor nem fejeződik be a játék, hanme a dlc-k folytatások, mint a Telltale--nél
AZ ha csak plusz küldetések meg itemek vannak azt soha nem tekintem annak, hiszen az egész az 80-100 euro, ennyibe kerül ma egy játék... te ha nem akarzs ennyit kiadni megkapod a fő story-t extrákkal olcsóbban, ha kell 80 lópáncél, akkor fizess.
lehet az árak nem ezek, csak példának írtam.
Manapság nem létezik olyan hogy dlc-kkel együtt kapsz valamit. Vagy ha igen akkor azzal annyit is dolgoztak amennyit fizettél érte
Én amit láttam hogy durván nagy térkép van, nem tudom mekkorák a dlc-k de ahogy néztem streamekben nem tűnt úgy hogy ebből elvettek, inkáb hogy később hozzáadnak majd. 😊
Félreértés ne essék, nekem bejön a játék, még a grafikájával is elvagyok, és biztos, hogy meg fogom egyszer venni, úgy 1-2 év múlva.
A Gods & Monsters egy full AAA rendes játéknak indult eredetileg is.
Egy mesésebb köntösbe tekert nyitott világú játék.
Az Immortal Fenyx Rising nevet azután kellett kapnia, hogy állítólag a Monster szót a Monster enegriaital gyártó cég ugye jogi úton megtámadta. Mondjuk ezt én sem értem hiszen ez egy standard szó.
Az IFR egyeltalán nem kicsi és végképp nem darabolt játék.
Ez egy fullos játék, rendes story-val, nagy térképpel, sok tartalommal.
Engem pl semmiben nem emlékeztet Assassins Creed-re.
Zelda még oké. Azt értem.
És rossz értékeléseket nem tudom hogy kaphatott, mert ez minimum legalább egy átlagos kis játék, de attól nem rosszabb.
Nekem se a kedencem ez a mesésebb grafika, ami nem Cell-Shaded grafika.... de ez egy fullos AAA játék.
Nem Free-to-play, nem is tervezték annak, és nem lesz darabolva semmi.
Van benne elvileg fizetős cucc, de így volt ezzel az AC Origins is, meg a másik 2 része.
aki örömét leli benne, annak jó játékot hozzája ofkorz 😊
lehet majd ránézek én is, bár a gameplayek nem győztek túlzottan meg... és igen, ahogy Rage is írja, kissé F2P szagú, erre a grafika is rásegít 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.12.02. 14:23:33
Zeldàt meg imàdtam. Szóval remélem tetszeni fog ez is. Kell màr valami open world jàték nekem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A címválasztás szerintem is "pazar" 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.02. 11:48:50
Kb Zelda copy görög köntösben.
Csak mert 3.-a volt a megjelenés. Fura ez a déli aktivàlàs..éjfélhez voltam szokva. 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.12.01. 16:09:07
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Adversus solem ne loquitor
Akkor én a következő szállítmányra várok. :'D
Így valószínűleg a Cyberpunk 2077-et egyelőre a PS4 Prón kezdem el.
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Ps4 id: adamraw
Ezért is ha megveszem egyszer, akkor CSAKIS az Ultimate verzát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.30. 22:55:50
Szerk.: ne fáradjatok, azt hiszem megvana válasz a hivatalos ps honlapról:
"A PS5-konzolhoz készült *Marvel’s Spider-Man Remastered csak a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition részeként érhető el."
Ez mondjuk jó nagy faszság, mert szívesen megvettem volna digitálisan csak egy újabb végigjátszás erejéig a remasteredet, dehát nem kell a pénzem a Sonynak.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.11.30. 22:34:16
Volt egy e-mail, amiben köszönik szépen, hogy PSVR user vagyok és majd jelentkeznek az adapterrel kapcsolatban... azóta is teszik 😄