PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanem az egész játék, vagy elkap vagy nem.
BB-t nem ismertem játékban máig az itemek 90%-át nem használtam mégis elkapott.
Nem.
Nem kell érteni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Tudod a MG GZ-val mi volt?
Beleszartam 30 perc után, oks nem ugyanaz az egy kis izelítő, de kurvára nem érdekel már ez a játékmenet, a nagy menj amerre akarsz, ez a kuldetések.
Egy ideig max jópofa, aztán a 20.-nál már elég a sok lopakodásból.
GZ-ban tudod mi volt, megcsináltam 2 feladatot, utána a haverom fiát áthívtam hogy szerezze meg Raiden-t hogy tudjak vele kicsit bohóckodni, aztán delete.
Olyan nekem kb mint egy autós játék.
Van körvonalakban story de bemegyek és a 30. verseny után elmarad a lelkesedés, csak oldjam már ki a tetves kocsikat hogy szabadon kipróbálhassam és után játszok valami mással.
Rájöttem egy ideje hogy bizonyos kedvenc sorozataim játékaimat nem a stílusa miatt szeretek, avgy szerettem, hanem mert összeségében jó volt.
Namost rengeteg sorozat mivel újul egész egyszerűen lekerül a listámról.
MGS igen majd kb 3ezeré random bemmenni puffogtatni....
Érted nem érdekel a story, nem éreztem az elején sem hogy nekem itt nagy teendőm lenne és kideríteni wtf?
Most egy Resident-ben nem elég hogy baszottdurva hangulata volt de a story-ban is ki kellett deríteni a dolgokat stb.
Vagy egy Alan Wake, amikor már ott megvett kilóra és a földbe döngölt mint egy baszottnagy thor kalapáncsa hogy elment a kocsival a büfénél és kiderült hogy a valódi ház kulcsa nem is került hozzá hanem ő egy másik nem létezőt vitt el.
Szóval lehet pár igényesebb vagy legalábbis számomra jobb történet vagy játék miatt igénylem hogy kapjam a színvonalat, és vannak játékok amik mára már nem kötnek le, míg ezt régen ugyanennyi energiával megtették.
és ezért máskor is mondtam hogy az első néhány perc ismeretében látom hogy ez érdekel-e vagy nem-e....kivéve fordítva mikor megveszek valamit azt hiszem hogy na igen ez majd végig lesz játszva és kiderül hogy nagyobb volt a szemem mint a szám és lehet csak azért vettem mert abban az 1-2 hónapban nem volt más.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én sem értem minek kellett ez a baromság, a végén még csakcsak,bár eddig azt is elnyomtam mindig...
Francért nem elég a játék legelején és legvégén a szereposztás...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
mukodik a dolog.😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most már oda se nézek a küldetések előtt. Ekkora baromságot...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.06. 18:44:50
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha Geroval nem szólunk anno, hogy a vajazód ki kéne kalapálni dreamben, mer már faszt se sebez, máig ott pörögnél a clericnél. Most futnál neki kilencszáznegyvenhetedszer.
Én sem tudom minek kell érteni egy játékot. Lehet, hogy nem is kell!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.06. 18:40:44
azt meg el tudod donteni elöre is, hogy tema erdekel-e valamennyire is. nyilvan ezert veszed meg.
Ezt nemigazán értem hogy csinálod lévén a térkép is jelöli, a játékban is látod merre kell menni mert kint van a marker és távolsága... Még ezidáig egyszer sem sikerült ilyen produkálni..😄
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Mad max szerintem egy baja van a harcrendszer feláll a szőr a hátamon ettől a Batman féle harctól....
Elindítom azt vagy megfog vagy nem.
Itt valaki kibaszottszépen elmagyarázta hogy miaz hogy egy játéknak 10-20 óra kell hogy elkapjon?
Ez baromság.
Vagy nem-e?
" Betradelem egy Mad Max-re"
deal of the year. de nem neked.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.06. 18:27:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó játék meg minden, teknóban is ennivaló, de nekem ez annyit nem ér, mint amennyi pénzt adtam érte na. Betradelem egy Mad Max-re, hátha az a "középszerű, monoton" játék jobban fog tetszeni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.06. 18:24:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Moby: Használok én mindent, nem azon múlik. 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.06. 18:18:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kongy: idroidot/helit/lovat/dobozt használod rendesen?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.06. 18:16:01
wat??? 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.06. 17:58:32
/amúgy volt már évjátéka szavazás? Lemaradtam? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 17:32:23
http://www.siliconera.com/2015/09/02/hatsune-miku-project-diva-x-adds-a-new-rpg-style-live-quest-mode
szerintem nem rontják el ezt sem.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.09.06. 16:19:32
A
a 2013-as "MGS goes open-world" videonak lattam az elejeböl 1 percet, meg az uccso Kojima trailert (ez nagy hiba volt) eeeeeees ennyi.
esetleg 1-2 behind the scenes videot, 0 gameplay-el. tehat lattam mar Quiet-et, de nem ingame.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.06. 16:10:54
Így sokkal jobb vásárolni, minden alap edition max 8-9k.
És tudom nem alap eset, kell megfelelő társ hozzá, de ebben a tekintetben nézve már koránsem hiteles hogy konzol méregdrága szórakozás. Főleg nem mikor akcióban egy kicsit régebbi játék mint a BF pár napja felesbe 1850 ft-ra jött ki.
Egy meccset nyomtam, de mivel Anti-t érdekelte megvettük, mert nem vsgyok gazdag, de 1850ért ha majd unalmas napokon leszedem 1-2 körre akkor is megéri
Tudtad, hogy buddy lesz ő is nem?
Seth: áh, tényleg, absz. nem emlékeztem erre - noha szerintem ekkora rántást ember nem élhet túl, szal ez a valóságban tuti nem így működik 😊) az mgsben meg pláne komikusan van előadva, amennyire a videokon itt láttam. de oké, ez akkor talán kihuzható a listáról.
de hány ilyen van még, vagy rosszabb?!?!?! 😄DD
Forza.
Kegyetlen ereje van,gyakorlatilag elkap egy törmelék azonnal agyon..sz.
Kocsim se sokáig bírja ilyen viharban😞
ezt a léggömbözést tényleg nemtom hova tenni.....
(bf4-ben?!?! szingliben??)
Forza.
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Megbízható lesz igen,20 éve ismerem és már sógorom is jó ideje😄
Vásárlás is innentől fogva közösbe fog menni,minden.
2x down Dpad,te jó ég mit mutat majd V8-as motorral😄