121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mi még elvétve, de én már rá vagyok állva az újra :) -
BF4-et nyomja itt még valaki? -
(dettó. minerva's dent is berántottam, mer' mivan ha az is kell, ráadásul mindenki elismerően említi. és remazterben talán pécén is lesz gamepad támogatás!! (ott csak az elsőben volt)) -
Azért ez a "u4 után az animáció" kicsit csomó a kákán. :D -
noakkor
Uncharted 1 remazter - fantasztikus élmény még mindig, persze grafban már kopott, az animációk az uc4 után az első kétórában szinte gyomorforgatóan bénák, de aztán beszippant és a maradék 10 óra hamisítatlan uncsi (feelgood) feeling. Ráadásul crushingon 2.47x könnyebb volt, mint a négyes
Uncharted 2 remazter - és fokozza! pont mint anno, szal annyira nem lepett meg ... s itt a graf már olyannyira okés, hogy én ezt 1080/60frémmel BÁRMIKOR bármilyen játékstílusban elfogadnám akár a gen végéig is (2018). így a felénél a crushing abszolválható, kb mint az első rész
egyelőre itt tartok :)
van akinek megvan az uc1-2-3-4 crushingon? esetleg brutálon?
-
Én is így gondolom, a lemez még konkurencia...mi lesz nélküle? -
mindezt azért teheted meg, mert létezik még a lemezes "konkurrencia". -
Nem nézted OWt új patch után? Én belenéztem konzolon is. Végre normális lett a célzás, el volt cseszve korábban. Toltam pár kört ott is, de elsődlegesen már PCn tolom azt. -
Na, mondj valami okosságot :) -
-
GDQ2016 Ki szokta nézni?
schedule -
Bandicoot #54483 Előrendelve. Már csak az árcimkének kell stimmelni (max 40k). 
-
Jajj a tárcámnak... -
Szép csomagocska. -
SlickAdam #54480 -
Úristen. 
Fasza, "This is for the Players"
Még azt megértem ha más régiós egy játék akkor annyiszor kell letölteni ahány régiós profilom van!!!::!:!:!?!?!??!?!, de ez vicc.
Mert ezt isem értem annyira, pl van egy demo, egy beta demo...ha 2 profil közt kell váltanom valamiért, naná hogy nem tudják használni egymásét....
Volt hogy egy játékot 2x rakott fel a vinyóra. lehet ettől bolondult meg, hogy nincs elég hely sokszor a vinyón.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 15:24:41 -
Pontosan, ugyanabban az országban vettem mindkét verziót!
És tudod mi volt a CD projekt válasza? Az hogy ezt nekem tudni kellett volna, mert hogy ez benne van a játék leírásában a Store oldalán! Persze nincs ott erről szó sehol sem, szóval mikor ezt bebizonyítottam, akkor jött a kegyelemdöfés: a játék webáruházi linkjében van elrejtve a régió kód, amit nekem látnom kellett volna és értelmezni !!!
Polák customer support :) -
Az kecidurva....azt mondod neked egyazon régióban nem ment a digit és a lemezes egy mentéssel?
Akkor ezt most nem vágom.
Ezekszerint, a játék tartalmának a formája sem mindegy?
Hát ez így kurva gáz. -
Ha vennék két lemezes játékot más régiókból, akkor még lenyelném ezt a hülyeséget, de hogy veszek EU-ban egy lemezes játékot, aztán megveszem EU-ban a digitális verzióját, és nem kompatibilisek, na az már sok, és verjék magukat faszon a CD projektnél, hogy ezt így oldották meg. Előfordult már más játékkal, hogy lemezesről digitálisra váltottam, de még nem szoptam be a mentést sehol sem..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.07.03. 15:11:46 -
Pontosan!
Régiónként más a mentés sajnos. Természetesen egymás mellé teszi a más más régiós mentéseket, nem törlődnek hálisten, és nem írja fellül.
Én Killzone-al fürödtem be.
Mind2 lemezes volt! /vagyis nem az a gond hogy lemez vagy digitális.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 15:04:57 -
Én szoptam be vele, nem kompatibilis a lemezes mentés a digitális verzióval, más régióba tartozik a kettő. Szóval azon folytasd amin elkezdted. -
Irj pm-et bakekr. 
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 14:30:53 -
Bandicoot #54472 Mindkét kieget érdemes megvenni mert mindkét kieg hosszabb (és tartalmasabb is) mint napjaink játékainak zöme.:)
Én éppen tolom, mindkét kiegre jellemző hogy magas lvl-el kell odamenni,egyébként menet közben mindkét kieg elérhető,tehát nem kell hozzá végigvinni a játékot...Viszont mire akkora szintre jutsz hogy jó legyél oda,már eléggé a játék vége felé leszel.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.03. 13:32:23 -
Rákerestem a neten és úgy tűnik, nem kompatibilis a lemezes mentés a digitális verzióval.
