121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Nekem is olyan ismerősöket ajánl néha, hogy ijesztő.
  • n000rbi
    Cukkerberg csekkolja az sg priviket is
  • Moby
    Nem. Vagyis de. Vagyis...najó, ezt ma senki nem érti pontosan :D
  • Moby
    A facebook a te fb profilodat dobálja nekem, hogy ismerlek-e. Hogy a tökömben kapcsolt ez össze minket? LOL

/és tutter, hogy Te vagy az, az esküvői képeid nem hazudnak :D
  • TDC Geronimo
    Közben már rájöttem én is.
  • Tatyla
    Hirtelen azt hittem rossz topikban vagyok ez nem Box exkluzív?
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    INSIDE reviewk

IGN 10/10

Giant Bomb 5/5

Game Informer 9.8/10

Polygon 9.5/10

Game Revolution 4.5/5
  • Moby
    Sőt, kívánom is neked! :P
  • Ulthane
    Érezhetem magam ettől még szarul?
  • Moby
    >Teljesen elbaszta a napomat.
    86 évet élt, egy fantasztikus pályafutás és élet áll mögötte. Ettől jobbat aligha kívánhatnék bárkinek, magamat is beleértve.
  • Ulthane
    Erre ébredtem! Teljesen elbaszta a napomat. Még mindig nem hiszem el.

Ő volt a legnagyobb.
  • n000rbi
    Nyugodj békében.
  • n000rbi
    Mi!!!!?????
  • Amiga
    Neeeeneneneneneneneneeeeee.
  • Moby
    Gyermekkorunk nagy nevettetője. Ha rajtam múlik a fiaimé is azok lesznek ők ketten. Nyugodj békében Carlo Pedersoli.
  • Bandicoot
    R.I.P. Bud Spencer ....

Ezúttal nem hoax...
  • Totya42
    Na de hagyjuk is az MS-t.
    Szerintetek tényleg van valóságalapja annak, hogy a ps neo idén megjelenjen? És szerintetek ez jó lesz most nekünk vagy rossz? Ti várjátok már, hogy milyen lesz?
  • Totya42
    Az olyan félmegoldással nem fognak sokra menni attól tartok.
  • Totya42
    Ez egy olyan dolog, amit az MS-nek meg kell idővel oldania, ha masszív eladásokat akarnak. Jelenleg nem nagyon fogynak a cuccaik sem pc-n sem xbox-on. Legalábbis nem amennyire szeretnék. Valamit idővel majdcsak kiokoskodnak. Engednek majd. Alkalmazkodnak a piachoz.
  • Moby
    Plan B: csinálnak egy olyant, mint a ubisoft gémek steam alatt. Dehát avval meg ott lesz mindenki ahol a part szakad.
  • Moby
    Igen, a terv ez, de ahhoz uwp-t kell hegeszteni steam alá is, de a durva az, hogy ezt úgy nyilatkozták le, hogy gabenékkel erről senki nem beszélt még :D
    Aztán van mégegy dolog, amit a nagyhirtelen okoskodásban elfelejtett az ms: a steamen nem lehet viccóni. Ott mandatory a refund...namost evvel a minőséggel amit eddig mutattak mindenki érti mi lenne belőle.
  • Totya42
    Volt valami pletyka, hogy kiadják majd a játékaikat steamen is? Ott is uwp-hez kötik majd? Eladásokat akarnak a játékaikból, s ezért adják ki pc-re is őket. Ha a többség a store miatt vagy az uwp miatt nem veszi, akkor majd vissza táncolnak ebből is és majd simán kiadják steamre őket. Messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a jelenlegi portokból szerintem. Persze nem kezdtek fényesen, de ebből még akármi is lehet.
  • Moby
    Én is így tudtam eddig, de userek most tesztelgetik twup-on, 88fok, 4800-as fordulat mellett... Oké, a refhútés egy fos, de ugyanez a fos hűti a konzolokat is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

kegyetlendurva...

