121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    He?
  • yesname #54183
    Hehe. Laikust hallottunk. Nem így van a matek.
  • Kandurex
    14mn tudnak annyit, mint az Nvidia 28 -on,...ez pontosan 100% -os lemaradás a hétköznapi technológiában. Ez vállalhatatlan.
  • Moby
    Mer nincs más, akihez mehetnének. Időközben meg olyan szinte eeeszaladt a teknó, hogy nem úgy van mint tíz éve, hogy összerántok pár okost a laborban, azok meg majd kendácsolnak valamit. Ez ma már nem megy. Nem csak nekik, senkinek. Azért ilyen egy meg kétpólusú a cpu/gpu piac is ebben a szegmensben.
  • Kandurex
    "FF 15, annyira király volt az E3 bemutató"
  • Kandurex
    .....erős a gyanúm, hogy az új konzolok majd üvöltenek, mint a vadbarom működés közben :(

Nem értem miért foglalkozik ezzel a céggel a pihe, meg a sony :(
  • Totti5
    Várható volt. Na majd az FF 15, annyira király volt az E3 bemutató

Xenoblédet megtvetted már? az most az áltimét JRPG ebben a genben.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.29. 15:22:58
  • SlickAdam
    hát(tal nem kezdünk mondatot) Tottus ez a Star Ocean eleg kaki lett ugy tünik...:(
  • Moby
    Itten náluk 100k-ért jelentek meg az első darabok. A 970-eket meg nyolcvanért dobálják kifele. 100k vs foshűtős, üvöltős, remoteplayképtelen amd vs. félpasszív, faszahűtős, moonlightos 970 nyolcvanért.
    Nem akkora kín választani gondolom.

/az egész ötlet onnan jött kétkártyásban, hogy 77k-ért vettek fel rá előrendeléseket. Bruttó. Hát ez végül nettóban is több lett. Pár pofon biztos ott is ki lesz osztva :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.29. 15:14:20
  • SlickAdam
    970-et en meg mindig 300 ojroert latom.

na de mindegy. ez max vmi 3rd party verzioban lehet jo, de azok meg tenyleg learazott 970 arban lesznek.
  • Moby
    Arra amit haluztak korábban: 980 körülire. De ez a 970-et sem hozza. Melegszik mint a picsa, húzni sem lehet. Ellenben drágább, mint a 970. Óriási üzlet.

/egen, mert kettőt gondoltam bepakolni. De ebből így egysem lesz. Majd talán 1070, normálishűtős, ha lesz belőle valaha elegendő mennyiség.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.29. 15:09:34
  • SlickAdam
    miert mire szamitottal? :D gtx 980 szint pletyi az nyilvan bullshit volt, viszont gtx 970 (non-OC) naggyabol megvan. de hat azt adtad el baszki... :D
  • Moby
    Sehonnan nem szereztem. A szerzés volt a terv, de az eddig látottak alapján instant skip :D
  • SlickAdam
    rx 480? honnan szereztel?

pont most neztem elsö rivjut YT-on, az alapjan annyira nem rossz. kontextusban kezeld lecci es majd oszd meg mire jutottal! :)
  • Moby
    >És bizony még a Witcher-t is magyar felirattal játszom emiatt.

Szintén.
  • Amiga
    Bocsi, nem neked ment!
  • Moby
    Iszonyatos gáznak tűnik egyelőre. Még egy fél óra a startig :D
  • Kandurex
    Amúgy mi van a 480 projekttel?
  • n000rbi
    You're welcome!

A Witcher-t én is magyarul játszom, mert eszméletlenül ízes a fordítása.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl. a görbelápi banyák nevei, zseniálisak
  • Amiga
    Eh, a fene se jegyzi meg, kitől mit olvas, csak a kijelentés maradt meg bennem. De köszönöm, hogy visszavontad, korrekt vagy. :-)
  • Amiga
    Utálom, de nem izgatom magam miatta. :-D
    Mert engem fáraszt az angol. Biztos mindenki máshogy van bedrótozva, és a napi munkám során elég sokat kell használnom az angolt mind levelezések miatt, mind egy-egy telkóban. De ettől még fáraszt olvasni. Sokat olvasok amúgy angolul, hogy fejlődjön a szókincsem, és szeretem a nyelv hangzását is, de bevallom, amikor lehet, szívesen elkerülöm.

És bizony még a Witcher-t is magyar felirattal játszom emiatt.
  • Kandurex
    Részben igazad vanik, de nekem ritkán jut eszembe egy játékról szóló angol cikket kivágni, aztán bedobni, hogy olvasd rüszü! Ott ritkán beszélünk félreértelmezésről.
  • Moby
    Nem másodrendűek, ez így igaz, de nem is fizetett cikkíró itt senkisem, hogy a kisebbség azt várja el a többitöl, hogy helyette melózzon. Annyit mondjuk meg lehet tenni, hogy az eredeti hír linkjét betolni, ott tud mindenki nyomni egy jobbgombot, és lefordítatni google-el. Ráadásul tech cikkeket jól fordítani csak nyelvismerettel nem is lehet, szal ha valaki le is fordítja, akkor én kérném is rögtön arra, hogy dobja oda a linket, mert én inkább eredetiben óvasnám :)
  • n000rbi
    Na most akkor nem izgatod magad miatta, vagy utálod itt az angol híreket? :)
  • Totti5
    Én meg mondjuk 1 magyar oldalon kívül mást nem olvasok. Sűrűn látom betéve a gémsztárt ( Dark szeretni linkelni ), de ahogy beleolvasok már rángatózik a szemem az idegtől.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.29. 14:04:39
  • n000rbi
    >"ássa el magát kurva mélyre"

