121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Ebben A-tó Z-ig igazad van. De a vállalati kultúra, a céges filozófia igenis sokat számít. A Nintendo-s ismerőseim esküsznek rá pl., hogy a Nintendo "más", és hajlamos vagyok elhinni nekik, mert olyan rajongással máshol ritkán találkozom (ahhoz képest ha megszakadunk, se leszünk fanboy-ok :-)). Én csak véletlenül kötöttem ki PS-en, először XBOX-ot akartam venni a Horizon első részéért, aztán a Heavy Rain és a Last of Us áttolta az érdeklődésemet a másik platformra.

SONY-nál látom azt a fajta büszkeséget, ahogy egy-egy játékukat hozzák. Ahogy az UC4-nél nem is az ND, de a PS-vezér jelentette be a csúszást, Ahogy két éve az E3 utolsó pillanatában a Bloodborne-al a semmiből robbantottak. Nekik a PS tényleg nagyon fontos, MS-nek sokkal inkább van hová visszavonulnia.

Na de mindegy, végső soron én az MS-t nem annyira szeretem, de a játékplatformokkal - és végképp a játékosokkal - semmi bajom.
  • SlickAdam
    nelküled rövid uton atkoltozne a topik a kihalt harcmezöre (khmmm)
  • TDC Geronimo
    Komolyan ha én nem hoznám ide a híreket nap mint nap itt egész nap ez menne?
  • Totti5
    Sony és a Ninti is pénznyomda miatt csinálja, milyen érzelem egy multinacionális vállalatnál?!!!! A befektetőket, részvényesek nem érdekli hogy a júzer könnye patakokban folyik valami láttán, tesznek rá. Minél több zöldhasú legyen a bankszámlán, ez az egyetlen cél. Sony, Ninti, MS célja hogy a lehető legkevesebb emberrel, befektetéssel a lehető legtöbb zsetont tegyék el. Máskép egy vállalat nem is tudna működni hosszútávon. Ütni a dolgozókat a legutolsó munkaórát is kisajtolni belőlük.

Egy fejlesztőnél már igen lehet, van olyan ember, aki szenvedéllyel nyomja, meg van sok olyan aki mint a robotok 8-5ig veri a számítógépet gyártja a textúrákat aztán hazamegy.
  • TDC Geronimo
    Na gondoltam...tatyla egy tanács. Kell kérni modiktól harlekinnek szép kis büntiket, mert másért nem jár ide csak balhézni. Legközelebbi alkalommal meg kitiltatni, ilyen egyszerű. Kurvára unalmas már.
  • Kandurex
    [lapít]
  • TDC Geronimo
    63 új üzenet, na nézzük min vitatkoztatok...
  • Amiga
    Az a baj, hogy a Nokiára rátették a csempés windowst.
    Amikor először láttam egy Lumia-t, tetszett az impozáns külső és tudtam róla, hogy erős vas. De megláttam rajta a win-t... Hát mondom, ezmiez? Akkor egy Galaxy S3-asom volt Nova launcherrel. Mutogatta a haver, milyen jó a telója, mert lehet scrollozni a csempéket és jaj de jó már. Mondom, ok, de ezmiez? :-D Hol a háttérkép? Valami minimális esztétikum? Tényleg a pirosat a zölddel a kékbe? Mi ez a sok kocka meg sok infó? Belefulladok az adatokba, ahogy ránézek a telefonra.

Nem csoda, ha megdöglött az a projekt.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.16. 11:40:52
  • Amiga
    Ők nem érzelmi alapon tolják. Pontosan.

