121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tommy H
    Újabb akciók(store) mint pl:
    -SW Battlefront 8990ft
    -Fifa 16 5990ft
    -Battlefield Bundle 2790ft
    -Battlefield 4 1529ft
    -Dragon Age 3 3891ft
    -The Wolf A.Us 2996ft
    -Unravel 2491ft
  • Tikal #53336
    The Resident Evil 7 demo currently available on PS4 for PlayStation Plus subscribers isn't actually part of the full game.

Capcom confirmed this to Eurogamer earlier today, where it was also confirmed that the full game will star a different lead character than the man in the demo.

The studio noted that Resident Evil 7 has been in development since 2014.
  • Myselor
    de a 6rész után helyezték el időben tehát abban az univerzumban játszódik :D
  • darkSectorxxx #53334
    "A tegnap bemutatott új God of War játék még sokára fog megjelenni, a demóban látott framerate nem a végleges.

Szeretnéd az ár negyedéért végigjátszani konzoljátékaid? Hirdetés
    A Sony előadása erősen nyitott: elaludtak a fények, és elindult az új God of War játékmenetet mutató előzetese.

A játék a sorozat első olyan epizódja lesz, ami kimondottan PlayStation 4-re készül. Ennek köszönhető az is, hogy a Sony Santa Monica mert változtatni a helyszínen és a témán, a görög istenek helyett most a skandináv mitológia lényeivel vehetjük fel a harcot, Kratost pedig fia is elkíséri a kalandokra. A fejlesztők egy zárt ajtók mögötti bemutató keretében megerősítették, hogy a játék egy hagyományos PS4-en futott, nem pedig a Neón, és 30 fps-sel mozgott a kép, de még nem dőlt el, a megjelenéskor milyen lesz a framerate.

Pletykálták korábban, hogy az új God of War a felturbózott PS4 nyitócíme lehet, de biztos, hogy a most forgalomban lévő gépeken is futni fog. Legfeljebb kisebb felbontással és alacsonyabb fps-számmal."

Na most nem vágom.
    Azt mondták ez 30 fps-el futott sima PS4-en, és el nem tudom képzelni, hogy 1080p alatt menjen egy exclusive.

Aztán a cikk utolsó mondata már értelmezhetetlenné tette az előzőket, miat hogy lehet kisebb felbontáson kisebb fps-el fog futni?
    Az előbb lett írva hogy 30 fps-el megy ps4-en.... néha nem értem.
    Vagy mi lehet 720p lesz 10 fps-el?

Meghogy ez fog futni sima ps4-en is....naná még bebaszna ha nem, miután kinyilatkozta a sony, hogy ami játékok jönnek nem lehet cskak neo, hanem elérhető kell legyen sima ps-en is...lolmá
  • darkSectorxxx #53333
    Ezzel mit szeretnél mondani?
  • darkSectorxxx #53332
    Nincsen Resident Evil.
    Ez csak egy sima ijjesztgetős horror fps. :)
  • TDC Geronimo
  • Myselor
    hát ja de mik ezek a szellemek miérT?nemtudom hova tenni :D eddig nem voltak
  • darkSectorxxx #53329
    Pontosan....

Én tudtam ezt mikor 3. alkalommal az 5 és 6 rész után ezzel jöttek elő hogy most aztán télleg tözsgyökeres RE lesz.
    Mondják azok akik dobtak egy Umbrella Corps-ot.

Még a Re2 Remake-re is szarnak, nemhogy a 7. részt megalkossák a régiekhez méltón...pfff...

Jó lesz ez a játék, de ez valami egészen más lesz.
  • TDC Geronimo
    The Resident Evil 7 demo currently available on PS4 for PlayStation Plus subscribers isn't actually part of the full game.

Capcom confirmed this to Eurogamer earlier today, where it was also confirmed that the full game will star a different lead character than the man in the demo.

The studio noted that Resident Evil 7 has been in development since 2014.
  • darkSectorxxx #53327
    Bár most úgy teszek mintha meglepne hogy az a "visszatér a sorozat a gyökerekhez" dumát én elhittem volna 3x-ra is a Capcomnak.
    Tudtam én hogy a Resinek vége.
  • Myselor
    én alapból nem értem mondom ezt a szellemes geciséget :D a zombik oké voltak a szupermutánsok és még a bolond parasztokat is megemésztettem valahogy de most már szellemek is?ez midnen csak nem resident evilt :D csináltak egy P.T-t és annyi .
  • AntiHero
    Ott van ha rögtön elkezded a játékot mindig :)
  • darkSectorxxx #53324
    Az kemény, hát mire ezt én megcsinálom, nem vágom, állítólag a telefont ha leteszed ott sem feltétlen kap el a szemüveges faszi, meg hogy a házon kivülre is ki lehet menni...én nem értem ez mitől függ.

Na majd holnap. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 23:09:50
  • darkSectorxxx #53323
    Ejha, akkor ennek utána kéne járnom, mert én akkor nagyon keveset csináltam.

Bár ezt nem értem, mivel szinte semmit nem lehet csinálni.
    Vagyis nem találtam sokat.
    Van egy Fuse, ami vagy megjelenik vagy nem, meg a kijárati ajtó kulcs.
    Van a lánc vágó, meg a kazetta.

Illyetve van a lockpick, amivel kinyitom a fiókot a fejszéért.

