121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#54478 Pontosan, ugyanabban az országban vettem mindkét verziót!
És tudod mi volt a CD projekt válasza? Az hogy ezt nekem tudni kellett volna, mert hogy ez benne van a játék leírásában a Store oldalán! Persze nincs ott erről szó sehol sem, szóval mikor ezt bebizonyítottam, akkor jött a kegyelemdöfés: a játék webáruházi linkjében van elrejtve a régió kód, amit nekem látnom kellett volna és értelmezni !!!
Polák customer support :) -
#54477 Az kecidurva....azt mondod neked egyazon régióban nem ment a digit és a lemezes egy mentéssel?
Akkor ezt most nem vágom.
Ezekszerint, a játék tartalmának a formája sem mindegy?
Hát ez így kurva gáz. -
#54476 Ha vennék két lemezes játékot más régiókból, akkor még lenyelném ezt a hülyeséget, de hogy veszek EU-ban egy lemezes játékot, aztán megveszem EU-ban a digitális verzióját, és nem kompatibilisek, na az már sok, és verjék magukat faszon a CD projektnél, hogy ezt így oldották meg. Előfordult már más játékkal, hogy lemezesről digitálisra váltottam, de még nem szoptam be a mentést sehol sem..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.07.03. 15:11:46 -
#54475 Pontosan!
Régiónként más a mentés sajnos. Természetesen egymás mellé teszi a más más régiós mentéseket, nem törlődnek hálisten, és nem írja fellül.
Én Killzone-al fürödtem be.
Mind2 lemezes volt! /vagyis nem az a gond hogy lemez vagy digitális.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 15:04:57 -
#54474 Én szoptam be vele, nem kompatibilis a lemezes mentés a digitális verzióval, más régióba tartozik a kettő. Szóval azon folytasd amin elkezdted. -
#54473 Irj pm-et bakekr.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 14:30:53 -
Bandicoot #54472 Mindkét kieget érdemes megvenni mert mindkét kieg hosszabb (és tartalmasabb is) mint napjaink játékainak zöme.:)
Én éppen tolom, mindkét kiegre jellemző hogy magas lvl-el kell odamenni,egyébként menet közben mindkét kieg elérhető,tehát nem kell hozzá végigvinni a játékot...Viszont mire akkora szintre jutsz hogy jó legyél oda,már eléggé a játék vége felé leszel.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.03. 13:32:23 -
#54471 Rákerestem a neten és úgy tűnik, nem kompatibilis a lemezes mentés a digitális verzióval.
Az én javaslatom az, hogy vedd meg a DLC-s full digitális verziót és add el a lemezt. A játékot érdemes előlről kezdeni, mert olyan technikai fejlődés tapasztalható rajta, ami miatt most sokkal simább és stabilabb a frame. Én is a vége előtt jártam, újrakezdtem, és bár kevés időm van, nagyon nem bántam meg. :-) -
#54470 az elsőre nemtudom a választ neked mert pc-n játszottam vele de a másodikra pedig KURVÁRA MEGÉRI MIND2 KIEG!!
a heart of stone-t lehet játszani még a játék vége előtt ha eléred az elvárt szintet.a második kieg meg természetesen a játék vége után játszódik és utána kezdhető:) -
#54469 Srácok, kéne egy kis félhomályosítás Witcher 3 ügyben.
Olyan kérdésem lenne, hogyha jól emlékszem, valaki még 1-2 hónapja itt szidta az eget, mert nem volt jó a lemezes save a digitálishoz (vagy fordítva).. jól emlékszem, valamint tényleg így van ez?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a kiegek tartalma az a játék mely részén adódik hozzá? Marminthogy a játék vége után nyílik meg a B&W új helyszíne, vagy hogy? 1. Kieget érdemes egyáltalán megvenni?
Csak azért kérdezem, mert már tavaly ellezdtem a játékot, csak abbahagytam a hülye fejemmel, de már a közepe-végefele járok, de újra nem kezdeném még1x, sajna annyi időm nincs már.. :D -
#54468 Ez kifejezetten jó szerintem. :D
-
#54466 Ja oks.
Kicsit peccselve, akkor lehet jobban összenézem a 2 játékot, bár vicces hogy pc-n ugysenem lesz választás szerintem, mert lecserélik gondolom az eredetit....és nem mellé kapod a listán. -
#54465 na várj, de akkor pc ultramaxhoz képest is maxabb felbontások lesznek?