Én azt akarom, hogy az iparban legyen szenvedély. Mint egy UC4-ben. Legyenek büszkék arra, amit csinálnak. Ne a pénzüket számolgassák. :-)
  • ppista
    Ez sem egyértelmű. Lehet megvehetné az ND-t, a Sony-t meg a Nintendo-t szöröstül-böröstül, de cseszheti, ha lelépnek a kulcsemberek, vagy esetleg mindenki. Lásd utoljára a Nokia bizniszt.
  • Moby
    Nalátod. Te ezért nem vagy gazdag, ők meg igen Ők ezt nem érzelkmi alapon tolják, nem fanbojkodnak. Kiszámolják kalkulátoron. Persze biztoshoznak egy csomó szar döntést, de én azért próbálom mindenkitől ellesni ezeket, vagy legalább megérteni a miértjét. Mer ha már választanom kell, inkább lennék meg nem értett és lenézett gazdag buzeráns, mint nagyon elégedett fanboj csórón :D
  • Amiga
    Ellenben a Win7-em naponta cseszegetett, hogy álljak át a Win10-re INGYEN, mert az milyen jó lesz nekem. Még a havi patchek közé is letöltötte sumákba a Win10 telepítőt.

Átálltam Win10-re azóta. Biztos erős szív dobog a motorháztető alatt, de kényelmi szempontból nagy szar az egész.
  • Totti5
    2 új hardwer, még több live előfizut, rahedli játék. Más célt nem mutattak valóban.
  • Amiga
    Na figyu, hát én épp erről beszélek.

MS úszik a pénztengerben - XBOX One
    SONY a túlélésért küzd - PlayStation 4

Nézd meg a két gép teljesítményét, játékfelhozatalát.

És aztán mondd ki hangosan: "a géming nem hátsó ajtó, a géming a cél".

MS irtózatos mennyiségű pénzen ül. Ha akarná, már ma náluk dolgozna az ND összes alkalmazottja tízszer annyiért, mint amit eddig keresett. Én nem hiszem, hogy a géming a cél. Nem győzött meg.
  • Tikal #53527
    Csak azt nem értem, hogy a Box tulajok miért vannak még mindig konzolon akkor és miért nem játszanak PC már régen? Továbbá ne mondja már nekem senki, ha megszűnne a z Xbox akkor szaladnának PC-re, haha, mert 300 dollárból zsír jó kis PC-t lehet építeni, mi? :DD
  • Moby
    Ez az ott hibázott ez irtó édi, de a valóság az, hogy az ms úszik a pénztengerben, a sony meg a túlélésért küzd minden percben. Továbbra is. Én csak azt látom, hogy most a sony sokat tud eladni, de azt még mindig nem látom, hogy sok pénzt tud keresni, bár az is tény, hogy náluk is bőven éllovas s géming a tejelésben az utolsó beszámoló alapján. Az ms kevesebb eladásból is több pénzt csinál. Hogy ez a játékosoknak hogyan jó, meg hogyan nem, azt már ti jobban tudjátok, tik toljátok vallási alapon, de közben olyan ökörségeket állapítotok meg, hogy agyrém, alátámasztandó a vallási felekezetet.
    Hogy a mobilpiac mennyire legnagyobb biznisz, azt talán hagyjuk is.Az életét erre egyik nagy sem merte rátenni, és egyre igazolódik, hogy jól tették :) A nagy bizniszről egyetlen tényt lehet elmondanI: az mindig más. Az ügyes meg mindig az, aki időben és okosan tud beleállni.
  • Moby
    2.5mrd-ért megvették a mojang-ot. Akkor épp az volt terítéken. Azt nemtudom miért épp akkor és azt csinálják, amit csinálnak. Sajnos nem vagyok tag az igazgatóságban :(( Meghát én azt írtam le, amiből pénzt keresnek. Nem azt, amire költenek. A kettő nem feltétlen kell fednie egymást :)
  • Amiga
    Izé... hát a PS-játékosok megvoltak valahogy azelőtt is, hogy lett volna xbox, talán azt is elviselnék valahogy, ha megint eltűnne.

