PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Theory re: "Black Hound". NOTHING CONFIRMED. But it echoes a feeling I've had since day one. That feeling being that nothing is quite as it seems and that this 'missing content' could be a metaphor for the audiences very own phantom pain. I don't know. I've always said that the hype/anticipation/theorizing of anything Kojima related is usually as fun, if not more so, than the games themselves. Of course, this could all be a giant hoax. If so, then bravo. Anyway:
"MGSV is called, "The Phantom Pain", and Kojima has done the unthinkable, and created something like a phantom pain amongst his audience. The deep and gripping sensation that they can feel something, even though it isn't there. Taking advantage of that which only videogames as a medium can do - patching - made it possible for Kojima to simulate a phantom pain in his audience.
"We have challenged and pushed ourselves with something that movies can't do but only games can do. It hasn't been done before.”
A poster on a certain clover-related message board also turned up the fact that there is in fact a drinking establishment called "The Black Hound" very, very close to the real Ground Zero - what is now the 9/11 memorial."
"The 11th September will bring the second "part" of MGSV:TPP into the limelight. The Phantom Pain's many references to Orwell's 1984 (its year, themes, and nods such as the posters) secure the connection between it and the http://ingsoc.org website, whose connection to Kojima and MGS (check "/countdown/new_toy_01.webm"😉 are equally assured. The final extant scene of MGSV connects with the countdown date for http://ingsoc.org (a date otherwise bizarre to announce an entertainment product upon) complete with a major character fourth-wall breaking into heavy hinting that there is more to the work. The name of the to-be-announced product is also highly compatible with the most likely form that an extension to MGSV would take."
Persze valószínűleg bullshit az egész, bár Kojimánál nem tudni. Elég visszagondolni a PT féle revealre
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.11. 20:29:16
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
😞
Szóval gyakorlok meg nézem a videót addig ahol tartok.
Nekem tetszik maga a játék, de tényleg iszonyat nehéz és nem lehet csak úgy poénból leülni elé. De haladok majd az én kis lassú menetemben. <#gonosz1>#gonosz1>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Félelmetesen jó játék. Gameplaybe agyonver minden eddigit.
Maximális tiszteletem amúgy amit FS játékok terén művelt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/// baszod neked van beta kulcsod? vagy honnan tudsz youtube-olni? 😄
Mondjuk nem tudom a neted milyen vagy a minőség, de a medium twitch mintha jobban közvetítene. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.11. 18:23:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha stream-elsz akkor irj. 😄
Szóval ez csak csepp a tengerben volt hogy az életet visszaállítani max-ra.
Ezt max rosszabb esetben kigugliztam volna. Vagy Tinman mester videója ahogy mondták is, vagy bármi más. 😊
Azért nagyon köszönöm.
Ja meg a tegnapi illetőnek is iszonyat köszönöm aki magyarázgatta a dolgokat.
Azt is szivesen fogadtam, kiszedni itemeket, meg betenni, meg 1kezes, 2kezes fegyver, de nem ez a poén mert minden játékot 0 segítséggel is meoldok ha úgy van.
Ha van akaraterő. 😊
Sajnos szégyelem a pofám elfelejtettem megkérdezni ki volt ő.
Amúgy ez a videó kb mindent elmond. Mit, hogyan, mire való.
+Zozo leirása az eredeti topikból. (de mivel BB-t toltad így ismerős lesz a dolog)
Na jó. Kis gyorstalpaló, kinevelünk itt belőled egy újabb fanatikust 😊 Szóval:
az alap tulajdonságok:
Vigor - életerő
Endurance - ez a legfontosabb!!! ez határozza meg a staminádat és mivel mindent staminából csinálsz ebből sok KELL
Vitality - fontos, a terhelhetőségedet határozza meg, nagyon nem mind1, hogy lassú vagy vagy gyors
Attunement - a varázslat slotok számát növeli + gyorsítja a varázslást
Strength - erő, sok fegyvernél igen magas követelmény
Dexterity - ügyesség, szintén magas követelmény szokott lenni a gyorsabb fegyvereknél
Adaptability - fontos lehet, legfontosabb előnye, hogy megnöveli a gurulásnál a sebezhetetlenség idejét - amikor gurulsz nem kapsz be találatot
Intelligence - varázslatoknál követelmény és sötét varázslatoknál
Faith - csodáknál követelmény és sötét varázslatoknál
Ami nagyon fontos az elején: ENDURANCE, vigor, vitality és VAGY strenght, VAGY dexterity VAGY intelligence és/vagy faith mondjuk kezdetnek, tőled függ, hogy mit szeretnél kihozni a kariból.
FEGYVEREK: különböző skálázódás van: strenght,dexterity,intelligence és faithre
E,D,C,B,A,S tehát az S a legjobb, azaz ha egy dexre S-el skálázódó fegyvert forgatsz akkor annál nagyobb + sebzést kap minél magasabb a dex értéked és így tovább a többi statnál is.
Egyébként a menükben mindent el is tudsz olvasni, jobb gomb és helpre menj 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.09.11. 17:01:33
Ez nekem friss. 😉
Adversus solem ne loquitor
Pécére.<#banplz>#banplz>
- nem volt rá szükségem
- nem tudtam használni, nem is arra volt a build
- nem azt akartam csinálni, hanem greatshieldet.
Verdikt: hülyefáradtan hagyd inkább a faszba a géminget.
/és közben fel sem tűnt, hogy mi az anyámat csinálok nagy lendülettel!
A Staff Menedzsment részt is most nyitottam csak meg😊
Venném 3500 Coin-t ha tudnám,hogy hasznos vagy sem
De leginkább wiki, mer totál vakon tolni das-t az szopóroller. Ez nem BB. Itt nem úgy megy, hogy menetelsz, amíg bele nem vered a fejed a falba a sötétben. Olyan visszafordíthatatlan dolgokat tudsz elkúrni, hogy a sárból kell összekaparnod magad egy normális folytatásért. Norbi tudna mesélni mekkora fasságot csináltam egyetlen szó félreértése okán...(tejóisten, még mindig ég a pofám miatta).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.11. 13:39:59
Max ha van stream nézlek mint Ulthane-t vagy Moby-t szívesen.
Akkor viziló halott vagy kihagytad? 😊
Bár baromi sok dolog nem egyértelmű még. Félig zombi vagyok (gondolom ezt Human Effigy-vel orvosolhatom). De nem értem van e valami hátránya zombiként menni. Max annyi, hogy kevesebb az életem.
Ilyen alap dolgokat leírhatnátok nekem aki szakért hozzá. 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha netán játszottál (bár ezek szerint nem) tudhatnád hogy a MGS 5-höz képest szinte semmi lehetőség nem volt."
megkerlek szalmafejfedö, hogy hagyd ezt abba, mert fingod nincs. de komolyan. attol, hogy te nyilvanvaloan rosszul jatszottad a korabbi reszeket, meg nem "faek" egyszerüek. TE vagy faek egyszerü, lathatjuk barmikor a BB stream-edben...
ugyhogy most ezuttal ROGUE mellett vagyok, most tenyleg feleslegesen kapott figyelmeztetest az okoskodasod miatt...