121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Szerintem kábelen, 8.1 alatt ugyanazt kapod mindegyiktől.
  • Moby
    Erről jut eszembe, a recsit etap végén vért okádtam a főbosstól. Abba is hagytam, ragequit lett a vége, aztán jött a das3, aztán az uncsi4. Tegnap épp írtam a bossfightról, a poszt után gondoltam ránézek, hátha, Bementem rá remoteplayen, és simán kifújtam az orrát a kis snecinek :D
  • Bandicoot
    Mintha itt régebben valami olyasmit olvastam volna hogy pepecselős a ds4, de lehet tévedek. Mindegy nekem a 360 pad is >>>>> Ds4... A win10-et meg mint mondtam nem rakom fel még jóideig.
    Kábeles megoldás mert a pc gyakorlatilag a fotel mellett van és asztal szerepet tölt be , így ide tökfelesleg nekem a wirelesskedés..
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.08. 08:36:08
  • Moby
    Slicknek vettem vagy egy éve (vagy mikor, nem emlékszem) wolfi kieget, azt kértem tőle, hogy kipróbálhassam, mielőtt elküldöm neki. Beletoltam egy órát, szét untam magam, és rájöttem, hogy nekem ebből elég volt az alapjáték. Jóllaktam vele, nem kérek többet belőle.
  • arty
    (ha egyszer nagyon efpéesezhetnéked(!!!) támadna, a wolf kieg legyen! pláne, ha szeretsz néha lopakodni is.)
  • Moby
    >Egyetlen ismerősöm sincs, de még csak nem is találkoztam senkivel, aki konzolon ezekkel nyomná. Mert maguk a játékok sem ezekre vannak konzolon tervezve, tudod-e.

Ezt egyszer meg kéne itt szavaztatni. Mármint tényleg érdekelne, egy valós merítésben mekkora igény mutatkozik erre. Nehéz néhány poszt alapján elmenni ezen.
  • Moby
    Jahogy kábel. Arról nem tudok nyilatkozni. Sosem használtam/használom/fogom használni kábelen.

/amúgy kábelen meg win10-en is tökéletesen működik a ds4, szal nem is értem amit írsz. 8.1-en meg BT-is tökéletesen működött.

/szerk2: felrakod ezt, és boldogság. Kábelen nem is programozza el, szal bármikor tudodo használni mellette ps4-el is. Én csak egy ds4-et cipelek magammal. Ezt használom remoteplayre ds4-en, és win remote playre is, inputmapperrel.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.08. 08:31:50
  • Amiga
    Széles körben van igény konzolon az egérre és billentyűzetre?

Hahaha!
    Hahahahahahaha!
    Muhahahahahahahahaha!
    Hmwuhhahahahahahahahahahaha!

Egyetlen ismerősöm sincs, de még csak nem is találkoztam senkivel, aki konzolon ezekkel nyomná. Mert maguk a játékok sem ezekre vannak konzolon tervezve, tudod-e.

Lehet, hogy újat mondok, de sok egymástól eltérő játékstílus létezik. Egy fps-re lehet jobb a billentyűzet, de egy verekedős játékra vagy szimulátorra soha. De még egy platformerre sem, mert míg stick-kel képes vagyok óvatosan mozogni, a nyomógombnak csak két állása van (nyomva, nem nyomva). Magyarázhatod, hogy a többállású kapcsoló rosszabb, de ez komolytalan.

Magyarázhatod azt is, hogy kompetitív fps-ben az egeres körbelövi a kontrollerest, csak nem értem, kinek mondod, mert ebben egyetértünk. De az is tény, hogy egy erősebb skill-es kontrolleres ugyanígy körbelövi a gyengébb egerest.

Még egyszer elmondom, hogy a kontroller DIREKT játékra van fejlesztve, míg az egér és a billentyűzet egy multifunkcionális beviteli eszköz, ami emiatt sok játékstílusban kompromisszumokkal érvényesül. FPS-re, RTS-re kitűnő, egy Bloodborne-ra pedig határ szar lenne.
  • Moby
    De, van jobb választás. Megy ugyan a 360 kontroller is win10-en, de sok a betegség. Azt használom én is, áttértem one kontrollerről, de húzok vissza ha ez meghal. Túl azon, hogy sok funckió nem működik vele (gamerbar, stb) egyszerűen nem kezeli jól a win. Sok játék úgy működik, hogyha a játék elindítása után kapcsolom be a kontrollert, nem érzékeli a játék(witcher3 pl.). A one kontrollernél ilyen sosem volt.
  • Bandicoot
    Win10-et eszem ágában nincs feltenni egyelőre.
    Ezen vaciláltam, One kontroller 15-16ezerért kábellel...Vagy 360 pad megint kábellel feleannyiért..
    A ds4-et még ha rendesen működne is win8.1 alatt se használnám...
  • Kandurex
    húzzál be még egy 360 -at, nincs jobb választás
  • Moby
    Sajnos még mindig a one kontrollere a superior win szinten (win10) :( Miközben mint kontroller erősen véleményes.
  • Bandicoot
    Bedöglött 5 év után a 360 gamepadom amit pc-hez használok.
    Van valakitől valami tipp ami pc-hez most frankó (a ds4-et inkább hagyjuk...) vagy húzzak be mégegy 360 padot? Köszi.
  • arty
    Ne. Mégtovább tördelné a communityt, pedig így is vannak kihalt/félig kihalt játékok. (basszus, már egy forza5ben se találok sokszor ínyemre való csatát - hatosban se, gondolom egy Evolve is szenved manapság)

