PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettől függetlenól még egy előzmányjáték lehetne úgy is, hogy meghalt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

El-e még Rom?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Nem is fog meghalni. Többször nyilatkoztak, hogy még lehet, hogy lesz Uncharted, meg azt is, ha nem lenne Drake, akkor eléggé át kellene benne alakítani mindent, szóval kb már nem is Uncharted lenne.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Haljon csak. Mindig is utáltam amúgy a csókát. 😊 Irritáló egy seggarc.

Aha. Pont azért. Hogy legyen egy tökös befejezése, ami mindenki mellbe basz. 😊

darkSectorxxx
Nehogy meghaljon.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Méltónak egy ilyen kaland sorozatnál, ahol a poénok és a humor volt előtérben? Soha... Lehet valaki meg fog halni, de az nem drake lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.25. 14:55:52

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Arra leszek kíváncsi, hogy vajon lesznek-e bátrak kinyírni Drake-et! Igazság szerint, én egy ilyen fanyarú-keserő, reménytelen Drake meghal befejezést tartanék méltónak a sorozathoz.

Tartok tőle, hogy a szirupos-nyálas-amerikai minden jóra fordul endinget kap.

TDC Geronimo
Obviously Uncharted 4's delay was a bit of a bummer. But good things come to those who wait and, as Naughty Dog has explained before with The Last of Us, games are held back to make them better. Now, director Neil Druckmann has talked a little more about the delay and the reasons behind it.

“It was a very hard decision,” he explains in this month's OPM. "The Last Of Us was the first game we ever delayed – by a month – and we felt so guilty and so horrible having to do that, and yet shipping a game that wasn’t up to our vision would have felt worse". It's a similar story with Uncharted 4. "Much of the development and figuring things out happens as we go," Neil explains. "There were certain sequences where we were like ‘Okay, this is a pretty ambitious sequence, we will probably have to cut this...’

Obviously, for the finale of series packed with big moments fans would expect Uncharted 4 to end on a bang, and so does Neil: “Even when I’m describing the ending, it’s a pretty... Well, I guess this is a little bit of a spoil... Nah, I’m not going to say it! But there is something that happens that requires quite a bit of work for what we want it to do, and again we would have had to reduce that scope and reduce that ambition to meet that deadline".

Tőlem kapnak annyi időt amennyi csak kell nekik. A végén úgyis tudom milyen minőségű terméket kapok <#eljen>

<#ejnye1>

Moby
Nem, csak a G29.

Adversus solem ne loquitor

Csabesz6
Sziasztok!
Esetleg tud valaki valamit arról, hogy a Logitech G25 kormány kompatibilis-é a PS4-gyel?
Köszi😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#hehe>
Kandurex
vagy ha őt nem is, a kontrollert mindenképpen <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nahh, megvan az új. 14990 huf volt, baráti ár (bár kurva drága ahhoz képest, hogy egy kontroller). Este leverem Logariust. Vagy majd Kongy megmondja, hogy kell! 😊

szögben persze, már későn vettem észre, s nem tudtam szerkeszteni.

darkSectorxxx
<#fogmosas>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem poénkodok. A gomba aljzata tört el, de ha megfelelő szöggben, merőlegesen beállítom, akkor még azért használható. Még ideig-óráig. Ha elengedem, akkor meg szépen fityeg oldalra. 😊

De azért ma megyek, és veszek egy másikat, bármikor felmondhatja ez a szolgálatot végleg.

PES16 tolja v.ki Top player-en Master ligát?
Mert az elárulhatná,hogy boldogul.
Engem bizbasz csapatok szó szerint aláznak..

Professional meg könnyű.Vagy itt a nagyobb csapatok fognak izzasztani?

Így most,hogy a "kis" csapatok nyernek jó 5 góllal sz.tem irreális.Mi lenne Top playeren egy nagy csapat ellen:o
darkSectorxxx
<#buck>
Jóvanna most jöttem meg a melóból homályosan látok, főleg a kék betüket.

darkSectorxxx
Hát ja értelek, nekem ez gameplay-ek alapján egy játék, ami kizárólag szép.

Semmi több, még annyira sme tudom hová rakni a harcot mint a BF/MoH.
Nem tudom, vagy nem jön be a SW mint multiplayer BF utánzat, vagy csak simán kibaszott üres...annyira üresnek érzem a játékot, lehet a pályák miatt, nem tudom.

