121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    ezek ilyen 100kb-os jpg képek kb, a többit beraktam spoilerbe
  • n000rbi
    A stílus sem változik...
  • Ulthane
    Nekem is kurvára bejött! Úgy volt tökéletes, ahogy volt.
  • Ulthane
    Rakd már spoilerbe ezeket a faszom nagy képeket! A mobilosok nagyon nem örülnek neki. Már hónapokkal ezelőtt is javasoltam, feszt nem úgy csinálod!
  • Ulthane
    Sziasztok, master account melletti subaccounton (kiskoru) van a PS Plus. Ujabb fo account letrehozasa eseten azon menni fog a Plus? Mind a harom acc egy konzolon lenne.
  • darkSectorxxx #53736
    Elkészült, 1:20 perc!!!!

• mucsácsó
    irónia volt. :D nyilván a faszt se érdekli kb. ez ilyen fulladás miatti kapálózás, mint a Destinyél is próbáltak/nak menteni játékosokat a kiegekkel... mondjuk ahogy nézem néha, mostanság - szóval utóbbi pár hónapban - elég sokan tolják/streamelik azt is, számomra érthetetelenül :D na majd a Destiny 2 (nem...)

amúgy nekem is bejött a megérzésem, miszerint offos lesz majd a Division... :D legalábbis az, hogy hosszú időre nem fog senki se lekötni, pedig milyen dumák és ígéretek voltak, hogy majd micsoda endgame contentek lesznek...jahm, aztán mindenki azért sír(t)... :D

én még a bétával játszottam, de már ott már végleg eldőlt, hogy ez nem az én játékom.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 14:18:35
  • Tikal #53734
    hát én azért belenyomtam több mint 150 órát a multiba még így is, a sztori módja elég unalmas volt, de haverokkal nem volt rossz.

De te megint mit szakértesz multi játékot, mikor még PS plus-od sincs, és bottal se piszkálod meg őket? :D
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.18. 14:02:40
  • Totti5
    Igazad volt, kérlek minden játékot órákumolj meg, h tudjuk mit szabad és mit nem. Tapasztalat, élmény, tartalom, mélység nélkül te csak annyit mondtál hogy neked nem tetszik, és mivel nem tetszik nem is játszottad és mivel nem is játszottad nem is ismered.

Division nem 500 órás játék. Story orientált coop lövölde, van benne 20-40 óra ki hogy nyomja és ennyi. Persze van PvP is. Ha örökké tartó MMO kell akkor MMOt kell választani, és nem a Divisiont.
  • darkSectorxxx #53732
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Emlékszem mikor én anno elmondtam a véleményem a Division-ról, sokan bullshit-eztek, hogy baromság, mert az a játék fasza, meg nem lehet megunni majd.
    Ja most látom meggyire baromság. (bárcsak ne lett volna igazam)

És nem azért írtam mert utáltam, most meg nem azért hogy nekem lett igazam és örüljek, csak hogy ennyire érezni, legalábbis (részemről) sok játékban hogy az full-ban milyen lehet.

R6S-et meg mondtam hogy szerintem iszonyat jó, az is bejött szerintem.
    Igaz páran kifogásolták a graf miatt, de szerintem kellően szép az.
  • Tatyla
    Már én se látom sok értelmét amint kell hely a winyon ez fog következni a héten már a Destiny is törölve lett
  • Moby
    Lehet. Én egy vagyok abból a 93%-ből, és goldom van, tehát mindent kapok, és ezzel együtt sem fogom többé elindítani. Nincs miért.
  • mucsácsó
    nyugi, na majd jön a déelcé, aztán majd minden más lesz
  • Moby
    A divisiont a játékosok 93%-a már el sem indítja. Ezek után előjönni evvel...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.18. 12:05:42
  • mucsácsó
    Ilyet, hogy javulás, szerintem ne is várj... hisz ne feledd: Ubi. :D :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 11:28:00
  • Totti5
    Just Cause miben látható?
  • Bandicoot
    Csak rondább...

