121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    A hdtv -s Vincent lehet rávilágított a fátyolosság problémára. Egyszerűen a Samu TV dynamic tone mapping -ja miatt nem belőhető a HDR. Azt javasolja 15 pöccintés a sötéttől a világos felé a PS5-ös adjust -ban és talán OK, kész vudu :D
  • TomStorm
    Visszavonom a Hitmanről alkotott véleményem!
    Megvettem Hitman 1,2 goldot meg a 3-at és tényleg komoly!
    Nekem még a régi részek voltak a fejemben de az újak tényleg profik meg kell hagyni.

Na ezekkel elleszek egy darabig:D
    Még jó hogy kimaradtak most nagyon jól jött
  • Kandurex
    Pl. az AC Valhalla-ba, ha auto hagytam a black level-t, ilyen fátyol fehérszerű képet kaptam, low level-en meg sötét volt (crush). Nem tudtam csak HDR off-on játszani. A Resibe az auto black OKÉ-nak tűnik, nagyjából be is lőttem, de ha kikapcsolom a HDR-t, még úgy is jobbnak látom. Ja és vicc, de ha kilövöm a HDR-t Resi alatt, az auto level ua. olyan hullafátyol effektet mutat.

Amúgy van baj sok a Samsung flagship TV-kel nextgen-en. Nagyon bánom a vételt, megvárom, hogy mit hoznak ki az EVO panelekkel és gurulok vissza...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.01.31. 12:41:04
  • Mephike
    A PS5 ezúttal a japánoknál állítólag kevésbé lett sikeres. Persze amikor egy boltba kitettek pár száz darabot, aki kapja marja alapon, akkor elszabadult a pokol és senki sem tartotta be a megfelelő távolságot. :) Érdemes a videókat megnézni a cikk olvasása közben.
  • Moby
    Így meg alul-felül levágja. Black crushod van, amit Te teszel bele.
  • Moby
    Én az SDR-t 35-ön hajtom, de HDR-nél 500-ig tolnám ha lehetne. Szerintem kevés az OLED fényereje HDR-ben. Most az idei G szériában már az új panel van, elvileg 1000 nites, nem lufaszjóska 750, mint a C9-ben, de ez csak egy tyúklépés. Remélem jövőre hoznak valami ettől is többet tudót, és akkor cserélem.
  • n000rbi
    Elviekben HDR-ben nem szabad nyúlni az oled light 100-hoz, különben nem lesz tökételes a tone mapping, viszont nekem egyszerűen túl sok, a szemem kifolyt tőle. SDR-ben én 45-ön, 99%-ban besötétített szobában használom, szóval bőven elég.
  • mucsácsó
    Resi8-ról sajna még nem tudok nyilatkozni PS5 híján, de meg fogom nézni tutira a DeS-sel együtt, amint hozzájutok egyhez :)

Viszont mitől intettek óva az OLED lightot illetően? azt vágom, hogy SDR-ben "nem jó" az 50 feletti, csak HDR-nél oké a 100-as, mert ott tartalomfüggő a fényerő - de SDR-ben nekem az 50-es túl sötét B9-en, szal be mertem "vállalni" 55-ön - de valaki meg konstans 80-90-en tolja, szal én nemtom hol lehet az igazság... :D
  • Kandurex
    Ezen a TV, ha nem alacsonyra van állítva a black level, akkor szétmossa a színeket. Már kipróbáltam mindent, az eredmény mindig mocsok szar volt. A B8 OLED szárazon bassza minden lukát.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.01.30. 19:45:14
  • n000rbi
    Vannak játékok, amikben hibátlan a HDR, pl. TLoU2, Demon’s Souls. Van amiben túltolták (FF7R), másban meg alig észrevehető. Egyébként én minden óva intés ellenére a C9-emen 85-ös Oled light-on hajtom a HDR tartalmakat 100 helyett, így nem ég ki a retinám semmitől és még mindig nem vesznek el részletek. A Resi 8 Maiden demóval nekem semmi bajom nem volt, be tudtam lőni megfelelőre.
  • mucsácsó
    ugyanez, ugyanúgy B9... nincs egyszerűen univerzális HDR beállítás, bárki bármit mond... már mindent próbáltam én is; többségben jó, de aztán jön egy game, ami szétbassza az egészet - most pl. a The Medium, ahol ez a jelenség van abszolúte, hogy kurvasötét, a világos meg vakít kb... :D

de ha valami jó beállításod van, azt szívesen fogadom :)
  • deep
    A régi részekben semmiféle anim nem volt, repülős kulcs se :D Szóval már előreléptünk. Majd a rezi 15ben lehet már a karakter is fog animálni (szerintem is gáz, hogy nincs anim, kizökkent az immerzióból).
  • deep
    Ha sötét akkor valószínű nem jól van beállítva a black level a tévén és/vagy a HDMI range a ps5-ön. Én is szenvedtem a B9-emmel, és még mindig nem vagyok 100% elégedett. A világos megvakít, a sötét meg túl sötét és elvesznek részletek. Játéka is válogatja hogy kezeli a HDR-t, sokszor hiába állítom be úgy, ahogy jónak mondja (barely visible stb.), szar lesz.
  • davidka003
    Ez szerintem tisztelgés a régi részek előtt. Ott is így volt, hogy magától fordul a kulcs stb. Engem abszolút nem zavar.
  • Kandurex
    Megnéztem a Resident Evil Village demo -t. Jó lesz, kiköpött REVII hangulat.