Az én javaslatom az, hogy vedd meg a DLC-s full digitális verziót és add el a lemezt. A játékot érdemes előlről kezdeni, mert olyan technikai fejlődés tapasztalható rajta, ami miatt most sokkal simább és stabilabb a frame. Én is a vége előtt jártam, újrakezdtem, és bár kevés időm van, nagyon nem bántam meg. :-) -
az elsőre nemtudom a választ neked mert pc-n játszottam vele de a másodikra pedig KURVÁRA MEGÉRI MIND2 KIEG!!
a heart of stone-t lehet játszani még a játék vége előtt ha eléred az elvárt szintet.a második kieg meg természetesen a játék vége után játszódik és utána kezdhető:) -
Srácok, kéne egy kis félhomályosítás Witcher 3 ügyben.
Olyan kérdésem lenne, hogyha jól emlékszem, valaki még 1-2 hónapja itt szidta az eget, mert nem volt jó a lemezes save a digitálishoz (vagy fordítva).. jól emlékszem, valamint tényleg így van ez?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a kiegek tartalma az a játék mely részén adódik hozzá? Marminthogy a játék vége után nyílik meg a B&W új helyszíne, vagy hogy? 1. Kieget érdemes egyáltalán megvenni?
Csak azért kérdezem, mert már tavaly ellezdtem a játékot, csak abbahagytam a hülye fejemmel, de már a közepe-végefele járok, de újra nem kezdeném még1x, sajna annyi időm nincs már.. :D -
Ez kifejezetten jó szerintem. :D
-
Ja oks.
Kicsit peccselve, akkor lehet jobban összenézem a 2 játékot, bár vicces hogy pc-n ugysenem lesz választás szerintem, mert lecserélik gondolom az eredetit....és nem mellé kapod a listán. -
na várj, de akkor pc ultramaxhoz képest is maxabb felbontások lesznek?
Ez a kérdés, mert ugye pc-n eddigis szebb volt a játék az előző genhez képest nem?
Vagyis remasterednél azt gondolom én mindig, hogy a konzolos első változat kapja meg az akkor elérhetetlen pc-s maxot, de akkor tévesen gondoltam....
Kiba zavaróak eek a jelzők...Nem egységes. -
Mivel PCn tök ugyan azt kapod kicsit peccselve.
Konzolon pedig a PCs + 60 frémere optimalizált verziót.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.02. 21:58:39 -
Én textúrákat írtam nem modelleket, és az angol cikkek is azt írják + van 1-2 összehasonlító kép. Semmi nagy fejlesztésről nincs szó, kicsit nagyobb felbontás itt ott amott. -
Jaja tudom hogy csak első 2.
Ja hogy lesz modellcsere meg ilyenek, mert ugye sima remasteredeknél azt látom, csak a régi játékok "pc-s változatát" kaptuk. -
Amúgy az a durva hogy pc-n ingyen kapjuk a meglévő régi változathoz.
Akinek meg hiányzik a régi Bio, kemény 1 dolcsiért szerintem mind2-őt beszerezheti, vagy ingyen dobálják már az ember után nem tudom. -
Ugyan azt mint konzolon. Némi textúra és vizuális fejlesztés. Az Infhez nem nyúlnak. -
Hát van egy egyedi stílusa az biztos.
Nekem nagyon furcsa volt a grafikai stílus (elsőre), a nagyon színes látvány, az elnagyoltabb karakterek fegyverek, de úgy maga a gameplay kellemes.
Persze volt amikor azt kívántam hogy legyen már vége, pl a nagy labirintus szerű helyeken, méheknél, mikor nekem csöppet nehézkesnek tűnt a tájékozódás.
Ezt nem szeretem sok játéknál, mikor oké hogy nem csőjáték, de egy idő után a folyosókon vagy pályán eltévedek, mert nem eléggé jellegzetesek a termek, helyek, ahoz hogy meg tudd jegyezni. Kiismerni.
Amúgy érdekelne pc-n mit takar majd a remaster kifejezés......
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 21:24:12 -
Ahogy korábban írtam megpróbálkoztam én mindegyikkel, de egyik sem jött be. Hátha majd most. -
Állat mind a 3 része.
A csúcson hagyták abba. / hálisten -
Egyébként beleraktátok a bogarat a fülembe a bioval. Adok neki még egy esélyt remasteredben. Tegnap vettem észre, hogy a második része nincs meg sztímre, szal gyorsban megvettem. Kíváncsian várom :) -
Nem is várok mást. :)
Én is az vagyok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 20:53:19 -
Én nagyon kedves vagyok mindenkihez, vagy legalábbis igyekszem az lenni. Ez főleg abban nyilvánul meg, hogy kíméletlenül őszinte is vagyok mindenkihez.