121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#53297 Kit érdekel mi a címe -
#53296 ezaz, nekem is ezért "fáj"... még 1-2 játéknál indokolt, hogy cím nélkül kezdjék (teszemazt, pl. Tomb Raider-nél okés volt), de God of War folytatásnál nemár bakker... méjóez?! :D és ezen rész folytatásánál meg elkezdik a fos alcímezést, ami szerintem méggázabb...
De Battlefield EGY után már semmin se lepődök meg... :D IDEVELE!!! -
#53295 Ami nekem kifejezetten tetszik, hogy kratos végre karaktert és személyiséget kap, nem az az arrogáns bunkó senki lesz, aki eddig volt (mint karakter) -
#53294 -
#53293 nincs és valószínű nem is lesz, rajtad meg 2-3 emberen kívül a földön BFbe nem érdekel senkit a single -
#53292 NFS szériánál is van már 2 Most Wanted, 2 Hot Pursuit, meg most a sima NFS cím.... nem tudnak már mit kezdeni a franchise-zal, ez szépen jelzi. -
#53291 Nem trailer, ingame bemutató. -
#53290 single... ott a 2 trailer az single -
#53289 ebből nincs valami single bemutató? -
#53288 -
#53287 na kicsit takarítottam,innentől fogva törlöm a másik konzol fikázós kommenteket is -
#53286 gow címmel már volt játék. az így baromság. kretén EA kezdte anno asszem... :( -
#53285 Simán lehetne négy,mivel az Ascension előzmény volt,hiába jött a 3 rész után. Ez viszont a 3.rész után van időben, szóval bármi gond nélkül kaphatta volna a 4.sorszámot, pláne azok után, amikor megjelent a 3.rész remaster trailere, akkor a trailer végén 4 darab omega jel sorakozott fel,kvázi utalva arra,hogy készül a 4.rész. -
#53284 Mert nem lehet 4, mivel az az Ascension volt. Nem lehet 5 sem, mert akkor azt hinné az ember, hogy az Ascension folytatása. Így a tiszta, hogy csak GoW. Mondjuk egy alcím elfért volna. -
#53283 Ennyi. Akkor meg főleg nem értem, miért nem lehet 4-nek hívni :D arra fasza, hogy megzavarják a népet... -
#53282 Nem reboot. Interjuban mondtak hogy a 3 utan jatszodik -
#53281 Szerintem nem teljes reboot amúgy, sőt; biztos, hogy lesznek [vannak ugye] összefüggések. De majd meglátjuk :)
Bár én odacsaptam volna simán a 4-es számot a végére, még akkor is, ha nem is implicit folytatás :D már csak azért is, mert így most mi lesz a kövi részekkel majd megint... :D elkezdik a buzi alcímeket dobálni... (vágom, worldsfirstproblem)
-
#53280 Srácok, ez egy Reboot, ne keressetek összefüggéseket! :) -
#53279 Értem mire mondod, de azért ott felhívnám a figyelmed, hogy ez így is atomzsír, az egy dolog hogy az a stílus, azokkal a megoldásokkal lehet nem jön vissza, de a kivégzéseknél ugyanúgy kilép a karakter a kötött kamerából.
Tök őszintén kérdem, a Ascension-nál nem voltál már azon a ponton sokszor, hogy ez szép és jó, de már elég a sok agyatlan csapkodásból? Valami törje már meg ezt a játékmenetet, plána ha valaki mind a 6 részt nyomta netán egymás után le, néha alig vártam hogy átvezető legyen vagy kicsit mást kelljen csinálni. Télleg baj hogy szép emlék marad a zúzda, és ezt kicsit elviszik változatosabb irányba, mindamellett hogy a brutál, meg epic szavak most is illenek a játékra?
Télleg inkább 9 óra zúzdát szerettél volna? :)
Horizon meg egy cssoda a méretéhez képest ahogy kinéz a játék szóhoz sem jutok.
Legyen elég tartalom és talán lehet összeségébe megérdemli majd a legjobb ps4 játék címet. Mert a minőség adott, ha lesz mennyiség, akkor Uncharte ide vagy Bloodborne oda ez lesz a kedvencem.
Killzone után egy ilyet összerittyenteni, le a kalappal. -
#53278 Lehet, hogy Kratos a görög istenek lemészárlásával előidézte Ragnarököt és most gyakorlatilag az istenek nélküli világban kalandozhatunk.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.06.14. 13:40:30 -
#53277 Megkönyörültek rajta biztos a skandináv istenségek... :DD fogalmam sincs amúgy. kíváncsi vagyon kuuuuuuurvára, már csak a story miatt is. MIKOR JÖN MÁR?! már ma tolnám, orrvérzésig :D -
#53276 Egyértelmű Kratos, még a nagy seb is ott van a hasán
Inkább az érdekelne, hogy hogyan élte túl a 3. rész végén -
#53275 én 8-9 perc gameplay alapján nem írnám még le... :D gondolom lesz több fegyver is, bár conceptek alapján ugye a fő fegyver úgy fest ez a balta lesz, de szerintem tudják a dolgukat a srácok, bennük nem kételkednék. gondolom lesznek ilyen ugra-bugra részek is, meg puzzle-szerű részek, amik az előző részekben is.
szerintem kibebaszottul kurvajó, azonnal rendelem elő, amint lehet :D szóljatok, ha látjátok valami értelmes helyen! :DD
igaz, skandináv mítológiáról szart se tudok, de igazából lehet akármilyen, GoW az GoW. és amúgy az öreg fószer Kratos lesz, látszanak a lánc nyomai a karján, mikor közelről mutatják a szarvasnál.. :D a gyerek meg úgyse lesz végig velünk szvsz... -
#53274 Most mit láttunk még eddig? Ne mond már, hogy eleddig szívárnyszínt fingó pónik táncoltak....
