121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#52499 Hidd el, nekem még attól is hokibb gépem van... :D:D immáron egy 6 éves őskövület laposom van, már a telepítőnél kifagyna szerintem... :D szóval jah, lehet jobban járnék, ha a kávéfőzőre kezdeném el elsőként telepíteni... :D -
#52498 Hm. Egy csomó vélemény szerint meg soulsokra. Kandur szerint online játékokra, ja és bloodbornera sem. Dark szerint a wicther3-ra is fődet pakolhatnak. Msáok szerint a jrpg-k nélkül lenne jobb hely a világ.
Ha csak ezt topikot mintavételezném is az jönne ki, hogy nagyjából semmivel nem kéne játszani. És mindenki rettentő igaznak, és alátámasztottnak érzi a saját véleményét, szal nem csak egy kicsit nem, hanem EGYÁLTALÁN nem.
-
#52497 szomorú hogy ennyire középszar vagy az alatti játékra ilyen igénye van sokaknak.amit láttam az előzőből az mind gagyi volt.ez se lesz más úgy nézki swagyolo hipster buzival rohangálni de mindegy .nem az én bajom :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.08. 13:55:52 -
#52496 tottinak preorder, instant get, és vannak még így jópáran. -
#52495 hekkeljük meg a világot 2 fosra senkinek nincs szüksége nemtudom minek erőltetik xd -
#52494 Na, akkor dobj egy bnet felhasználónevet, és tolhatjuk :) -
#52493 A legfingabb vasakon is rohadtjól megy. 1070-ig átmenetileg egy 950 van a gépben, 70-110fps-el futik high-on. Van, aki 750Ti-n tolja 60-90fps-el. -
#52492 óóó bafki... :( hááát jólvan... énis tolnám PC-n, ha tudnám, de nincs hozzá elég jó vasam sajna :\ -
#52491 Ezek a CG ADk mindig ilyen ótvarok voltak amúgy, de tény, borzalmas a zene -
#52490 Ezzel a zenével a jó'isten se segít rajta. -
#52489 Az esti reveal trailer meg egy esetleges gameplay trailer még szépíthet rajta :P
Főleg, ha akkorát változik, mint anno az AC1 és a 2 közötti ugrás.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.08. 12:55:17 -
#52488 Megvettem tegnap PCre, mert megelégeltem az állandó egyedüli szopást, úgyhogy PSen már nem nagyon leszek. -
#52487 Mi bajotok van? Valami tré? SZERINTETEK??
Valaki védje meg ezt fost. Totti! Munkára!
Egyébként láttam,...... had ne kelljen jellemeznem..., mint ahogy írtam, semmi szükség középszar játékokat folytatni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.08. 12:55:13 -
#52486 Tré, nagyon tré.
kis napi OW:
Overwatch változások
Leszel ma amúgy Gero? Tegnap nyomtam magyar arcokkal, kurvajó volt! :D Voltunk 5-6an, eldumálgattunk közben, jó arcok voltak :D szóval jöhetsz te is majd, ha gondolod. Van mikrofonod? -
#52485 Megnéztem ezt a leakelt Watch Dogs 2 CG trailert. Hát azt hittem az első főhős után nem lehet rosszabb, de ez borzalom -.-
Pedig nekem az első rész tetszett. Azért megvárom a gameplayt is, de a tónus meg a főhős nagyon nem jön be -
#52484 leszbikus börtönőr -
#52483 Ja ja! -
#52482 Két réteg ragtapasz és már semennyire sem látszik át. :-)
@Harlekin, nagyon jó ez a kép! Bár a csaj élőben szebb, mint a szteroidos változata a játékban. :-D Ellenfélnek elég kellemetlen.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.08. 11:47:10 -
#52481 Jó hogy mondod, én is lefogom ragasztani vagy levágom róla a kábelt... semmi értelme, tényleg csak irritáló, hogy tükröződik a TV-n, és még az akksit is zabálja... :D -
#52480 Na ki Ő???
Blizzard alkalmazott ennyi a segítség!
A megfejtés!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.08. 10:57:48 -
#52479 >meg a WiiU esetében is
Mármint a gamepad, az valóban fos - de legalább jó Nintendo szokás szerint vehetsz bele nagyobb akksit (én megúsztam 2500-ból és mérföldekkel jobb lett). A WiiU pro kontroller akksiideje pedig messze a legdurvább, amivel valaha találkoztam. Hónapokat(!) kibír töltés nélkül aktív használattal.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.08. 10:52:23 -
#52478 És itt lezártam!!!Mert leszarom az egészet...Mindenki véleményével együtt!!! -
#52477 Az akku és az elején a világító led a gyenge pontja. A ledet én ragtapasszal le is ragasztottam, így nem tükröződik a tévéről.
Ha van két kontrollered és veszel hozzá egy dokkolót, akkor kicsit jobb a helyzet, de az aksi tényleg kritikán aluli, PS3 után én is ledöbbentem rajta, hogy ezt be merték vállalni. -
#52476 Persze az akku az vicc ( meg a WiiU esetében is ). Legjobb megoldás a retró akármit tehetek bele. Beletolom a bika minőségű akksit a One kontrollerbe aztán sosincs vele gond, max akkor amikor ki kell cserélni a feltöltöttre, óriási macera. -
TORBJÖRN KICSIT MÁSKÉPP!!
