121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #53581 Kábszizás az alap :D az megy minden mellett. Csak a kábszi -
SlickAdam #53580 hatul van meg 2 usb.
de nincs kinect csati :D -
#53579 Ajánlottam még a kábszizást is. Nem mondhatod, hogy nem kínáltam alternatívát :P
/deeee amúgy igen. Még a foci eb is jobban érdekel, pedig sosemnemnézek focsit :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:44:09 -
#53578 -1 USB
-rondafehér
-nem lehet a tetejére pakolni
hjaés #53559 +16ezer a +500gb?! 'nyád, MS.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:38:58 -
#53577 mondjuk, hogy aláírom.
DE KÖV. HSZ.-BEN A FOCI?! :D -
#53576 ótvar színe van. feketébe' nincs? :D -
#53575 -
#53574 Egy egészen új irányzat. Ha érdekel részletesebben, tudok róla ezt-azt mesélni. "Józan Ész" - így keresd
/kibaszottul gáz ez a lúzerkedés a kölyköknek is, nemhogy nekünk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:33:11 -
#53573 -
#53572 szájentológia? boldogmária? melyik húzott így be...? :DD
meg "focit nézitek" duma?!?!? és ezután a videojáccás, mint időelbaszás?! :DD
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:21:35 -
#53571 -
#53570 Most elküldenek lehet páran a "pi..."-ba megint, de hátha ez enyhít a dolgokon.....
Vagy a HG-k dolgán..... -
#53569 Én tudom a megoldást! Hogy mindenkinek jó legyen..... -
Tommy H #53568 Alienation-t játsza valaki?Hát milyen jó game már!!
Professional megyek egyedül de jól megizzaszt:)
Ez ahogy jön a HP ÉS küzdeni kell érte mert teljesen random,aztán a taktikázás a hangok a ROBBANÁSOK a zene,eszméletlen:D
6ezer forintba került és utóbbi idők nagy meglepetése nekem!
Top Countries full Live megy(Magyarország 39.),lehet inváziót kérni kampányba van 3 fő osztály:tank,rugó,healer aktív ill.passzív skillekkel.
Nem semmi.. -
#53567 Vagyis inkább gazdaságossá. A logikát má' belekeverni is ökörség a témába :) -
#53566 Értem, de ettől még nem válik logikus lépéssé. -
#53565 Pontosan, de én csak magaból indulok ki. Hogy más mit csinál nem érdekel. Ha leváltom a mostani pörfektül üzemelő gépemet akkor olyan modellre tenném ami a legjobb kiadás az meg az Elite széria, amiből nincs S. Így a probléma kör kb meg is van oldva :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 15:37:04 -
#53564 Ezen logika analógiájára fogalmam sincs miért áll meg valaki a konzolnál...Van jobb, drágábban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:28:31 -
#53563 Néztem a tesztet, jobb. Ha van jobb akkor meg az, ha már újat. Ha 3 mpvel jobb akkor is jobb. -
#53562 Egy rakat ssd-m van otthon. Kipróbáltam őket korábban. Ezek a konzolok szinte semmit nem profitálnak az ssd-ből. Össze sem hasonlítható a pécés ssd gyorsulással. A konzolos witcher3 töltés ssd-ről is drámaian szar. Pécén ugyanaz fele idő. Talán majd a scorpio/neo.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:24:20 -
#53561 Ha vennék ilyet és leváltanám a meglévő tökéletesen működő gépemet ( vagyis nem fogok venni ), akkor SSDvel szerelt slim elite kiadást venném... -
#53560 Az alapmodell ára teljesen oké. A többi LOL -
#53559 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The Xbox One S is available in three models, which are releasing in waves starting in early August:
2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing first in August (specific date TBA)
1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA
500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA
forrás
-
#53558 Placeholder. Biztos vagyok benne, hogy nem fog többe kerülni, sőt. -
#53557 Reggel nyolckor én már bent vagyok a munkahelyemen és igyekszem tönkretenni azt, ami még működik. :-D
Én amúgy azt szeretném, ha mindenki szeretne mindenkit és a fejbelövést a CoD-ra tartogatnánk, meg a BF-re meg a többire és nem a fórumra. De már rájöttem, hogy mi nem az a faj vagyunk, amelyiknek ez menne... -
#53556 És a külön álló táp x1 nél??? -
SlickAdam #53555 ha jol ertettem bejelenteskor "up to 2TB"-ot mondtak. Amazon-nal csak 2TB van listazva es 400 €... -
#53554 Jól néz ki, de ezt asszem má mondtam. Tetszik. -
SlickAdam #53553 -
#53552 ps4 szint -
#53551 E3. BSParade. /off
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 13:08:48 -
#53550 katt -
SlickAdam #53549 tenyleg nagyon szep. feher masinakat birom, es matt is. csak nincs ra szüksegem.:D -
#53548 Jól néz ki az S -
SlickAdam #53547 na igy kellett volna valahogy PS4-et is, hogy kussoljon! uj XO_S, vekonyka, genyo nagy ventivel(?) a tetejen
-
#53546 óó, én nem akarom hogy eltűnjenek, nagyon jó helyen vannak ott ahol :) -
#53545 Aki el akar adni, annak muszáj kiszolgálni a vásárlóit. Úgy eladni senki nem tud, hogy becsukott szemmel és füllel tolja azt, amit ő jónak gondol, ha az ráadásul nem egyezik avval, amire a vásárlói fogadóképesek. Nem kivétel ez alól sem az MS, sem a sony, sem senki. Csak azt az egyet nem érdemes elfelejteni, hogy sony vásárlóként a legjobb ami történhet valakivel, ha az MS szintén rohadt jól nyomja, és viszont. Ha bármelyik egyedül marad, többé cukinak sem kell már látszania. -
#53544 Elég ha az okos cukinak mutatja magát, mint most a Sony. Senki nem vitatja mennyi pénzt keres az MS, jó sokat, ahogy eddig is... -
#53543 Napok óta a fórumok közelében nem voltam!!
Tegnapelőtt 6 kor írtam 1 posztot xbox topikba amire azonnal több PS 4 es ugrott!Ott kezdték el a cirkuszt!!!! innen indult az egész!Utána írtam ide!!!!!!!!
Nyugodtan nézz utána!!!!!
És ezt majd a Modik is végig nézik!!!! -
#53542 Hát ezek jó nagyok mind. Csinálni egy ps4-et, vagy xboxot az nem olyan, hogy soknagy szívvel kiszaladok a garázsba, és heftölök valamit. Ekkora szervezeteket fenntartani lendületből meg érzésekből nem lehet. Oda okosnak kell lenni, nem cukinak. És a végin mindig az okos marad állva, és a cukikat sajnáljuk. Evvan, így működünk. Lement ez az egész e3 bullshitparadé, amiből annyi hasznos információ volt, amit egy reggeli kakkantás közben is úgy kell a bs maradék közül kiszemezgetni, de má megint temet mindenki mindent. Én nem kedvelem különösebben az emest, de ezeket temeti mindenki mindenki mióta beléptek a konzolbiszniszbe, és én csak azt látom, hogynemhogy elfeküdni nem akarnak, de pénzt csinálnak belőle. Közben az internet népe iszonyatosan ért mindenhez, csak azt az egyet szeretném megtudni, a sok képzett embör hova bújuk reggel nyolckor, mer én nem bírom őket megtalálni.