PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, g2at megnéztem (volna), ha bejönne a munkahelyen. 😊 Ez csak PC-s kódokat árul?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tölt a szart tölt rendesen. Bár nekem nagyon nagy problémám nem volt még töltéssel, mert elég széles a netem, bár ahhoz képest lassú.

Mi az a g2a?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
A legfontosabb lemaradt a listáról:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LOL

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.02. 13:30:59

Adversus solem ne loquitor

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
A steamboxok kutyaközönséges pécék, túlárazva. A konzolokat meg nem adom el, az a pár ex azért érdekel. Uncsi4, Horizon. Halo5-öt is nagyon várom már. NFS-el várok, hátha lesz kuponon, most még g2a-n is drága (8.5).
De ez a one-os demo mindeképp jó megoldás volt. Itt legalább jön csövön. Vagy mostmár a 3.0-n a fospsn is tölt rendesen?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.02. 13:20:06

Az igaz 😊 ez jó taktika.

De akkor el kéne adni a két konzolt is, és Steam-en szarásig venni az olcsóbbnál-olcsóbb címeket. Vagy venni egy Steam-boxot. Tuti te lennél Bunkófalván az egyetlen, akinek van! 😊

Moby
Eszembe sincs bármelyik konzolra megvenni. Ha jó, akkor pc. Ha nem, akkor meg mindegy min derül ki.

De azon csak 900p és 15 fps lesz :-D

Moby
Kaptam egyet one-ra, így még csomagolnom sem kell 😛

Moby
Ezért elővettem volna.
De leszarom, így majd megdemózom enkórrol. Szophatnak lovat.

Már úgyis elcsomiztad a konzolt! 😉

Moby
Én egyet sem kaptam. Büdös cigányok...

Nahh, a nagy játékhiányban az imént megvettem a Lords of the Fallen-t. <#nemtudom> Legalább dobozos, vissza tudom vinni bármikor, ha nem jó.

darkSectorxxx
Hehehe. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Van jogsim de nem illegális versenyekre. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Nekem is csak most lett egy hete. <#miaz>
Real Life Trophy Unlocked.
Get the Car

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.02. 11:23:00

Ki ne dobd! Tavaszig jó lesz porfogónak.

n000rbi
Én csak egyet, azt is boxra. Oh well, úgyse lesz ps4-em most egy ideig 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Dark már nagyon transzban van, alig várja! Biztos nincs jogsija!<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.02. 11:15:08

AntiHero
Én 2 kódot is kaptam. (De elraktam az egyiket Darknak, ha ő nem kapott) 😄 Nagyon osztogatják. 😄

Ulthane

Engem se mozgat meg annyira. Bár szeretnék egy olyan részt végre mint az Undergound volt. Meglátjuk mit mutat a beta. Ingyen megéri kipróbálni. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.02. 11:13:02

oh most néztem,kaptam én is kódot
az a 20giga úgy 2-3nap alatt lent is lesz nekem<#idiota>
Régen még PC-n játszottam az Underground-dal meg még valamelyikkel, talán a Carbon, jókat szórakoztam, de mára már nem érdekelnek az autós játékok, a legkevésbé se köt le 10 percnél tovább. :-/

tékapikcsör <#eljen>
AntiHero
Na ma nézhetjük is. <#fogmosas>

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.02. 10:56:18

Sajna ezeket nem ismerem, de akad még néhány a felsoroltakon kívül.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

darkSectorxxx
Én is készültem....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Ja értem...csak gondoltam megnézni mennyivel. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.01. 22:20:03

TDC Geronimo
gyakorold még 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem az én képem, de sokkal rondább a jpg. Fakó, tele tömörítési artifactokkal.

darkSectorxxx
Tudnál itt csinálni jpg-t és png-t? hogy lehessen összemérni?

