PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Persze kimagaslóan igényes és jó platformer Yoshi, de N platformon a Super Mario 3D World, Captain Toad még jobb szvsz. Yoshi azok után levezetésnek jó, de sajnos nincs meg benne az a folyamatos bizsergés mint az előbbi kettőben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Be. Nekem a dark souls név azt a játékot jelenti, és a jövőben is azt fogja jelenteni.

Adversus solem ne loquitor

Lol, pedig neked tokre bejott az elso is!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki unatkozik kis TLOU. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem döntöm el, csak leírsz ordító baromságokat tényként. És de a képességeid hiánya miatt is leszaroztad.....😊
Nézegesd a Domestos reklámokat.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

"Én azt mondom be tudnának, de teljesítmény miatt lejebb kellett volna húzni a látványt, mert ez egy TECHDEMO feeling....egyértelműen...nem furcsa senkinek hogy az átvezetők valós emberek? 😄

Mert nem tudtak volna a kocsikhoz mérten technikailag még embereket is modellezni, ez full egyértelmű....."

Darksector mai Frostbite szakértése NFS témakörben....Komolyan SÍROK....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Nemtudom mi kell nekem, semmivel nem játszok szívesen. De a sok szar között ez volt a legrosszabb választás, és ezt csak tetéztem az újbóli nekifutással. Megint elvittem a 3. bossig, és megint feljött a hányásom ettől az elbalanszot világszarától.
Én elbúcsúzom ettől a szériától az 1-el, nem igazán izgat hol a lejtő alja. Nem kell azt nekem látnom.

n000rbi
WiiU-kúra kell neked, meg egy kis Yoshi's Woolly World 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Na én odaáig már nem jutok el. Második nekifutásra is üvöltvehányás lett ennek a iszonytatóan kurvaszar második dasnak a vége.
Egy évig nem kívok from játékot látni. Vagy kettőig.

darkSectorxxx
Dem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
NEm.

darkSectorxxx
Az elmúlt 32 évemből tapasztalat alapján....ez a végleges demoja, amit hívhatnak alfának, bétának....bárminek....ugyanaz. 😛

Vegyes érzések keringnek benne ettől a N4S-töl.
Azzal győzkődöm magam,h ez mégis csak egy béta és nem egy demó.
SZÉP.Vannak benne gondok amik remélem tényleg csak a béta fázis betegségeit hordja magával,de mind orvosolható.
semmi gond, mar ismerjuk a szereplöket. csak a szokasos koroket futjuk.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
Nyugalom gyerekek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Imadom, ha te dontod el, hogy nekem melyik jatek kell, hogy tetsszen, melyik nem..

Az mgs nem az en kepessegeim miatt szar jatek. Hanem azert, mert olyan repetitiv, mint a metronom kattogasa, es dog unalmas egytol egyig az osszes kuldetes. Az a jatek pdig szamomra, ami olyan unalmas, hogy meg egy domestos reklamban is tobb izgalom es cselekmeny van, szar. Akar tetszik neked, akar nem.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.03. 20:47:44

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Neked gyakorlatilag minden szar, ha balf*sz vagy egy játékhoz szar. Ha hülye vagy egy játékhoz szar. Ha egy játék nem tetszik szar. A minapi szösszeneted az MGS topikban kifejezetten "üdítő" volt.😊

Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.03. 20:35:18

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

nekem nem faj. csak feleslegesen karomkodsz (mar megint) 😊 professzor uuuuur

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Atttol szamomra lehet otvaros meg, mert masik 5 millionak tetszik. A szar sem finom attol, hogy legyek millioi dongjak korul. De amugy miert faj az neked? Nem azt mondtam, hogy Slick, a jo edes neniked, hanem azt, hogy ratyadek szar a jatek. Nem mindegy, higy mit mondok egy jatekra? Felolem mas szeresse, en nem banom. Attol szamomra meg nem lesz jo.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.03. 20:27:44

AntiHero
Most ment le a Mirror Kinght. Végre eljöttem abból a hülye kastélyból. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Csak az elejébe néztem bele, jó előre vagy már 😊
Jó látni, hogy itt is lesz stamina booster ring (vagy valami olyan cucc van nálad), de én ezt a tank geart az egyben is talán egy bossnál használtam 😊

AntiHero
Amúgy ez a Drangelic vár merő szopatás, nem tetszik ez a helyszín. <#csodalk>

AntiHero

Moby
Tevékenykedni??? Ez nem gta😊
De a legszebb, hogy verseny közben beledurransz valamibe, elhúznak a versenytársak csilliárdal, de azért a szakasz végén állórafékez mindenki, hogyha totál segg vagy akkor is beérhess legalább másodiknak. LOL
Igazi parasztbait agyfasz nongaming.

