121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    faszomat

csak mondom, hogy így jobb lenne
  • n000rbi
    Meg is nyerted ezt a feladatot :D Gero, mostantól priviben küldd Kandurnak az angol infókat.
  • Kandurex
    Nem is azt mondom, hogy szinkron tolmácsként, csak így egyszerűen,...pl:

- Az eredeti csapat készíti a játékot
    - A kombó számlálót kiszedték
    - A troll, akivel Kratos harcolt az egy egyszerű troll (egyáltalán nem Boss fight) amiből még számos fajta van, a valódi Boss harcok elképesztőek lesznek
    - Kratos fiát meglehetősen egyszerűen lehet irányítani, segít a harcokban, feladványokban és tudod a képességeit fejleszteni
    - A játék nyitottabb, mint az előző részek, de NEM open world.
    - Nem marad ki a fegyver fejlesztés és az egyéb eszköz készítés sem.
    - Kratos próbálja tanítani a fiát, de azt nem szeretné, hogy olyanná váljon mint ő.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.29. 12:07:16
  • n000rbi
    Szerintem meg örüljünk, hogy Gero szállítja az aktualitásokat a gafról Aki manapság nem beszél minimum angolul, az kb. ássa el magát. (nyilván nem neked szólt, általánosságban értem)
  • TDC Geronimo
    Hát sry nem fogok még fordítani is :D
  • Kandurex
    Egyébként elég egyszerű ez az angol szöveg, de jobb lenne, ha ilyet inkább már fordításba írnánk be, nem? Én is örülnék neki, ha magyarul olvasnák itt bent,
  • TDC Geronimo
    Most mondom előre. Szar lesz. DICE nem tud singlet csinálni. Persze hogy azt mondják jó lesz, mint mást mondjanak. BF single pff
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.29. 11:46:31
  • Kandurex
    Jól hangzik, csak ne vigyék túlzásba a fiú szerepeltetését, azért az nem lenne túl jó, ha az ő irhájára kellene vigyázni állandóan.
  • Kandurex
    Állítólag lesz és most nagyon esküdöznek, hogy fasza lesz. Vagy azt gondoltad, hogy az über hangulatos videóknak egy szemernyi köze is van a multihoz? :)
  • TDC Geronimo
    BFből kurva érdekes lehet egy single bemutató
  • TDC Geronimo
    Nem csúnyább. Youtube.
  • TDC Geronimo
    GoW részletek

- The original core team that created the God of War franchise has been brought back to make God of War PS4.
    - Combo counter has been removed.
    - The troll that Kratos fights in the E3 demo is just a regular enemy. It's not a boss at all. There are several different species of trolls, not just one kind. Actual boss fights will be even bigger than anything we've seen before.
    - Kratos' son can be controlled with a single button on the controller. He can open doors, help you complete puzzles, you can have him attack specific enemies, etc. He's very competent in battle. For example, if there are 100 enemies on screen, he will attack the less difficult enemies to defeat so that you, Kratos, can focus on the more challenging enemies. You can also upgrade his abilities throughout the game.
    - The game is a lot more open than previous God of War games, but it's not a open world game. The feeling of discovery and exploration is emphasized.
    - They are overhauling all of the game systems, for example, the weapon upgrading system. There might be a crafting system in the game.
    - Kratos is trying to teach his son to be a god, but he doesn't want his son to be the kind of god that he once was.
  • Kandurex
    megint egy multi bemutató...genyó érdekes...
  • mucsácsó
    fasza meg minden, persze, de csak szerintem lett csúnyább az első gameplay óta? o.O
    vagy nem tudom...

nem 60 FPS-es a videó, nem értem miért van a címében... :D
  • Ulthane
    Én is hagymás babot csináltam este! :)
  • Tikal #54129
    Addig is itt a Resi5 feljavított változata, 1080p/60 :)
  • kutyakiki81
    Az új Carmageddon-t nem találtam a store-ban előrendelések között. Csak dobozosan lesz kapható, vagy mi?
  • darkSectorxxx #54127
    Akkor nagyon gyorsan pótóld majd be ha találsz hasonlót valahol.
    Nekem a hagyma melegszenyón, hamburgeren, pizza-n, mindenen fontos, imádom, a többi csak extra. :D
    Ja meg a szalonna.
  • balee4
    Hmm megkóstolnám én is, babos pizzát még nem ettem. :)
  • darkSectorxxx #54125
    Hát a szavatossága elég gyenge!!!!!!!!!
  • Myselor
    jó a grafikája és tartalmilag is rendben van :D csak a "játék" idő túl rövid de ennyi pénzért megéri ."újrajátszhatóság" sajna nincs
  • darkSectorxxx #54123
    Jó ideje ilyet rendelek. :)
    Finom is, mindent imádok ami rajta van. :)
  • Kandurex
    Jól néz ki.
  • darkSectorxxx #54121

Nekem is vacsi:
  • Vadnokedli
    Ha Brit SEN/PSN fiókom van akkor én mennyire járhatom meg hogy a Britek kilépnek az EUbol? :)) (Gyanítom semennyire, mint akiknek USA fiókjuk van)
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Melóban egész nap a filmzenéket töltöttem a fejembe. Felfoghatatlan még mindig :(
  • SlickAdam
    vacsi, aztán Piedone :(
  • Tatyla
    Doom US store 35.99$
  • Kongy
    Kb annyira jó, mint a papír evés. A hányásnál jobb, de azért mégsem ennél papírt.
  • balee4
    Nekem kimaradt PS3-on, tudom nem nagy szám, de azért végigtolnám. Akkora szar csak nem lehet.
  • Bandicoot
    Inkább bármilyen indie címet mintsem azt a szemetet...
  • balee4
    Resi 6 kurva jó lenne, de szerintem az túl új játék, mármint PS4-re nem rég jött ki. De örülnék neki, mert pont terveztem megvenni.
  • mucsácsó
    Én se tartom valószínűnek:D bar meg Resi6ot odabaszhatjak, amekkora szar. :D de inkább ne.
  • TDC Geronimo
    lol biztos nem lesznek ilyenek
  • balee4
    Már ott figyel a gépen, alig várom az éjfélt. Igaz holnap meló, szal csak belekukkantok.
  • mucsácsó
    Najhah...nem is számítok másra... Resi 6-ot meg Evil Within-t olvastam esetleg, de szerintem csak spekuláció....
  • TDC Geronimo
    indiefos, indiefos, indiefos. Tessék itt van :)
  • mucsácsó
    Áhhá. Kapják be a pécések is.... :( :D

amúgy 2016 júliusi plus kontentről semmi infó? nézegettem most redditen, de pangás van ... pedig eléggé ideje lenne mostmár valamit elhinteniük... :D
  • TDC Geronimo
    PCre már július 7én jön. PSre majd később
  • mucsácsó
    Azigen. Gondoltam, hogy kurvajó értékeléseket fog kapni... :D Eddig kb az első játék, amit irigylek az XBONE-ról... :P de majd úgyis jön szerintem PC-re meg PS4-re - ahogy a Limbo is - , csak ~1 év legalább tuti...