PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Második fejezet eléggé össze lett kapkodva már azt írják, első chapterbe már megcsinált küldetéseket kell extreme fokozaton letolni, majdnem mindegyik ilyen. nem is értem ez hogy illik majd storyvezetésbe.
Van egy olyan elméletem, hogy Kojima még korántsem volt kész és mondta Konaminak, hogy neki ehhez még idő kell (meg természetesen pénz)
Na konami meg jól beintett kojimanak és mondták, hogy márpedig ez idén kijön. Kojima kivágott rakat befejezetlen tartalmat és megpróbálta úgy ahogy lezárni, de nem nagyon jött össze. Utána meg szépen búcsút intett kojima meg a konami egymásnak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.11. 20:52:25
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Theory re: "Black Hound". NOTHING CONFIRMED. But it echoes a feeling I've had since day one. That feeling being that nothing is quite as it seems and that this 'missing content' could be a metaphor for the audiences very own phantom pain. I don't know. I've always said that the hype/anticipation/theorizing of anything Kojima related is usually as fun, if not more so, than the games themselves. Of course, this could all be a giant hoax. If so, then bravo. Anyway:
"MGSV is called, "The Phantom Pain", and Kojima has done the unthinkable, and created something like a phantom pain amongst his audience. The deep and gripping sensation that they can feel something, even though it isn't there. Taking advantage of that which only videogames as a medium can do - patching - made it possible for Kojima to simulate a phantom pain in his audience.
"We have challenged and pushed ourselves with something that movies can't do but only games can do. It hasn't been done before.”
A poster on a certain clover-related message board also turned up the fact that there is in fact a drinking establishment called "The Black Hound" very, very close to the real Ground Zero - what is now the 9/11 memorial."
"The 11th September will bring the second "part" of MGSV:TPP into the limelight. The Phantom Pain's many references to Orwell's 1984 (its year, themes, and nods such as the posters) secure the connection between it and the http://ingsoc.org website, whose connection to Kojima and MGS (check "/countdown/new_toy_01.webm") are equally assured. The final extant scene of MGSV connects with the countdown date for http://ingsoc.org (a date otherwise bizarre to announce an entertainment product upon) complete with a major character fourth-wall breaking into heavy hinting that there is more to the work. The name of the to-be-announced product is also highly compatible with the most likely form that an extension to MGSV would take."
Persze valószínűleg bullshit az egész, bár Kojimánál nem tudni. Elég visszagondolni a PT féle revealre
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.11. 20:29:16
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
:(
Szóval gyakorlok meg nézem a videót addig ahol tartok.
Nekem tetszik maga a játék, de tényleg iszonyat nehéz és nem lehet csak úgy poénból leülni elé. De haladok majd az én kis lassú menetemben. <#gonosz1>#gonosz1>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Félelmetesen jó játék. Gameplaybe agyonver minden eddigit.
Maximális tiszteletem amúgy amit FS játékok terén művelt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/// baszod neked van beta kulcsod? vagy honnan tudsz youtube-olni? :D
Mondjuk nem tudom a neted milyen vagy a minőség, de a medium twitch mintha jobban közvetítene. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.11. 18:23:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha stream-elsz akkor irj. :D
Szóval ez csak csepp a tengerben volt hogy az életet visszaállítani max-ra.
Ezt max rosszabb esetben kigugliztam volna. Vagy Tinman mester videója ahogy mondták is, vagy bármi más. :)
Azért nagyon köszönöm.
Ja meg a tegnapi illetőnek is iszonyat köszönöm aki magyarázgatta a dolgokat.
Azt is szivesen fogadtam, kiszedni itemeket, meg betenni, meg 1kezes, 2kezes fegyver, de nem ez a poén mert minden játékot 0 segítséggel is meoldok ha úgy van.
Ha van akaraterő. :)
Sajnos szégyelem a pofám elfelejtettem megkérdezni ki volt ő.
Amúgy ez a videó kb mindent elmond. Mit, hogyan, mire való.
+Zozo leirása az eredeti topikból. (de mivel BB-t toltad így ismerős lesz a dolog)
Na jó. Kis gyorstalpaló, kinevelünk itt belőled egy újabb fanatikust :) Szóval:
az alap tulajdonságok:
Vigor - életerő
Endurance - ez a legfontosabb!!! ez határozza meg a staminádat és mivel mindent staminából csinálsz ebből sok KELL
Vitality - fontos, a terhelhetőségedet határozza meg, nagyon nem mind1, hogy lassú vagy vagy gyors
Attunement - a varázslat slotok számát növeli + gyorsítja a varázslást
Strength - erő, sok fegyvernél igen magas követelmény
Dexterity - ügyesség, szintén magas követelmény szokott lenni a gyorsabb fegyvereknél
Adaptability - fontos lehet, legfontosabb előnye, hogy megnöveli a gurulásnál a sebezhetetlenség idejét - amikor gurulsz nem kapsz be találatot
Intelligence - varázslatoknál követelmény és sötét varázslatoknál
Faith - csodáknál követelmény és sötét varázslatoknál
Ami nagyon fontos az elején: ENDURANCE, vigor, vitality és VAGY strenght, VAGY dexterity VAGY intelligence és/vagy faith mondjuk kezdetnek, tőled függ, hogy mit szeretnél kihozni a kariból.
FEGYVEREK: különböző skálázódás van: strenght,dexterity,intelligence és faithre
E,D,C,B,A,S tehát az S a legjobb, azaz ha egy dexre S-el skálázódó fegyvert forgatsz akkor annál nagyobb + sebzést kap minél magasabb a dex értéked és így tovább a többi statnál is.
Egyébként a menükben mindent el is tudsz olvasni, jobb gomb és helpre menj :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.09.11. 17:01:33
Ez nekem friss. ;)
Adversus solem ne loquitor
- nem volt rá szükségem
- nem tudtam használni, nem is arra volt a build
- nem azt akartam csinálni, hanem greatshieldet.
Verdikt: hülyefáradtan hagyd inkább a faszba a géminget.
/és közben fel sem tűnt, hogy mi az anyámat csinálok nagy lendülettel!
A Staff Menedzsment részt is most nyitottam csak meg:)
Venném 3500 Coin-t ha tudnám,hogy hasznos vagy sem
De leginkább wiki, mer totál vakon tolni das-t az szopóroller. Ez nem BB. Itt nem úgy megy, hogy menetelsz, amíg bele nem vered a fejed a falba a sötétben. Olyan visszafordíthatatlan dolgokat tudsz elkúrni, hogy a sárból kell összekaparnod magad egy normális folytatásért. Norbi tudna mesélni mekkora fasságot csináltam egyetlen szó félreértése okán...(tejóisten, még mindig ég a pofám miatta).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.11. 13:39:59
Max ha van stream nézlek mint Ulthane-t vagy Moby-t szívesen.
Akkor viziló halott vagy kihagytad? :)
Bár baromi sok dolog nem egyértelmű még. Félig zombi vagyok (gondolom ezt Human Effigy-vel orvosolhatom). De nem értem van e valami hátránya zombiként menni. Max annyi, hogy kevesebb az életem.
Ilyen alap dolgokat leírhatnátok nekem aki szakért hozzá. :D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA