PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
A valiant hearts meg a mgs volt nyáron plusban

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Őszintén, mit vársz, ha az igénytelen gémerek ezt veszik? A piacot (ideális esetben) a kereslet irányítja. Amíg veszik, tök mindegy, hogy aki nem veszi, az milyen szarnak tartja.

Majd ha egy COD-ból összesen 12 ezer fogy el egy évben, akkor kezd majd el gondolkodni a kiadó. De amíg 12 millió, minek törje magát?

Amúgy őszintén, én nekik adok igazat. Ha lenne egy céged, ami a sikertermékét X óra ráfordítással Y összegért állítja elő, s így fogy, mint a cukor, miért fordítanál rá 10X és 10Y mennyiségeket, csak azért, hogy azok is elégedettek legyenek, akik a termékedet amúgy NEM veszik?

Minden gazdasági vállalkozás profitmaximalizálsára törekszik. A képlet egyszerű, minél kevesebb ráfordítás, minél nagyobb haszon. Ennyi.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Én jót szórakoztam az összes szinglével eddig. Látványtól nem ájulok el de azért pofás tud lenni. Pl az AW szép volt. Tudtommal az nem iw motor.

De a Black Ops vonal multija nekem nem jön be, csak a Warfare vonal.

Látvány szerintem az fps miatt van,

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sajnos. Nem véletlen hogy a COD is mélyrepülésben van szinvonalban, és még új motort is csesznek alátenni, több mint 10 éve ugyan azt tolják az ember arcába csak egyre nevetségesebb gameplay szinvonalon...

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Ez egyértelmű. Évente bizonytják a cod-ok is megy a rinya még is milliók veszik, hiába a sok negatív hír , komment.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Most nem értem.

Lehet félreértelek de ugye azt tudja mindenki hogy a psn játékoknál nem lehet válogatni aaa címeket. 😊

A magyarázat egyszerű. Nincs értelme. Így is kibaszottul fogynak az aaa címek. Ide szándékosan rakják be ezeket. 😊

A konzoltulajok nem ezt akarják.
Mink ia azok vagyunk. 😊

Bármekkora szenny casual szintű kihívás is az a csodálatos repetitív dögvész játék, csak van aki még így is elvérzik vagy nincs kedve gyüjtögetni. Nosza őket megfejik pénzért extrán. Unityben is volt. Nyugi azon degeneráltak körében akik megveszik még így is terjedni fog,venni fogják a cuccokat is..😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Kongy
Konkrétan a Broken Age végre egy jó játék. Én iPad-en toltam le, nekem tetszett. Töltsétek le bátran.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

En elvagyok az indikkel, de legalabb 3 havonta megdobhatnanak legalabb egy kozepes cimmel, amit egyebkent nem biztos, hogy megvennek. 😊 de gondolom ezt jelenti, hogy a sony tamogatja az indit. 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Szánalmas fosszarhugy az egész. De tényleg. Volt egy idő, a PS3 era végén, amikor kurva jó játékokat adtak, mind AAA-s cím. Arra azt mondtam, hogy igen.

Simán adhatnának egy Sleeping Dogs Definitívet, vagy Evil Withint, vagy a Dishonored Defit, lenne cím.

De amíg a hülye konzoltulajok a gatyájukba élveznek az ilyen szaroktól, mi venné rá a tisztelt Sonyt, hogy rendes címeket adjon?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

nagyon indi cimekert sose rajongtam, a gyöngyszemek persze jöhetnem: pl. az a raketaautos uj bizbaz, shovel knight, ...

----------------

hat ez durva. nem hallottam meg ilyenrol. be tud lassulni a jatek neha, de hogy kontroller miatt...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Na menj akkor gyorsan Yoshizni, mert már semmi se jó 😄

Apropó Yoshi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem bírtam felfogni miért van az, hogy amikor elkezdek vele játszani, az első betöltött pálya folyékony 60fps, de a következőn 10mp-nként meg-megakad és kb. játszhatatlanná teszi. Nem hiszed el, de azért, mert pro kontrollerrel játszom és kb. mindig az első pálya után jutott eszembe, hogy kikapcsoljam a WiiU gamepad képernyőjét, ami egyben a szaggatást okozza! <#falbav> Bekapcsolt képernyővel nincs akadás...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

en nem. ezuttal tenyleg moslek a kinalat. ehavi Gold-os Valiant Hearts XO + Walking Dead XO & 360 + Ground Zeroes X360 kombo sokkal durvisabb.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Októberi plusra megint megy az indieszarozás, de én pl. örülök a Broken Age-nek. Hát ti? 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ne mááááááááááááááááááááár! Bár úgysem veszem meg. 😊

Este megkapod! 😊

Totti5
Mimi? Unityben is volt. Pont annyit ért. Aki nem akart vele játszani megvette a fegyókat meg a göncöket. Én inkább unlockoltam...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Assassin's Creed Syndicate Has Microtransactions