Jó, nyilván nem oldalnézetes, azt csak fokozás kedvéért raktam bele. -
#53273 Oldalnézetes... bravó.
Brutális? :D Nézz már vissza egy God of War 3 gameplay-t. Na az brutális, ez ahhoz képest picsafüst. -
#53272 "Tripper, kankó, együtt frankó"
A bojtos rossz oldalán állsz az új God Of War -al kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 12:48:17 -
#53271 Mitől a God Of War a God Of War? Oldal nézetes H&S -t akarsz 2016-17? -ben?
Brutális, látványos, meg ott van Kratos, vagy valaki, vagy a fia, vagy a macskája, nem mindegy?
Üt, mint a gyorsvonat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 12:43:27 -
#53270 Na igen, Skyrim se a kedvenc játékaim egyike. Körülbelül 3-szor vágtam neki, hogy megnézzem hova a sok GOTY, és a még több ajnározás... de 2 óránál többet sosem bírtam vele tölteni. Nem csak a helyszín nem jött be annyira, hanem maga a játékmenet, az idegőrlő sétálás. -
#53269 amúgy a helyszín körülbelül skyrimes -
#53268 valaki itt azt mondta bocs én nem ismerem a jeleit meg semmit én mondom elvileg mert itt páran azt mondták.nem játszottam még god of warral. -
#53267 Már hogy lenne ő Kratos? :D Az apja Kratos, hisz úgy néz ki, ott vannak a hamvak a testén, meg a piros festés, sőt a szinkronhangja is ugyanaz... :D Plusz Kratos spártai, és itt rohadtul nem Spártában vagyunk :D -
#53266 elvileg a gyerek kratos.gondolom a kezdetek lesznek ezek -
#53265 Az, hogy kb kiheréltek belőle mindent, ami miatt God of War-nak lehet nevezni.... :D Na meg nem is rajongok ezért a környezetért/mitológiáért... Meg ezt hogy akarják beépíteni a sztoriba? Kratos a görög istenek leverése után elment északra, új családot alapított, és felcsapott vikingnek? LOL. Akkor inkább ne God of War lenne a címe.... Meg az a kölyök, te jóég.... kurva idegesítő.
Horizon viszont nagyon bejön, az várós, kár hogy csak februárban jön... meg aztán lehet még késik is. -
#53264 Mi nem szimpi? :)
Szerintem nagyon fasza. Nekem bejön kegyetlenül fekszik, így nagyba látod a karaktert. -
#53263 Ahogy hazaértem azonnal. :) -
#53262 Jézusom.... mivé korcsosult a God of War..... asszem lassan ideje lenne felhagynom ezzel a hobbival. -
#53261 Oké dark vidd végig a Resi 7 demot és utána rendeljük elő :D
Baromi jó lett a hangulata. :O Így már rendesen horror, nem gagyi zombis hentelde.
Na meg tuti nem ennyi a lényeg, hogy jussunk ki a házból. Mert kijutottam, de sok dolog van még ebben a házban. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 11:51:46 -
#53260 Nem a kocakonzolosok a tömeg, akik éveket rínak hogy nincs semmi exlu, meg mint primadonnák 25 exlu játékot kicsontoznak hogy így meg úgy nem jó, marad 3 ami miatt meg nem éri meg neki a konzol.
Aki eddig nem vett Xboxot autós játékok miatt ( Horizon 2, Forza 5-6 ) ezután sem vett volna, de most örül mint a tejbetök hogy jön a Horizon 3 Win10re és odarúg hogy akkor nem kell konzolt venni. Könyörgöm ha engem érdekel egy játék akkor játszok vele nem kerülöm azt évekig, aztán nem szövök szappanoperát mellé a konzol végnapjairól.
Hány és hány játék jelenik meg úgy hogy 1 évig csak egy platformra elérhető. PCről folyamatosan jönnek át konzolra a címek. Elite, Wasteland, Divinity, Xcom 2. Azt a kárt ki fizeti meg? tényleg ilyet komolyan le lehet írni, ilyen hülyeséget?
Ja hogy kár csak Xbox esetében létezik. Végülis nyakatekert módon mindig ki lehet hozni rossznak.
Vedd meg visszamenőleg a játékokat. Kérlek, vedd meg, mindet. Mindent vegyél meg mégegyszer ami nem 1day jelent meg PS, X, PC trióra, hisz minden átverés. Meg kell venned megint.
-
#53259 Najó ez a Resi 7 demo tiszta silent hill hangulatú na meg outlast. Fura de egyenlőre tetszik. :) -
#53258 Hála a jó Istennek.... be is baszna, ha még a GoW-ot sandboxosítanák... nekik még nem ment el az eszük :D viszont kurvára várom, már 3x megnéztem a videót, valami eszméletlen... gondolom 2017 ősznél előbb nem fogjuk látni, van egy olyan érzésem... :( [titkonreménykedikhogyháthamégidéndeúgyse]