-
#52474 Negyvenmillió eladott PS4 van. Kérnék egy hivatalos adatot, hogy ezekre mennyi az eladott egér+billentyűzet kombó. :-) Addig ez csak bullshit.
Amúgy igen, kompetitív játékokban az emberek szívesen szereznek más előnyt, mint a saját képességeik és tapasztalataik. Ezért van annyi csaló, glichelő. Division-t is kigliccselték, aztán csodálkoztak, hogy nem maradt a játékban kihívás. Nem is értem, mire jó ez.
Amúgy egyetlen játék sem létezik PS4-re, ahol azt látnád, hogy a tutorial-ban magyaráznák, hogy nyomd meg a R2-t VAGY az egered bal gombját. Egyetlen konzolos játékban sem lőnek az egeresekre, mert pontosan tudják, mennyire semmi a felhasználóbázisa. Még egy szöveges sort sem érdemel a dolog a tutorialban, hogy mit tegyél, ha netán egérrel nyomnád. Ennyire elismert és támogatott periféria konzolon. :-D -
#52473 +még egy felróható hiba, ha már PS4 kontroller: a picsa 800mA-es akksi, ami eldobja magát kb 4-5 óra után :D bár nyilván ez orvosolható különféle módosításokkal (nagyobb akksi / lerántod a világítós sáv szarságról a kábelt, stb...), de ez akkor is gáz, a DualShock3 után... :(
nem egyszer szívtam meg, hogy lemerült a kezemben az akksi... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 10:43:04 -
#52472 persze, hogy kompetitiv multi miatt rengetegen vetnek be MINDENT a győzelemért .... :(( -
#52471 UC4 legyaulálsa után azt mondom hogy igen kicsi az olló a PS4 és X1 kontroller közt. Mindegyiket jó kézbe venni, 1-1 nagyobb hibája van nekik, a PS4en a ravaszok nem legjobbak, X1en meg a felső gombok ( a simán, az ELITE kontrolleren tökéletesek ). Az biztos hogy vennem kell a One kontrollerrel is a gombára védőborítást, mert a PS4en nagyon bejött az a fajta kielekítás amit szereztem hozzá. Kényelmesebb mint anélkül.
Ha minden igaz E3on lesz kontroller revízió az MSnél.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 10:16:25 -
#52470 Lehet,hogy szerinted ez vicc kategória,de jelenleg 4 különböző gyártó gyárt eszközt erre a célra ŐK biztos rosszul gondolják a piaci helyzetet és azért kezdtek bele a dologba fejlesztés gyártás stb!!!
Valószínüleg azért vannak jelen ennyi helyen,mert semmi igény nincs rá.
És ez csak EGY a gyártok közül!!!
Az,hogy a te baráti köröd mit,hogyan tesz jelen helyzetben teljesen irreleváns...Azok a számok a mérvadók amit az eladott eszközök mutatnak és az,hogy a gyártok tovább fejlesztik az eszközöket és természetesen az,hogy az új konzolokkal egy időben meg jelet a piacon az eszköz.
Ennyi...És hogy ti erről nem akartok tudomást venni azt szintén nem érdekel se engem se azt aki most is használja ezeket az eszközöket.
-
#52469 Pontosan ennyire nehéz kérdés :( Sajnos kizárólag kompromisszumos megoldások léteznek. És kábelen még viszonylag egyszerű, mert a felhasznált featureset kb ugyanaz, de vezetéknélkül én pl használom a one kontroller hangstreamingjét is, ami tovább tetézi a problémát. Meg a gamebart is. Nincs gyorsabbjobb módja a screenshot készítésnek. Meg ezek már win10 featureök. -
#52468 Ahogy én tolom, úgy pontosan ugyanaz. A kontrollernél csak a könyököm van a kartámaszon, billegérnél meg az egész karom. Semmisem überheltetlen, maxmimum szar setupot építetek. Ágyból persze csak kontroller játszik, de az már nem is igazán géming, az már csak baszkodás meg bohóckodás. Döglés.
/pontosabban na. Miről is beszélünk? Kompetitív gémingről. Ott nincs képben a lerohadokatévéelé.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.08. 10:01:39 -
Bandicoot #52467 Nem könnyítitek meg a dolgom.. -
#52466 játékok zömében szinte mellőzött a shoulderek szerepe. Kivétel soulsborneok. Viszont a gombák mindenhol elsődleges prioritás, és abban meg sokkal-sokkal jobb. -
#52465 de nem is az öledben nyugszik a két kezed ;) valamire fel kell tenni a bill+egered... én Amigával vagyok, nekem is überelhetetlen a konti kényelemszempontból - pedig a bill/egér asztalom elég alacsony, szal ott is eltok nyulni... -
#52464 A shoulderei miatt vállalhatatlan a one, plusz, hogy kattog...idegesítő. -
Bandicoot #52463 Mégátrágom köszönöm.:) -
#52462 Viszont a shoulderei meg sokkal szarabbak. A ravasza meg szerintem nem jobb, inkább a gombái jobbak/precízebbek. 11.5-ért látok most is hvaprón. Annyira azért az sem vészes. -
#52461 Nekem van fölös one kontrollerem, amitől megválnék, ha gondolod. -
Bandicoot #52460 Igen csak a One ravaszai meg dpadje jobban bejön...
Csak duplaannyiba kerül..