De a fuse nekem nem mindig van ott a fa asztalon....szóval így elsőre nem látom át az összefüggéseket, van neten kis leírás pár alternatíva, hogy mihez mit kell csinálni? :D
  • AntiHero
    És ott van a 7db szellem is ami feltünik. :)
  • TDC Geronimo
    Telefonnál is van vagy 3 különböző szöveg, mind attól függ mit csináltál előtte
  • darkSectorxxx #53320
    Nyomtam a Resi 7 demo-t, eddig 2 végét láttam, ha kimész az ajtón a kulccsal, vagy ha felveszed a telefont.
    De állítólag van tovább még, de nekem meg sok más embernek nem sikerült megfejteni pár dolgot.
    Pl van hogy egy item ott van a helyén, utána meg nincsen ott.
    Baltával meg a műanyag bábú ujjával nem tudtam mit kezdeni.

Amúgy meg.
    Ez nem Resident Evil, a 4.rész óta vergődött, most már egyértelműen nem az, csak a frendcsájz egy darabja.

Hogy visszatérnek a gyökerekhez? Ezt igérte a Capcom.
    Lófaszt
    Itt egy nagy gyökér van az maga a Capcom

Ha ezt nem nézem, akkor maga a játék nagyon fasza, de nekem ez mellett hiányzik a zombi ölés.
    mondanám hogy itt lassú a menetelés és rejtvények vannak, de ezek nem rejtvények, csak amíg rá nem jössz a helyes megoldásra, a sorrendre...szóval érdekes lesz.
    Holnap újra próbálkozom....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 23:03:18
  • n000rbi
    Ezt most miért?
  • mucsácsó
    áááááhhh, így is alig mertem mozgatni a kamerát :D én nem tudom miért, de valamiért nagyon fosós lettem az utóbbi időkben :D:D mármint filmekre továbbra is totál immunis vagyok, de játékra, te jó ég... pedig régen imádtam a Condemnedet is, egyik kedvencem volt, de ma már el se merném szerintem indítani... bár abból is megnéznék egy 3. részt azért :')
    szóval fosok, de ennek ellenére mégis kurvára tetszik, meg érdekel a story. beszerzős lesz, az tuti.
  • TDC Geronimo
    LOL kezdődik...
    Death Stranding All content pulled from PSBlog, PS Youtube and Flickr
  • TDC Geronimo
    Én tuti nem merném tolni azzal. Ilyen játékoknál megfordulni is alig merek, mert mindig akkor szivat :D
  • mucsácsó
    Hát gyerekek nem tudom, de én huzatosrafostam a gatyámat a Resi7 alatt...fülessel, sötétben :| vártam picit a végét, de picit meg nem :D

Ez nagyon durva lesz... VR-al el se merem képzelni, hogy ez mit adhat. De tényleg. Komolyan szerintem bennevan, hogy valami infarktust kap az ember :D
  • n000rbi
    +1
  • TDC Geronimo
    Resinél rakat vége lehet demonak, pont mint PTnél. Még az is számít, hogy fülessel tolod-e...

The loose ends right now are

what do you do with the axe

what do you do with the finger

weird ghost girl appearances

locked door in hallway

barred door near the phone room

piano cover being open and closed

headphones

ladder disappearing
  • Myselor
    nemtudom ezt a resident evil7et hova tenni igazából ezzel a szellemes témával.kezdtük zombikkal oké volt.aztán már szupermutánsok lettek az még rendben volt.aztán elkezdtek futni mint a nyavaja elment.jöttek a bolond parasztok stb és most ez keverve szellemekkel?nem értem.
  • darkSectorxxx #53311
    Resident Evil 7 demo próba. :D
  • TDC Geronimo
    Ez meg közben elérte a 10 millát...

Overwatch ‏@PlayOverwatch 1 min1 minute ago
    Ten million Overwatch agents activated and counting! Thank you for daring to see the world for what it could be.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.14. 18:52:49
  • darkSectorxxx #53309
    Folytatta a Capcom a DMC-vel, majd jött a Tomb Raider.
  • Tikal #53308
    basszus, a RE7 VR-ban is lesz? Mert nekem ez már így is sok, tiisztára úgy érzem magam mint az első részekkel, para :D
  • TDC Geronimo
    2* toltam le resi demot de ezek nekem elő se jöttek :D

• Totti5
    No ez egyre jobb. Már fel fel idézi az első rész harcait.
  • SlickAdam
  • Totti5
    Ghost Recon: Future Soldier utód féle, az volt ilyen ( a gameplay, de nyilván ez az új sokkal nyitottabb ) Járműkezelés béna, és még nem állt össze az egész.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.14. 17:38:58
  • darkSectorxxx #53303
    Akkor kicsit furcsa lesz.
  • Tikal #53302
    Azért én nem bánnám, ha nem lehetne kiugrani a második emeletről anélkül, hogy életet veszítesz :D Ezeket mindig is utáltam a sorozatban...
  • Tikal #53301
    ööö, ez a Wildlands kicsit árkádosabb lett mint az első videókon láthattuk, nem? Végül is egy átskinezett Division amiből kivették az RPG elemeket, de valahogy túl gagyi lett, pl mikor leugrik a motorról nagy sebességnél, meg az autokázás is...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.14. 16:37:20
  • mucsácsó
    Mi már csak ilyen elégedetlenkedő, kákán is csomót kereső kocakonzolosok vagyunk, akiknek már a cím se mindegy, azé'.. :D

nem tudom egyébként, ez csak ilyen apróság...mint pl. amikor gagyi borítót kap egy játék, az is eléggé aggasztó. nyilván nem azzal játszol, de azért...na! :D
  • Tikal #53299
  • Totti5
    +1

Bár ez a mondás szokszor előkerül :

"ha nem ez lenne a címe jobb játék lenne"
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.14. 16:13:28