121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Xbos360 - PS3 idejében meg fordítva volt, deal with it. Hóttugyanez ment akkor is
  • Moby
    Időnként muszáj beleállni a valóságba, mert ez az időelbaszós kényszermocsár elnyel titeket is! Mész spanyolba nyaralni? Focit nézitek? :))
  • Harlekin
    Te azzal törődj inkább,hogy vedd fel azt a kurva telefonodat,ha hívlak.Meg kezdj el gondolkodni,hogy milyen gamer PC-t raksz majd nekem össze ha RIP a BOX!
  • SlickAdam
    na, csak müködik a moby-görbe! :D bar ujat kell rajzolnom, de na... :D
  • Harlekin
    Viszont akkor itt csak egy kérdés marad megválaszolatlanul,hogy ez miért bántja vagy miért szálka a PS azaz sony hoz köthető tulajok körében.Amiért ekkora vehemenciával pocskondiáznak!?
  • Moby
    Van megoldás. Szerintem hagyjátok ezt az egész videójátékozást a rákba, úgyis csak istentelen lúzerkedés az egész. Jóformán a kábszerezésen kívül bármi értelmesebb elfoglaltság. Bár lehet, hogy az is az, erről megoszlanak a vélemények
  • ppista
    Tök jól leírta Amiga a szitut. Szerintem ezzel mindenki tisztában van, még te is, csak nem akarod valamiért ezt beismerni. A lényeg, hogy az Ms amit csinál az ö szemszögükből teljesen logikus és érthető, és igazából nincs is más választása. Hogy ez bejön vagy nem, az majd kiderül kb. öt év múlva, mert a multik általában a most meghozott döntéseiket ilyen távlatokban mérik.
    Nekik elemi érdekük, hogy a felhasználók Ms ökoszisztémába maradjanak, legyen az bármelyik terület. A jelenlegi legfontosabb piacon, a mobilon, abszolút vesztésre állnak, és joggal félnek, hogy azok a fiatalok akik most csak droid/ios-t használnak, a jövőben is maradnak ezen a területen.
  • Harlekin
    A pontosítások végett!!Na meg a sarkítások végett!!!

"A szó értelmében nincs,nem létezi exclusivitás egyik konzolon se!!"
    Harlekin
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 10:00:30
  • Seth
  • Tatyla
    Jó feladom...
  • SlickAdam
    phil jo arc
  • Amiga
    Szerinted pl. Harlekin kijelentése, miszerint a PS-exkluzív játékok nem exkluzívak, mert PC-re streamelhetők, alkalmas a súlyozott vitára? Mert szerintem nem.

Ilyen alapon az XBOX játékok meg ingyenesek, mert átmehetek a Sanyihoz és ingyen nyomhatom őket nála. De hát izé. Na.
  • Amiga
    "Csak megemlítve volt."

Guglizz rá erre és meglátod az összefonódás valódi mélységét: E3 MicroSoft 2016 windows 10
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.16. 09:47:27
  • Kandurex
    Különböztessük már meg a fröcsögést és a súlyozott vitát.
  • Totti5
    Ahhoz képest hogy a géming csak hátsó ajtó, elég egyértelmű volt az E3. Nézted? én igen. Középen XBOX logó. Két szélen XBOX logó. Xbox S és Xbox One majd a "nextgen" Xbox. Egy árva Win 10 nem volt, szó sem esett róla. Csak megemlítve volt. Még csak nem is tolták, pedig nyomhatták volna, lehetett volna Win 10 ömlengés, hány csilliárdan váltottak, milyen király és milyen jó lesz, de szó sem esett róla. Géming volt a téma ami = XBOX, minden játék, minden fejlesztés elsődlegesen az XBOXhöz kötetően lett bemutatva.
  • Amiga
    Ez nem rossz hasonlat. Viszont ha az "ellenfelek" átjárnak egymás topikjába, abból sok jó nem származik.

Egy Real topikba elfér a "haha, kikapott a Barca" és vica versa. De amikor keveredés van, a vége a fröcsögés.

Az én véleményem az, hogy MS rendkívül kártékony, a Win10 univerzális platformmá tételén kívül semmi nem érdekli. Neki a gaming csak egy backdoor ahhoz, hogy visszaszerezze az OS monopóliumot, ami összeomlott (PC-n ugyan még megvan, de hordozható mobileszközökön csúnyán elbukott).

