121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#53257 Nem lesz Open, csak ilyen Tomb Raider-es nézetű . :) -
#53256 Ugye, kiszednek a zsebünkből pár ezret. :D -
#53255 Helyes. :) -
#53254 Nem lesz open world szerencsere ezt interjuban utana megerositettek -
#53253 Hogy állsz ow-al?
Mi baszott jó csapatot raktunk össze! Eddig szokott tartani 1 meccs általában!
https://www.youtube.com/watch?v=3sTfRewOFTM
https://www.youtube.com/watch?v=XjIYzlLNSdM
https://www.youtube.com/watch?v=x9NrFy7WHlg -
#53252 Resi 7 live akit érdekel:
Ja most esett le, hogy letölthetem a demot is. xD
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 10:55:21 -
#53251 Ennek én is. Egész jó irányt vett fel. Bár kíváncsi leszek, hogy működik majd ez a világ. Nyitott lesz e.. vagy cső szerű. -
#53250 Annak hogy a gow egy uj iranyt vett rendkivul orulok. Ez igy ebben a formaban meg eleg friss elmeny is lehet -
#53248 Már megint nem bírsz magaddal te bohóc? :P -
#53246 Nem esett le látom. A gép kódneve Scorpio, "n" nélkül ;) -
#53245 Bealudtam sajnos. :(
De jó isten! Most nézem a trailereket és ez már valami!
Nem vártam semmit idén annyira..de még meg is leptek pl ezzel (Days Gone):
Meg a God of War jesszus :O
Horizont viszont valamiért nem adja. Igaz jól néz ki, de valamiért nem vonz.
Kojima játéka meg...egyszer tuti elkészül :D
Resi 7 tiszta outlast.
Detroid meg szokásos jóság amit kár lenne kihagyni. Remélem magyarul jön!
+ Ráadás ha már ma magyar osztrák foci!
@Battlefield
Battlefield retweetelte: Luke Ouray Luscavge
In MP: British, German, Austro-Hungarian, Italian, Ottoman, and American.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.14. 10:14:03 -
#53244 Thx, bár feltéten nem szeretném összeugrasztani a 2 társaságot, de most microék most inkább maguknak kedveztek. Ez konkrétan amit tegnap láttunk ez bárhogy nézzük, eléggé nagy csalódás sok embernek.
Itt nem a PC a lényeg, hogy neki ne legyen, hanem hogy szó szerint embereket húztak csőbe.
Ezt lehet magyarázni, szépíteni.
Tuti hogy sok játékos ennek tudatában inkább egy pc-re költötte volna az xbox árát ebben biztos vagyok.
Én szerintem megvárom Gears-t és kalap kabát.
Most legszívesebben kifizettetném a megvett játékokat a kedves Microsoft-al, mert ugye most ha eladom a gépet, visszamenőleg vehetem meg a játékokat, mivel szerintem, csak az ezutáni megjelenésekre vonatkozik ez a 2in1.
Szemét húzás egy kicsit tőlük a meglévő tulajokkal szemben.
Az nem para ha megy át exclusive pc-re, leszartam én is, de ez a tegnapi....
Hát lehet sokan nem exclusive-ok miatt vesznek konzolt, de én így nem kérek belőle.
Pc-n meg ingyen multizol.
Én mondom ez gáz.
Szomorú ezt így mondani, de gáz. -
#53243 Elég hülye név, az igaz. :) Főleg, hogy rövidítve meg PS. Aztán majd 4 év múlve lesz project scorpion 2, ami meg röviden PS2 lesz? :)
Az új hardver viszont mindig izgalmas és olyan játék meg egyik konfon se volt, mint pl. a The Last of Us bejelentés annak idején, ami teljesen a semmiből jött és totál meglepetést okozott. A legtöbb játék már leakelődött előzetesen, ami meg nem, az nem volt annyira az én világom. -
#53241 Meg van, h ő csinálta, csak ezt a fazon olyan meg NEM érdemelt figyelem lengi körül, hogy elképesztő. -
#53239 >Nálam a MS nyerte az E3-a scorpion miatt
Volt új Mortal Kombat bejelentés is? -
#53237 Kojima csinálta az összes MGS játékot. :) Mondjuk nekem se jött be annyira az 5, de a korábbiak se, igaz csak a 4-et meg a HD remaster pakkot próbáltam. Nem vagyok oda a japán fejlesztésű játékokért, egyszerűen nem az én világom. A humor, a történetmesélés, az egész úgy ahogy van nem bejövős. Másnak meg igen, ez van.