Ez a kérdés, mert ugye pc-n eddigis szebb volt a játék az előző genhez képest nem?
Vagyis remasterednél azt gondolom én mindig, hogy a konzolos első változat kapja meg az akkor elérhetetlen pc-s maxot, de akkor tévesen gondoltam....
Kiba zavaróak eek a jelzők...Nem egységes. -
#54463 Mivel PCn tök ugyan azt kapod kicsit peccselve.
Konzolon pedig a PCs + 60 frémere optimalizált verziót.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.02. 21:58:39 -
#54462 Én textúrákat írtam nem modelleket, és az angol cikkek is azt írják + van 1-2 összehasonlító kép. Semmi nagy fejlesztésről nincs szó, kicsit nagyobb felbontás itt ott amott. -
#54460 Jaja tudom hogy csak első 2.
Ja hogy lesz modellcsere meg ilyenek, mert ugye sima remasteredeknél azt látom, csak a régi játékok "pc-s változatát" kaptuk. -
#54459 Amúgy az a durva hogy pc-n ingyen kapjuk a meglévő régi változathoz.
Akinek meg hiányzik a régi Bio, kemény 1 dolcsiért szerintem mind2-őt beszerezheti, vagy ingyen dobálják már az ember után nem tudom. -
#54458 Ugyan azt mint konzolon. Némi textúra és vizuális fejlesztés. Az Infhez nem nyúlnak. -
#54456 Hát van egy egyedi stílusa az biztos.
Nekem nagyon furcsa volt a grafikai stílus (elsőre), a nagyon színes látvány, az elnagyoltabb karakterek fegyverek, de úgy maga a gameplay kellemes.
Persze volt amikor azt kívántam hogy legyen már vége, pl a nagy labirintus szerű helyeken, méheknél, mikor nekem csöppet nehézkesnek tűnt a tájékozódás.
Ezt nem szeretem sok játéknál, mikor oké hogy nem csőjáték, de egy idő után a folyosókon vagy pályán eltévedek, mert nem eléggé jellegzetesek a termek, helyek, ahoz hogy meg tudd jegyezni. Kiismerni.
Amúgy érdekelne pc-n mit takar majd a remaster kifejezés......
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 21:24:12 -
#54455 Ahogy korábban írtam megpróbálkoztam én mindegyikkel, de egyik sem jött be. Hátha majd most. -
#54454 Állat mind a 3 része.
A csúcson hagyták abba. / hálisten -
#54453 Egyébként beleraktátok a bogarat a fülembe a bioval. Adok neki még egy esélyt remasteredben. Tegnap vettem észre, hogy a második része nincs meg sztímre, szal gyorsban megvettem. Kíváncsian várom :) -
#54452 Nem is várok mást. :)
Én is az vagyok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 20:53:19 -
#54451 Én nagyon kedves vagyok mindenkihez, vagy legalábbis igyekszem az lenni. Ez főleg abban nyilvánul meg, hogy kíméletlenül őszinte is vagyok mindenkihez. -
#54450 Áh, félek hogy nem lennék ilyen népszerű. :D
Ez olyan mintha te kedves lennél valakihez, tudnál tovább élni a bőrödben? /jó csak viccelek, rendes tag vagy :D -
#54449 Próbáld ki, hogy inkább jókat írsz dolgokról. Teszteld meg mennyivel több partnert találsz hozzá, illetve mennyivel lesz értelmesebb beszélgetés belőle. -
#54446 Neeem.
Amiket én megemlítek, azt sokszor más nem említi, vagy ő nem érzi kellemetlennek, vagy hibának, vagy nem odaillőnek, de ezért is én csak magam nevében beszélek.
Igen hazudnék ha azt mondanám, hogy nekem nincsen könnyebb dolgom, mert télleg szórakoztatóbb hibát találni a mai játékokban, mert van rendesen.
Persze ettől még játszok én is olyannal sokszor, amit előtte kiforgattam a nadrágjából.
Mert van amikor nem olyan hibák ami játszhatatlanná teszik részemre.
Most a RE7 demo pl egy ilyen.
Utálom mint a szart, de egyben valamit szeretek is benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 19:37:15 -
#54445 >Ha van is jó valahol elmondják helyettem.
