121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #54224 Számomra játékban teljesen idegen a magyar nyelv. Ha berakom a magyar feliratot (először ezt a Witcher 2-vel próbáltam ki), kongnitív disszonancia lép fel: az agyam angolul gondolkodik az angol szinkront hallva, és a közben olvasott magyar feliratot meg "nem tudom értelmezni". Meg sokszor rendkívül idétlen.
Az egész videojáték-ipar angol, ez a default nyelv, ehhez szoktam hozzá a legelejétől fogva. Így számomra az a név egy lónak, hogy Keszeg, egy játékban, gagyi érzetet kelt. -
#54223 Simán pariban vannak már az árak a PC steammal, sőt sokszor olcsóbban kapsz meg egy címet mint ami steamon van, nagy leárazások, előfizetésés sale meg mindig kínál filléres cuccokat. Nem, nem a sale alatt konzolon is mindenkinek elérhető az akció. És nem nem az az akció hogy még akciósan is drágább mint PCn, vagy úgy lövik be hogy annak tűnujön. Ez bullshit a köbön. Rengeteg filléres cucc van, remek játékokkal amik steamon is csak akkor vannak leárazva ilyen szinten amikor sale van ( vagy akkor se ). Van mindenre példa, aki nyitott szemmel jár sok jó dologra lecsaphat. Steamon nem kapsz havonta 3-4 ingyen játékot, elenben konzolon ( plána ha két konzolod van, havonta annyi játékot kap az ember hogy nem tudja hova tenni őket ). És ezek nagyon jó címek + egyre több az ingyen ( játék ) hétvége, hét ahol korlátozások nélkül tolhatod az AAA címet. Ma éppen xboxon a Halo5 ingyenes 1 hétig, csak gold kell neki és letolhatod a single kampányt 25ször ha érdekel.
Aztán ott van az EA Access ahol rahedli címet kapsz centes előfizetésért, ami már tényleg a pofátlanság határait is kimeríti.
Szóval konzolon is már sok éve azt a szintet kapod amit PCn a steam, több esetben többet is ( ingyenes tartalom ). Semmi rossz nincs ebbe, vagy bármi amiért szégyenkezni kellene. Jó az irány, nagyon is.
( a himbilibi, meg kulcsos oldalak, meg a kilopott kódok nem érdekelnek, így azt fel se hozd. PC Steam = X Live = PSN )
-
#54222 Mond már nekem. Ez így szerinted teljesen fasza, meg rendben van, hogy ez megy? Vagy mire ez a menj PC -re hozzáállás? Nem kellene egy picit tudatosabb vásárlót játszani? Vagy kimerni jelenteni, hogy bizony széttárt farpofával fosnak torokig?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.30. 07:56:29 -
Bandicoot #54221 Gratulálok hogy ebből ezt sikerült lehozni. -
#54220 csak belenéztem a végigjátszásba de nagyon elborult elmék alkották ezt :D ott van bár nekem nagyon nyomasztó és elment az életkedvem is tőle xd fasza meg midnen csak nem az én lelkivilágomnak való :D -
#54219 Igaz. Befosás a játék, nem tudom mit szívtak ezek a dánok, de nagyon üthetett :D -
#54218 Fog majd jönni PSre is, úgyhogy annyira nem az :) -
#54217 Inside OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Végére is értem a játéknak:
+ az art odabasz, stílusos
+ Unity engine, ezúttal hibátlan performansszal
+ hangok, hangulat
+ animációk
+ jópofa fejtörők, egyedi megoldásokkal
+ a Limbohoz hasonóan itt is lehet még keresgélni egy végigjátszás után
- rövid, bár nem is biztos, hogy ebből kell több
Atyaég, ez akkora WTF élmény, hogy hatalmas bűn lenne kihagyni!!!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.30. 01:14:50 -
#54216 te mit keresel még konzolon? -
#54215 Akkor PCt kell venni és azon játszani, mert ott minden szipcsiszupcsi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.29. 23:29:08 -
Bandicoot #54214 Pontosítsunk. Azokat azért kapod mert valamivel oda kell állni hogy ne tűnjön pofátlanmocsok lehúzásnak a fizetős multi. Ennyi történik és nem több.
12 hónapon át kapom a játékokat amiknek az értéke bizonyára sok,csak a gond az hogy 1 kezemen meg tudom számolni (sőt egyetlen ujjamon) hányszor érdekelt bármi ezen játékok közül. Lehet hogy egy rózsaszín Gucci magassarkú baromisokat ér, csak ha nekem is adják ingyen mert Gucci klubtagságot fizetek kitörölhetem vele a seggem....