BF-ekben valahogy jobban áll hogy sok helyen vannak épületek benne lehet bujkálni, ez a nagy havas tájon is basszus van ásva egy lövészárok meg 3 dombocska antennákkal....
Hááát.
Nem hiszem hogy a beta után lesz majd még igényem játszani vele. 😊

Bár én a Black Ops 3-al is 1 , azazazazaz 1-etlen 1 kört nyomtam és letöröltem.
//mindezt úgy hogy én sokat cod-oztam régen
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.24. 21:44:59

TDC Geronimo
Hát az aztán marha nehéz szöveg, amit belinkeltem.

darkSectorxxx
Nem tuok angolul. 😛

TDC Geronimo
Idén megjelenő félkész játékok között nagy eséllyel lesz ott az AC mellett. Ki kell adni, mert ugye sw film jön meg holiday season van.

Nem mondtam hogy baj,sőt. Örülök, remélhetőleg így azok is akik még mindig vakon hisznek benne a VALÓDI (tehát nem EA/DICE által összevágott) gameplay videók után is, remélhetőleg elállnak ettől a szeméttől, elhasal, és talán végre elkezdenek azon gondolkodni hogy egy rendes fejlesztőcsapatnak a kezébe adjanak SW fejlesztési lehetőséget (singleplayer főként).
De az év végi Star Wars hype el fogja adni ezt bármekkora szemét is legyen....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Néha olvashatnád is a topikot.

darkSectorxxx
Nembaj nekem amugyis ennyi volt tervbevéve hogy kipróbáljam.
Nincsen single, nálam még annyit sem ér mint a Battlefield. 😊

De ingyen csacsinak nem nézem. 😊

Szerintem ebben a kb 2 hónapban vagy 6-8 beta lesz...eléggé megrohamozzák a játékosokat, de ugye ezt szeretjük....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.24. 21:33:39

Sokan fogják lemondani az előrendelést...<#kuss>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Októberber 8-12 INGYENES Battlefront nyílt beta!!!!!!
PS4 store-on lesz a beta!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.24. 21:24:33

darkSectorxxx
Ez most vicc? 😄
Neeemár...most poénkodsz. 😄

arty
ugyértem preorderelni ... (mert gondolom a gyűjtőik elfogynak, ha nem veszed előre)

Forza.

Totti5
Épp most néztem a mai stroy trélet. Agyoncsapott, már holnap tolnám ha lehetne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
kettétört das2/bloodbournal együtt eladó? 😄

Forza.

arty
akkor is borzalmas üzenet, amit a kiadónak küldesz 😞(

(legalább várnál, vennél használtpéldányt, mittomén... de ezért JUTALMAZNI őket, ráadásul vakon 😞(( )

Forza.

Elado egy Martyr Logarius jovoltabol foldhozbaszott kontroller, kitort bal analog karral. Soralatetnek, alkatresznek, javitasra, kinek mi Tetszik. Mas baja nincsen.

PU-ben lehet licitalni.

dawg (L)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

joetvagyat!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Nem érdekel, 1day itt lesz és játszom. Végigjátszás után lesz véleményem, vagy ha nem tetszik akkor félbehagyom mint a 4-et. Ilyen egyszerű.

TDC Geronimo
Olvassál bele kicsit

Te biztos élvezni fogod ezt is nem kétlem

Totti5
Nem tudom miért volt a Unity 0 gameplay, rettentően élveztem és nem volt több bug benne mint a W3ban. Én ezt tudom, a többi számomra nem számít.

TDC Geronimo
Csak az egyik a kettő közül egy glitch és bughalmaz 0 gameplayel. Szerintem kitalálod melyikre gondoltam

Totti5
Miattatok meg nem 30 fps from játékokat. Én sem szólok bele...

Te ne vedd meg. Megtetted a magadét.

Én meg élvezem, ha akarom azt amit akarok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.24. 19:02:42

TDC Geronimo
:SDF:SD

Miattatok gyártják ezeket futószalagon 😞

Totti5
Tavaly hibáztam, idén a szobros természetesen. Nagyon várós.

TDC Geronimo
If you read our Unity preview last year, you may experience a moment of deja vu here, but once again the most worrying problem with this Assassin’s Creed is its performance issues. If the preview build we played is any indication of how the retail version will run (and going by past experience, it is) then Ubisoft’s flagship series is in danger of suffering another devastating blow to its reputation. If it’s not going to be technically solid out of the box, it needs to be delayed, for as long as it takes, until it’s noticeably smooth, and an obvious, vast improvement on Unity.

Keep digging that grave Ubi <#eljen>

Aki megveszi ezt a szemetet az meg is érdemli. Tavalyi lecke elég volt

darkSectorxxx
Egyedül benned.

Moby
"pc-n szoktak fontosak lenni az adatok-paraméterek, konzolon csak simán játszanak az emberek."

Ezek után nincs senkiben félreértés <#nevetes1>

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jó csak nehogy valaki félreértse és azt halljam utána hogy minden mást jelentéktelennek hiszek.