121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Addig jó míg nem tudod. Totti is csak azért védi, mert a singlin kívűl nem indít el rajta semmit sem. Ha multizna vele 10+ éve, akkor ő is unná már a tök ugyanazon hibákat.
  • Totya42
    Ki tudja? Lehet rosszabb lenne. De így, hogy tudjuk tök ugyan az maradt. Így borítékolhatjuk tök ugyanazokat a hibákat, mint minden évben. Persze biztosan most lesz a csúcsszuper így 13-ra.
  • Moby
    Én ezeket nem tolom, így a hibákról nem tudok, én csak azt mondom amit látok: amit itt a videón ahogy kinéz, és ahogy fut, az szerintem rohadtul rendben van. Ettől jelentősen jobbat már csak bengapécén tudnék elképzelni, és ott sem a kódon múlna már.
  • Totya42
    A jelenleginél csak jobb lenne ha végre újítanának már ezen a fronton. Így megint tök ugyanazok a hibák lesznek a játékban. Előre borítékolható.
  • Totti5
    Egy liszenszelt motorral minden álom megvalósul? én még ilyet nem láttam.
  • Totti5
    Megjelent már?
  • Moby
    Ez biztos? Mert nekem egyetlen ue4-es játék rémlik konzolokon, ami 60fps-es targettel fut: a paragon, ami úgy néz ki, mint egy rakás szar.
  • Totya42
    De legalább futna beton 60-al. De még az sem :( ... Még a dinamkus felbontással sem... :(

Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.06.18. 21:02:21
  • Totya42
    Nekem annyi megvan, hogy ez az évek óta változatlan enginet ha kukáznák végre és mondjuk licencelnének egy Unreal 4-et pl, akkor nem kis minőségi ugrás lehetne.
  • Totya42
    Normális engine-el talán nem lenne ekkora engine lag. például... vagy nem tudnák egyből hülyére gliccselni a pályákat például...
  • Moby
    Totális őrület, ahogy erről gondolkoztok. Illetve itt szerintem nektek nagyon ninc smeg mi is egy engine valójában.
  • Totti5
    Azon már nincs mit toldozni, az már nem létezi.

"valamennyire hozza"

Annyira Quake mint a Frosbite Refractor.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 20:54:26
  • Totti5
    Köszi, meghallgattam, remélem te is amit mondott és ahogy.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 20:49:24
  • Totya42
    A 99-es Q3 enginet toldozgatják, foltozgatják már hülyére, hogy valamennyire hozza a mai elvárható látványt.
  • darkSectorxxx #53767
    Most nem azt mondták előttem hogy ez a régi engine? nem értem most, szerintem is szép ez az Infinity, de nekem az AW is szép volt.

De azt mondom, full mindegy min fut, szerintem megállja így a helyét a mai átlag közt.
    az elején látszik a karaktereken hogy zír, a fények, minden, most annyi hogy a fegyverek még minddig ilyen pózban vannak, a karakter kezében az télleg jellegzetes a codra.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 20:47:21
  • Totya42
    IW fejlesztő interjúja még Ghostsnál. Most is még mindig a Quake enginet használják.
  • darkSectorxxx #53765
    Aha hát fps-ben nem tudom mi a helyzet. :)

De ez szerintem nem 15 éves látvány. AKKOR fogtam csak gyanút, hogy mintha ezt láttam volna már, amikor a gránátokat hajigálta, azt az AW-ből szedték.
    3:50-nél az a fegyver nekem nagyon bejön. :D

• Totya42
    Ha beton 60-al menne, akkor elmenne még szódával. Bár a régi engine hátránya nem elsősorban a grafikában jön elő.
  • Totti5
    Mi az hogy ehhez képest? mihez? más a Quake 3 motorral mutat valamit jelenleg, amihez képest a COD szebb?

Saját a motorjuk, minden bitje, kurrgenre írva. Minden kurrgen földi jóval amit tudni kel 2016ban. Új COD baromi jól néz ki.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 20:41:32
  • Totti5
    Még mindig az AC2, ami tényleg jó volt a sorozat legjobb főszereplőjével és kiváló helyszínnel, de nekem abból mára semmi nem maradt és nem is kell, hisz annyit fejlődött a mechanika és annyival jobbak a kurrgen részek. Prevgen ACk sosem voltak jó ACk, hisz abban akadályozott abban nem volt jó amiről a játék szólna. A lopakodás.