A "baromi jó kiemelt akciókat" meg hagyjuk...Pc-n ugyan úgy kapod az ilyesmit ingyen ahogyan a multit is. Baromira megéri bármelyik előfizetés ..Lehet magunkat nyugtatgatni azzal micsoda akciókat kapsz meg mennyi ingyen játékot, a gond ez hogy ez csak a tipikus parasztvakítás hogy ne legyen túl nagy hőbörgés a fizetős multi miatt. Ám valójában mit kapsz? A pc játékárakhoz képest sokszor 1.5-szeres árat, ami mellé fizetsz a multiért (miközben pc-n ingyé van), majd ha már fizettél kapsz akciót (a magasabb árakból engednek mert fizettél, ugyan ezt pc-n ingyen kapod szintén,lásd akár most Steam Sale akciók), meg kapsz pár ingyen játékot ami rendszerint már csak a párezres kategória a boltokban és pár emberen kívül a kutyát nem érdekli (ezt pc-n marharitkán kapod,de kapod néha bizony és ezt is ingyen).A játékszervereket az esetek túlnyomó döntő többségében nem a Sony/Ms adja,közük nincs a multihoz, adott a friend rendszer és a partychat ezek aláírom jók,de abszolút pótolható dolgok pc-n is. No meg kevesebb a csaló, de ezt sem anticheatnek köszönheted....
Tehát összegezve példaként mondjuk a COD-al élve:
Pc-n megveszed 13ezerért. Benne van a multi. Ha steames közösségben vagy ottvannak a haverok megoldjátok seperc alatt a partychatet is ha nem vagytok balfékek. Mellette kapod az akciókat.
VS
Konzolon megveszed 16ezerért (és akkor jófej voltam az árral, van az 18-20k is). NINCS benne a multi, csak ha külön fizetsz a Sony-nak vagy MS-nek, holott közük nincs a serverekhez. Ott vannak a haverok és a partychat. És mellette mert FIZETTÉL kapsz akciókat a túlárazott játékárakból amik még a multit sem tartalmazzák.
Ha nem lenne a multihoz kötve az MS/Sony előfizetése, jó ha tizedennyi előfizető lenne...De ezt félő sajnos sosem tudjuk meg amíg a multihoz kötik a jövőben is....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.29. 23:24:45 -
#54213 Jó, az majd kiderül, ez a multi meg biztos, de nem akkora nagy meglepetés, ez a vilég rendje, az U4-nél is szép a játék, de mégsem éri el a multi a single minőségét, a single meg az e3-as bemutató szintjét.
Nincs ebben semmi meglepő amúgy. -
#54212 Ennyire nem hullaszagú a helyzet. 12 hónapon át kapod a játékokat, melyek értéke csak 1 hónapban annyi mint az éves előfizetés. Napi, heti, havi szinten kapod a baromi jó kiemelt akciókat, így ha valaki vásárol is játékokat nagyon megéri akármelyik előfizetés. -
#54211 Nem is tudom miért nem havi díjnak nevezik? Nem igaz? -
Bandicoot #54210 Ha nem lenne multiplayerhez kötve, sem Xbox-on sem Ps-en nem venné a kutya se max akit érdekel pár ingyen szar.
A közel 40 millió ps4 tulaj (+franctudja mennyi ps3,vita tulaj) összesen ígyis csak közel 21milliós psplus előfizetői táborral kecsegtet. Vajon elérné-e ez a szám akár csak az 5millát ha a multi szabad lenne? Szerintem örülhetnének az 1-2 milliónak. Az MS bevezette annó a Sony is meglépte.... -
#54209 Így kell eladni egy lófasz szolgáltatást. -
#54208 Sony közel 21 millió PS Plus előfizetővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy évente valamivel több, mint egymilliárd dollárt húznak be csak ebből a forrásból.
PlayStation platformok eladási rátáinak összehasonlítása - ennek alapján a PlayStation 4 simán az eddigi legsikeresebb Sony konzol, egyértelműen a PS2 felett teljesít.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.29. 20:48:42 -
#54207 Videó szintjét csak a singleplayer kátszín éri el, hisz pontosan abból vannak összevágva a jelenetek, így azt nem lesz nehéz, hisz ezt fogod pontosan látni ott. -
#54206 Ez nem szakmai vélemény, az csak nálatok létezik.
Bárcsak az lenne, mert akkor munka lenne és ebből élhetnék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.29. 18:08:49 -
Bandicoot #54205 Alig vártam a szakmai véleményt tőled. -
#54204 Japcsi játékleárazások vannak most store-on, plusszosoknak extra kedvezmény is -
#54203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanolyan érdektelen a kinézet a többi videóban is szerintem.
Valamiért a SW-ban érződőtt az a tech, itt meg nem szerintem.
De ezért kéne látni több pályát, mert lehet csak ez a kopár tanya ilyen gyér.
Az már eddig biztos volt a legelső gameplay alapján, ha valami eléri a trailer szintjét, az max a single lesz.
