121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#54104 Nekem is olyan ismerősöket ajánl néha, hogy ijesztő. -
#54103 Cukkerberg csekkolja az sg priviket is -
#54102 Nem. Vagyis de. Vagyis...najó, ezt ma senki nem érti pontosan :D -
#54101 A facebook a te fb profilodat dobálja nekem, hogy ismerlek-e. Hogy a tökömben kapcsolt ez össze minket? LOL
/és tutter, hogy Te vagy az, az esküvői képeid nem hazudnak :D -
#54100 Közben már rájöttem én is. -
#54099 Hirtelen azt hittem rossz topikban vagyok ez nem Box exkluzív? -
#54098 -
#54097 INSIDE reviewk
IGN 10/10
Giant Bomb 5/5
Game Informer 9.8/10
Polygon 9.5/10
Game Revolution 4.5/5 -
#54096 Sőt, kívánom is neked! :P -
Ulthane #54095 Érezhetem magam ettől még szarul? -
#54094 >Teljesen elbaszta a napomat.
86 évet élt, egy fantasztikus pályafutás és élet áll mögötte. Ettől jobbat aligha kívánhatnék bárkinek, magamat is beleértve. -
Ulthane #54093 Erre ébredtem! Teljesen elbaszta a napomat. Még mindig nem hiszem el.
Ő volt a legnagyobb.
-
#54092 Nyugodj békében. -
#54091 Mi!!!!????? -
#54090 Neeeeneneneneneneneneeeeee. -
#54089 Gyermekkorunk nagy nevettetője. Ha rajtam múlik a fiaimé is azok lesznek ők ketten. Nyugodj békében Carlo Pedersoli. -
Bandicoot #54088 R.I.P. Bud Spencer ....
Ezúttal nem hoax... -
Totya42 #54087 Na de hagyjuk is az MS-t.
Szerintetek tényleg van valóságalapja annak, hogy a ps neo idén megjelenjen? És szerintetek ez jó lesz most nekünk vagy rossz? Ti várjátok már, hogy milyen lesz? -
Totya42 #54086 Az olyan félmegoldással nem fognak sokra menni attól tartok. -
Totya42 #54085 Ez egy olyan dolog, amit az MS-nek meg kell idővel oldania, ha masszív eladásokat akarnak. Jelenleg nem nagyon fogynak a cuccaik sem pc-n sem xbox-on. Legalábbis nem amennyire szeretnék. Valamit idővel majdcsak kiokoskodnak. Engednek majd. Alkalmazkodnak a piachoz. -
#54084 Plan B: csinálnak egy olyant, mint a ubisoft gémek steam alatt. Dehát avval meg ott lesz mindenki ahol a part szakad. -
#54083 Igen, a terv ez, de ahhoz uwp-t kell hegeszteni steam alá is, de a durva az, hogy ezt úgy nyilatkozták le, hogy gabenékkel erről senki nem beszélt még :D
Aztán van mégegy dolog, amit a nagyhirtelen okoskodásban elfelejtett az ms: a steamen nem lehet viccóni. Ott mandatory a refund...namost evvel a minőséggel amit eddig mutattak mindenki érti mi lenne belőle. -
Totya42 #54082 Volt valami pletyka, hogy kiadják majd a játékaikat steamen is? Ott is uwp-hez kötik majd? Eladásokat akarnak a játékaikból, s ezért adják ki pc-re is őket. Ha a többség a store miatt vagy az uwp miatt nem veszi, akkor majd vissza táncolnak ebből is és majd simán kiadják steamre őket. Messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a jelenlegi portokból szerintem. Persze nem kezdtek fényesen, de ebből még akármi is lehet. -
#54081 Én is így tudtam eddig, de userek most tesztelgetik twup-on, 88fok, 4800-as fordulat mellett... Oké, a refhútés egy fos, de ugyanez a fos hűti a konzolokat is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kegyetlendurva...
/bocs az offért, nemsokára úgyis témábavágó lesz itt is
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 22:30:41 -
#54080 Mindent, csak épp az uwp pécén a moslék kategória. És ha avval nem kezdenek valamit (na, öszintén...) akkor teljesen zichermindegy mit adnak ki pécére. Kb akkora büdös nagy bukta lesz mind, mint a kvantumrekt. -
#54079 miért? én úgy tudom nem meleg a kártya és psbe még kisebb órajelen menne így hűvösebb lenne. -
#54078 Jó cikk a mai témához, terflopszokról, csodavárásról, stb.