Én ez utóbbit nem kívánom, és minden box-tulajnak őszinte szívvel jó játékot kívánok.
  • Harlekin
    ÉNNNN örvendek ????
    Szimplán más "örvendezésére" írtam a posztot.Semmi kárörvendés nem volt benne!
    Itt örvendenek annak,hogy a box megdöglik...
    Erre reagáltam,hogy a következménye ennek,ha megtörténik itt is érződő negatív hatással lesz,tehát így legyen örvendezés!!!
  • Amiga
    Szerintem ha a gaming lenne a cél, sosem jöttek volna ki 30 év PC/IT tapasztalat után olyan konzollal, ami már a megjelenéskor is gyenge. Nem, ők itt totálisan a versenytársra koncentráltak, megpróbáltak egy olyan alacsony árú konzolt összerakni, amire a sONY nem tud válaszolni. Ne feledd, hogy a PS3-nál a fejlesztés hihetetlen költségeket emésztett fel. Az MS ott hibázott, hogy nem sejtette, hogy a SONY képes egy erősebb konzolt összehozni olcsóbban PC-alapú architektúrában. Azt nem tudom, egyáltalán mennyire vágta MS, hogy a SONY is PC-s alapokon gondolkozik. Ezt a generációt a SONY-nak Mark Cerny mentette meg, az MS megpróbálta levadászni és belebukott.

Közben pedig belebukott a jelenleg lézető legnagyobb bizniszbe is, a hordozható mobileszközök világába, ahol a telefontól a tableten át az okostévéig mindent az Android és az iOS ural.

Most megpróbálja összefonni az xboxot és a pc-t, ami viszont szerintem életidegen, hiszen a konzol egy jelenleg is egyre népszerűbb célhardver, míg az asztali pc-k jelenleg épp a hordozható eszközök miatt szopóágon vannak.
  • ppista
    Mondjuk akkor nem értem, hogy ha ennyire fontos nekik a játék, akkor miért egy fészbuk szerű cégért perkáltak ki 26milliárd (meg az apró) dollárt, és nem mondjuk a S.E., EA, T2 cégekért. Vagy a Blizzard-ért.
  • Amiga
    "CSAK kimondottan akkor fikázok amikor itt vagy az xbox topikban elkezdődik mástól!!!!!!!!!!"

Tudod, van az a mondás, hogy nem csak az a hülye, aki elkezdi, hanem az is, aki folytatja. Fika helyett szépen megkérhetnéd Tatylát, vagy a moderátorokat, hogy állítsák le azt (azokat?), akik szerinted a szabályzatot sértő módon kommunikálnak. Ehelyett te is beszállsz a ringbe.

Amúgy meg ha érdekel a PS, akkor minek kárörvendesz azon a feltételezésen, hogy a "PS lesz játékra a leggyengébb platform"? Kinek lenne az jó? Komolyan, tisztára hatévesként viselkedsz, ami kicsit riasztó, ha tényleg annyi vagy, amennyi az adatlapodon szerepel. Emelkedj már felül embertársaid agybaján, kérlek.
  • Harlekin
    Emeld ki azt a hozzá szólást amiben a PS4 tulajok vannak így,hogy PS4 tulajok kretének jelzővel illetve!!!

Mivel az én hozzászólásomban a kreténezés azokra vonatkozott akik ilyen módon használják a fórum ps 4 részlegét.így kizártnak tartom,hogy velem kapcsolatban ezt megtalálod!
    És mint ahogy leírtam akinek nem inge nem veszi magára.
  • Moby
    A géming nem hátsó ajtó, a géming a cél. A win10 a hátsó ajtó.Az üzletági bevétele alapján ma a második legnagyobb forgalom a gémingből van, az office a harmadik, és a windows csak a negyedik. Ma az ms statégiai fontosságú b2c üzletága a géming.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 11:02:41
  • ppista
    Továbbra sem értem miért zavar ez téged, hiszen a box nem a gyereked, akiért foggal-körömmel harcolni kell, hanem egy reteg használati tárgy. De ha így érzed magad jól, tőlem napestig csinálhatod, csak totál feleslegesen felhergeled magad. Annyit meg szerintem nem ér az egész.
  • ppista
    Megint egyetértünk. Mint már sokszor az életben, megint leírtad ugyanazt amit én.
  • Harlekin
    Ez egy nyílt topik nem meghívásos alapon lehet bejutni és a fröcsögésen kívül érdekel minden a ps el kapcsolatban minden!Ezt 1000x leírtam már,mint ahogy azt is,hogy TŐLEM SOHA nem látsz fika kezdeményezést!!!!CSAK kimondottan akkor fikázok amikor itt vagy az xbox topikban elkezdődik mástól!!!!!!!!!!
  • Totti5
    Mobil piacuk nem érdekel. Nekem amúgy Sony mobil eszközöm volt van és lesz.

