121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#114473 Mindössze annyi történt, hogy ő is szeret játszani AAA-s játékokkal, és bizony amikor meglátta a játékot a PS4-ünkön, komolyan berágott (akárcsak én), hogy ez tényleg eszméletlen bugos. Ahogy ő fogalmazott, nem gondolta volna, hogy ekkora szeméthalmot vett nekem, és bántotta a dolog. Azt mondta, hogy visszakéri az árát, és meghív más játékra és ha kijavítják fél év év múlva a játékot, megveszi ismét leárazva. Ennyi, a történet. ;) -
TomStorm #114472 Az volt a szülinapi ajándékod és visszakértétek a pénzt??
Hát én ilyet biztos nem csinálnék meg.Ha végig se játszom kussba maradok és örülök neki.. -
#114471 Ne is mond, miután a CP2077 árát visszakértük és ugye nekem az volt a születésnapi ajándékom, az asszony a visszajött pénzből a Controlt húzta be amolyan kárpótlásul, hogy majd PS5-ön milyen jó lesz. Gyanítom zabos lesz most egy cseppet :) -
#114470 Na és ha megvan az alap Control, akkor majd azt írja, hogy “unavailable”? :D Remélem nem, mert akkor lényegében hozzánkvágják a ps5-re pimpelt verziót :) -
#114469 Szép. Concrete Genie-vel már rengetegszer szemezgettem, Control meg az ultimate verzió, a kiegek kimaradtak, szóval ez a hónap nekem most tökéletes. -
kutyakiki81 #114468 Én meg alig 2 hete vettem meg -
#114467 Na ez màr pöpec. Control úgyis kimaradt nekem. -
kutyakiki81 #114466 -
#114465 úgy készülj hogy mindig van a bot üzenete után úgy 30-40 másodperced az egész folyamatra: kosárba tétel, vásárlás - legyél belépve alzára
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2021.01.27. 16:23:53 -
#114464 danke, jár a ser! ;)
3080 az "álmom", de egyelőre jegelem a témát, vagy beérem majd 3070-nel valamikor... :D -
Oliver08 #114463 Köszi, sikerült! -
#114462 tess, mondjad a general szobában hogy mik érdekelnek (gondolom a ps5), és hozzá leszel adva a megfelelő bothoz
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2021.01.27. 15:47:22 -
Oliver08 #114461 Az a discord csoport engem is érdekelne :D Egy linket tudnál dobni? -
#114460 Hogy mit vettél emagon? :D
Emagon előrendelésre SE lehet ps5-öt venni. Nemhogy beeső készletre. 3 bolt teszik ki előrendelés nélkül a gépeket: Telekom, Euronics, MM. Ezekre annyi bot van ráálítva, hogy nemigaz. Vannak erre direkt fórumok. Én csak kb 2 tucat emberről tudok, aki botokkal figyeli, plusz bent vagyok két olyan discord csoportban, ahol bot figyeli a ps5 készleteket(nem ezért vagyok bent, vga-ra próbálok vadászni ugyanígy).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.27. 15:19:05 -
#114459 Isten nem ver bottal
(bocs) -
#114458 áháá szóval te vagy a bot! -
#114457 Nem hiszem, hogy Magyarországon botozgatnának. Akkor sem botoztak, amikor én vettem megjelenéskor. eMagon se botoztak, ott is vettem egyet. -
#114456 Figy, dobt fel nyugodtan, most ez absz nem aktuális nálam. És köszike! -
#114455 Bár már tegnapi hír, de nálam már nagyon város, Biomutant május 25.-én érkezik. -
TomStorm #114454 Megvan.
Én is ugyanígy éreztem,teljes joggal kapják ezt a címet,nagy grat nekik!!
Ulthanito:nem,nem zavart.Más előélete végett illett rá ez a karakter.
