121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #54920 Ne érts félren nem leszólni akartalak. Mindenki azon játszik amin akar, semmi közöm nincs hozzá. Mint írtam, a Diablo 2.-nél én is benne voltam a fejem búbjáig a hardverek teljesítményének világába, de elég hamar meguntam és megutáltam az egészet, és azóta csak a konzol a maga tökéletlenségével. -
#54919 Egyelőre még bízom egy októberi NEO megjelenésben. BF1re jó lenne. -
SlickAdam #54918 emlitette gero, hogy lehet venne egy uj videokartyat. ezert batorkodtam.
de amugy nincs igazad. nyilvan vasarlas elött megnezed naggyabol mire van szukseged. megveszed, aztan ha tenyleg nagyon nem erdekel az allitgatas, nvidia experience belövi neked "optimalisan" ---> jatszol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 16:13:13 -
ppista #54917 Remek kis játék, és még ebben a hónapban megtudjuk mikor jön a folytatása. -
ppista #54916 A pécés játékvilág szépségei a tabellák és tizedespontok állandó vizslatása. Istenem, de jó hogy én kimaradtam (na jó, egy pár hónapra én is beleestem, de sikeresen kikecmeregtem belőle, azóta tiszta vagyok) ezekből a dolgokból. -
#54914 Bottal se :D -
#54913 Gravity Rush - ha kimaradt, mozduljatok rá. Ma még akciós. -
SlickAdam #54912 Gero!
GTX 1060 Nvidia meresek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kisebb fogyasztassal es valszeg huzhato is lesz, jobban, mint egy 480-as
bar a gtx980 szint nincs meg sztem. 70 es 80 között
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 12:05:00 -
#54911 ps3ra is volt már ps all-star battle royale ... :) nem újdonság.
sose próbáltam amúgy ilyen játékot, fun? -
#54910 Persze, csak legyen az is prymari -
Rdinho10 #54909 Udv Urak, uk accountal nyomulok viszont az us storeba vannak komoly akciok... Lehet olyat,h csinalok egy masik profilt usaval,megveszem,aztan tudok a rendes uk accountommal jatszani vele? -
Totya42 #54908 Ebben a stílusban eddig egyedül a smash bros volt. Na bumm most csinál valaki egy másikat, s már kettő lesz. Szerintem megférnek egymás mellett. Nem érzem failnek. Főleg, hogy legalább ez jön értelmes gépekre is. -
#54907 fail
Kreatívok odapakoltak, ha sikeres a Super Smash Bros., akkor már miért ne copy paste?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.11. 22:02:20 -
#54906 #54778
Szerintem behúzom a téma miatt. -
#54905 -
#54904 Én is, kibaszottul kurvára idegesítő, amikor nagy fight lenne, de egy szaros turret miatt - jó, persze, ez is eleme adott esetben a harcnak, de basszameg - bukik egy adott támadás... lehet counterelni, de valamikor esélyed nincsen, mert annyira rohadt gyors, és egy szempilantás alatt szétkap... ultival lvl3-on meg aztán főképp mocsok undorító, arra tényleg kéne nerf.
McCree meg fos a nerf óta :( legalább a single shotokra adjanak még vmi damage-et...
lentebbi témához kanyarodva pedig: Evole = okádék foshulladék szar. megvettem anno, mert a bétával behúztak a csőbe, bele is öltem egy 20-30 órát, amit azóta hihetetlenül bánok :D egy echte hulladék az a játék. inkább húzzanak L4D3-at fejleszteni, ne ezt a retket toldozgassák-foltozgassák... a DLC-politikájuk meg tényleg nocomment, amit leműveltek az új tartalommal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.11. 12:21:47 -
#54903 Competitive? :-) -
Ulthane #54902 Ahhoz még 10 szintet kell lépnem! :-D -
#54901 Amúgy örülök, hogy tetszik a játék, én is nagyon szeretem. Mucsacso is benne van, majd partizhatnánk valamikor. -
#54900 Hát én elvenném egyébként...