TDC Geronimo
BB is sokkal szebben fest png képeken. jpg tömörítés nagyon elcsúfította

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.01. 22:15:01

vixo
Köszi! Esetleg az Evolve-ban nincs ilyen? PvZ Gardenwarfare-ral szemezgettem még,de totál elbizonytalanodtam,mert volt írják,h online only az egész,de máshol meg ilyeket találok,h offline splitscreen-es vagy az csak az xone-nál van? Ha esetleg vkinek megvan írhatna róla. 😊

LBP3, Trine 1-2, Guacameelee, Never alone, Diablo 3, hirtelen ezek ugrottak be.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

darkSectorxxx
"SOMA - egy hét alatt sikerült az, ami az Amnesiának egy hónap alatt sem

A Frictional Games megalapozta hírnevét az Amnesia: The Dark Descenttel, így a SOMA sikere borítékolható volt.
Szeptember 22-én jelent meg a SOMA, az idei év egyik legjobb horrorjátéka, és ahogy várható volt, rengetegen fizettek be rá.
A kiemelten jó kritikákat kapott játék megjelenésének első hetében több mint 92000 példányban fogyott PC-n és PS4-en, ami nem rossz teljesítmény egy indie rétegjátéktól. Az Amnesia: The Dark Descent eladásai egy hónap után lépték át a 30 ezret, ennek fényében pedig bizonyára még nagyobb a Frictional öröme. Az elismeréseket ünnepelve készült egy videó is, mint minden korábbi SOMA trailert, ezt is érdemes megnézni."

vixo
Sziasztok! Tudnátok pár jó kis játékot ajánlani,ami couch coop-os,splitscreen-es és offline és nem kell PS Plus előfizetés hozzá. Előre is köszi!

darkSectorxxx
Nem mondta senki hogy ez béna, csak érdekesség. 😊

darkSectorxxx
Ez nem az. 😊

Kondzsival. 😊

Ez meg azert marhasag, mert ha ilyen lett volna, akkor most mindenki ezt szeretne. Mivel 10 eve mas rogzul az agyukba, persze, h a kostanit szeretik, s ezt talaljak benanak.

Dark, larifari amit irsz!

darkSectorxxx
Tegnap néztem hogy az Order-hez (ott is észrevettem a fotómodban) hasonlóan itt is kamerával látni hogy a töltényhüvelyre is kihat a pálya bevilágítása, ezt nem is gondoltam volna. 😄

darkSectorxxx
Jó csak mondom hogy más meg nem így van jáátszani szeretne és ennyi erővel a 90%-át nem kéne megvenni a játékoknak...😄

Kongy
És ki mondta, hogy én akarok bármilyen más AC játékot? Nem mérgelődök, ignorálom, nem veszem meg, ennyi.<#ravasz1>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
"Uncharted - Nathan Drake úgy nézett ki, mint Johnny Knoxville a Jackassből

Már lassan 11 éve annak, hogy megjelent az Uncharted sorozat első epizódja, és teljesen máshogy nézhetett volna ki, mint amilyen végül lett.

Persze most mindenki odáig van érte, de nem volt ennyire menő a koncepció annak idején. Az Uncharted: The Nathan Drake Collection megjelenésének ünnepléseként a játék írója, Josh Scherr megosztott néhány részletet a fejlesztésről.
A Crash Bandicoot és a Jak and Daxter sikerei után a stúdió valami merészebbet akart összehozni, és elég hamar ráéreztek arra, hogy a komolyabb sztorihoz már csak egy emberi szereplő kellene. Dobták az állatokat és néhány vázlattal később előjöttek valami ilyennel:

Scherr számára mindig is csábító volt, hogy valami Indiana Joneshoz hasonló játékkal jöjjenek elő. "Imádtam Az elveszett frigyláda fosztogatóit gyerekként. Akkor láttam moziban, amikor még csak 10 éves voltam. Mindig is szerettem az ilyen romantikus kalandokat" - mesélt Scherr az ihletőjéről.
"Az elejétől kezdve a történetre és a karakterekre akartunk koncentrálni. Úgy éreztük, hogy ez valami olyasmi - főleg 2005-2006-ban, amikor elkezdtük a fejlesztést - amit általában másodlagos szempontként kezeltek a játékok. Mi nem csak ezt a ponyva sztorit akartuk eladni, hanem szerettünk volna néhány mély, szórakoztató karaktert is, és egy történetet, ami keresztülránt a játékon."