Ubi nem csak AC,FC-ből áll. Sok jó játékuk van, volt az elmúlt években :

Rayman Origins
    Trials Evolution
    ZombiU
    Rayman Legends
    Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
    Child of Light
    South Park: The Stick of Truth
    Valiant Hearts: The Great War
  • darkSectorxxx #53761
    Ez igaz, de az is, hogy ehhez képest nagyon pofás a látvány, és nem mutatja menet közben azt hogy ez télleg 15 éves szint, legalábbis én az Infinity gameplay-nél eszembe sem jutott volna, hogy ez a cod, hanem valami új fps-re gondoltam, azt láttam hogy nem egy killzone éppen, de azért elég zépen finomítgatnak a motoron.
  • Totya42
    Na a Codnál ne szépítsünk. Örülnék, ha csak valami 10 éves motor lenne alatta és nem az a 15+ éves toldozgatott, foldozgatott fos.
  • darkSectorxxx #53759
    Mondod te. :D
    Elég kicsit ilyen rajzfilmesre csinálni, mint Uncharted-et és tádám.
    Szerintem néz az így ki, videóban játszották ps-el, az is szerinted kamu?
    Nem lesz fénykép minőség, de egy sandboxhoz képest, amiben a főhősön már több részlet van, mint egy GTA5 1 kerületében, akkor, nem várok 16x élsimitást.

Annyira nem hihetetlen élesek ezek a képek hogy ne futhasson ps4-en...
    Növényzet is mivel sok van a képernyőn egyszerre, ilyen 2d-s mosottas mint a witchernél, ez szép, de nem hihetetlen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 20:34:32
  • Bandicoot
    Ez nem is fog ps4-en így kinézni...
  • darkSectorxxx #53757
    Nem tudom, de sokkalta jobban fekszik majd az izlésemnek. :D
    Nehéz lesz nem szeretnem. :D

odavagyok ezért, a természetért, meg a sci-fi-ért, pláne ha így ötvözik a 2-őt. :)
  • darkSectorxxx #53756
    OW csapattól egy ilyen összegzés, visszatekintés, U4 teszt már volt, az se volt rövid, most meg ez, szeretem nézni ahogy beszélnek a játékokról.
  • Moby
    Ezek mondjuk épp bullshotok :) (ingame a karakter előtt néhány méterrel rajzolgatja afüvet/növényzetet).
  • mucsácsó
    ÚR-IS-TEN-BAZ-MEG. hát esetleg ez a grafot a W3 hozza, de nem vagyok benne biztos....
  • TDC Geronimo

• Moby
    Syndicate nekem nagyon rendben volt. A Jacktheripper DLC kiemelkedően, bár helyenként a brutalitás már néha nekem is sok volt.
  • Kongy
    Syndicate annyira jó játék volt, hogy a felénél abbahagytam, annyira ráuntam... pont mint a Unity-re. Zseniális az AC-széria mostanság, hála az égnek, hogy idén nem jön új rész. Division-ből meg hálát adok a ubinak, hogy volt béta, 2 óra után egy életre elegem lett belőlem. Unalmas, középszerű, akárcsak az általad felsorolt EA címek. A ubi semmivel sem jobb nála. A Far Cry Primal-t elismerem, hogy jó volt, de semmi kiemelkedő. Ideig óráig jó móka, aztán elő se veszed többet.
  • mucsácsó
    Ne értsd félre, azért nem vagyok ennyire megrögzült Ubi-ellenző! :D
    AC Syndicate kimaradt, az még talán majd egyszer érdekel is a kor/környezet miatt óccsójé. Ellenben maga a széria számomra rohadtul repetitív formulát követ a 2. rész óta. AC2 zseniális volt annak idején, egyik kedvenc játékom is. Viszont azóta..... _NEKEM_ ugyanaz, de persze nem vagyunk egyformák. Rókabőr érzet azért megvan.
    Far Cry hasonló: FC3 zseniális volt, a 4-et már reskinnek mondanám (végigtoltam). De picit az AC-formulára épül az is.

