121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    180k egy master races-nek semmi kategória. Még mindig olcsóbb, mint egy PC.

Had jöjjön! Power -t akar a nép!
  • Bandicoot
    Én nem vennék mérget arra a scorpio-ra..vagy ha igen akkor kezdj el félretenni mert hogy nem 180k körül fog indulni az könyvelhető. Egy kemény gamerpc ára lesz...
  • Kandurex
    Eeeegen, de a Sony ott húgyozz torkon ahol tud...sokkal szimpatikusabb a pihe-puha.

De! Még nem láttuk mit lép a Sanyi. Szal.
  • TDC Geronimo
    Nemhinném, hogy lesz
  • TDC Geronimo
    bármi lesz nekem marad PS. ND nincs MSnél és ott minden jön pcre is.
  • Kandurex
    Sony-nál pattog a labda. A Scorpio-val megvett a puha.
  • AntiHero
    Ha lesz valami r6 siege bejelentés az ubi liveon majd irjatok mar le nekem.

Sajna melo van :/
  • Bandicoot
    Rendben sorry. Csak kivágta a biztit amit tegnap láttam.
  • Tatyla
    minden liberális meg faji vitát megpróbáltam törölni ez tényleg nem ide való kéretik befejni végleg
  • darkSectorxxx #53067
    Annyival egyetértek, hogy a Sony-nak nem csak 1 választása maradt, hiszen ő mehet az Exclusive-ok útján, és akkor nem szükséges gigaflopszokat gyártani, csak ehhez akkor most aztán támogatni kéne a produkciókat rendesen.
  • n000rbi
    Ne legyé' pesszimista :D
  • SlickAdam
    basszus itt mindenki hisz a mikulasban is vagy mi a kuki? :D
  • Tatyla
    Ezzel a skorpió bejelentéssel elismerte a Microsoft hogy el bukott a sony ellen így jövő karácsonykor generáció váltás lesz náluk és gondolom egymás ipari kémjei is jelen voltak ezért jelezte a sony hogy nem mutat semmit a neobol mert lehet az jóval gyengébb így nekik is át kell gondolni a projektet,itt most már csak az a kérdés mi mennyibe fog kerülni mivel a skorpiónak még teste sincs csak mutattak kis ízelítőt a belsőségből
  • Bandicoot
    Azért mondom,én ezt szimplán nem hiszem el,vagy alaphangon 250+ ezerre tippelem az árat....
  • Kandurex
    Azért vannak nekem is kétségeim. 300k alatt nem lesz,ha lesz.

....6teraflops az brutális egy konzolba,...ott egyszerűen nem rúg labdába semmi.
  • Bandicoot
    Egy 150-200ezres vga tudása konzolba rakva....

Miközben jelenleg egy kemény 25-30ezer forintos vga szintjén vetekedő cuccal 100k körül van a két gép....

Akkor vajon tényleg nem lesz vagy 250ezer alaphangon? Vagy mese lesz a megadott adat?:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.13. 20:33:11
  • darkSectorxxx #53059
  • Kandurex
    Leszarom. Legyen, de összeakarom magam pisilni előtte olyan minőséget röfögjön ki.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 20:29:33
  • darkSectorxxx #53057
    Akkor méég viccesebb lesz a helyzet.
  • darkSectorxxx #53056
    Pontosan, szóval ez már most nem csak a konzolok közt a legerősebb lesz, hanem az 1vga-s pc-ktől is.
    Szinte biztosan.
  • TDC Geronimo
    konzol annyiba nem fog kerülni
  • Kandurex
    Kétségtelenül! Sőt. Egy 6teraflopos konzolra optimalizált! játékot még egy 1080GTX se tudna megmozdítani! Lásd mit hoztak ki a huncutkutyák az Uncharted 4-el egy kávéfőzőre! Ha ma jönne ki bedöntené a master racet!
  • darkSectorxxx #53053
    Mondjuk ja ha nagyon olcsó lenne az nem kicsit borítana a mostani helyzeten, szóval igen bő 200k felett lesz valszeg...PS neo még végülis árban versenyezhet.
  • Bandicoot
    Ilyen paraméterekkel csak a gpu lenne kb annyi... Lesz az 250k is ha igazak az adatok...
  • darkSectorxxx #53051
    Hát egyrészt jól megy a ps az exclusive-okkal.
    Ha hosszabb távra akar tervezni, akkor igen, vagy hagyja most futni a PS4-et és vár a Neo-val, tunningolja.

Vagy nagyon hamar olyan exclusive-okkal látja el a népet, amik régóta hiányoznak, és olyan színvonalat mutatnak még ezen a gépen is amit pl egy Uncharted a maga stílusában.

2 cím lenne kapásból, a Horizon és a God of War 4.
  • TDC Geronimo
    Csak majd ne sírjatok, ha 180k lesz lol. Akkor meg az ára lesz a gond
  • Seth
    2017 végére is erősnek számít majd?
  • Totti5
    Drága lesz + VR + 4K TV. Lesz a nagyon olcsó konzol ( PS4 slim?!, X1 Slim ), és lesz a nagyon drága 4Ks. Közte a nagy szakadék pár évig.
  • Kandurex
    Nagyon jól hangzik.
  • Kandurex
    Egy 6teraflop erős gpu? Na! Talán visszatér a konzolokba vetett hit.
  • Bandicoot
    Ilyen adatokkal ez genváltás....Nem félgen....
  • TDC Geronimo
    Ezek után sony is megemlíti konfon tuti, de specet feljebb fogja tolni
  • Bandicoot
    Hiszem ha látom. Főként az árcéduláját...
  • Totti5
    Minden MS gém exlu. És persze csak a Win 10, ezért tolnak ki 2 új Xbox hardwert... örülj neki hogy neked nem kell szar Xboxot venni. MS kinyalja mindenki seggét, mindenki választhat, azon az MS platformon játszik és azzal amivel akar. Ennél kényelmesebb már nem lehet.
  • Tatyla
    Ezért nem jelentették itt be
  • darkSectorxxx #53039
    Csak az a baj, hogy a kártya szerintem drágább mint a konzol és az optimalizálás elveszi azt a kis előnyt is....lehet visszahozták azt az időt ami az X360 idejében volt????
  • darkSectorxxx #53038
    Egyetértek....nem merik szerintem...ezért volt olyan pletyka hogy az E3-on nem lesz gép....
  • n000rbi
    Jóvanna, én csak örülök, hátha felpezsdül egy kicsit ez az egész :) (flopsoktól függetlenül)
  • SlickAdam
    titan x 6.1 teraflop, gtx 1070 6.5 teraflop...
  • TDC Geronimo
    szerintem ezek után, sony se jön ki idén, hanem feljebb tolják spect