121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#54639 Semmi fotoshop nincs rajta. -
#54638 Ja de az irónia arra ment hogy ezt a fotóminőséget, nem a bemutatott (ehhez képest gyatrább) gameplay-eket.
Ez szerintem fotosoppolt képek, legalábbis élsimi van rajta még ha a többi élőben igaz is lenne.....
Pláne hogy még a képek mérete sem egyforma. :D -
#54637 Ja de az irónia arra ment hogy ezt a fotóminőséget, nem a bemutatott (ehhez képest gyatrább) gameplay-eket.
Ez szerintem fotosoppolt képek, legalábbis élsimi van rajta még ha a többi élőben igaz is lenne..... -
#54636 13k a doom most EU PSNen -
#54635 sima 1080 már kinyomja az 55 fpst 4kba, nem kell SLI -
#54634 Ja értem. HD1080 SLI. -
#54633 Hát ha van hozzá megfelelő HWd akkor igen -
#54632 aham...az -
#54631 Feltételezem ez a tv-men is így néz ki majd. -
#54630 Aha, jó persze eltérő izlések, csak úgy értettem, hogy a 90 szerintem nem torzít annyit, nekem az tök korrekt még, ellenben 120 nál már mintha valami torz lencsén keresztül nézelődnék. -
#54629 fosbájt(tm)
-
#54628 Én nem tudom hogy a 90 mennyim és milyen, úgy állítom be ahogy nekem jó ( autós játékban ), ha 63 akkor annyi, ha 76 akkor annyi. Vizuálisan lövöm be ami nekem kényelmes az adott programban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 11:33:42 -
#54627 Miért a 90-95 az élien?
nem tudom mennyi a max mondjuk, mert asszem sok helyen csgo meg ilyenek elmennek 120-ig, az télleg irreális, de egy 90 szerintem még egészséges, asszem 65 szokott lenni az alap. -
#54626 Van aki élienként akarja nézni, van aki nem. Nincs olyan hogy jobb. Mindenkinek más, egyéni izlés kérdése. Ahol nem lehet állítani ott nyilván a fejlesztők lövik be ideálisra és mindenkinek olyan. Ahol lehet ott a júzer a saját preferenciái szerint. -
#54625 Basszameg, nekem pc-n erősen befolyásolja az fps-t.
Akkor itt azt tudom elképzelni, hacsaknem valami csoda, hogy feltételezhetően 90 vagy a max beállítható fov-ra van belőve a 60fps lock, és az alatt meg menne feljebb csak ugye a korlát miatt nem tud.
De lehet rosszul látom és nincsen köze az fps-re, csak pc-n mikor állítgattam, vagy manapság is állítom, látok változást a sebességben.
Na mind1, furi konzolon.
Mert pc-n megérteném a kis fov fps miatt, de amúgy a minnél nagyobb az a jobb nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.06. 11:21:08 -
#54624 DOOMba, meg mirrors edgbe is van és nem jár fps vesztéssel -
#54623 Ő hát izé, nem vagyok nagy prof, de nem fps eltéréssel jár ez a téma?
Ha meg optimalizálás, főleg multi terén akkor legyne mindenkinek 90 nem?
Vagy tévedek? -
#54622 Ez a játék nekem egy kicsit Furi. -
#54621 Vót ilyenem is :D -
Ulthane #54620 Letöltöttem, ki fogom próbálni. Bár a store-os videót elnézve nem lesz sokáig a merevlemezen. :) -
Ulthane #54619 Én letöltöttem a demót a hétvégén. Kb. 7 percig bírtam vele. Uninstall. -
#54618 én erre a "kicsikére" esküszöm még mindig. Witcher 3-at hairworks-el, minden lófasszal úgy viszi, hogy ihaj.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#54617 Someone on Reddit confirmed you can change the FoV on consoles. (Battlefield 1)
BF játékban ez először lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.06. 01:05:01 -
#54616 hw off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megjött a mini-ps4neo. Konzollike fos bloweres hűtéssel. Az eddigiek alapján azt kell mondjam VAN REMÉNY! (nem hangos, sőt...)
-
Bandicoot #54615 EA-nál szokott működni ha van jópár EA játékod és ez látványos az accodon hogy írsz a supportnak egy puncsoló levelet. Vagy akár kamulevelet majd hogy kaptál kulcsot,de nem működik és nagyonrégi customer vagy és kiakarod próbálni mert a kedvenc játékod blabla.
-
#54614 Random nubok. 1942 óta tolom BF részeket, de ilyenekkel sosincs szerencsém. CoDos nubok meg megkapják tuti :y -
#54613 Kik kapják meg? :D
Amúgy visszatérve, egyetértek minden szavaddal, Doom az nekem az ideig év egyik legnagyobb meglepetése... :D mármint reméltem, hogy jó lesz, csak picit féltem, hogy elcseszik - de hálaégnek nem ;) remélem az id következő játéka is hasonlóan nagyot üt majd :) -
#54612 BF alpha megy ki, PS4re is. Persze BF veterán létemre lófaszt se kaptam megint :( -
#54611 Hát nem egy Dark Souls. :D -
#54610 Zene valóban üt. -
#54609 csak kevés a 3 boss -
#54608 Zseniális játék lett. Atom retro hangulat, arcszaggató graf, atom 60 frémmel, kurvajó zenék, bitang jó bossharcok
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.05. 21:11:39 -
#54607 Kibebaszottul kurvajó játék!!! Rég adott ilyen jót egy FPS, nem értem a fanyalgókat :D sőt, elmehetnek a picsába ;D
ja, és az OST zseniális, ÚR-IS-TEN:
-
#54606 kurva jó játék előbb próbáltam.idióta összevisszanyomkodás mindenkinek ajánlom -
#54605 +1Most akartam írni, hogy sok a vita, ne egymást csesztessétek, mert egy ideje nem játékról látok vitát, az se mindig jó.
Hanem személyes vitákat. (volt eddig is, de talán nem ennyi)
Ez télleg kicsit sok, miért kell egymást bántani?
Főleg ne úgy hogy elküldenek valakit, mindenkinek van itt helye. -
#54604 Belenéztem, jópofa, de kár hogy csak bossharcok vannak :( -
#54603 Plusszos játék, ami amúgy most jelent meg ezzel együtt steamon 25 EUR!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.05. 18:14:13 -
#54602 hólifákinsit. DOOMot abbahagytam felénél még anno, mert jött rakat más game. Ma folytattam tovább. Most volt a második boss harc, de valami kegyetlen kikúrt jó volt az előző is meg ez is. Az meg ahogy kinéz és fut ez a játék az döbbenet -
#54601 >Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg lehetne kedvelni...
Helyesen így hangzik: Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg tudnék kedvelni...
Máris kevesebb hiszti lesz a topikban. -
#54600 Ne személyeskedj és nem hiszem hogy idióta vagyok, szóval ne sértegess. Kösz.