Drake eredeti koncepciója Johnny Knoxville-en alapult, de több átalakítás után kaptuk meg azt a sármos gazfickót, akit ma ismerünk. Az érdekes karakterek és kidolgozott történet mellett az animációkra is nagy figyelmet fordítottak a fejlesztők, hogy ezzel még jobban átadhassák a szereplők érzelmeit. Még úgynevezett adaptív animációkat is használtak, ami azt jelenti, hogy bizonyos helyzetekben másképp reagált a karakter. Például Drake futása: ha kergetik, akkor egy őrült módjára rohan, de ha nincs ellenfél a környéken, akkor kicsit lazább. "Akkoriban rengeteg olyan dolgot csináltunk, amit még senki sem próbált előttünk."

Nolan North, Drake hangja is jelen volt a kezdetek óta, és alakítása kritikus szerepet játszott a karakter fejlődésében. "Amikor Nolan bejött, elég egyértelművé vált, hogy ő lesz, aki nekünk kell" - mesélte Scherr. "Megvolt a hangjában a »teszek rá« stílus, de komoly is tudott lenni, ha arra volt szükség. Még ennél is fontosabb volt, mikor felfedeztük, hogy milyen hatalmas figura is ő." A humora és bársonyos hangja mellett a fejlesztőket az is lenyűgözte, milyen remek színész.
Jövő héten érkezik a boltokba az Uncharted: The Nathan Drake Collection, a demó már letölthető a PSN-ről."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.01. 18:06:36

darkSectorxxx
Értem, de ha játszani akarsz mivel nem lesz semmilyen más ac játék, vagy megveszed és mérgelődsz tovább vagy nem és egyel kevesebbt adnak el.
Én csak azt mondom ez nem a felhasználók döntése.

Erre a legszebb példa a Capcom....ki akart iyen resident evilt?
szerintem senki....

Kongy
Én is szeretek játszani, és akarok is játszani, de nem egy huszadik AC-vel, vagy COD-dal. U-NAL-MAS! Nem tud újat mutatni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ezt most nagyon rosszul látjátok Konggyal most, ez olyan mint a pc-sek felől a tévhitek hogy a csicska konzolosok 10évesek, cod-ot 14 év alatt játszák, szar kell a konzolosnak, minnél gagyibb annál jobban veszik mert ez kell a butáknak.

NEM, ezt kikérem magamnak is, ez nem így van.

Mi a valóság?

EZT dobják elénk, nincsen választás, ha lenne választás senki nem ezeket támogatná.
De mivel gamer-ek, és nem pedig igénytelen emberek, ez egy kényszerbetegség, ha már gamer-ek játszani akarnak és kénytelenek válogatni a kevésbé jók közül amit kapnak alternatíva képpen.

Szóval ennek a játékosokhoz semmi köze, ha elégedettek lennénk nem menne a sok fújolás.

Szóval, nem nem a játékosok buták, ők csak szeretnek játsdzani, és ha akarnak játszani, nem fognak évekig hadjáratot inditani meg peticiókat iratni alá.
ÚGYIS a lúd győz.....az van amit ők akarnak, még ha néha ezt másképpen is hitetik el a játékosokkal.

Mint a házasságban, mindig az van amit a nő akar, csak max a férfivel van elhitetve hogy ő dönt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.01. 17:46:43

mucsácsó
Mik a tapasztalatok a 3.00 FW-vel? Tényleg szar? 😄 Olvastam, hogy nem indulnak el a lemezes játékok rajta, csak reinstall után... most ez komoly?! 😄
Engem az nem zavar, hogy sokan megveszik a szart. Az a része zavar, hogy mivel megveszik a szart, ez a minőség lesz a sztenderd. Épp ezért én kevesebb játékhoz jutok hozzá, ami általam fogyasztható.

Az AC amúgy művészeti szempontból még mindig csillagos ötöts. Technológiai és játékmechanikai szempontokból meg hányadék.

Kongy
Így van. Ez ellen úgysem lehet semmit tenni, amíg a világ tele van birkákkal. 😊 Ők meg röhögnek a markukban, hogy két kanállal eszik a szemetüket, és ez igaz az AC-szériára is, ahol még mindig a 2. rész sikere és minősége miatt tudják lehúzni az újabbnál újabb bőröket. Mondjuk CoD-nál meg a CoD 4 hatalmas sikeréről. Ezek korszakalkotó játékok voltak anno, ami azon is látszik, hogy már évek óta ezt tolják a pofánkba.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.01. 14:34:44