121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #54879 Jaja nem volt szar. Még mindig szar. -
#54878 >Jó játék is lehetett volna, nem volt szar, csak éppen elég jó sem.
Ezek alapján akár frissíthetnéd is a képet a neved helyén valami evolve bannerra :D
-
Bandicoot #54877 Szerencsére volt beta hogy lássam hogy egy pár órás ökörködésre haverokkal. Nagyjából ennyire jó. -
#54876 Jó játék is lehetett volna, nem volt szar, csak éppen elég jó sem.
ballanszolgatták amúgy azóta a játékot?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.10. 21:36:24 -
#54875 Nem azért bukott meg elsősorban, mert szar lett volna. Gondolom sokat nem toltad -
Bandicoot #54874 Az Evolve...jó? Ne röhögtess....
Nem véletlenül bukott meg. -
#54873 Feltörték egyértelmű :D -
#54872 Itt a vége? Most kapott vérfrissítést :D -
#54871 Nem is mondtam hogy lenne, örvendetes hogy újat csináltak ami ráadásul friss, ötletes és jó is lett, csak itt a vége. Több rugdosást kapott mint jót. -
#54870 a mezek eddig is ilyen faszán mozogtak?
Animokba mintha visszalépés történt volna bár nagyon rég játszottam fifaval -
#54869 Nem. Nincs ezzel az új IPvel semmi baj, sőt... -
#54868 -
#54867 L4D3-at kell csinálniuk azt vinni fogják, az új IPt meg hanyagolni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.10. 20:00:48 -
Bandicoot #54866 Attól hogy nem vall tanult emberre (szép lenne ha ez határozná meg ki mennyire tanult vagy művelt), attól még a buzi az buzi marad. -
Bandicoot #54865 Na. Annyiért a kutya se vitte volna ahogy eddig sem. Annyit nem is ér.
A Season pass 1-2 meg külön vicc kategória. -
#54864 Amíg a törpét nem nerfelik, én befejeztem PS4-en az Overwatch-t. -
#54863 Azért ezzel az "ennyit ér" dologgal vitatkoznék. 40$ ért kellett volna adni elejétől fogva és ingyenes tartalmakkal, mint most -
#54862 A buzizás nem vall tanult emberekre. :-D
A metroszexualitás, vagyis a másodlagos nemi jelleg kihangsúlyozásának visszaszorulása a japán kultúra szerves része. Semmi köze a szexuális nemi irányultsághoz és az emóhoz sem, de gratulálok minden buzizónak, hogy sikeresen visszaidézte a leáld topik hangulatát. -
Bandicoot #54861 Nincs ebben semmi durva. Ha annyit kérnek egy játékért amennyit ér akkor kellő számban fogják tolni. -
#54860 Már az első naptól ezt kellett volna, úgy is arra épült a játék, hogy költsél.... -
#54859 Mivan? -
#54858 féloff
Lekaptam f2p evolvet. Én nekem megvan PSre is toltam is sokat. Nagyon jó lett. Rengeteg minden át lett alakítva.
Durva, hogy PCn f2p előtt voltak 200an online, most meg több, mint 50k :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.10. 15:31:11 -
#54857 LO az FFVII óta az egyetlen igazán méltó JRPG. Óriási hiba, hogy nem folytatják. Csak azért az egy játékért vennék boxot!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.10. 14:43:06 -
#54856 Ki törte fel Totti accountját? Mintha kritikai felhangokat vélnék felfedezni a hozzászólásban... Kivételesen, mintha reálisan látná a dolgokat. -
#54855 Rosszúl reklámozzák. Lehet hogy egy órási, tartalmas, epikus játék lesz ( remélem ), de azzal kezdeni a bevezetését a köztudatba, hogy pár srác autóval csapatja és jól elvan magával az eléggé el volt rontva. Aztán azzal is hogy a story, háttér helyett tolták a mennyire reális és valóságos lesz ez a rész pl a környezet, állatok, városok stb... nem ezzel kell eladni az FFet, mert nem ez a fő szempont benne. Az E3 gameplay meg hab a tortán, még a gameplayt is sikerült bemutatni úgy hogy még többen óckodnak tőle... nem tudom kik a marketingesek, de hogy nem jól csinálják az biztos. -
#54854 Grafika.