Mint ahogy a Sony a Playstation family-t futtatta ( és ott a Vita bukott ), MS a saját családjukat futtatja. Sose volt ez gond... de most valamiért az MSnél igen azoknál akiknek nincs is Xboxuk, ők vannak a legjobban oda. Nem értem miért. Több 10 millió kurrgen Xbox júzer víga éldegél, játszik, örül.
  • Bandicoot
    Nem mintha te büntetted volna odaát az egyént aki lekreténezett, leagymosottazott mindenkit a ps4 topikból, de még csak rá se szóltál.. Enyhén kettősmérce, nem gondolod?
  • Totti5
    Ha bármi ilyen lenne, akkor E3 konfon nem 6 XBOX logót tettek volna ki és nem a "következő" Xbox hardwer lenne a lengnagyobb téma.

A Win 10 cross platform kialakítása már rég megkezdődött, ebben semmi újdonság nincs.
  • n000rbi
    Rátapintottál a lényegre :) Úgyis lesznek olyan szabadszájú ifjoncok, akik nem bírják ki "szarazxbox" nélkül két napig, úgyhogy totál fölöslegesen hergeli magát Harli barátunk.
  • ppista
    Nem engem degradálnak le, hanem a gyártó termékét. És amíg nem engem, na meg a szeretteimet kezdenék cseszgetni amiért ezt vettem, addig nekem akár az örökkévalóságig ordibálhatna.
  • Amiga
    De ha jól értem, te beülsz az opelbe. Neked be kell kattintanod ide a PS4 topikba, hogy halld, hogy szar a box. Mire jó ez neked? Ha valaki "odaát" kellemetlenkedik, takarítsátok ki és kész. De most komolyan, átjársz ide, mint valami dedós, hogy fikázd a PS-t, mert valaki, vagy valakik irritálnak?
  • Harlekin
    Ha te napi szinten suzukival járnál és minden nap a piros lámpánál állva azt hallanád a szomszéd opelból üvöltve,hogy a suzuki 1 szar, akkor ez téged nem irritálna??
    Ezzel téged pontosan ugyan úgy le degradálnak,hiszen te használó vagy!!
  • SlickAdam
    engem ne vegyel bele! tudod, hogy U4 utan "vegeztem". elvileg mar nincs is PS4-em (ha fizetne vegre a csecsfej...)

vasarnaponkent van epik MK8 tournament, meg elökaptam tegnap a 3DS-t. jelenleg nem is kell több.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.16. 10:27:14
  • Akra
    Rise of the Tomb Raiderről volt valami infó,hogy mikor jön PS4-re? E3 hírek közt semmit nem olvasni róla :(
  • ppista
    Nem látom, hogy pocskondiáznák az itteniek a másik platformon játszó embereket, ami elégé gusztustalan lenne.
    Azt, hogy a cégekkel, és annak termékeikkel, szolgáltatásaikkal nem rokonszenveznek, és azt ki is nyilvánítják, még ha egy kicsit vitriolosabb formába, azzal nincs gond, hiszen ezek nem személyek. Nem az anyám, a feleségem, a gyerekem akiket meg kell védenem kivont karddal.
  • Akra
    Én nem tudok kijutni. Pedig jó lett volna :)
  • Harlekin
    Maximum a játékok összemérésében ment a nézet eltérés.
    De jelen helyzetben ott tart lassan a dolog,hogy a konkurencia vezetői között mekkora a láb méretbeli eltérés!!!Na ez a nem mind 1!!!
    20 éve gamer vagyok a ps3 on és a ps 4 en(közvetve ezekhez is) kívül minden platformhoz volt szerencsém.Tisztába vagyok azzal,hogy mikor mi ment.
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 10:22:17
  • Amiga
    Én ma reggel toltam a RE7 demót, találtam benne érdekes, új helyeket. Összességében aranyos cucc, de tényleg egy P.Y.T. / Silent Hill nyúlás az egész. De ha a rendes RE7 ezen a vonalon hasonló színvonalat hoz, én panaszkodni biztosan nem fogok. :-)