121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #54719 Igen, mi mindenben a rosszat látjuk. Valami elképesztő szemellenzővel nézed az MS "oldalát". Be is fejeztem, ha neked ez megfelel. -
#54718 Így van, ezért ölnek dollár 10-100 milliókat új hardwer kifejlesztésébe ( kettőbe is ). Nektek mocskosul örülni kellene hogy eddgi sem kellett és jövőben sem kell Xboxot venni, de ennek ellenére minden tagadás ellenére játszhatsz remek Xbox exluzív címekkel PCden is. És nem, az egészben a rosszt látjátok. Őrület. Miközben az MS még több pénzt keres ezen és még több játékost ér el ezzel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:32:10 -
Bandicoot #54717 Jobban örülnél ha az MS topikba mennének kitárgyalni és beindulna a hullám? Nemhiszem. Egyébként igaza van, ha jólvan ha nincs,ha jó dolgok ha nem. Gyakorlatilag az MS szépen megöli a konzol fogalmát, és egy sima fixhardveres pc-t paszarint az asztalra amivel csak játszhatsz (és tudsz a tévéden tévét nézni ) . Exkluzívok száma egyreinkább nulla. Lehet hogy szerinted a legjobb dolog Phill Spencer mint ahogy egyszer leírtad. De én egyreinkább úgy látom hogy az egész konzolbizniszüket beáldozzák a win10 oltárán,és maximum a fanatikusok maradnak meg, illetve akik olcsón akarnak játszani....Mindezalatt a Nintendo és a Sony az aki megőrizte a konzolos mivoltát az exkluzívokkal. Ezt csűrhetjük csavarhatjuk, gáz.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.07. 19:30:56 -
#54716 Mögé ám, sikerült is anno. Rope Launcher ami Hook Balde, ugye?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:23:34 -
Bandicoot #54715 Aaaaaa, remélem tényleg így is lesz és nem cseszik el valami agyamentséggel.
Még annyi jó lenne ha lennének ojjjektumok a pályákon amik alatt fölött mellett között ban-ben lehet manőverezni és nem abból állna a légicsata hogy körbe körbe forgolódunk egymás körül és semmi nem történik mert amíg valaki kiegyenesíti a kanyart, fedezék hijján ledarálja a mögötte repülő gép...:)
Ez így egyelőre tetszik -
#54714 Egyrészt köszöni jól van, 2013 launch óta tele jó dolgokkal és újdonságokkal, új lehetőségekkel másrészt ez miért a PS4 topikba?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:20:39 -
#54713 Egyébként mi történt az Xbox divízióval? A 360 óta minden lépésükkel a saját fészkükbe szarnak. Más vette át a vezetését? Tényleg érdekel. -
#54712 Te maraggyámá ezzel a faszparaszt stílussal. Nem kell egyből támadni, ha az általad ajnározott szartól nincs mindenki seggre esve. Köszöntem. -
Ulthane #54711 -
#54710 Alig várom. -
Ulthane #54709 1. A Blizzard
2. Microsoft
3. A szar multis játékok
4. A tetves Sony-hálózat
5. Az agyatlan lövöldék
6. A polák sámánok
7. A kiadók
8. A videojáték-ipar
Meg ami majd még jön! -
#54708 -
#54707 PlayStation Europe @PlayStationEU 19 mp19 másodperccel ezelőtt
31 months after release, Battlefield 4 was the best-selling game on PS Store last month!
olcsó ár + BF1 hype -
Ulthane #54706 -
#54705 -
#54704 Nem kellenek majd ahhoz napok -
#54703 Izgatottan várom ki lesz szidva pár nap múlva -
#54702 Ha jobban mögé nézel...?
Maraggyámá. -
#54701 Jó hát az AC Syndicate-et is sokan dicsérik, de ha egy kicsit a dolgok mögé nézel, az is egy szarkupac :D Overwatch-nak is vannak fénypontjai, meg mélypontjai is. De többnyire egy jól összerakott, szórakoztató játék. -
#54700 kétfedeleshez mi lesz unlockolható? merugye a négyesben a rakéta(!) volt (lol) az "eftizenhatoshoz" .... -
Ulthane #54699 Nyugi, ezzel én is így leszek. :-D -
Ulthane #54698 Lehet, hogy jó játék. De nekem eleve kételyeim vannak vele, eleve ez a mesevilág (), meg hogy csak multi, és én nem vagyok egy nagy multibetyár, de ha már az, akkor legyen valami életre hajazó military shooter, vagy hasonló.
Ugyanakkor sokan dícsérik, s ennyien nem tévedhetnek, vagyis de, hisz a szar se lesz attól finom, mert legyek milliói döngik körül.
Meglátjuk. :) -
#54697 Az a játék jóóó.
Először azt hittem, hogy nem, de de. -
#54696 Én azon basznám fel magam, hogy én vagyok a balfasz a csapatban. :D -
#54695 Végre jó kis dogfightok 0 skilles lockolos fosok nélkül <3
-
#54694 Moby is ember, hiába nem annak próbál tűnni. :D -
#54693 Ez nem volt hülyeség, nagyon jó játék, ha nem cseszed fel magad azon, hogy néha balfasz csapatba kerülsz :D -
#54692 Én mondom ettől lejjebb nincs. :D -
#54691 idéznélek!!!
"Sohatöbbetsemmitaminekbattlefieldvanannevében." -
#54690 Én anno megvettem, tetszett is, de a DLCet már nem vettem meg így elég kevés content volt elérhető számomra később. Viszont PCre most lehet lekapom megint, mert lesznek elég drasztikus gameplay változások is -
Ulthane #54689 Hülyébb már én se leszek, megvettem az Overwatch-t a nagy uborkaszezonban. -
#54688 Az igen a RPG meg a JRPG király, fellül áll mind felett, szóval nyugodt szívvel ajánlom mint W3 szakértő. :) -
#54687 A Witcher, mint jrpg? Hmmm
Amúgy az má' fenn van szőrősül-bőröstül. Most valami mangacsajos világmegmentősra gondoltam, csak a változatosság kedvéért. :-) -
#54686 E3-on elhatározta mindenki magát.
Vagy marad, vagy megy.
De ebben igazuk van a többieknek, ezt a csontot tovább rágni már nem érdemes. -
#54685 Azt hallottátok, hogy free to play lesz az Evolve? :D -
#54684 Ha Witcher-el kezdődik, és 3-al végződik, azt mind. :D -
#54683 Rengeteg jrpg van most a psn-akcióban. Van közöttük olyan, amit jó szívvel tudtok ajánlani? -
#54682 17 June 2016 héten lett kiadva a lista a játékokról. -
#54681 Persze. Persze :) -
#54680 Mintha nem ez lenne az első visszatáncolása.