Van még bőven+a dlc területek.
Totti5
Persze, bemutatja a karaktereket.

Viszont a béta városa kihalt, íztelen, semmi különleges a város látképén kívül, ami baromi szép, de ennyi ( nem nem a graf, az gyönyörű ). Nyilván béta, mert ennél sokkal több kell, mármint egy élő lélegző város, ahol jó tevékenykedni.

Gondolom a játék elején több az átvezető, de semmi baj
TDC Geronimo
Hát én fél órája tolom, de most nem tudom eldönteni, hogy valami b kategóriás sorozatot nézek vagy játszok. 2 perc átvezető, fél perc ótóka...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Igen.

Moby
Belevertem még egy órácskát ebbe az nfs-be, ha már ittvan, hátha.
Fogalmam sincs hogy sikerült ez ennyire fűrészporízűre. Darabonként is mérhetőek a problémák, de ahogy összeáll az egész az valami siralmas. Ettől a rivals is nagyságrendekkel szórakoztatóbb volt. Remélem erre a mocira valaki majd csinál játékot is, nagy pazarlás lenne veszni hagyni (mármint hogy lesz még valami racingjáték a pbr-es frostbitera).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.03. 12:12:04

darkSectorxxx
H264 + MPEG4

Moby
Szerintem má minden új bundle új gép.

arty
ps4 drake collection bundle már az uj gép vajon?

Forza.

AntiHero
Most jön a lávás boss. (meg van egy pók boss elmaradásom, a többi amit megtaláltam az halott). Nem tudom hány %.

Kandurex
Nem neked szántam a kérdést 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hogy érted, hogy mennyi van még vissza?

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Kandurex
Nem tudom. Mindenestre most vagyok a Drangelic várba. Kurva jó. És egyre jobb a DaS 2. Nagyon borzongató a mirror knight ahogy megidéz valakit. Zseniális!

Egyébként mennyi van még vissza?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.03. 10:41:55

Ilyenkor állok tanácstalanul és tűnődöm, hogy ez vajon bug vagy feature. 😄

Kandurex
<#fejvakaras> passz, nem tudom

Moby
Az enyém tényleg csendes. Tudod mennyire háklis vagyok rá, de ezek szerint totál véletlen nyúltam bele 😞

Igen, kirobbantottam a falat, begyujtottam a tüzet, odaadtam a kovácsnak a cuccot, elmentem majulaba, visszafelé hiába választom ki a helyszínt, de a másikba rak vissza ami a pálya elején van. Pursuernek van hozzá köze? Nem öltem meg, elfutotam előle. A másik gondom, hogy summon sign-al még nem találkoztam emberként sem, pedig pofazok az npc-kel.

Moby
Ettől még lehetne jobb, de szarabb. Sokkal.

AntiHero
Jaa biztos..én egyből falat bontottam. 😄

Kandurex
na utána néztem kurvára valami alap van benne, természetesen a net -et meg ellepte a hiéna programok sokasága ami konvertál neked, ...jó pénzért...kérdés: mi az isten faszáért rak bele a Sony egy használhatatlan dolgot? <#boxer>

Kandurex
dehogy nincs, van hozzá kulcs is! persze választható a falrobbantás is....kétségkívül gyorsabb is

AntiHero
Ha nem robbantottad ki ott a falat akkor nincs meg a bonfire.

Kandurex
Egyébként milyen mkv file -t játszik le a PS? Mert csak úgy kíváncsiságból ránéztem egy filmre, de nem igazán látja, pedig még exfatba is formáztam.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.03. 09:29:16

Kandurex
Hogy érted? Meg van a kovács tábortűze?

n000rbi
A vicc az, hogy az elsőnél még megvolt a régi gép is 😞 Elvakított (vagy inkább süketített) a szépsége <#violent> Plázaribancra cseréltem a dolgos háziasszonyt, itt volt a baj <#banplz>

Régebben én is fontolgattam, de most ds2-vel nyűglődök, mire túl leszek rajta meg valszeg kint lesz a 3. Talán majd egyszer ha lesz hozzá kedv. Apropó ds2 : (sajna mobilon nem tudom spoilerbe tenni, off, de hátha valaki válaszol ) Lost bastillenél ha a kovácshoz akarok travelni akkor is az első bonfirenél rák le. Ennek mi lehet az oka? :/