De akkor is utáltam már nem a kinézete miatt:D -
TomStorm #114453 Link? -
Evoluti0N #114452 TLOU 2 megdöntötte a legtöbb bezsebelt díj rekordot, amit eddig a Witcher 3 tartott. 261, amiből 92 játékosok által megszavazott. -
#114451 Pörgesd meg, mert dobom fel a jatekaim-ra. Tényleg, innen valakit nem érdekel Miles Morales standard? -
#114450 Köszi, majd valamelyik nap jelentkezem. Eléggé be vagyok havazódva, a MM is áll azóta is :D -
#114449 Kedden volt, 15 óra után kicsivel. De sok esélyed nincsen. Kb tízezer bot figyeli a készleteket. -
#114448 Moby, hazaért a Miles ma, szóval ha szeretnél remastert, szólj. -
Oliver08 #114447 Nem tudjátok hogy múlt héten melyik nap, hány óra körül volt a digital-ból drop media markton? Mert úgy emlékszem kedd 15:00 volt. Csak most érkezett lemezes szállítmány, és gondolom hasonló lesz az időpont itt is a dropnál. Így hogy a konzolvilág csak az augusztusi rendeléseket szolgálja ki, muszáj lesz szereznem valahogy normál áron. Előre is köszi. -
#114446 Abszolút megértem. Igényesnek igényes, de nekem ez kevés, aki szereti az ilyen játékokat, annak nagyon jó lehet. -
#114445 Sajnos igen, nekem is ez jutott eszembe hogy nem igen fogom én ezt sokáig bírni még lehet picit szórakozok vele de órákat én se fogok bele ölni -
#114444 Én annak idején kipróbáltam, 10 percet bírtam vele. Kipróbáltam PS5-ön, nagyon kis pofás játék lett, 60 fps-sel.
Megcsináltam három-négy küldetést belőle, utána azt éreztem, hogy ha még ezt kell csinálni 100 alkalommal, eret vágok magamon. Ez az agyatlan rohangálás meg hadonászás benne nekem édes kevés, hogy 20-30-50 órákat játsszak vele.
Töröltem is le.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2021.01.26. 10:48:53 -
#114443 Is-is -
#114442 Mire gondolsz? Tartalomban vagy látványban? -
#114441 Ma megnéztem a Warframe PS5-ös verzióját elképesztő hol tart ez a játék pedig anno hét éve PS4 első játékok között volt nálam mivel akkor még szinte nem nagyon volt mivel játszani -
#114440 Oh értem, köszönöm... -
partizan182 #114439 Bizony. Ha nincs meg az 1-2 akkor Hitman 3-bol lehet féláron kontent passt is venni, ugy is be lehet hozni a régi pályákat. De ha megvan külön valamelyik az free importálható a 3-ba.
Párizst és Sapienzát szénné toltam VRban, most Marakesh pörög. -
#114438 Azt akarod mondani, hogy ha megveszi valaki a Hitman 1-2-3-at PS4 Pro-ra, akkor azt most VR-ban kontrollerrel lehet végigjátszani? (azt a pár küldit kivéve amit írtál) -
#114437 A new Star Wars: Knights of the Old Republic game is reportedly in the works, and it is not being developed by EA and BioWare.
Bye.:IGN
Végre valami jó hír. -
#114436 Én kipróbálnám, de a PS5-tel sajna nem megy. Vagyis menne, ha lenne egy DS4-em, de már nincs, mert eladtam az egészet. A VR is mindjárt megy utána. -
partizan182 #114435 Nem tudom hogy oldották volna meg move-al, én ülve tolom, így a kontroller pont optimális.
Persze megnézném pcn én is, bár teljesen immerziv így is, egy grafika upgrade csak emelné az élményt. De állva nem játszanám, tul sokszor kell guggolva lopakodni, nem bírná a térdem. -
Evoluti0N #114434 Én azt sajnálom, hogy nincs Move támogatás és csak Dualshockkal működik. Na meg nehéz rávennem magam arra, h bármit is játsszak PSVR-on, mióta PC-n is van VR-om. Remélem, h a PSVR csak ideiglenes exkluzivitás és mire megjelenik Steamre is és mire megveszem, addigra PC-n is kap VR támogatást.