Ha látványt nézem még mindig a Battlefront a király.
Az sem lett E3 minőség, de ettől jobb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.29. 18:05:51 -
#54202 PS Plus Július:
Furi, PS4
Saints Row: Gat out of Hell, PS4
Call of Juarez: Bound in Blood, PS3
Fat Princess, PS3
Oreshika: Tainted Bloodlines, PS Vita
Prince of Persia: Revelation, PS Vita
A Furi egész jónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.29. 17:54:59 -
#54201 [pislog] ..aha -
#54200 Aki nem érti, az SKIPPELI :D
... és átmegy a gamer365.hu-ra vagy akárhova ahol magyar hírek vannak... -
#54199 Mi a baj azzal, hogy Keszeg? :) -
#54198 Zseniális ez az Inside gyerekek. -
#54197 nem akarok elégedetlenkedni, de újabb játékok, amit kb lehet a Libraryba se raknék be... :D komolyan, ki az isten találhatja ki ezeket, hogy melyik hónapban mi legyen a kínálat? basszák már ki őket a picsába...
PS Plus 2016 július:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.29. 17:11:33 -
#54196 Nem tudom megnézni, csak a címét látom. A címe idehaza viszont nem igaz. -
#54195 A 480/490-es kártyák igen jó ár/érték arányúak és fogyasztásúak Csak ugye NVidia lépni fog a kategórában szerintem. Kb. ahogy Slick is mondja.
Másrészt a techben valóban jóval előrébb colt AMD amit bizonyítanak a hardverközelibb API-k alatt. Sajnos későn rúgdosták meg az MS seggét DX12 irányába a saját API-jukkal...
AMD mutatja a technológiát és az irányt. NVidia meg akkor lép konkrétan, ha már van szoftveres háttér is hozzá. Üzletileg nem kérdéses melyik a jobb út.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.06.29. 16:48:58 -
#54194 Akkor olvasd el ismét amit írtál teljesítmény vonatkozásában (14nm annyi mint NV 28-on), majd azt is amit írtam és utána magyarázd el, hol hoztam össze a chip területét a teljesítménnyel. -
SlickAdam #54193 tökeletes response-t vizionalok (angol!!! vuhuuu) nVidia-tol: GTX 1060, 8 csiga rammal, tenyleges GTX980 performansszal 300 dodoert. -
SlickAdam #54192 -
#54191 Én inkább csak azt sajnálom, hogy mindig olyan nagyon szurkolok az amd-nek, amikor valami új architektet csinál, hogy majd vééégre most visszagyönnek a ringbe, de nem akarják beváltani :( És most NAGYON elhittem nekik mindent. Mondjuk még a vega lehet odabaszós. -
#54190 És mit írtam én? És, hogy nem jön a teljesítményhez a chip terület? Mi van? -
#54189 Ezért van a PC több fogyasztással. Nem kell, hogy fájjon az egyik a másiknak. Elférnek egymás mellett. Amúgy is két különböző dolog más célközönségnek. Szerintem aki megteheti és/vagy nem elégedett a konzolos teljesítménnyel, az a multi IP-ket PC-n fogja játszani. Bár van még sok hátránya és előnye mindegyiknek.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.06.29. 16:06:56 -
#54188 A csíkszélességtől a fogyasztás, chip terület fog javulni. A teljesítményt és technológiai tudást inkább az áramköri (chip) designhoz és hasonlókhoz adja.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.06.29. 16:04:05 -
#54187 Meghát ugye mire vesznek a emberek kártyátgépetkonzoltakármit? Hát peeersze. Betülfildre. Én ugyan nem, meg leseszarom, de most mondjuk kivételesen nem én vagyok a porondon.
Namost harcirét egy még nincs tesztelhetőben, szal induljunk ki a négyből:
Hát ez nem túl fincsike bárhonnan nézem. És az ottan egy ps4 neo, csak 3db konzol processzorával. Éshát ez sem túl fincsike. És majd biztos nagyonjavulnak a driverek, meg a konzolok közvetlen elérése, meg vulkán api, meg mittudomén, csak az most nemvan. Mostan ezvan. Ez a valóság. Ami nem túl fincsike.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.29. 16:00:00 -
#54186 Hát ők ugye magukhoz képest fejlesztenek. Az meg mindig egy másik dimenzió :)
/amúgy nincs evvel olyan nagy baj, ha nálunk is 200$-ba kerülne a a 480, és mondjuk 300-ba a 970 az úgy oké, de ez itt egy másik valóság, és itt ez egyikre sem igaz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.29. 15:51:00 -
#54185 Ugye nem azon kezdtél el gondolkozni, hogy mennyi tranzisztor, mennyi helyen helyezkedhet el, hanem azon, hogy mit hoztak ki 14-28 gyártástechnológiából...