De a szarhoz nagyon szívesen, borzasztó lelkesedéssel teszel hozzá magad is. Hátha nem volna elég belőle lépten nyomon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.02. 19:29:53 -
#54443 Biztos hogy így megy, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni 1 kapásból eszembe is jut, pl UD, mint fogsorreklám. :D
Így megy ez, max nem veszik észre néhányan, vagy nem akarják a maradékot.
"Én konkrétan évek óta nem emlékszem tőled egyetlen játékleírásra sem"
Naná hogy rendes teszteket tőlem nem lát senki, hiszen nem vagyok média.
Eszem ágába nincsen szerkeszteni egy cikket játékokról, ezt meghagyom a ráérősökre.
Sőtt neten, sg-n kívül van számtalan oldal, teszt, rövidebb-hoszabb. Lehet válogatni.
Én vén fasz koromra elértem oda, hogy a jót már alapnak veszem és az érdekel egy játékba, hogy mi a szar, a bug, a hiba.
2016-ban nem találok olyan játékokat, amik jók, hanem olyat találok amibe elhanyagolható szart találok.
Ha van is jó valahol elmondják helyettem. Én teszteket inkább olvasni szeretek, mint szerkeszteni, készíteni. Ezért van hogy én vagyok a mumus, mert csak a hibákat (mármint szerintem kellemetlen dolgokat, apróságokat) emelem ki sokszor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 19:29:11 -
#54442 Nem, nem így megy az sg-n. Én konkrétan évek óta nem emlékszem tőled egyetlen játékleírásra sem. Sem értékelésre, sem semmire. Csak véleményezésre feszt, jórészt alapok nélkülire. Arányok. Azzal van baj, nem azzal, hogy valaki leírja-e amit gondol. -
#54441 vótmá, de ez jó lesz. Kár, hogy pontos dátuma nincs még. PS+ba jöhetne néha ilyen is :y -
#54440 Jaj köszike. :D
puszillak.
Én a régmúltra értettem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 19:14:38 -
#54439 -
#54438 BF1ből több órányi gameplay van kint :) -
#54436 Te tudod a legjobban hogy a BF1 és CoD Infinity-vel senki még nem játszott egy dekát sem, sőtt bF1-ből csak egy trailer volt, de már arról beszéltek milliójan hogy Rip CoD...., meg über BF1.
Burokban éltek vagy mi?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 19:07:43 -
#54435 Az vélemény volt.
Amiket írtam vélemény, nem szakértettem, ránéztem és elmondtam mi a véleményem, a szakértés, az eleve nem felületes véleménynyilvánítás, vagyis értetlenül állok ez a szóhasználat előtt, de köszönöm a bókot.
Meg attól hogy te 100 órát játszol egy játékkal nekem abban a játékban nem lesz mondjuk szimpibb a főkarakter, vagy a játék stílusa, meg ha 800 órát ÉN játszom azután sem, mert a stílusát meg lehet ítélni ránézésre, ettől van az hogy válogat az ember a játékok közt.
Különböző izlések. Kérdés még mindig foglalkoztat, ilyenkor ha nem érdekel a véleményem valakit, miért ír?
Én kiegyezek ebben, de évek óta nem így megy sg-n (sorolhatnám azt amikor valaki beszél általa nem játszott játékkal, és akkor érdekesmód senkinek nem jut eszébe ez a dolog).
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.02. 19:05:40 -
#54434 Elég egyszerű. Amikor Witcher 3at szakártesz, akkor azok akik belenyomtak 100 órát sírnak atól amit olvasnak, olyan tévedések, olyan fogalmatlanságok ütik fel a fejüket. Nem kell egy játékot kedvelni, sőt lehet utálni, gyűlülni is hisz ez az izlés, ami mindenkinek más, de amikor ezeket az elképzeléseket valaki karakterekbe önti és nekiáll róla vitázni az szüli ezeket a dolgokat. Ha valami valakinek eleve nem tetszik, nem játszotta, nem is fogja, akkor fogja be....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.02. 18:58:24 -
#54433 Rutinos kitérés a téma elől. :D -
#54432 Na, mondd ki: a PS4 tulajok egytől egyig bunkó faszkalapok, akik állandóan sírnak, meg pocskondiázzák egymást! :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.02. 18:56:52 -
#54431 Te ne okoskodjál.