Ha nekem írsz, akkor legalább engem idézz ;)

Rendben, visszavonom a kijelentésemet és egyben várom a megoldást a Kandur által felvetett problémára: Milyen nyelven kerüljenek be a hírek? Ki fordítsa le magyarra, ha esetleg olyan nyelven íródott, amit valaki nem szeret itt olvasni, vagy esetleg nem is ért?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Részemről egyébként minden mehet ahogy eddig, kösz előre is, Gero

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.29. 14:06:35
  • Amiga
    Így van.

Én nem izgatom magam amiatt, ha itt angol hírek vannak, továbbgörgetem és csáo. Az húzza fel az agyamat, amikor valaki a másikat cseszteti, amiért nem tud (vagy nem tud eléggé) angolul. :-)
  • Totti5
    Akinek nem megy berakja google fordítóba, vagy webfordítóba vagy valahova és kisakkozza, ha nem is perfekt valaki, annyit tud, hogy merre induljon el.
  • Amiga
    Nem, a másodrendűt arra értettem, hogy "ássa el magát kurva mélyre", aki nem tanul meg angolul.
    Nyilván mindenkire ragad némi angol, ha játékokkal játszik, ugyanakkor mást fog felszedni, ha mondjuk egy multis FPS a kedvence és más, ha egy szerepjáték. És még akkor is a szövegértése részben azon fog alapulni, ami közben a képernyőn történik, vagyis attól még nem fog rendesen érteni angol szövegeket.
    Az országban élnek tízmillióan, ebből mennyi lehet, kb egymillió max (?), aki szolgáltatóiparban dolgozik. Pékek, kétkezi munkások, emberek milliói nem találkoznak máshol az angollal, max egy-egy játékban, és bizony ők még a "félrefordított" cikkeknek is jobban örülnek, mint egy olyan szövegnek, amit saját maguknak sokkal inkább félre fognak fordítani.

Amikor én jártam suliba, az orosz volt a kötelező, később opcionálisan választhattunk a német és az angol között. A 80-90 % a németet választotta, mert akkor azt ismertük, a schilling és a német márka volt a menő, nem a font és a dollár.
    Ma pedig bizonyos ágazatokban a két idegennyelv (angol + egyéb) a preferált, ha nagy pénzt akarsz szakítani, vagy valamilyen hiány-nyelv, amire meg amiatt van kereslet. De ettől még ne ugassuk már le azokat, akik nem tudnak, vagy csak neadjisten nem szeretnek angolul olvasni/beszélni...
  • Kandurex
    ,....csak asszontam ilyen ctrl+c+v helyett össze is lehetne foglalni a hírt, nem csak beollózni és közben okosan nézni.
  • n000rbi
    Miért utálod az angol híreket itt? Jobb lenne egy félrefordított gémszar cikk?

Videojáték, egyáltalán az IT témában az angol a "hivatalos" és a legtöbb kapcsolódó cikket is ilyen nyelven fogja megtalálni az emberfia. Ezt a másodrendűség dolgot pedig már te gondoltad bele.
  • Amiga
    Én beszélek angolul, de utálom az angol híreket itt. :-)
    Sőt, azt is utálom, amikor valaki arrogánsan kioktat másokat, amiért nem beszélnek angolul.
    Az EU-ban hamarosan nem is lesz olyan hivatalos nyelv, hogy angol. Nem másodrendűek azok sem, akik spanyolul, németül, netán oroszul tolják, az angolt meg leszarják.
  • Totti5
    Titanfall 2? várom a single részét, a trélerben jó volt a robot - pilóta kapcsolat. Multija is királyság volt az 1nek, valamennyit toltuk is, csak már nem köt le, de ha 10 évvel ezelőtt kapok ilyet lehet orrba szájba tolom. Robot harcok epikek voltak abba is.

Single ami érdekel FPSben Prey > Dishonored 2 > Titanfall 2 > Deus Ex > COD > BF 1
  • Ulthane
    Ugye te most csak viccelsz.

Örülj neki, hogy egyáltalán tolja az infókat....
  • Ulthane
    Akinek a gaming a hobbija, és annyi ambíció nincs benne, hogy angolul megtanuljon, az ással el magát kurva mélyre.

Arról nem beszélve, hogy nem is értem, hogy tud mondjuk végigjátszani egy Witchert 3-at. Ja tudom, keszeg meg báró.
  • Moby
    Nem, csak nem fog az ESSSSS betűm :D
  • SlickAdam
    es meg igyis elgepelted :D
  • Moby
    Repawn. Olyan nagy hatással vannak rám, hogy google kellet a nevükhöz.
  • Moby
    >- The original core team that created the God of War franchise has been brought back to make God of War PS4.

Hát meg a faszomat AZT kell hazudgálni! Az e3 utáni videópótlásban láttam Stig Asmussent bohóckodni a, aaaaaaaa.....nemtudomhogyhívjákőketakikeztafosttianfalltcsinlják. Na ott!
  • SlickAdam