A Sony konfja szintén jó volt. Nálam a MS nyerte az E3-a scorpion miatt. Kíváncsi vagyok most már a Neora nagyon. -
#53233 Haza érek megint ki kell itt takarítani -
#53232 Ha tovább flémelsz és sértegeted a PS4 tulajokat, kidobatlak innen egy moderátorral.
Vagy bizonyítsd be, hogy mint PS4 tulaj sértegettem az MS-t, vagy ne rágalmazz és ócsárolj minket. -
#53228 PS4 topicon belül hadd menjen már a fanboyism... :D nem a XBONE topicba mentünk verni a nyálunkat legalább. Amúgy meg tartom továbbra is amiket mondtam, köszönőviszonyban nincs továbbra sem az a konzol kínálata a PS4 exkluzívokhoz képest...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.14. 09:08:09 -
#53227 Sony konf:
Hideo Kojima? Kojamia? Komija? Szóval ez a fazon aki tönkre kúrta az MGS utolsó részét. Most komolyan? Ezzel előállni? Ez a semmi még a semminél is semmibb.
Spiderman, alapjába véve oké, csak játék nem volt, de nem is tudok rá rosszat mondani. Amolyan mozis-spiderman. Csak játékot nem sikerült bemutatni. Várunk valami többet mondóbbra.
Detroit Become Human, mikor láttam a készítőket, egyből tudtam mire kell számítani. Ez nagyon profin tálalva lett, ahogy várható volt.
Resident Evil sokadik, teljesen rendben van, mintha visszatalálna önmagára ez a rész. Több hangulat volt benne, mint az előző 5-be együtt véve. Még információt.
Horizon, kicsit olyan érzésem volt, mintha a legutóbbi Far Cry -t nézném,...viszont sokkal több az alapanyag benne...., ebből, ha csak nem viszik túlzásba a gyűjtögetős, vadászós játékot,....kicsit talán a Last Of Us felé kacsingatnának, egy nagyon - nagyon jó játék lehetne.
God of War, ettől csak azt vártam, hogy tépje le az arcom. Minden pillanata rendben van. Ez játék. Ez preorder.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 09:07:32 -
#53226 Mi a fene volt ez a Resi 7 demó? Nagyon elmentek más irányba -
#53224 Pihe puha konf:
Gears sokadik rész, ...hát ez nem akarta letépni a fejem, nem nyomta fullba a gagyit, de nem is akart nagyon több lenni, amolyan féltisztes iparos munka. Még kellene pár játékmenet videó.
Killer Instinct, 20 éve nem érdekelnek az egy képernyős verekedős játékok, ez amolyan arcade stílus, játékterembe simán beáldozok rá pár 100 -as érmét, de otthonra nem kéne.
Forza autóka, akkor érdekel majd, ha fullos VR -be tolom a scorpion! Amúgy VR nélkül ez a típus nem játszik.
FFVX, lentebb írtam, szép, jó,...buzis...., értékelhetetlen a harc.
Scalebound, nem ez volt az az agyfosás, hogy kis piros szívek estek ki a megölt ellenfelekből? De tényleg, ott én kicsit élve szartam be... amúgy most pont egy multi bemutatóval szeretnének megfogni......hát igen, a jó anyjuk lábát akarják ilyesmivel megfogni.