Oké, egy overwaccs első félévében tuti elmenne, de na - nem csak blizzfpsből áll a világ ;)
  • Harlekin
    Kezdjük azzal,hogy te dobtad fel a "nyomi" jelzőt másokra gondolkodásuk miatt,mert mást használnak mint amit te vagy ti el tudtok képzelni konzolhoz!!
    Én szimplán erre reagáltam.Sehol nem minősítettem mást azért ,mert nem fogadja el a véleményem vagy azt amit a véleményem takar

Magával a témával kapcsolatban szimplán száraz megmásíthatatlan tényeket írtam...

Azt hogy én mire és hogyan meg mennyire tartom magam meg szintén olyan dolog,hogy én ezzel a jellemvonásaimmal soha nem kérkedek, ezt is csak ti fűzitek hozzánk rendre!Amit köszönök is,mert tegyük hozzá jól eső érzés,hogy ekkora királyoknak tartotok bennünket!
  • Tatyla
    Akkor tévedtem bocs
  • Moby
    He? Én sosem toltam konzoljátékot egérrel. Fogalmam sincs mér kötekszel.
  • darkSectorxxx #52442
    Mondjuk 1 játék még nem adta be a derekát, ami amúgy is nekem az egyik legfontosabb a Remedy cuccok mellett.
    Ez a Gears.
  • darkSectorxxx #52441
    Persze emu nem játszik ilyenkor, csak hivatalosróól beszélgetünk...nem egymás konzoljaira értem a kiadást, hanem konzolról PC-re és vissza.
  • Totti5
    MS is tarja és a Nintendo is. Én még nem láttam Forzát PSen, GTt Xboxon és Mario Kartot PCn ( tudom van emulátor foswerza, de az lopott példány eleve és nem működik jól ).
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.07. 21:21:35
  • darkSectorxxx #52439
    Hát ja ma ilyen világot élünk, egyedül a sony tartja a címeket.
    Persze érthető....nem fűzi érdek a pc-hez úgy mint az MS-t.
  • Tatyla
    Nem megyek vitába veled mert te meg Moby tartjátok magatokat az ország legjobb és leg okosabb játékosának és itt aki mást gondol és mond az tuti hülye...
  • ppista
    Nekem is van viszonyitási alapom, bár inkább Amiga viszonylatban mint pc-n. Stratégiát, Civ és társai, lényegesen könnyebb egérrel tolni, viszont minden másban a kontroller a nyerö. Próbáltam fps-t is, de nekem nem tetszett, a körülményessége miatt.
  • Harlekin
    Na akkor pár apróság...15 évig pc-s voltam az elmúlt 9 évben konzolos,ezért van össze hasonlítási alapom...

Kontrolleren ahogy a sticket lenyomod az éppen aktuális irányt kimozdítod tehát az adott mozdulat pontatlan lesz.Ezen nincs mit magyarázni így van.

Kontrolleren nem tudsz ugyan olyan sebességgel oldalazni és közben előre vagy hátra mozdulni,mert képtelen az XY tengelyen egyszerre ugyan oda kimozdulni...

Kontrolleren az irány váltás lényegesen lassabb,miért is?Mert van gyorsulása (pont az az általatok annyira istenített dolog,hogy ha kicsit mozdítod ki akkor lassan megy) és pont ugyan így lassulása is.
    Tehát mire te kontrolleren a sticket kimozdítod nulla pozícióból teljesen balra majd teljesen jobbra.addig billentyűn ugyan ezt az A-D billentyűkkel minimum 2 szer teszed meg és sokkal pontosabban gyorsabban és persze akkor még tegyük hozzá,hogy a kis ujjal nyomot shift a futáshoz nem befolyásolja közben a többi mozgást.

