PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smoke-ra nem riadóztatnak azonnal? Eddig nem mertem használni.... Én ha csak lehet nem ölök meg senkit, a primary fegyóból max 10-15 lőszert lőttem eddig ki, mert az emberek is erőforrások, a sok kimentett ember miatt magas szinten vannak már a staff-jaim, ki akarom unlockolni az a kábító fegyót, amiben belső hangtompító van, ami nem megy tönkre .... max a tornyokban lévők fejét szögelem meg, ha alacsony képességűek, és kár rájuk a fulton.... egyébként minden elviszek magammal, egy-egy bázisból csak a falak meg a tető marad meg miután ottjártam 😊
Kövezzetek meg, de reggel sharinggel megvettem MGS-t.

Jutok vele addig, még jutok. Sok esélyt nem látok rá, hogy elmerülök benne. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Mi mi mi?

Hiszed vagy nem, kicsit szomorúság ülte meg a lelkem, hogy megvan a Bloodborne platina. Nem véletlen mondta Lao Ce: "Az út minden, a végcél semmi!"

Hát, most tényleg ezt érzem. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
Ha smokeot használsz gázálarcot vesznek ha csak éjjel mész akkor night vision...stb...
Már nem szarozok néha ha kell ölök...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát ezért van? Folyton fejeseket nyomtam a kábító stukkerral, mérgelődtem is, hogy az őrök 90%-án acél sisak lett egyszerre, és most már csak arcon lehet őket lőni vele, azt meg hátulról ugye nem egyszerű... Elképesztő, hogy mikre képes ez a játék....
n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kitartás, mielőbbi gyógyulást neki!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby

Köszöni nektek! Meg én is 😊
Sajnos tőlem kapta el 😞 2 hete ezért rohadtam otthon, és tudtam végignyomni a DaS-t.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
jobbulást, ..átérzem!, de hál'istennek enyém még megúszott minden szutykot...előre félek a bacilus tenger óvodától.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Jobbulást.
Persze maradj is addig hisz a gyerek az első.
Reméljük mihamarabb meggyógyul!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja én mindenkit csodálok. Nekem nincs, csak melózok mégis kevés.

Jó sg-re van mindig. 😊
A 2. családomat nem hagyom el.😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Beteg az én drága picifiam, és 20 percenként ébred fel. Hálisten már kifele jövünk belőle talán, de a vége az, hogy velünk alszik. Szal nincs most játék.

Pörgetném mint a gép...

Kandurex
Még csak egy van neki, bár pár nap és itt lehet a másik....

Nekem kettő van és simán, bármikor.........nem játszok, csak suttyómba, hétvégenként <#hehe>

n000rbi
<#eljen>

Az enyém úton van <#finom>

darkSectorxxx
Kisgyerek mellett? Csodálom hogy ennyit tud írni sg-re. Minden tiszteletem, nemhogy még játszani is.

Dynamic Difficulty (a Guide-bol):
Metal Gear Solid V employs a dynamic difficulty system, where your
individual actions and play style can lead to subtle but functionally
significant changes in the challenges you face. Favor headshots, and
enemies will more regularly wear helmets; infiltrate via undefended routes
whenever possible, and guards may lay minefields at critical points on
base perimeters. Use of gas and smoke begets the provisioning of gas
masks; twilight incursions will cause commanders to equip sentries with
night-vision goggles; lethal force could lead you to encounter foes clad in
body armor. In short, the A.I. opponents that you face continually adapt
and evolve in response to your actions.

<#wow1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
jah, hát olyan van 😞

(asszittem összefosta magát a PC -je)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.07. 12:50:53

n000rbi
Gondolom nincs ideje játszani? <#nemtudom> (ahogy nekem sem...)

Kandurex
Most nem az volt, hogy már pörgetted? Mi változott?

meggyütt a kollektah guide

<#finom>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Van isten? 😊

Moby
Ettől sokkal nagyobb probléma, hogy nincs haladás a játékban. Elindítani sem tudom 😞

Kandurex
nem, nem 😊

Moby
Valójában=a te valóságodban.
Az enyimben nem szerepelnek szőrös, önképzavaros, bikinit viselő srácok.
Írhatnám, hogy irigyellek, de nem 😛

Kandurex
Ez körülbelül olyan, mint, ahogy Moby és TDC Geronimo szerint a játék a bal oldalt képviseli, míg valójában pedig a jobb képet mutatja. <#mf2>

Mint két tojás, de a jobboldali azért picit szexisebb.
n000rbi
Close enough...

<#banplz>

Kandurex
Minek? Ő vezet?

