121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #54976 Na, ez az, azt utálom a legjobban! :-D -
Ulthane #54975 Én azt a buzi sárkányt utálom a legjobban! :)
Tegnap akkorát játszottam, beszarás. Lvl 19-en vagyok, de most volt az első olyan köröm, amiben igazán éreztem a csapatmunkát. Mindenki a karakterének megfelelőt játszott, nagyon egyben voltunk. Defense volt, én Bastionnal toltam, megálltam egyhelyben. Mellém állt az a behemót, akinek az a nagy lézerpajzsa van, elém tette, hogy védjen vele, és úgy kaszáltam mindenkit. Egyszerűen meg sem tudták közelíteni a kocsit, el sem mozdult a helyéről.
16-os kill streak-kell lettem play of the game, 0 death. Annyira élvezets volt az egész, hogy ott tényleg csapatként játszottunk, senki nem bénázott, senki nem ment a saját feje után, ahogy a nagykönyvben meg volt írva, úgy nyomtuk.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.14. 08:32:22 -
Bandicoot #54974 Ahh köszi. Az akkor még reális lehet idei bejelentésre. -
TGS szeptemberben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.14. 08:18:10 -
Bandicoot #54972 Ergo sanszos hoy idén nuku neo.....
Vagy van még idén bármi ahol be tudják jelenteni idénre?! -
Ergo nem lesz Neoról szó... :D
btw berántottam SOMA-t meg Firewatchot; SOMA-tól fél óra után összefostam magamat, izgi lesz... :D tényleg olyan jó a story, játszottatok vele?: )
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.14. 07:31:16 -
We asked PS France about it and they confirmed there wouldn't be a press conference at Gamescom 2016.
Sony konf sem lesz a GC-n (stand, játékok igen, ahogy MS-nél is). -
Szerintem is, nálam hétfőn volt ez este, hogy folyton dobálta hogy undergoing maintenance, pedig nem volt semmi a PSN-nel.. :D -
Szerintem semmiféle karbantartás nincs. Azt akkor is írja, ha simán beszart hálózat -
Jó kis pakk annak, aki még venne "régi" ps4-et :) (július 13. és július 27. között)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.13. 19:17:35 -
Sony milyen idő intervallumban karbantart EUban, csúcsidőben munka után 7 óra fele? ez is valami amcsi, japó időzánhoz van tolva mint az E3 konfjuk? EUs paraszt meg leaszarva... az amcsi, japó meg kialussza hajnalban... -
Ha valasztanod kell akkor Soma, nekem brutalmod bejott es van hogy jatszani is kell benne, nem csak setalni, mint Firewatch-ban. 
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.07.13. 16:55:41 -
Overwatch-os dolog már nem igaz, lecsengett a Bastion láz, most minden PoTG a törpéé, ami kalapálja a turretet, közben jönnek a frag-ek. Such skill, much wow. -
-
SlickAdam #54962 -
RYUGOWAKATEKIOKRIIIL -
Ennyit simán, mind a kettő.
Épp ma reggel jutott eszembe, hogy majd a Firewatch-t lassan végig kéne majd sétálni valamikor megint. :-) -
De a kedvencem:
Nerf this!
-
Die-die-die! -
Dead Space víz alatt? -
Ulthane #54956 Ljudzsin oké okéé okééééé! -
lájti akció PS Plus-szal:
SOMA - 1.611 HUF
ennyit azér' csak megér, nem? :D
btw, Firewatch is 3991 HUF.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.13. 12:12:40 -
SlickAdam #54954 en meg mindig gondolkodok egy CELL tattoo-n
-
Én imádom a kis PS3-asomat, rengeteg nagyszerű élménnyel ajándékozott meg.
Az új játékokban sem zavar az elavult grafika, persze megsüvegelem azokat a játékokat, amelyek jól néznek ki, és az AAA-s címektől el is várom. De pl. egy jrpg-nél másodlagos szempont. Ne legyen csúnya, legyen ízléses és színes és akkor jóban leszünk. -
Laboratóriumban létező, 7 pöcséttel titkolt gépekről megy a "vita", ami még mindig értelmetlen.
Ha úgy akarja a Sony GCn elböffenti hogy 6.5 flopi és akkor indulhat a banzáj. -
ppista #54951 Ezt a kört már számtalanszor lefutottuk. Persze hogy számít a teljesítmény, de mi az ára ennek? Igen, totál egyénfüggő. -
Az. Fura. Az egész jelenség fura. Pedig ottvan ám a gyógyszer mindenki házipatikájában: egyszer kell csak belemondani a tükörbe: számít, sőt, fontos a teljesítmény. Ezt mondjuk önállóan kellene minden day1 adopternek megtennie, csak vannak akik mégis képtelenek rá. Merthát az azért mégiscsak rendkívül szórakoztató, amikor ugyanazon oldalon jelenik meg a hardvernemszámít zsoltár, majd pár poszttal később a ps3 van szitokszóként használva egy gyenge grafra(aka "ps3 szint") ^.^ -
Az. Fura. Az egész jelenség fura. Pedig ottvan ám a gyógyszer mindenki házipatikájában: egyszer kell csak belemondani a tükörbe: számít, sőt, fontos a teljesítmény. Ezt mondjuk önállóan kellene minden day1 adopternek megtennie, csak vannak akik mégis képtelenek rá. -
Fura ez a konzolos agyfasz kifejezés, Day1 a steamen is megvesznek minden szart. -
pedig nem igaz :) a te konzolos fejecskédben persze talán mégis.... -
mekkora részben? ;) -
lol -
-
Annyira nem vészes, csak ~2-3 évet vannak lemaradva a ződ-kék párostól és közben folyamatosan verik az asztalt, hogy ez nem igaz... -
Nem megy az még sehogysenem. Akkora kendácsolás folyik a polarissal is, hogy az őrület. Jól láthatóan az sem készült el időre, a specifikációk a kamionrapakolás előtt 1 órával véglegesedhettek, lett is belőle szabványon kívüli működés. Az AMD szenved. Kínlódik. Vértpisál. Totálban egy garázscég, vagy méginkább egy startup képét mutatja. Totális elmebaj, hogy ezekre épít a konzolpiac. -
Lehet, hogy GPU -ba már megy, kazán meleg áron, de APU-ba (ANYU mentesen) még borítékolom, hogy nem! -
hányadik perctől lehet látni a mószt bjutiful wótert?
Tetszik a játék, de nem tudom mitől lenne ez a legszebb, mikor eleve elég rajzfilmes a design... GTAV-ben is van ilyen szép tenger nem? :) -
>Konzolos agyfasz,az valami új brazil vírus, vagy mifene?
Kétlem. Brazilok mindig szopnak a konzollal. Pont tegnap egy egész másik témában merült fel, hogy szerencsétlen faszoknál 1850$-nak megfelelő reálért dobták a ps4-et launchkor. Szerintem ott olyan sok konzolos nincs, hogy ott lenne keresendő a forrása :) -
ppista #54938 Konzolos agyfasz,az valami új brazil vírus, vagy mifene? Netán pénisztöpörödés lép fel a páciensnél? Az én koromban már nem annyira tényező, ezért beválllalom.
Pécéseknél el sem tudom képzelni miféle belterjes bacik terjedhetnek, de van intuicióm olvasva a kommenteket. Természetesen nem itt, mert ide azért, hála Istennek, valamennyire tünetmentesek járnak. -
Jaja. Csak a szokásos. Amikor nincs meg akkor nem fontos. Amikor megvan, akkor ezer poszt róla. Pont mint a frém. LEL.