A többi bandáról a véleményem:
    Capcom - DmC/Resi - esetleg még anno Onimusha és Megaman - vonalon kívül bohóc banda
    EA + DICE / Activision : voltak azért jó címeik, tény, de többségben rókabőr és tagadhatatalnul csak a pénzről és lehúzásról szóló címek, DLC DLC hátán...

A remasterekről - de főleg az újrakiadásokról - meg megvan a véleményem ámblokk, kiadófüggetlenül... (jó őket storeban kerülgetni....)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 18:06:15
  • Amiga
    Nem pontosan értem, mi a baj az UBI-val. AC Syndicate iszonyat jó játék volt, rengeteg órám ment bele. FC Primal zseniális, szintén sok időre leköt. Division eszméletlen, 50 órám alaphangon volt benne, talán a duplája is. RS Siege teljesen vállalható.

Remasteredet az UBI háza táján alig látsz, egyike azoknak a kiadóknak, akik még mindig adnak tartalmat a játékaikba.

Ehhez képest: Capcom - remaster hegyek és egy nevetséges SF V nulla tartalommal.
    Warner - leszart PC-s portok (MK X, Batman).
    Codemasters - F1 2015 karrier mód nélkül (dafuq?).
    EA - hányás NfS-sorozat, hányás golfjáték ugly és nevetségesen suta karakterszerkesztővel.
    Activision - CoD 10 éves motorral.
    DICE - SW: Battlefront, ME: Catalyst, útban a középszerbe nagy sebességgel.

De azért legyünk UBI-haterek, merazjó, mer ők a játékipar rákfenéi, hiszen a promó anyagaik szebbek, mint a véglegesek, meg van pofájuk kimaxolni a franchise-aikat.

Hát... hajrá, ha téged ez tesz boldoggá. Én a játékaikkal még mindig jól elvagyok.

És amúgy a felsorolást is csak a rend kedvéért, mert én a többi kiadóval / fejlesztővel is elvagyok. PS4-en játékosnak lenni jelenleg egyre jobb dolog.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.18. 17:51:18
  • mucsácsó
    Az azért mondjuk egész korrekt, főleg a pár órás játékokhoz képest... :)
    Ubi-"hater" jelen! :D Bár nem utálom mindenüket, csak pár (mára már) elkorcsosult IP-jüket nem igazán tudom mire vélni. De mondjuk ehhez nem kell Ubinak lenni, EA/Acti se kutyafasza... :D
  • Moby
    Olyan 50 órányi szórakozást azért adott. Mai keretek között olyan nagyon nem vészesen szar. Meghát mint minden hasonló játék, remek eszköz a húgyagyú tökfilkó hatereknek arra, hogy a saját balfaszságukat leigazolják. Erre elegendő egy címnélküli sötét képernyő két percben, ubisoft felirattal a végén.
  • Totti5
    Engem erre.

• mucsácsó
    dark, ez micsoda?! :D
  • Bandicoot
    És nem is lett igazad,a mai napig bullshit baromság amiket összehordtál. Olyat hogy sosem lehet megunni,pedig senki nem mondott.
  • darkSectorxxx #53743
    Akkor ha aktivált profilon van a ps plusz, akkor minden másikon menni fog. :)
  • Bandicoot
    ENGEM arra emlékeztet kicsit ezzel a kocsikázós szabadságos heliből kiugrós gameplay, de persze más ez.

Viszont nemigen értem hirtelen ezt a Division utálatot. Egy igen szép ideig főként haverokkal határozottan kellemes élményt adott,nekem is cirka 200 órám belement élveztem. Bőven megérte az árát.
    Ez a játék pedig legjobb tudomásom szerint nem éppen ugyan arra a gameplay mechanikára gyúr mint a Division tehát nem az lesz benne hogy XY küldetést XY szinten le lehet tolni egyedül vagy társakkal,pvp zóna lesz ahol gyüjtögetni lehet,stbstb... Hanem ez egy sztori alapú SP játék. Amit most azért kell utálni mert a mozgás és ikonok hasonlóak a Divisionhoz?...De javítson ki valaki ha tévedek és ugyan az a főként coopra hegyezett pve-pvp játék lesz az egész....