Mivel a konzol mellett sokan nem tartanak játékra PC-t, egyre többen állnak át tabletre, ami egy komoly fenyegetés az MS-re nézve. A megoldás a játékosok függővé tétele. "Játszhatsz mindennel, mindenhol", hangzatos szavak, csak akkor miért vannak a crossplatform játékaik a Windows Store-hoz kötve, ami viszont Win10 köteles? Az egész nem szól másról, mint hogy Win-függő maradj.
  • Totti5
    Most sem a téma a gond, hanem a hangnem, ami érvek, ellenérvek helyett csak céltalan fröcskölődés. Na arra nincs szükség, de ezt lehet kezelni. Nem a témát kell beszüntetni, hanem az okot, vagy egyént. De ez a HG dolga, majd Ő eldönti hogy itt mit lehet és mit nem, és a közösség mit akar.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 09:18:30
  • Kandurex
    Én értem, h ezt szeretnéd, csak sajnos ez nem mindig van így, és azért témától nem annyira eltérő dolgokról beszélünk pl. egy boxos téma nem idegen a PS -től,....ez olyan, mintha egy foci topikban nem beszélhetnének az ellenfélről.
  • arty
    eh, pedig úgy leírtam volna ezredszerre is a véleményem a gétésportról :D
  • Tatyla
    A lényeg hogy nem kell ide ez a téma, szóljon a játékokról megjelenésekröl játék élményeiről a topik inkább ne a fikázásról meg a "majdénmegmondomatutit" dolgokról
  • Bandicoot
    Nem folytatom no aggódás, felesleges főleg az ilyen Harli szintű lényekkel.:)
  • Harlekin
    Semmi száj tépés nincs,semmi olyan ami ne férne most el.
    Részemről egy szimpla megjegyzés történt ami egy realitás talaján lévő a múltban is fennálló ok-okozati dolgok előrevetítésén alapul... Majd következő posztban egy kérés!Mi ebben a szájtépés!
    Az,hogy erre a posztjaimra reagáló ember a verbális kommunikáció minden nemű hiányától szenved,hát ez aztán meg végképp engem nem érdekel...

Viszont az mindent elmond a helyzetről,hogy a PS4 topikban sokkal-sokkal több az xbox és MS el való foglalatosság mint a PS4 el...

És látod pontosan ezt taglaltam neked tegnap.
  • Bandicoot
    Jól kicsesztem magammal...
  • Amiga
    Előre is köszönöm! :-)
  • Tatyla
    Jó ez a szamájtépés de haza érek és kirörlöm az egészet
  • Totti5
    Phil a legjobb dolog ami történhetett vezető váltásnál. A hozáállása példás mind a játékosok mind a fejlesztők mind a KONKURENCIA felé. Ő tőle ilyen fikát mint amit nyomsz nem hallasz, elismeri a másik sikerét és nem áll a fejlesztők útjába sem. Sok interjút adott ahol elég őszintén beszél mindenről, ezek után ilyen alpári stílusban lehordani őt ne is haragudj de felháborító. Utáld az MSt, utáld az Xboxot, utálj engem, utálj minden ami nem Sony, de csak magaddal cseszel ki amikor ilyeneket írkálsz...
  • Harlekin
    Jah pont mint a te hozzáállásod mindenhez!Tehát kiegyezhetünk egy egálba esetleg és még örvendezhetsz is,vagy esetleg ész érves cáfolattal alátámaszthatod az én gondolat menetemet!
  • Bandicoot
    Tudjuk és exkluzív sincs ps4-re se mert van stream...
    Minden szavad aranyat ér!
  • Harlekin
    "Csak remélni tudom hogy a következő generációban mégjobban pofára esnek. Jóéjt.:) "

És abban a pillanatban konkurencia nélkül marad a sony,és még inkább beleszarik mindenbe!
    Box tulajoknak ezért viszont egy percig nincs aggódni való,mert szépen átülnek a PC-re és ott folytatják ahol abba hagyták."Play anywhere"

Plusz ezen esemény után a sony gépe mindig minden téren a gyengébbik platform lesz játékra,érdemleges konkurencia nélkül!Mert a pc mindig mindenkor picsán veri az összes konzolt!
    Tehát nyugodtan lehet örvendeni!

• Tatyla
    Kezd megint sok lenni az Xbone téma és teória
  • Bandicoot
    Nagyjából erre a válaszra számítottam. Nagy úr a szemellenző.
    De ettől még Phill Spencer egy vigyori barom aki szokás szerint ködösítve nyilatkozott, miközben az MS kabarézik és igyekszik megsemmisíteni a konzolvilágot a csodálatos ötleteivel, ha már versenyképtelenek a nintendoval és a sonyval.:)
    Csak remélni tudom hogy a következő generációban mégjobban pofára esnek. Jóéjt.:)
  • Totti5
    Ahogy olvasom nem vagy, de mindegy értelmesen nem lehet beszélni.
  • Bandicoot
    Tisztában vagyok vele,és a Sony-t is ugyan így oltom emiatt. Viszont ők legalább nem adtak ki nyilatkozatokat arról hogy "nem hívei az ilyen megoldásoknak" (Lásd Philly boy alig 1 hónapja) és nem nyomtak le parasztvakító szlogenek mellett egy mesehardvert. Kismilliószor hihetőbb egy valamivel erősebb ps4k ami mellett lehet tartani egy ps4-et (még ha kétséges is) mintsem egy ilyen scorpio mese a szokásos Phuil Spencer féle ködösítéssel.

