121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Kábszizás az alap :D az megy minden mellett. Csak a kábszi
  • SlickAdam
    hatul van meg 2 usb.
    de nincs kinect csati :D
  • Moby
    Ajánlottam még a kábszizást is. Nem mondhatod, hogy nem kínáltam alternatívát :P

/deeee amúgy igen. Még a foci eb is jobban érdekel, pedig sosemnemnézek focsit :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:44:09
  • arty
    -1 USB
    -rondafehér
    -nem lehet a tetejére pakolni

hjaés #53559 +16ezer a +500gb?! 'nyád, MS.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:38:58
  • arty
    mondjuk, hogy aláírom.

DE KÖV. HSZ.-BEN A FOCI?! :D
  • arty
    ótvar színe van. feketébe' nincs? :D
  • darkSectorxxx #53575
  • Moby
    Egy egészen új irányzat. Ha érdekel részletesebben, tudok róla ezt-azt mesélni. "Józan Ész" - így keresd

/kibaszottul gáz ez a lúzerkedés a kölyköknek is, nemhogy nekünk.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:33:11
  • darkSectorxxx #53573
  • arty
    szájentológia? boldogmária? melyik húzott így be...? :DD

meg "focit nézitek" duma?!?!? és ezután a videojáccás, mint időelbaszás?! :DD
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.16. 19:21:35
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #53570
    Most elküldenek lehet páran a "pi..."-ba megint, de hátha ez enyhít a dolgokon.....
    Vagy a HG-k dolgán.....
  • darkSectorxxx #53569
    Én tudom a megoldást! Hogy mindenkinek jó legyen.....
  • Tommy H
    Alienation-t játsza valaki?Hát milyen jó game már!!
    Professional megyek egyedül de jól megizzaszt:)
    Ez ahogy jön a HP ÉS küzdeni kell érte mert teljesen random,aztán a taktikázás a hangok a ROBBANÁSOK a zene,eszméletlen:D

6ezer forintba került és utóbbi idők nagy meglepetése nekem!

Top Countries full Live megy(Magyarország 39.),lehet inváziót kérni kampányba van 3 fő osztály:tank,rugó,healer aktív ill.passzív skillekkel.

Nem semmi..
  • Moby
    Vagyis inkább gazdaságossá. A logikát má' belekeverni is ökörség a témába :)
  • Moby
    Értem, de ettől még nem válik logikus lépéssé.
  • Totti5
    Pontosan, de én csak magaból indulok ki. Hogy más mit csinál nem érdekel. Ha leváltom a mostani pörfektül üzemelő gépemet akkor olyan modellre tenném ami a legjobb kiadás az meg az Elite széria, amiből nincs S. Így a probléma kör kb meg is van oldva :)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 15:37:04
  • Moby
    Ezen logika analógiájára fogalmam sincs miért áll meg valaki a konzolnál...Van jobb, drágábban.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:28:31
  • Totti5
    Néztem a tesztet, jobb. Ha van jobb akkor meg az, ha már újat. Ha 3 mpvel jobb akkor is jobb.
  • Moby
    Egy rakat ssd-m van otthon. Kipróbáltam őket korábban. Ezek a konzolok szinte semmit nem profitálnak az ssd-ből. Össze sem hasonlítható a pécés ssd gyorsulással. A konzolos witcher3 töltés ssd-ről is drámaian szar. Pécén ugyanaz fele idő. Talán majd a scorpio/neo.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 15:24:20
  • Totti5
    Ha vennék ilyet és leváltanám a meglévő tökéletesen működő gépemet ( vagyis nem fogok venni ), akkor SSDvel szerelt slim elite kiadást venném...
  • Moby
    Az alapmodell ára teljesen oké. A többi LOL
  • n000rbi
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

The Xbox One S is available in three models, which are releasing in waves starting in early August:

2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing first in August (specific date TBA)
    1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA
    500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), release TBA

forrás

• Moby
    Placeholder. Biztos vagyok benne, hogy nem fog többe kerülni, sőt.
  • Amiga
    Reggel nyolckor én már bent vagyok a munkahelyemen és igyekszem tönkretenni azt, ami még működik. :-D

Én amúgy azt szeretném, ha mindenki szeretne mindenkit és a fejbelövést a CoD-ra tartogatnánk, meg a BF-re meg a többire és nem a fórumra. De már rájöttem, hogy mi nem az a faj vagyunk, amelyiknek ez menne...
  • Harlekin
    És a külön álló táp x1 nél???
  • SlickAdam
    ha jol ertettem bejelenteskor "up to 2TB"-ot mondtak. Amazon-nal csak 2TB van listazva es 400 €...
  • Moby
    Jól néz ki, de ezt asszem má mondtam. Tetszik.
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    ps4 szint
  • Moby
    E3. BSParade. /off

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 13:08:48
  • n000rbi
    katt
  • SlickAdam
    tenyleg nagyon szep. feher masinakat birom, es matt is. csak nincs ra szüksegem.:D
  • TDC Geronimo
    Jól néz ki az S
  • SlickAdam
    na igy kellett volna valahogy PS4-et is, hogy kussoljon! uj XO_S, vekonyka, genyo nagy ventivel(?) a tetejen
  • Tikal #53546
    óó, én nem akarom hogy eltűnjenek, nagyon jó helyen vannak ott ahol :)
  • Moby
    Aki el akar adni, annak muszáj kiszolgálni a vásárlóit. Úgy eladni senki nem tud, hogy becsukott szemmel és füllel tolja azt, amit ő jónak gondol, ha az ráadásul nem egyezik avval, amire a vásárlói fogadóképesek. Nem kivétel ez alól sem az MS, sem a sony, sem senki. Csak azt az egyet nem érdemes elfelejteni, hogy sony vásárlóként a legjobb ami történhet valakivel, ha az MS szintén rohadt jól nyomja, és viszont. Ha bármelyik egyedül marad, többé cukinak sem kell már látszania.
  • Tikal #53544
    Elég ha az okos cukinak mutatja magát, mint most a Sony. Senki nem vitatja mennyi pénzt keres az MS, jó sokat, ahogy eddig is...
  • Harlekin
    Napok óta a fórumok közelében nem voltam!!
    Tegnapelőtt 6 kor írtam 1 posztot xbox topikba amire azonnal több PS 4 es ugrott!Ott kezdték el a cirkuszt!!!! innen indult az egész!Utána írtam ide!!!!!!!!
    Nyugodtan nézz utána!!!!!
    És ezt majd a Modik is végig nézik!!!!
  • Moby
    Hát ezek jó nagyok mind. Csinálni egy ps4-et, vagy xboxot az nem olyan, hogy soknagy szívvel kiszaladok a garázsba, és heftölök valamit. Ekkora szervezeteket fenntartani lendületből meg érzésekből nem lehet. Oda okosnak kell lenni, nem cukinak. És a végin mindig az okos marad állva, és a cukikat sajnáljuk. Evvan, így működünk. Lement ez az egész e3 bullshitparadé, amiből annyi hasznos információ volt, amit egy reggeli kakkantás közben is úgy kell a bs maradék közül kiszemezgetni, de má megint temet mindenki mindent. Én nem kedvelem különösebben az emest, de ezeket temeti mindenki mindenki mióta beléptek a konzolbiszniszbe, és én csak azt látom, hogynemhogy elfeküdni nem akarnak, de pénzt csinálnak belőle. Közben az internet népe iszonyatosan ért mindenhez, csak azt az egyet szeretném megtudni, a sok képzett embör hova bújuk reggel nyolckor, mer én nem bírom őket megtalálni.