Volt még kalózos multi, ez az esélytelen nyugalmával indult, ronda, multi ésatöbbi
Project Scorpio, számomra lopta a showt -
#53222 Hát, inkább mint poénos rajzfilm volt jó az első rész is. Mondjuk szeretni kell a south parkot hozzá, az tény. De a stick of truth képes volt olyasmire, amire kevés játék képes: vicces volt.
Ezt várom a folytatástól is. A többi cucc eléggé mehh volt.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.14. 08:38:51 -
#53221 Nekem mint játék nem jön át :( -
#53220 MS nem húzza le magát a WCn, meg a PC sem és a Nintendo sem. Tele volt az MS konf MS játékokkal, jobbanál jobb címekkel. Nagyon jó ha tetszik a Sony, de attól nem lesz jobb a Sony hogy a többit rugdosod, sem igaz. Élvezd amit kaptál, több 10 millióan meg az MS címeket várják. -
#53218 South Park? Az volt a legjobb az egész Ubi konfon szerintem. -
#53217 Ubi konf:
Ghost recon, ronda, sandbox, multi orientáció gyanú, skip a gecibe
Volt South, meg Assa film? Ezeket nem értettem minek oda. Értékelhetetlenek.
For honor, fasza grafika, fasza hangulat,a harc fa...hát az nem fasza, bár elég keveset láttunk, több infó kell belőle, mert ebből még bármi lehet (első cím ami vállalható)
Watch Dogs, hát erről már beszéltem, feka ide, feka oda, ezen már semmi nem segít, közép szar játéknak nem kell folytatás.
VR -es fasságok, alapjába véve pozitívan állok hozzájuk, de ezek csak a szokásos kritikán aluli minőséget prezentálták
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 08:31:49 -
Totya42 #53216 És tényleg. Nagyon kemény. -
Totya42 #53214 Én még a Gears4et megvárom, végigjátszom aztán megy a levesbe nálam is. -
Totya42 #53213 Érdemes volt fent maradni és élőben nézni a sonyt. Ilyen király show nem volt már évek óta. Pedig a lagymatag EA, meg MS show után fent sem akartam maradni rá. Az Ubi show után még a netet is ki akartam köttetni, az annyira rossz volt. Aztán jött a sony és megbaszott mindent. Ütött, mint az ipari áram. -
#53211 Fent van, töltöm :D -
Ulthane #53210 En meg arra jottem ra, higy eladom az xboxom. Teljesen felsleges, a Microsoft vegkepp elbukta ezt a generaciot. -
#53209 Állítólag ma jön már a Resi7 demó plusosoknak :D kíváncsi leszek.. -
#53208 Végignéztem pár trailert a sony konfról. Ha ennek csak a fele igaz, akkor én már boldog vagyok, tetszett, na. -
Ulthane #53207 Ez az uj God of War allat jo! 2017-ben ez a szinvonaal,kell. Kurvara elavult lett volna mar a regi mechanika. -
#53205 NO COMMENT:
SONY E3!
God of War:
Horizon:
Death Stranding (Kojima game):
Days Gone:
Resident Evil 7:
Detroit Become Human:
Spiderman:
-
#53204 Fixen. Meg ugy is, hogy voltak leakelt dolgok. Uristen, hat en nem fogok aludni ma mar, ugy felpörögtem :D
Egy dolog bant, hogy kb semelyiknel sem tudunk datumot :(
Megnezem az egeszet megegyszer szeritnem :DD -
#53203 Na ez kemény volt, szerintem a pókemberen kívül nincs játék ami ne vennék meg majd ezekből.
Jesszusom.
De a God of War + Horison + Kojima + ez a Days Gone magasan vitte.
Ehhez képest a többi konf csak duma volt.....itt alig volt sallang, végig game keményen.
Asszem nem lesz itt probléma 2017-ben sem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 04:21:50 -
#53202 azért én örültem volna még valami from játéknak meg a kingdom hearts 3at is várnám már nagyon.az új red deadet is megnéztem volna de talán majd még mutatnak valamit egyik nap -
#53200 Azt hiszem utóbbi pár év legjobb konfja volt