121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Belenéztem, kár volt.

Ha nem ez lenne a címe jobb játék lenne kártyát hama előtte.

Beletekretem 5 random alkalommal. Ez az ember 2. percben, 4.,6.,8,10. percben is ugyan azzal a lendülettel szidja. Basszus ha ennyire nem tetszik neki minek tesztelte?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 21:47:13
  • darkSectorxxx #54557
    De szemét vagy, szegény csávó így született, a hangja ilyen ne bántsuk. :D
  • Bandicoot
    Meghallottam a gyökér hangját,instant átléptem a legvégére "az év csalódása,abban biztos vagyok,hogy ennél idén csak jobb jtáékkal lehet játszani".
    Gyakorlatilag egyetértek a gyökérrel.
  • darkSectorxxx #54555
  • Tikal #54554
    nem sokat olvasgatod a Youtube kommenteket ezekszerint... ez jellemző minden országra szinte, nem kell félteni a külföldieket sem, ha arról van szó... persze ettől függetlenül iszonyatos tahó hozzászólások születtek honfitársainktól most is csak...
  • Bandicoot
    A különbség annyi hogy ha valaki ugyanezt előadja zsidózva akkor rögtön mindenki vetődne hogy micsoda rasszizmus van meg nácikok és rohanás lenne az adminhoz..... Holott hasonló sajátosságokkal rendelkeznek kommentelés terén,ha nem gusztustalanabbal..:)
    Egy szóval nem mondtam hogy nincs igazad. De ugyanígy megvan mindenhol a negativizmus rengeteg népnél.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:29:55
  • mucsácsó
    Mirror's Edge Catalyst-ről én is hasonló véleménnyel vagyok sajnos... eléggé mellényúltak a DICE-nál, nekem ez már a bétából kiderült... de igazából jók ezek a béták, NFS-től is megkíméltem magamat, meg Battlefront-tól is ... :D
    bár ott még kifejezetten tetszett a béta - csak aztán a full release utáni vélemények voltak elszomorítóak... nem hiába, ma már kb 5000-ért vágják hozzád használtan :D
    vicc. ME:C-re is hasonló sors vár..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 20:29:52
  • SlickAdam
    marpedig ez magyar sajatossag, akarmennyire "faj".
    ugyanakkor felhivnam a figyelmedet arra is, hogy nem hülye magyaroztam le az egesz nepet, csak a köcsög kommentelöket.
  • Bandicoot
    Ahogy érzed,akkor köpj a magyarokra,az a megoldás, rögtön leírni hogy "Ezek a magyarok"....
    Gyakorlatilag ezzel a megnyilvánulással egy ezredmiliméternyit sem vagy különb.

Most akkor kezdjek el durván Izraelizni? Csak mert ahol meg azok feltűnnek na ott szabadul el igazán a pokol....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:21:14
  • SlickAdam
    napi szinten olvasok nemet / angol kommenteket különbözö temakban (nem gamer vagy hasonlo dolgokrol van szo). ENNYIRE nincs rothadas masoknal.
  • Bandicoot
    Ennyire azért ne magyarozzunk mert gyakorlatilag más anyanyelven is ugyanez megy.
    Minden népnek megvan az üszke.
  • SlickAdam
    MINDENHOL ez van, ahova magyarok kommentelnek. legyen szo bud spencerröl, az egeszseges taplalkozasrol, ... de tenyleg, barmirol. meg egy uj nyalokat promotalo hir elsö 10 kommentjeben is kepes felbukkanni a fidesz, vagy csak az altalanos negativ, idiota hangnem.