Kutyukával ha mentek misszióra üljetek be jeep-be...<#idiota>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

ehhh, ez mar tul sok nekem. en maradok a seggemen.😊

TDC Geronimo
Van egy ilyen része is a játéknak. Mehetsz másik játékoshoz MBre invadelni. lophatsz nyersanyagokat meg embereket is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.06. 22:26:57

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Na majd ha megnyílik FOB, megyek lopni 😄

Már ha a szerverek engedik :y"

hö?

Moby
Ha küldtél volna egy üreset, átmásolom 😄

TDC Geronimo
ejjha 3. R&D platformhoz még kell egy "kis" nyersanyag. Na majd ha megnyílik FOB, megyek lopni 😄

Már ha a szerverek engedik :y

TDC Geronimo
Ja amúgy ma azzal kezdtem, hogy a kivilágított hídhoz mentem és szétlőttem mindent a kazettáért. Csak meglett Billy Idol végül 😄

darkSectorxxx
SŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT

Tovább megyek, mert a problem az hogy a MGS maga a játék címe kapásból eredendően, eleve semmiféle hasonulást nem mutat a valósággal és realitással. Persze ha ismered a játékot picit és tudod mire célzok.

darkSectorxxx
Gondolom egy MGS-al sem találkoztál még, mert nem tetszik az egy dolog, de nem lepődnél meg rajta. 😄

Kicsit olyan mintha a Doom-nál megkérdezné valaki hogy miaz hogy 200 fegyver van egyszerre a karakternél. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:47:50

Moby
A realitás talaján. Értem.
Mint amikor pl Jaws elrágja a felvonó drótkötelét? Csakhigy egyet említsek a százmillióból. Vagy Jaws maga? 😄D
Miért van olyan érzésem, hogy te a JB univerzumról sem tudsz a világon semmit?

TDC Geronimo
mother basen eleve nem is lehet használni éles fegyvereket

Hét én úgy láttam ebbe a streamesbe, hogy élessel szépen fejbekapja és nem csak bekábult a tag. : )
De jó akkor sry, ha tévedtem. 😊
Dark: ja kimaradtak, de a 4-ről valamiért csak kurvajó vidiket láttam és tetszett. Stealth gameplay meg minden. Ott is volt asszem álcázás, doboz, meg mindenféle jó kütyü. Illetve a régebbiekről is láttam gameplayt, akkor se vettem észre ilyen "vicces" dolgokat😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 21:31:15

darkSectorxxx
Én fizetek a Mad Max-ért ha kölcsönadod, amíg nincs idejed. 😄

Kongy
Közben kezdek ráérezni erre a MGS V-re 😄 Kár, hogy most már biztosan eladom, mert kifizették. 😄 De érdekel a Mad Max is... csak időm kb semmi. Se MGS-re, se Mad Max-re.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
De mi a problem nem értem.
Az hogy a MGS -ban vannak furcsaságok?
Vicces dolgok sokszor?

Hol voltál az első 4 résznél? Illetve a sok reklám meg trailernél, vagy éppen spinoffnál? 😊

Vagy első neked a PP?

Seth
tranqulizer gun. A 2. résztől kezdve az összes MGS végigjátszható no kill -lel

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Nem ölte meg, de ne zavarjon...

Éééés?😄 Hány játék tutoriáljában ölöd a friendlyket? Vagy itt ettől a játékos vonatkoztasson el, azért mert vmi japó képzelet?😊
Na mindegy. Amúgy most is azért lestem streamet, mert mondom hátha tényleg rálátok, de kb most se tudtam meg sokat. Külön youtubeozni most nincs kedvem.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 21:06:13

TDC Geronimo
fulton tutorial rész...

WTF
Most komolyan tesztből lelövi a saját emberét, vagyis havert hogy így mondjam, belenyom egy fejest és felrántja azt is, mint toborzott, kimenekített emberke? Most ez mi, vagy minek. És különben is hány ilyen magától működő ejtőernyőt tartogat a zsebében

Moby: az JB széria megmaradt a realitás talaján és úgy volt érdekes és jó, a kütyükkel.
Ennek ahogy nézem még a tech, kütyü menüje is egy okádék úgy néz ki. Tényleg nagyon 80's - kezelje aki akarja, egy nagy kék broáf az egész.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 21:02:19

darkSectorxxx
Ja pöcö modba télleg lehet játszani vele. 😄

roolandsan
Quiet játszik <#szeret>

Utoljára szerkesztette: roolandsan, 2015.09.06. 20:45:22

V has come to!

Moby
A görgetést egy hiba okozza. A böngésző ablakának felső sarkában látható piros X megnyomása automatikusan a következő, számodra hasznos poszthoz ugrik a fórumban.