121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Semmi fotoshop nincs rajta.
  • darkSectorxxx #54638
    Ja de az irónia arra ment hogy ezt a fotóminőséget, nem a bemutatott (ehhez képest gyatrább) gameplay-eket.
    Ez szerintem fotosoppolt képek, legalábbis élsimi van rajta még ha a többi élőben igaz is lenne.....

Pláne hogy még a képek mérete sem egyforma. :D
  • darkSectorxxx #54637
    Ja de az irónia arra ment hogy ezt a fotóminőséget, nem a bemutatott (ehhez képest gyatrább) gameplay-eket.
    Ez szerintem fotosoppolt képek, legalábbis élsimi van rajta még ha a többi élőben igaz is lenne.....
  • TDC Geronimo
    13k a doom most EU PSNen
  • TDC Geronimo
    sima 1080 már kinyomja az 55 fpst 4kba, nem kell SLI
  • darkSectorxxx #54634
    Ja értem. HD1080 SLI.
  • TDC Geronimo
    Hát ha van hozzá megfelelő HWd akkor igen
  • Kandurex
    aham...az
  • darkSectorxxx #54631
    Feltételezem ez a tv-men is így néz ki majd.
  • darkSectorxxx #54630
    Aha, jó persze eltérő izlések, csak úgy értettem, hogy a 90 szerintem nem torzít annyit, nekem az tök korrekt még, ellenben 120 nál már mintha valami torz lencsén keresztül nézelődnék.
  • TDC Geronimo
    fosbájt(tm)

• Totti5
    Én nem tudom hogy a 90 mennyim és milyen, úgy állítom be ahogy nekem jó ( autós játékban ), ha 63 akkor annyi, ha 76 akkor annyi. Vizuálisan lövöm be ami nekem kényelmes az adott programban.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 11:33:42
  • darkSectorxxx #54627
    Miért a 90-95 az élien?
    nem tudom mennyi a max mondjuk, mert asszem sok helyen csgo meg ilyenek elmennek 120-ig, az télleg irreális, de egy 90 szerintem még egészséges, asszem 65 szokott lenni az alap.
  • Totti5
    Van aki élienként akarja nézni, van aki nem. Nincs olyan hogy jobb. Mindenkinek más, egyéni izlés kérdése. Ahol nem lehet állítani ott nyilván a fejlesztők lövik be ideálisra és mindenkinek olyan. Ahol lehet ott a júzer a saját preferenciái szerint.
  • darkSectorxxx #54625
    Basszameg, nekem pc-n erősen befolyásolja az fps-t.

Akkor itt azt tudom elképzelni, hacsaknem valami csoda, hogy feltételezhetően 90 vagy a max beállítható fov-ra van belőve a 60fps lock, és az alatt meg menne feljebb csak ugye a korlát miatt nem tud.

De lehet rosszul látom és nincsen köze az fps-re, csak pc-n mikor állítgattam, vagy manapság is állítom, látok változást a sebességben.

Na mind1, furi konzolon.

Mert pc-n megérteném a kis fov fps miatt, de amúgy a minnél nagyobb az a jobb nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.06. 11:21:08
  • TDC Geronimo
    DOOMba, meg mirrors edgbe is van és nem jár fps vesztéssel
  • darkSectorxxx #54623
    Ő hát izé, nem vagyok nagy prof, de nem fps eltéréssel jár ez a téma?
    Ha meg optimalizálás, főleg multi terén akkor legyne mindenkinek 90 nem?
    Vagy tévedek?
  • Amiga
    Ez a játék nekem egy kicsit Furi.
  • Moby
    Vót ilyenem is :D
  • Ulthane
    Letöltöttem, ki fogom próbálni. Bár a store-os videót elnézve nem lesz sokáig a merevlemezen. :)
  • Ulthane
    Én letöltöttem a demót a hétvégén. Kb. 7 percig bírtam vele. Uninstall.
  • Kongy
    én erre a "kicsikére" esküszöm még mindig. Witcher 3-at hairworks-el, minden lófasszal úgy viszi, hogy ihaj.

• TDC Geronimo
    Someone on Reddit confirmed you can change the FoV on consoles. (Battlefield 1)

BF játékban ez először lesz
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.06. 01:05:01
  • Moby
    hw off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megjött a mini-ps4neo. Konzollike fos bloweres hűtéssel. Az eddigiek alapján azt kell mondjam VAN REMÉNY! (nem hangos, sőt...)

• Bandicoot
    EA-nál szokott működni ha van jópár EA játékod és ez látványos az accodon hogy írsz a supportnak egy puncsoló levelet. Vagy akár kamulevelet majd hogy kaptál kulcsot,de nem működik és nagyonrégi customer vagy és kiakarod próbálni mert a kedvenc játékod blabla.
  • TDC Geronimo
    Random nubok. 1942 óta tolom BF részeket, de ilyenekkel sosincs szerencsém. CoDos nubok meg megkapják tuti :y
  • mucsácsó
    Kik kapják meg? :D

Amúgy visszatérve, egyetértek minden szavaddal, Doom az nekem az ideig év egyik legnagyobb meglepetése... :D mármint reméltem, hogy jó lesz, csak picit féltem, hogy elcseszik - de hálaégnek nem ;) remélem az id következő játéka is hasonlóan nagyot üt majd :)
  • TDC Geronimo
    BF alpha megy ki, PS4re is. Persze BF veterán létemre lófaszt se kaptam megint :(
  • darkSectorxxx #54611
    Hát nem egy Dark Souls. :D
  • darkSectorxxx #54610
    Zene valóban üt.
  • Myselor
    csak kevés a 3 boss
  • TDC Geronimo
    Zseniális játék lett. Atom retro hangulat, arcszaggató graf, atom 60 frémmel, kurvajó zenék, bitang jó bossharcok
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.05. 21:11:39
  • mucsácsó
    Kibebaszottul kurvajó játék!!! Rég adott ilyen jót egy FPS, nem értem a fanyalgókat :D sőt, elmehetnek a picsába ;D

ja, és az OST zseniális, ÚR-IS-TEN:

• Myselor
    kurva jó játék előbb próbáltam.idióta összevisszanyomkodás mindenkinek ajánlom
  • darkSectorxxx #54605
    +1Most akartam írni, hogy sok a vita, ne egymást csesztessétek, mert egy ideje nem játékról látok vitát, az se mindig jó.
    Hanem személyes vitákat. (volt eddig is, de talán nem ennyi)

Ez télleg kicsit sok, miért kell egymást bántani?
    Főleg ne úgy hogy elküldenek valakit, mindenkinek van itt helye.
  • TDC Geronimo
    Belenéztem, jópofa, de kár hogy csak bossharcok vannak :(
  • Totti5
    Plusszos játék, ami amúgy most jelent meg ezzel együtt steamon 25 EUR!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.05. 18:14:13
  • TDC Geronimo
    hólifákinsit. DOOMot abbahagytam felénél még anno, mert jött rakat más game. Ma folytattam tovább. Most volt a második boss harc, de valami kegyetlen kikúrt jó volt az előző is meg ez is. Az meg ahogy kinéz és fut ez a játék az döbbenet
  • Moby
    >Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg lehetne kedvelni...

Helyesen így hangzik: Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg tudnék kedvelni...
    Máris kevesebb hiszti lesz a topikban.
  • Totti5
    Ne személyeskedj és nem hiszem hogy idióta vagyok, szóval ne sértegess. Kösz.