121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#53701 láttuk jobb minőségben. Itt látni lehet hudot, menüt, meg más módon játszották a demot -
#53700 Csodálatos ez a moslék minőség. Biztos vagyok benne, hogy nem léteznek eszközök, amivel ezt normálisabban lehet prezentálni. Remélem az elektronika gyártók következő fejlesztése ez lesz. -
#53699 -
#53698 +1 amikor megláttam tavaly, már nyomtam a pre-order gombot....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.17. 20:10:39 -
#53697 Nekem már elsőre is nagyon tetszett ez a játék, de az idei demo az huh... <3 -
#53696 Horizon live gameplay mai visszajátszás. Lehet látni menüket is -
#53695 Én épp ellenkezőleg látom -
#53694 Ez,..... mintha teljesen elgagyisodott volna, nem? -
#53693 1) We get to see the new dual wielding swords in action, and a quick look at the matchlock arquebus, dropped but never fired.
2) The newly revamped quick item select and weapon switching. Looks like you can equip up to 8 slots not including weapons- The guy was switching between several Onmyou and Ninjutsu items.
3) Durability has been removed, in it's place is a new proficiency system that would reward skill points for the weapon in use.
-
Bandicoot #53692 Köszi! JúLius??? -
-
ppista #53690 Tökéletes vége volt (talán legjobb ebben a témában) , csak mi, játékosok vagyunk tökéletesen töketlenek.
-
ppista #53689 Az csak egy olyan video volt, ami lecsititotta valamennyire a felháborodott és csalódott defektes rajongókat. Értelme konkrétan nulla volt. -
ppista #53688 Nem én nézem, hanem a SE. Hogy ki elégedett ezzel az eredménnyel, na az már az ö dolguk. -
#53687 Ha jól emlékszem az új vég nem változtatott meg semmit csak kibővítette a végét. -
#53686 de ezekszerint ők is érezték, hogy ez gond? (mármint a fejlesztők)
és hogyan javított ezen a másik(?)/újabb vég? -
#53685 Belső nézetet direkt nem mutatják? -
#53684 Elég sokat szépült a májusi bemutató óta
-
#53683 Lényeg az volt, hogy volt 3 "szín" és a 3 rész alatt teljesített dolgaid nem számítottak bele a végébe, mert lényegében a legvégén döntötted el az egész sorozat sorsát. Emiatt picsogtak. -
#53682 Na a 3 ba már ezek egyike se volt...Az nagyon jóra sikeredett!Viszont az elődöket én is messze kerültem 1 óra játék után.Remélem a DR4 a 3 ra fog hajazni,mert akkor azonnali vétel! -
#53681 Hamarosan biztos lesz, megockáztatom hogy idén belekerül. Eddig technikai akadálya volt, mivel a BC csak az 1 lemezes játékokat támogatta. ME1 1 lemez volt a 2-3 több lemezes. Viszont már nincs ennek akadálya multkor fejlesztettek és több lemezes játékot is mehet BCbe.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 16:46:07 -
#53680 +1
első zombitúlélős játékom, azóta se kerültem barátságbe a zsánerrel :D
az időelfogyás, a csekkpointrendszer.... igazi horror :D -
#53679 Felesleges nézni, az 3 platformra jött ki, ez meg egyre ( vagyis kettő mert prevgen 360 is ). -
#53678 Nem ment el PCre háromszor annyi. Digitális eladásokól volt ilyen infó. -
#53677 leírod spoilerben, hogy mi is volt az ME3 dráma?
én arra emlékszem a fórumhszekből, hogy sokaknak nem tetszett a vége, ezért csináltak egy másfélét - az egy totál más ending volt vagy csak még plusz epilógus?
eleve, nem többféle vég volt, attól függően hogyan játszottál? ha igen - ebbe hogy illet a plusz vég?
(de ha másvalaki képben van, jöhet a felvilágosítás, hálás lennék :) - eddig azt hittem tudom mi történt, de most ezt olvasva már nemtudom... )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.17. 16:41:07 -
#53676 Már megfejtették a nyakában lógó dogtageken látható egyenleteket, amik feketelyukakra/féregjáratokra utalnak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Schwarzschild rádiusz
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.17. 16:02:30 -
#53675 >(mondjuk most sincs:D)
Szerk.: várjunk csak, az X1 visszafelé kompatibilis. Vajon mindegyik rész játszható?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.17. 15:59:17 -
#53674 :) -
#53673 Micsoda BS -
#53672 Most én téged rohadtul irigyellek -
#53671 És mi gátol meg abban hogy pótold? :) -
#53670 micsoda teóriák a Death Stranding teaserről... :D
amúgy tényleg hatalmasnagy az a zene, komolyan, mintha kb direkt ehhez a videóhoz lett volna készítve... kedd hajnal óta ez megy a fejemben - basszameg! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ppista #53669 Ha teheted kerüld el a jövöben is. Én sajnos megnéztem, és bármennyire is teátrálisan hangzik, hetekig szégyeltem a kedvenc hobbimat. -
#53668 Ez van, akkoriban se 360-am, se ME-t futtatni képes pc-m nem volt. (mondjuk most sincs:D) -
#53667 "Én, mint ME szűz"
-
#53666 Én azt már nem is láttam hála a magasságosnak. -
#53665 Hát a picsogó primadonnák... Én az SJW-ken vagyok kiakadva. Akik leszedették még azt a plakátot is, ahol Apokalipszis fojtogatja Mistique-t (mert ugye az a nők elleni erőszak népszerűsítése ). Meg miattuk szedtek kiegy animációt a SF V-ből. Miattuk nem jött nyugatra a DoA: Xtreme 3 (nem baj, kaptunk helyette Senran Kagura: Estival Versus-t ). Miattuk tett úgy a Blizzard, mintha kiszedne egy pózt az Overwatch-ból (aztán trükkösen benne hagyta, ahogy láttam ).
Amúgy egyetértek, a ME3 végét én is szerettem. Illetve a full ME élmény az összes DLC-vel, és a 3. rész a Citadel-lel verhetetlen. Mire vége lett, ezek a pixelkarakterek jobban a szívemhez nőttek, mint a FB ismerőseim 90 %-a. -
#53664 Én, mint ME szűz, akkor már csak youtube-on láthatnám az eredeti befejezését a harmadik résznek? -
ppista #53663 Hát, ha azt nézzük, hogy az elözö TR 3.5 millás pár hetes eladását keveselte a S.E..... -
ppista #53662 Számomra sokkal nagyobb csalódás volt, hogy a Bioware behódolt a picsogó primadonnáknak, és csinált egy végtelenül gáz alternativ befejezést.
A ME 3. az egyik legjobb befejezés volt, amivel valaha játszottam. Pont. Erre megeröszakolják.