PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most viszont megnyertem ML első szuperkupa meccsét amit eddig képtelen voltam.Professional szinten és nagy meccs volt így az új beállításokkal.
Kivettem pár dolgot és assisted használom játékos váltást is
Addig-addig szöszmötöltem.
A hiba ezekszerint sokszor visszatr.
A megoldás az lett, hogy a böngészőben ha elinditottam a nézést, és megy a stream, a ctrl++ vagy ctrl+- -al kicsinyíteni/nagyobbítani kell a weboldalt, és azon nyomban megjelenik a videó képe. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De azért nem néz annyira szarul ki, jól áll neki ez bármi is homályosítja el.
Rivals sem volt kristálytiszta, én is játszottam mind2-ővel, pc-ps4 a rivals.
Csak vetekszik a 2 játék hol fosabb az irányítás, itt főként a kézifék indokolatlan tapadása az érdekes, rivals-ban meg amúgy az irányitás ahogy van.
Itt én érzek némi késést amikor az analog karral irányítom a kocsit, nem lehet annyira precizen kerülgetni az akadályokat, és ha még látnák is valamit, de csillog az egész képernyő.
Mint egy diszkólámpa.
Szerintem szép meg biztos élethűen fest összeségében a játék, de mint autós mókázás szerintem a grafika pont hogy hátráltat.
KB olyan mint a BF3-nál a lámpa meg lézer effekt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.04. 15:56:36
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én twitch-el jobban meg vagyok elégedve....mondom csak kéne egy retkes kibaszott normális számláló ps4-re.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.04. 15:55:48
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PES és Fifa 16ot össze kellene gyúrni és lenne egy közel tökéletes focis játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de ja, PES speed-et en is visszavettem -1-re azonnal, tobbit kirprobalom (bar kapussal nincs gondom eddig)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
-tegye game speed-et -1re!
-Kapus statot húzza fel bőven
-Pass support 1
Ezzel már nagyon sokat lehet javítani a játékon.Van idő cselezni lehet taktikázni is
Nekem is vannak nehéz bossok. De akkor elmegyek másfelé vagy farmolok inkább.
Tegnap pl lement 4 boss (pók is elsőre..pedig sokat probaltam előtte. Fejlődtem picit majd nyugodtan oda mentem..ééés? Lecsaptam a francba.)
Jelenleg a király gyűrüje kell. Utanna jöhetnek a sárkányok. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.04. 14:17:02
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy meg ha már beruházol vegyél 4est.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Valahol tudok kódot beállítani ahhoz, hogy Store-ról történő vásárláskor egy általam megadott kódot kérjen és csak utána engedjen vásárolni? Ha igen,akkor hol és miképpen?
Illetve másik kérdésem,h elvileg volt olyan frissítése a PS4-nek,ami után külső HDD-re át lehetett másolni a letöltött játékokat és azon tárolni,ha van egy 1Terrás külső HDD-m és arra mondjuk átmásolok egy Store-ból megvásárolt és letöltött Last of Us-t,akkor utána ha törlöm a gépről tudom futtatni a külső HDD-ről?
Előre is köszönöm a válaszokat! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Rendes böngészős változattal nem csodálom ha szarakodik minden, a mobilnak túl sok ifót jelenít meg ami feleslegesen fogja a müködést.
Úgy oké.
De ettől független még minőségbeli eltérések is vannak, persze hiába ha egyszer a steam-er választ platformot nem a néző ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.04. 13:13:16
Adversus solem ne loquitor
Napokon belül megérkezik a Super Meat Boy a Sony platformjaira is, viszont ez a kiadás különbözni fog az eddig változattól.
Pár napon belül, egészen pontosan október 6-án érkezik meg PlayStation 4-re és a Vita kézikonzolra a Super Meat Boy, ami egyből PlayStation Plus ingyenes címként kezdi el pályafutását. Ez a kiadás azonban egy fontos részletben különbözni fog a PC és Xbox 360 verzióktól.
A Sony konzolokra érkező változat ugyanis teljesen új zenét kap majd. Ennek az okát a játék dizájnere, Tommy Refenes árulta el. Elmondása alapján az indok igencsak prózai, ugyanis nem tudták az eredeti zenék jogait megtartani az újrakiadáshoz. Szerinte azonban minden rosszban van valami jó is, a kialakult helyzet pedig lehetőséget biztosított számukra, hogy a kedvenc művészeikkel dolgozzanak együtt az új anyagokon.
A korábbi zeneszerző, Danny Baranowsky saját blogján kommentálta a történteket. Szerinte olyan díjazást ajánlottak számára, ami még arra sem volt elegendő, hogy egyáltalán megfontolja a összeg elfogadását. A játék új zenei anyagát több művész készíti el, együttes erővel. A csapat részét képezi Matthias Bossi és Jon Evans (The Binding of Isaac: Rebirth), David Scatliffe (Hotline Miami) és Laura Shigihara (Plants vs. Zombies) is."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.04. 10:41:59

Eladó untildawn keresek! 😄D
Egyébként csak én vettem észre, hogy azóta van nála ez a zsigerből jövő szenny mindenre mióta visszapróbál a PC-re? Persze nem kell párhuzamot vonni , de...<#ravasz1>#ravasz1><#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.04. 10:16:07
Hogy a sima mobokon nem jutsz tovább? Nem tudom. Lehet tényleg kell egy kis szünet.
Szerk:
Egyébként nem értelek, az baj, hogy nehéz vagy az, hogy nem? Mert néha ezen, néha a másikon sírsz. Legyen homogénen analrodeó?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.04. 09:45:26
/2x bementem hozzá, megpróbáltam levágni, esélytelen. Másodszor észrevettem a ballistákat, bementem, lőttem bele kettőt, és meghalt. Bossfight. De az utolsó senkiházi royal gárdista geci is olyan könnyen vág le, mintha ott sem lennék, mer a cuccaim meg a statom egy rakás szar bárhova, amerre menni tudok. Lehet jobb lenne, ha ez a játék csak bossból állna, és néha megszakítaná egy ilyen utolsó senkiházi, nullmobbal, akik egyébként ötvenszer ügtyesebbek/erősebbek/többen vannak mint a bossok.
Na mindegy, nem akarta ilyen mélységben belemenni. Részemről instant skip az egész genre, mer csak a vacsorám jön fel minden este ezektől a trial&error szaroktól
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.04. 09:31:40