LOÁL még ez is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja akkor nem szóltam én még az 1.-ei tolásról tudtam a kodok helytelen kiküldése végett.
Szuper addig tolhatjuk tegnap ugyis összeomlottak a szerverek nem lehetett játszani rendesen.

zzeN
Kitolták 4-ig.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

AntiHero
Én is kérnék egy invet. 😊

AntiHero_HUN

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Jó még van 1 órája valakinek hogy letöltse és játszon. 😄

shaddam
Rainbow six kódok, ha még nincs tele a padlás

87KG-QNNC-HC2P
N8NP-G8NC-8EHJ
G43T-J5N3-EQ7F
5KA7-64N7-BJRG

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
Jó de a fasza start után alap lett volna hogy már akkor marad végleg. 😄

TDC Geronimo
Nem mindegy? Aki akarta már úgyis leszedte vagy megvette

darkSectorxxx
Giga lol

"Driveclub - búcsúzik a PlayStation Plus kiadás

Ennyi volt az ingyen mókából: aki eddig nem töltötte le a Driveclub PlayStation Plus kiadását, az siessen, nem sokáig lesz már elérhető.
Tavaly októberben jelent meg a Driveclub, de az Evolution Studios által már jóval a megjelenés előtt beígért PlayStation Plus kiadást csak júniusban kaptuk meg.
Több mint fél évig kellett várnunk, és most, három hónap után vége az ingyen vezetgetésnek. Október 6-án, amikor a PlayStation Plus ingyen játék kínálata cserélődik, a Driveclub PlayStation Plus Edition eltűnik, és csak azoknak lesz elérhető, akik korábban már letöltötték. Kívülről nézve úgy látszik, mintha aránytalanul sok munka ment volna egy sajnálatosan kevés ideig elérhető demóba. Egyelőre nem tudjuk, mi áll a döntés hátterében, és nem valószínű, hogy a Sony meggondolja magát, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, siessetek. "

darkSectorxxx
oks thx, már kértem tag meghivót. 😄

Kuldok, csak mar kikapcsoltam.

darkSectorxxx
de figyelmetlen vaok. 😄 te azért a rend kedvéért a magyar accountomnak is küldesz egy meghívót? 😊
darkSectorHT

O ahhoz tul bena 😊

Friendlist es ott balra.

darkSectorxxx
Normal-on is túl jó vagyok a játéknak. 😄

darkSectorxxx
Halli hol érem el a community-t?

darkSectorxxx
Azt nem vágom twitch-en a videóimon miért van egy buzi play gomb? 😄

darkSectorxxx
Ja hát asszem a böngészőbe begépeltem már meg a videófeltöltésnél is meg kell adni youtube fiókot, ezután nekem csak egy visszaigazolás kell telora kül 6 sdzámjegyű kodot... 😊

Amúgy van egy kifejezett menüpont a shared opcióban, ahol kb 10 valami fiokot adhatsz meg, és akkor nem kell külön a feltöltések előtt.

Shared menü.....legalsó opció
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.30. 20:43:38

kill3r21
összekell kötni a youtube fiókkal a ps4et? ha igen hol? 😊
Mert lehet ez a baj, honnan tudná mi a csatornám?
darkSectorxxx

kill3r21
Tudnám hogy nekem miért dob errort 😞
Akkor viszont nálam van valami gebasz
Soldiers
király 😊

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

darkSectorxxx
<#email>

Seth
Na és hogyan tudok keresni community-t? 😊 Nem jöttem rá

Benne volt a most popular végén szerencsére 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.09.30. 20:26:27

PSN ID.: Beegabor

arty
treyarch....

Forza.

SG Forum PS4 HUN

Kesz a community.

arty
gagyianimacioert laranak se kell masik szigetre mennie 😊)

de amugy van igazsagod, csak nekem bejott a habkonnyu dialog/storymeseles, jatekban kevesbe zavar, mint filmen

lenyeg: remelem drake-el sose kell kraftolnom...

Forza.

Kongy
Nyilván olyan engine-t kellett használniuk, hogy minimális energia befektetéssel tudják hozni prevgenre is, hogy maximalizálják a bevételt, kifacsarják az utolsó évet is a régi konzolokból... aztán mégse tudták áthozni a single kampányt valamiért.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
LáHát fuck nekem a shared-ben 2 opció volt, sima gombkiosztás vagy alternatív de hogy megállás legyen vagy ujrecord a duplakattnál az nem. 😄

Hol kell beállítani amugy?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.30. 19:49:37

TDC Geronimo
Nem, tényleg az.

Kandurex
Csak nekem tűnik úgy, hogy a grafika gyengébb, mint az előző COD-ban?<#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hát ez tényleg lol, hogy 2 éve megvan géped lassan és nem ismered -.-

darkSectorxxx
Külön lehetett beállítani???lol. 😊