És még lehetne sorolni a dolgokat pl az ugrás közbeni guggolást,ha szűk helyre akarsz beugrani szintén kivitelezhetetlen kontrolleren...

Jön a mindent eldöntő dolog!!! Nem tudsz kontrolleren úgy játszani,hogy az idő 100% ban a célzást kezeld hiszen minden mást pontosan ugyan azzal az ujjaddal teszel ugrás,tárazás,guggolás stb stb stb és ez idő alatt egy bill+egér használó kb 3x körbe ugrál és lekésel...

És akkor csupán egy dolog marad

Ha nem így lenne akkor arra adj választ,miért létezik eszköz konzolhoz amivel bill+egér kombót lehet használni.Mert széles körben van erre igény és azért,mert sokkal sokkal jobb mint a kontroller.

És akkor még annyi, ha ennyire jó dolog a kontroller meg kényelmes stb stb akkor a PC-sek miért nem kontrollert használnak ????

Tehát nyugodtan lehet védeni a kontrollert....Csak sok értelme nincs...

• Totti5
    Biztos lesz új rész. Ha nem most akkor el lesz hintve a remasternél h 1-2 éven belül. Csinálják csak, nem kell elkapkodni. CDP minőséget akarok.
  • Totti5
    Minden jön mindenre elv alapján, nem is volt kérdés, csak hogy mikor.

Tesztelők még örömmámorban úsztak februárban.

"Az hogy az XCOM folytatását kizárólag PC-re tervezték, nagyon sok kompromisszum-kényszertől szabadította meg az alkotókat."
  • darkSectorxxx #52433
    "XCOM 2 - konzolokra is érkezik"
  • Myselor
    skyrim remaster wtf.remélem nem igaz mert minek?!
  • darkSectorxxx #52431
  • darkSectorxxx #52430
    Ja az ára lesz a legfontosabb. :D
  • Amiga
    A markáns különbség, hogy az egyiknél csak a hüvelykujjamat használom, míg a másiknál pl. a mutató- és gyűrűsujjamat együtt.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.07. 15:47:22
  • Moby
    >És pl. egy CoD-ban L3 + L előre és már futsz, míg billentyűről a futáshoz is külön gombot kell nyomnod az iránygomb mellé

Akkor ha jól értem a markáns különbség az, hogy míg az egyiknél két dolgot kell csinálnom a futáshoz, addig a másiknál kettőt?
  • Amiga
    És akkor nem is mondtam, hogy a stick és a ravasz ugye többállású, vagyis pl. ha gyengén nyomod, akkor csak lassan megy, ha tövig nyomod, gyorsabban. És pl. egy CoD-ban L3 + L előre és már futsz, míg billentyűről a futáshoz is külön gombot kell nyomnod az iránygomb mellé. Hát, a kontrollerrel valóban egyszerűbb, és ezzel együtt kényelmesebb is.
  • Amiga
    Ugyan, a tárcsa egy négyirányú billenőkapcsoló, van a két ravasz és fölötte két gomb, van a két stick, ami két gomb is egyben, és van a 4 jobboldali gomb. És a tapipad, meg a mozgásérzékelő. Meg a share + options gombok.

Akárhogy számolom, ez 15 + 2 gomb, és mozgásérzékelő, amit pl. az Until Dawn és még néhány játék ki is használ. Ezt nevezed te egyszerűnek? PC-n ha egy játékhoz 15 gomb kell, már rég szarozzák, hacsak nem valami űrszimulátor. Ha nem vagy polip, egy AC egyenesen röhejes gombbal és egérrel.
  • Amiga
    Hogy hívják a nem manuális kémnőt?

Automata Hari.
  • Tikal #52424
    köznyelv... nincs ezzel semmi baj.
  • Tommy H
    Dragon Age 3-at játszom Nightmare fokozaton hát de jól jönne a Co-op ide:)
    Iszonyat mit kell taktikázni,gyakorlatilag egy 4 fős partit mintha négyen lennénk kell egyedül kézben tartani.
    K...a jó amúgy:D
  • mucsácsó
    lehet, hogy csak az autócorrect rakoncátlankodott telón... :D

amúgy adom az anatómiai fighot a konzol vs. pc között, nem gondoltam volna, hogy még így is össze lehet mérni a két platformot :D
  • Kandurex
    Igazán nem vagyok nyelvtan náci, de az automata egy kicsit fáj. Olvasni fáj.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.07. 14:48:56
  • Totti5
    Autómata váltó egy nagyon jó dolog, amit nem muszáj sosem teljes autómatában használni, mert van kézi kapcsolás viszont kuplung nincs = totális kényelem.