Bár azért nem kicsit kiábrándtó, hogy mennyire nem animáltak semmit se, lásd, repülő - forduló kulcs az ajtóban, erővágó magát húzza ki...,azért, ez nem egy indie cím vagy mi. És hát továbbra se tudok HDR tartalmat tolni a Q95T TV-n, mivel annyira geci sötét lesz, hogy semmit nem lehet látni.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.01.30. 17:57:08
  • Moby
    Ph-n téma volt, ma d.u. jó sok gépet kiszórt a Telekom. Elég sokan tudtak is venni belőle, csak ott a topikból 26 embernek jutott. Állítólag 120 gépet tettek ki. Illetve van olyan mondás a KV-tól, hogy februárban egy nagyobb adag jön. HaladGAT lassacskán a dolog. MM-et lesz érdemes nézegetni mostanában, a januári gépeket ők még nem tették ki.
  • lwb
    Az előrendelésem a platinum "lezárt" állapotba tette. :D Mondjuk gépet nem kaptam, de sebaj.

(csak hogy a bot-gate után témát váltsunk)
  • j0nNyKa
    ne vedd fel a stílusát, főleg ne az agyi szintjét, kösz
  • Moby
    Kétszer leírtam ugyanazt, de túl hülye vagy hozzá, hogy felfogd. Nincs semmi, amit rosszul tudtam, egy teljesen irreleváns fasságot idefostál, mint álltalában. Szerintem rajtad kívül mindenki képes volt felfogni, de oda se neki. Sokat segítettél a PS5 keresőknek azzal, hogy tudtál venni előrendeléssel. Idióta... :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.29. 12:19:16
  • Zozo76
    PS5 rendelés, átverés
  • Ulthanito
    Nem vagy te annyira ostoba, mint amennyire mutatod, elég lett volna annyi, hogy bocs, igazad van, én tudtam rosszul.
  • Moby
    ~1 hónap nem a világ.
  • AntiHero
    Update: Returnal has a new release date of April 30, 2021. SIE and Housemarque have made the decision to move the release date in order to give the team extra time to continue to polish the game to the level of quality players expect from Housemarque. 

See you in April!
  • Moby
    Hát én most ezek után erre már mit mondjak? :D Van akin nem segítenek a karakterek sem.
  • j0nNyKa
  • Ulthanito
    Szövegértelmezés....

"Akkor sem botoztak, amikor én vettem megjelenéskor. eMagon se botoztak, ott is vettem egyet."

Azaz, a megjelenés napján a MM-ban és az eMagon is tudtam venni, földi halandóként, azaz, nem botozott senki egyik helyen sem.

Én ezt írtam, Az, hogy te mit értesz/látsz bele, teljesen más kérdés.
  • Moby
    Ma egyszer csak a promókódos Sackboyom mellé megérkezett a PS5 verzió is
  • Moby
    "eMagon se botoztak, ott is vettem egyet."
    vs
    "Szeptember 17-én rendeltem meg, és launch dayen átvettem az Erzsébet körúti bemutatótermükben."

:D
    És bot mit kéne csináljon? Visszamegy az időben rendelni szeptember 17-re? :D

"Kb tízezer bot figyeli a készleteket." -> Ott, ahol előrendelésre van/volt/mostsincs gép, oda nincs bot, mert nincs mit csináljon. Azt lehet botokkal figyeltetni, ahol nincs előrendelés, csak felbukkanó készlet. MM, Euronics, Telekom.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.28. 13:03:16
  • Ulthanito
    Akkor lemaradtál róla, ami meg ugye nem azt jelenti, hogy nem volt.

Szeptember 17-én rendeltem meg, és launch dayen átvettem az Erzsébet körúti bemutatótermükben.

Tehát, az Emagnak volt PS5 készlete. Azt, hogy azóta van-e, nem tudom, de nem is érdekel őszintén.
  • BlackWolf
    Ez Stephen King : Álomcsapda :D
  • mucsácsó
    nyilván, csak érdekességnek mutattam :) ez ígérik, de persze láttunk már karón varjút, eléggé egyértelmű, hogy ennek jó lesz, ha a fele megvalósul - már ha tényleg egyszer elkészül.. :D elvileg 4 fős csapat csinálja, szal... érdekes
  • Tatyla
    Nekem is volt emagnál PS5 digit előrendelésem, multhéten töröltem mikor megjött a konzolvilágtól
  • Seth
    Az a gameplay is egy kamu, kb Killzone 2 szint
  • deep
    Ennek semmi köze nem lesz a majdani produktumhoz, ha egyáltalán elkészül.
  • Kandurex
    Nem tűnik indie -nek.
  • Moby
    Csak realista. Van náluk egy ps5 rendelésem máig rögzített rendelés státuszban, ami szept.18 16:15-kor lett leadva.
  • Ulthanito
    Na, eddig még akciósan 6 ezerért se kellett, de most így pont jó lesz. GP-ben is csak az alap van meg, az meg szintén nem kellett. Jó lesz, mert egyből jön a PS5 verza így...
  • Ulthanito
    Már megint nagyokos vagy....

• darkSectorxxx #114475
    Be is baszna ha ez így nézne ki rendesen játszható állapotban. :D
  • mucsácsó
    ezek csak úgy itthagyom, érdemes követni majd ezt az indie cuccost is sztem:

fincsi lesz, majd talán 2025-ben... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.27. 22:56:31