Ráadásul ők megtartották az exkluzivitást. Az MS egyre kevésbé tartja,gyakorlatilag a One-t feleslegessé teszik egy pc mellett,mindeközben a nagy "Play anywhere" nagyjából arra jó hogy az eddigi 10-12ezres pc game árakat is feltornásszák a fosadék storejukban a konzolok szintjére. Adjak ki pc-n is egy játékért 16-20ezer forintokat mert az MS "play anywhere"-t játszik....Szuper. De mindenkinek jobb lenne ha ennyire ki akarják adni a pc-re is a játékaikat akkor engedjék be steam-re,gog-ra mintsem a hulladékjukra extradrágán.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.15. 23:09:12
  • darkSectorxxx #53468
    Durva milyen mizéria van ez a RE7 demo körül, a fél világ napok óta keresi a megoldást, meg a rejtett szellemeket :D
    LOL.
  • Totti5
    Olvasd el a Phil interjút h mit akarnak ( ha érdekel, ha nem és idióta mindenki akkor hanyagold ). Ugyan ezt fogja a Sony is előadni, ugyan azt fogod te is kapni. Hogy pontosan mit még senki nem tudja, mert nincs konrétum. Sonynál is hivatalos az új Ps4 csak ők nem mutattak be róla tízer videót még. Ugyan az történik mind a két fronton, amit a Sony kezdett adagolni amúgy már egy ideje.
  • TDC Geronimo
    God of War details, in-depth RPG systems, No load screens, plus more

While you assume complete control of Kratos, you also passively control his son throughout the entire game, and both characters grow and evolve. There’s a single button dedicated to your son, and its use depends on the context. He becomes an active participant in combat, traversal, exploration, and puzzle-solving. In this, the game is about passing knowledge onto your child. At the beginning of your journey, you teach a reluctant child how to fire a bow and hunt. As you progress through the game, that becomes second-nature to the boy, and it’s clear that your knowledge has been passed on.

This bond isn’t the only new, surprising element of God of War. The entire game is presented as a single, uninterrupted shot. Once you’re in, you’re in. No load screens, no cinematics, no fades to black. Kratos and his son’s journey across the world of Norse mythology -- which takes place an undisclosed amount of time past God of War III -- will be told in a wholly singular, and honestly unique manner.
    Right from the get-go, it was apparent that this was a very different God of War game. We now view the world from behind Kratos’ shoulders, with the previously-static camera now being controlled using the right stick. This part is important, because the world is rife with hidden paths, secret nooks, and collectables hidden all over the place. During my extended demo, we wandered off the beaten path and discovered a number of crafting resources, pieces of armor, and idols. God of War will feature larger, much more in-depth RPG systems, something Sony will discuss further down the road.

While the E3 demo was a quieter, more character-driven look at the game, Barlog assured me that the series isn’t shrugging off its bombastic, cinematic roots. The reason they didn’t focus the E3 demo on a huge, spectacle-filled set piece is that it's a given that the game will have those. Barlog and Sony Santa Monica have mastered those moments, so with this demo, they wanted to surprise fans and non-fans of the series with the unexpected.
  • Moby
    Nem tudnak senkit telibeszarni, meg nem telibeszarni. Nem pécére, scorpiora, meg one-ra fejlesztik a játékokat, hanem UWP-re. Kvázi pécé minden. Evvel az új modellel gyakorlatilag búcsú az ortodox fixhardveres optimalizációnak. Sonyéknál is. Mindenhol. Ez az ára széleskörű ellátottságnak.

/szerk: a scorpionak nincsenek adatai. Én nem láttam sehol. Valami ökörség teraflopszot behaluztak. Valami igért neki az amd, felszorozták egyhéttel, úgysem bizonyítható soha. Valami megfizethető vega lesz benne. Akkori pécé középszint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.15. 22:36:53
  • Bandicoot
    A kérdés az,mennyire lesz mese az a konzol mert jelenleg nagyon annak tűnik, az MS meg oda ferdíthet sarkíthat ahova akar és ahogyan szokott.:)
    Ha az a gép valóban azt fogja tudni, elkönyvelhető hogy rövid távon fogják a "nem hátrahagyott" One tulajokat telibepottyintani, csak hogy bemutassák a gép erejét. Ahogyan sok fejlesztő nem volt hajlandó wiiu-ra fejleszteni (ami messze nem annyival gyengébb mint az állítólagos Scorpio-hoz képest a One) akkor majd nyilván nem fogják a One-t telibeszarni a Scorpio mellett...Ezt a "nem hagyunk hátra senkit" bullshitet a legszemellenzősebb idióták hihetik csak el ha a Scorpio adatai igazak...

Egyelőre nagyon úgy néz ki hogy az MS genváltásra készül,és annyira előzni akarja a Sony-t hogy bekamuztak egy elég hihetetlen adatot a Scorpióról,csakhogy közben a Slimet is el akarják adni úgyhogy melléfűzték a mesét is Phill Spenceres vigyorok közepette...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.15. 22:16:51
  • darkSectorxxx #53463
    Hát ezt nem tudjuk. :D
    De egy biztos, a fuse item már kapásból elbizonytalanító, hiszen az is csak adott esetben jön elő, ha nem jön elő azt hizsed hogy keresned kell valamit, holott kész vége. Előről kell menned a fuse miatt. :)

Ez a baj, így kurva nehéz lesz kitalálni.
  • n000rbi
    Engem ez a Bókember is érdekel, régen rengeteget lapozgattam a képregényeket.