Amolyan Division - Just Cause korcs egyelőre gagyi graffal. Persze a graf még javulhat...
  • TDC Geronimo
    fosez, division 2.0. Jó messziről
  • Kandurex
    Teljesen vállalható, ...kicsit túltolja, de rendben van, talán még a gameday iroda, minden más felejtős.
  • mucsácsó
    Ne bántsd őket, még mindig a legfaszább videósok :D ellenben a többi streamer/youtube-os emeletes balfasz nagyjából úgy 99%-ával...
    ők az egyetlenek kb, akiket még úgy bírok :D
    ma már minden jött-ment videózni akar és azzal feltörni netcelebként, amitől okádok... és még támogatja is ezt a sok gyökér (donate, látogatottságból adódó lóvé, stb...). na mindegy. :D

de ez a Wildlands meg egy ettől függetlenül egy fostartály.
  • Bandicoot
    Hogy ezt a hadaró gülüszemű megjátszós visítozó gyökeret ki pumpálja pénzzel...?!..
  • Tikal #53720
    hát ez nagyon gáz.. ez valami pre alpha lehet....
  • Tikal #53719
    Ok, értem...
  • AntiHero

Értem én, hogy alfa...de akkor is...nem győzött meg még mindig.
  • TDC Geronimo
    Kotaku : Horizon Zero Dawn Has A Smart Solution To A Common Video Game Problem

Whenever I see a new trailer for Horizon Zero Dawn, I mutter to myself: “please don’t suck.” Based on the 30 minutes I played this week, things are looking promising, and it’s not just the big stuff: it’s the game’s smaller details, too.

My favorite a-ha moment happened when the developers were guiding us through a tiny section of the game, similar to one seen in the game’s trailers. Compared to those, however, it felt more like a real game; the player could pop into menus, accept quests from characters, and buy items from vendors.

While the developer was picking up a piece of armor, I noticed an option for the player to “create a job.” Wondering if it was merely a piece of placeholder text, I asked the developer what that did. As it turns out, it’s going to be super useful!

How many times have you wanted to buy a new piece of equipment and been short one random piece of crafting material? It’s annoying, especially if you’re not sure where to track down what you need. In Horizon Zero Dawn, the “create a job” option will generate a quest to give you the items to buy the equipment.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.17. 23:57:20
  • SlickAdam
    van meg idö, kis csapat. en bizok bennük (csak az engine zavar... unity es a performansz gondok...)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.17. 23:53:44
  • Totti5
    Néztem belőle E3 gameplayt ami konkrétan textúrázatlan verzió volt. Ezek sehol sincsenek...
  • SlickAdam
  • Totti5
    Indiéknek van belsője.

Bocsánat az AAAnak is van, érdemes nézni a váltás animáció finomságát

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 23:45:29
  • darkSectorxxx #53712
    d
  • mucsácsó
    Dettó. De ez bizony day-fuckin'-one lesz! :D brutálisan néz ki, de maga a játékmenet is kurvára bejön.
    de hol van még az a 2017...... :((((
  • Tatyla
    Mostanában már kevés játékot veszünk meg day one, mert egy két hónap és akciós de ezt nagyon várjuk mi is
  • Totya42
    Nagyon jónak tűnik. Első napos vétel szerintem.
  • Moby
    Feszt csak képek...fantasztikus zeneileg. A atmoszférateremtés alappillére. Semmit nem ér a graf önmagában. És ebben valami döbbenetesen jó cucc ez(is).
  • TDC Geronimo
    Többi spoilerbe. "Saw this game in person yesterday. The image quality is unbelievable."

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.17. 20:47:34
  • TDC Geronimo
    Horizon képáradat. dam son

• TDC Geronimo
    Ja de van lol

gamersydes link
  • Moby
    Tegnap lúzerkedtem én is kicsit: elindítottam a KZSF-et. Ez egy csoda a mai napig. Ezt így lerakni az asztalra indulásra nekem nagyobb teljesítmény, mint az uncharted4, vagy bármi. A mai napig oda lehet tenni bármi mellé.
  • TDC Geronimo
    youtubeosra gondoltam. Gamersydes sajnos még nincs
  • Moby
    Dobjál már linket légyszi, én kerestem, de nem leltem, csak ilyen blokkosodó fosokat.