borzalom.
  • Totti5
    Yutub és facebuk kommentek alatt MO legalja jön össze mindig.
  • n000rbi
    Nem rossz magyarul sem (és még Kandur is örülhet:)), csak az értő közönség kommentjeitől ment fel a vérnyomásom.
  • Myselor
    egyetértek
  • Kandurex
    Hehe, szebben én se fogalmazhattam volna meg. :)
  • Kandurex
  • Bandicoot
    Az egész játék egy okádék (konzolon okádék,pc-n szódával elmegy kategória),kezdve a látványvilággal.
    Külön örülök hogy beta-zhattam és nem csesztem ki pénzt rá az ablakon....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 19:37:37
  • Totti5
    20 ami majdnem 5.
  • Totti5
    Magyar felirattal.
  • Totti5
    ( van benne skill tree, és jó sok minden mozudlatot lehet és kell is fejleszteni, unlockolni a combat menüpont alatt )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 18:46:46
  • Kongy
    Jajaja, lehet jobb, és bal irányba lökni az ellenfelet, aki béna fizika kíséretében vagy a falról pattan vissza, vagy a másik ellenfélről. Ezzel együtt akkor van 5 mozdulat YAAAY. Ennél még az első részben is jobb volt, amikor felvehetted az ellenfelek fegyverét, még ha a gunplay röhejesen szar is volt, ennél azért mérföldekkel jobb volt.. :D Értitek gunplay szar egy DICE játékban.

A grafikával nincs gond, nagyon szép a játék, GTX 970-nel mindent felnyomtam maxra, szebb jóval, mint konzolon, és jól is fut. A harcrendszer miatt viszont játszhatatlan sajnos.
  • Totti5
    Pontosan.
  • n000rbi
    Ha jól emlékszem a bétára, ott a támadásokat az irányokkal tudtad cifrázni, plusz a környezetet is ki lehetett használni a kombózáshoz és gondolom ez nem változott a teljesben sem. Ettől persze nem voltam én se elájulva, de az általad említett 3 mozdulatnál azért több rémlik.
  • Myselor
    én csak azt nem értem min dolgoztak eddig?:) a grafika alig éri el a jó szintet és ez is megkérdőjelezhető.aztán minden más maradt ugyanolyan a harc is fos.na mindegy :D
  • Kongy
    Nem tudom hányan játszottak innen az új Mirror's Edge-el, de az a harcrendszer amit a játékba tettek újításként valami eszméletlenül förtelmes. Már 3x kellett letörölni a hányásom a tv-ről, de most jött egy olyan rész, ahol KÖTELEZŐ harcolnod hullámokban az ellenfelekkel. Van 3 mozdulatod, amit használhatsz, és csókolom! :D GG köszöntem szépen, mehet a picsába, aki ezt kitalálta! :D

Maga a játék jó lenne, a platforming teljesen korrekt, mint az első részben, de mi ez a kibebaszott kurva harcrendszer????
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 17:32:07
  • mucsácsó
    Nah, az egész korrekt. Még ma gondolkozom én is rajta, de szerintem megveszem akkor. Köszönöm szépen tényleg a részletes beszámolót, sokat segített. :) Bár mondjuk elég lassan fogok tudni haladni, de az már részletkérdés... :D

Egyébként azt, hogy jelenkori szál nincs, az nálam is atomnagy pozitívum. Én is abba a táborba tartozom, akiket ponthogy irritált a jelenkori szál és Desmonddal való szerencsétlenkedés, engem totál kizökkentett az egészből... alig vártam, hogy vége legyen azoknak a snitteknek :D úgyhogy nekem is ez csak pozitívum - de tesztekben is főleg ezért sírtak, hogy ez nincs.. :D
  • n000rbi
    Kösz, még meglátom mi lesz a sorsa.
  • TDC Geronimo
    Hát jobb, mint unity maradjunk ennyiben. Elég stabil 30 sok helyen, de vannak részek, ahol szétesik az egész, de közel sem olyan gáz, mint unitynál volt.
  • n000rbi
    Performansz milyen ps4-en?

Ja és a legfontosabb: a hulahopp karika kikapcsolható?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.04. 14:48:19
  • Amiga
    Jaja, hát nem vagyunk egyformák. :-)

Amúgy még nagy előnynek mondanám, hogy magyar feliratos a játék, és egész igényes a fordítás.
  • TDC Geronimo
    - Negatívum volt számomra a jelen-szál hanyagolása, ha létezik is, csak átvezetőkben jelenik meg.