Ma már nagyon durván szivárognak a polarisról is az infók (szerdán megjelenés). Hát...a jelnlegi infók alapján az ipari fülvédő alaptartozék lesz a neohoz, illetve nekem is megyen elfele a kedvem rendesen a pécés változatától is :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 22:25:20 -
Totya42 #54077 Méregdrágán nem hiszem, hogy kelendő lesz majd. Ha túl drágán adják majd a scorpiot, akkor nem hiszem, hogy sokan választanák egy pc helyett. Hiszen mindent kiadnak most már pc-re is. Mi értelme amúgy is ennek a scorpionak, ha mostantól úgyis kiadnak mindent pc-re is? Tök értelmetlennek tűnik az egész. De hát majd a piac eldönti, hogy mennyire lesz rá kereslet. Érdekes lesz mindenesetre. -
Bandicoot #54076 Amekkora kótvány szemétdomb a Windows-os store (nem beszélve a store-os játékokról- vicc kategória), nomeg amennyire erőltetik a win10-et, inkább hagyom fent a win8.1-et és veszek egy erős Scorpiót (feltéve hogy nem mese) mintsem pár szaros cím miatt "feltegyem" az említett két szemetet....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.27. 22:11:30 -
#54075 Gennyedég oculus kihátrált az exkluzivitásból, szal már egy fokkal kisebb gennyedékek. -
#54074 ajaj ... hátnemtom, kissé megkésettnek érzem a gépüket, mondhatnám: már csak az ára mentheti meg (vagy a mindent felülmúló vr élmény/exkluzivitás)
egyszerűen nem látom, hogyan lehet méregdrágán(?) konzolt(!) eladni 2017 karácsonyán (sok marketingel?) ... miközben az exklujaik a drágán hw-t vásárolni hajlandó pécés réteg gépein is futnak
(ha egyébként nem a gennyedék oculus mellé állnának, még szurkolnék is nekik!) -
#54073 Azt én nemtudom, nem izgat különösebben az xbox jövője (ahogy egy ideje a jelene sem). És tonképp az sem állna távol tőlem, hogy elégedetten nézzem végig, ahogy az ms kinyírja magát, a sony meg egyedül maradva a végsőkig szopassa a platformfanbojokat, vagy még azon is túl* :D
(*esélyt teremtve, hogy megjelenjenek új versenyzők a placcon) -
#54072 Hát a sonynak ehhez annyi köze van, mint neked. Sokszor az az érzésem, hogy a szakértelme is kb. eszerint alakul. Ehhez kizárólag az amd tud valamit hozzátenni, ők viszont pénzfanbojok, kakkantanak a bégető siserehadra. -
#54071 Akkor és szerintem azzal, hogy már 2 erősebb gép is lesz piacon a sonytól az MS még többet fog bukni. -
#54070 és vajon az erősebb gép, sokkal később nyerő taktika? :))
nem vagyok teljesen biztos benne...
(2017 holiday-t én haluztam a skorpionak, vagy az tényleg akkor jön?) -
#54069 így a "teljes" QD életmű elérhető ps4-re... ha vonzana ez a gyűjtemény, most nagyon, nagyon boldog lennék :) -
#54068 Ennyi, de tudod vannak akik már most eldöntötték előre hogy a Sony mit nem lép meg majd. :) -
#54067 Nem is kell, az a Sony dolga. -
#54066 Vagy idén, vagy semmikor. Még az is benne van a pakliban, hogy egy óriási hoax az egész, amivel belekergetik a ms-t valami baromságba :)
/nem negatív vagyok, csak racionális. Ha a hazai boltok nem szopatnak le, a pécémben is polaris fog dohogni még a héten. Nem kizárt, hogy kettő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 20:21:05 -
#54065 Azt honnan tudod mikor jön az új Sanyi konzol? Jöhet az jövőre is. Említettem én dátumot? Csak azt írtam, h talán hamis az a pletyka, h erősebb a Scorpio. Te meg egyből gyüsz a negatív hullámaiddal :)