Most nézd meg a felújított remake.-et az is ilyen mint a ff 15. -
#54853 Nem, csak olyan van aki keveri a japó stílust a buzikkal. Már elnézést, mert a buzi jelző az elfogadott, nem egy sértés, de ezek nem 2 nemű lények. -
Bandicoot #54852 Nem vitatom.
Csak arra próbáltam felhívni a figyelmet hogy a buzizástt az FFXV-nél abszolút túlragozottnak tartom, mert sem FF részekhez mérve sem a jrpg-khez mérve nincs benne túltolva sőt....
-
#54851 LOnál is volt anno buzizás, aztán aki játszott vele olyan storyt karaktereket, kapcsolatokat kapott az arcába hogy csak pislogott.
-
Bandicoot #54850 Ti tudjátok gyerekek, szerintem attól a sérótól még messze nem lesz "buzi" egy karakter. Kimész japók fővárosába és bemész egy játékterembe rengetegen ilyen fészket hordanak a fejükön,és hasonlóan piperkőcként öltöznek, náluk a fiatalok körében ez "menő".
Ez a kinézet ráadásul nem sokban tér el a FFVIII szereplőitől ami a mai napig a VII mellett méltán az egyik legkedveltebb,legjobb 3d-s rész.
Ha ezzel bajotok van akkor kérdem én, egy Lost Odyssey-től amiben nem csak egy haj adja a "buzi" érzést hanem rengeteg karakter fullos mozgása,öltözködése,stílusa és viselkedése és még hangja is, mit művelnétek?:)
Ha az új FF a látottak alapján Pride egyeseknek,akkor egy rakás másik jrpg,ideértve az említett Lost Odyssey-t is micsoda? Buziland???
-
#54849 Majd kiderül mi a story, mik a karakterek történetei, hogy alakul, milyen arcok. -
#54848 Meg van az a kifejezés, hogy súlyozott átlag? -
#54847 Mert ezek semmivel nem durvábban ratyik mint eddig.
Én azt mondtam, hogy lehet eddig azért szeretted, mert a graf miatt nem ez jött le neked, de ezek semennyire nem buzgáros kinézetűek.
Mutassak ilyet?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.10. 09:43:05 -
#54846 Miből feltételezed, hogy nem jönnek be a japó játékok? Játszottam nem is eggyel és mind a mai napig állítom, hogy ezekbe a játékokban tudnak valódi érzelmeket megmozgató dolgokat csempészni és természetes velejárója, hogy egy - két karakter európai bisex vonásokat tükröz bennük.
De sokan úgy véljük, hogy nem enyhén túllépték ezen karakterek számát, hiába próbálva azt a csöcslény (szőke) megjelenésével egyensúlyozzni. -
#54845 Na utolsó egyelőre BF témában, de ezt be kell raknom, wow...
Ultrawide 21:9 gameplay without the HUD. Recorded at 3440x1440 during the Battlefield 1 closed alpha, playing the map St. Quentin Scar. YouTube gives these videos the 4K treatment, so I recommend clicking that for the best bitrate.
-
#54844 -
#54843 Nem bírod a japó stílust, ettől még ne ratyiszar.
Ennyi a lényeg. FF egy stílus, mindigis az volt, nemsokba más ez a többitől, max a FFIX volt kicsit enyhébb, illetve a sok online fos, azok talán....a többi mind ilyen volt, csak a szebb részletesebb graf miatt gondolom, most szembesültetek ezzel. -
#54842 A FFX ha kimaradt akkor pisi 4-en lenne kötelező pótólni, ha még bírod a 200 órás rpg-ket....iszonyatdurva.
Ha tökös is vagy ez mellett, akkor megölöd a Dark Aeon-okat is... :D
Nem mintha az ucsó 3-4 (rejtett) aeonok annyira gyengédek lennének. :D
Én már a legelső Darknál szerintem haltam vagy 100x. -
#54841 Vegyük már észre, hogy nem egy buzitól lesz "emó", hanem hogy a XV-ben egy egész pride táncol a jogaiért. -
#54840 mondhatjuk igen hogy szeretem az animét és a mangát de nem vagyok fan.:) emos meg még mindig nemvagyok xd