/bocs az offért, nemsokára úgyis témábavágó lesz itt is
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 22:30:41
  • Moby
    Mindent, csak épp az uwp pécén a moslék kategória. És ha avval nem kezdenek valamit (na, öszintén...) akkor teljesen zichermindegy mit adnak ki pécére. Kb akkora büdös nagy bukta lesz mind, mint a kvantumrekt.
  • TDC Geronimo
    miért? én úgy tudom nem meleg a kártya és psbe még kisebb órajelen menne így hűvösebb lenne.
  • Moby
    Jó cikk a mai témához, terflopszokról, csodavárásról, stb.
    Ma már nagyon durván szivárognak a polarisról is az infók (szerdán megjelenés). Hát...a jelnlegi infók alapján az ipari fülvédő alaptartozék lesz a neohoz, illetve nekem is megyen elfele a kedvem rendesen a pécés változatától is :(
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 22:25:20
  • Totya42
    Méregdrágán nem hiszem, hogy kelendő lesz majd. Ha túl drágán adják majd a scorpiot, akkor nem hiszem, hogy sokan választanák egy pc helyett. Hiszen mindent kiadnak most már pc-re is. Mi értelme amúgy is ennek a scorpionak, ha mostantól úgyis kiadnak mindent pc-re is? Tök értelmetlennek tűnik az egész. De hát majd a piac eldönti, hogy mennyire lesz rá kereslet. Érdekes lesz mindenesetre.
  • Bandicoot
    Amekkora kótvány szemétdomb a Windows-os store (nem beszélve a store-os játékokról- vicc kategória), nomeg amennyire erőltetik a win10-et, inkább hagyom fent a win8.1-et és veszek egy erős Scorpiót (feltéve hogy nem mese) mintsem pár szaros cím miatt "feltegyem" az említett két szemetet....

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.27. 22:11:30
  • Moby
    Gennyedég oculus kihátrált az exkluzivitásból, szal már egy fokkal kisebb gennyedékek.
  • arty
    ajaj ... hátnemtom, kissé megkésettnek érzem a gépüket, mondhatnám: már csak az ára mentheti meg (vagy a mindent felülmúló vr élmény/exkluzivitás)

egyszerűen nem látom, hogyan lehet méregdrágán(?) konzolt(!) eladni 2017 karácsonyán (sok marketingel?) ... miközben az exklujaik a drágán hw-t vásárolni hajlandó pécés réteg gépein is futnak

(ha egyébként nem a gennyedék oculus mellé állnának, még szurkolnék is nekik!)
  • Moby
    Azt én nemtudom, nem izgat különösebben az xbox jövője (ahogy egy ideje a jelene sem). És tonképp az sem állna távol tőlem, hogy elégedetten nézzem végig, ahogy az ms kinyírja magát, a sony meg egyedül maradva a végsőkig szopassa a platformfanbojokat, vagy még azon is túl* :D

(*esélyt teremtve, hogy megjelenjenek új versenyzők a placcon)
  • Moby
    Hát a sonynak ehhez annyi köze van, mint neked. Sokszor az az érzésem, hogy a szakértelme is kb. eszerint alakul. Ehhez kizárólag az amd tud valamit hozzátenni, ők viszont pénzfanbojok, kakkantanak a bégető siserehadra.
  • TDC Geronimo
    Akkor és szerintem azzal, hogy már 2 erősebb gép is lesz piacon a sonytól az MS még többet fog bukni.
  • arty
    és vajon az erősebb gép, sokkal később nyerő taktika? :))
    nem vagyok teljesen biztos benne...

(2017 holiday-t én haluztam a skorpionak, vagy az tényleg akkor jön?)
  • arty
    így a "teljes" QD életmű elérhető ps4-re... ha vonzana ez a gyűjtemény, most nagyon, nagyon boldog lennék :)
  • darkSectorxxx #54068
    Ennyi, de tudod vannak akik már most eldöntötték előre hogy a Sony mit nem lép meg majd. :)
  • darkSectorxxx #54067
    Nem is kell, az a Sony dolga.
  • Moby
    Vagy idén, vagy semmikor. Még az is benne van a pakliban, hogy egy óriási hoax az egész, amivel belekergetik a ms-t valami baromságba :)

/nem negatív vagyok, csak racionális. Ha a hazai boltok nem szopatnak le, a pécémben is polaris fog dohogni még a héten. Nem kizárt, hogy kettő.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 20:21:05
  • Kandurex
    Azt honnan tudod mikor jön az új Sanyi konzol? Jöhet az jövőre is. Említettem én dátumot? Csak azt írtam, h talán hamis az a pletyka, h erősebb a Scorpio. Te meg egyből gyüsz a negatív hullámaiddal :)