Na nekem ez pozitívum volt :)

Én amikor végigvittem a játékot azt írtam, hogy nálam a kettő volt a kedvenc, de ez a rész előtte végzett összességében.
  • Amiga
    Érdemes berántani. Ami nekem nagyon bejött:

- Az Unity-hoz hasonlóan nincsenek benne háztetős íjászok, így végre "odafent" élvezhetjük a szabadságot anélkül, hogy állandóan lebuknánk.
    - A két főkarakter érdekes ízt ad a játékmenetnek.
    - A lovaskocsi hajtása a városban nagyon szórakoztató.
    - A mászást segíti egy eszköz, így kezdettől nincs lehetetlen háztető, és nem kell percekig bénázni, ha fel akarsz jutni valahová.
    - Rengeteg épületbe be lehet menni, nagyon szépen ki van minden dolgozva, a város kerületei markánsan különböznek egymástól és sok híres épületet, negyedet fel lehet ismerni.
    - Tovább erősíti a változatosságot néhány dolog, amit spoiler miatt nem írok ide, de ami garantáltan tetszeni fog.
    - Nem csak fő-küldetésszál van, de híres korabeli emberek is, akik szintén egyedi küldetésekkel látnak el, így attól nem kell félned, hogy a játék túl repetitív lesz. Ha vannak is ismétlődő mellékküldetések, ezekből kerületenként 1-1 db van, és nem szükséges megcsinálnod őket. Ám erős karakterrel elég hamar le lehet tudni őket.
    - Mindig van mit csinálni, él az egész játék a karakter körül, a tömeg a piacokon, a küldetések alatt a város képének egy-egy apró változása szerintem zseniális.
    - A fejlődési rendszer is átgondolt.

- Negatívum volt számomra a jelen-szál hanyagolása, ha létezik is, csak átvezetőkben jelenik meg.

Ha az AC2 tetszett, akkor borítékolom, hogy ez is fog. Nekem is AC2 a kedvencem, a Syndicate ugyanaz a szint, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Pl. az nagyon tetszett a 2-ben, hogy híres épületekben is megfordulhattunk (Szent Márk Székesegyház, Frari), ilyen emlékezetes pillanat ebben most nincs, de bőven van tartalom a játékban.
  • mucsácsó

Annak viszont örülök Gero, nekem az AC2 volt az etalon, az a rész nagyon bejött :) Mások által is olvastam ezt, hogy AC2 óta legjobb, szóval ezért is érdekel. Sztem berántom, aztán meglássuk... :D
  • Harlekin
    Vagy röngten szemük van?

Na az biztosan nem,esetleg röntgen lenne,de ez is biológiailag kizárt! Természetesen semmi gond, csak úgy mellékesen említem mélyen tisztelt tökéletes Magyarsággal megáldott nyelvtan szakértő úr!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    2 óta a legjobb AC rész. Nekem kellemes meglepetés volt.
  • mucsácsó
    Köszönöm a véleményeket srácok - habár eléggé megosztóak, azt kell mondjam :D

Még gondolkozom rajta... én is ettől félek, hogy monoton és repetitív lesz; az az igazság, hogy ma már elég nehezen köt le valahogy bármilyen játék is... aztán főleg ha ez fennáll, akkor énis hajlamos vagyok simán abbahagyni..
    viszont maga a kor + helyszín nagyon kecsegtető, lehet adok neki egy esélyt... aztán max továbbpasszolom, akkorát úgyse buknék rajta talán :D

Ja, és még Ratchet-et is kéne pótolnom sürgősen, valamit UC4-et befejezzem

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 14:13:06
  • SlickAdam
  • Kongy
    jó sokáig húztad, én kb a játék felénél akartam felkötni magam, de aztán végül a játékot töröltem le inkább.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 13:48:39
  • Amiga
    Te a küldetéseket összekevered a területekhez tartozó repetitív mellékküldetésekkel. Szerintem ebben az AC-ben az utóbbiakból sincs olyan sok, ráadásul teljesen opcionálisak és többségében elég szórakoztatóak is. A sztoriküldetések viszont változatosak.

A rakat bugról tényleg nincs értelme beszélni, mert relative kevés bug volt ebben a részben.

Nyilván egy civil ruhás nyomozó adta le a drótot, legyen már ennyi képzelőerőd.