A turret alapból könnyen counterelhető bizonyos pályákon, de van, ahol túl nagy előnyt jelent a védekező csapatnak. Egyszer 4 törpével álltunk fel... Ne tudd, mi volt. -
Ulthane #54899 El kell venni a turretjét a francba. -
#54898 A különbség az, hogy már nagyon jól ismersz minden pályát, minden karaktert, és random team-ben 10 mp alatt rájössz, hogy van-e esélyetek. És bizonyos map-eken, amikor ti támadtok, 5 percig fogsz ezután szívni vele, hogy valahogy segítsd a csapatodat, miközben az ellenfél törpéi gyakorlatilag + aimbotos bastionökkel pakolják tele a pályát.
Nekem már nagyon sok időm van a játékban, így egyet kell értenem azzal, hogy a törpét gyengíteni kell, míg pl. D.va-t erősíteni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.11. 10:05:37 -
Ulthane #54897 Nincs még túl nagy tapasztalatom a játékban, de úgy látom, hogy nincs igazán befutó karakter. Pharah-val kezdtem, órákig csak vele játszottam, azt gondoltam, ez a tuti, baszom nagyokat lő. Aztán egyszer átváltottam Reaperre, akiről azt gondoltam addig, hogy csak rohangál a két vizipisztolyával, milyen nehéz lehet azzal bárkit is becélozni, és már az első játékban több killem volt vele, mint a fáraócsajjal.
Aztán egyszer véletlenül Bastionra váltottam, s a kis R2D2 is marha jó, szeretek vele nyomulni, pláne defense pályán.
Három karakter után összességében úgy látom, hogy cska ízlés és stílus kérdése, de nincs joker karakter. -
Ulthane #54896 Értem, de mi a különbség lvl 15-ön és lvl 55-ön? Ugyanaz a törpe, ugyanaz a turret, ugyanolyan gecinagyot sebez. -
#54895 Igen, a Gyűrűk Urában kevés törp használt gépfegyveres lövegtornyot. :-D -
#54894 15-ös szinten még én is így voltam. Maga a Blizzard jelentette be, hogy hamarosan 30 %-kal visszaveszik a turret sebzését, mert "megöli a játékot PS4-en" (vagyis konzolon).
A törpe jelenleg OP-karakter a defense-pályákon, több olyan helyszín is van, ahol a level2-es turretek ellen egy random csapatnak szinte semmi esélye nincs jelenleg.
15-ös szinten még talán leszarja az ember, de mondjuk 55-ösön már nem annyira lelkesítő, hogy mindihg van legalább egy törpe az ellenfélnél és hiába counterelnéd, mert sokszor így is leszed a kontrolleres irányítás miatt.
-
#54893 nerfelés az hogy gyengítik a többihez képest túl erős karaktereket amúgy torbjörn-re gondol más törp tudtommal nincs a játékban amúgyse és inkább wowos törp mint gyűrűk urás :D -
Ulthane #54892 Nerfelik? Biztos én vagyok hülye, de az mi?
Melyik törpére gondolsz? Arra a gyűrűk urás hobbitra? MI bajod vele?
Meglepő, hogy mennyire akarják komolyan venni ezt a játélkot. Már beletoltam jónéhány órát, de még idegesség közelébe se jutottam. Megyek, hentelek, tolom a csapatom, ahogy tudom, jókat szórakozom, hallgatom a karakterek dumáit, a hangokat, egyszerűen csak élvezem, de baromira.
Rohadtul nem érdekel, ha leszed egy törpe, vagy akárki, élvezem a magam módján. Level 15-ön vagyok, szépen haladok előre.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.11. 08:04:02 -
#54891 Nincs baj ezzel az Evolve-val, csak sajnos a csapatmunka megint a gyengéje, mint nálam kb az összes multis játéknak. Overwatch is itt bukik el, mert bejönnek trollok, idióták, akik nem tudnak játszani, meg 12 évesek, és szétkúrják az egészet. Eddig csak szörnnyel sikerült nyernem, ami azért jelzés értékű.
CoD-ot azért szerettem anno, mert nem volt szükség akkora csapatmunkára egy TDM-nél pl, meg ott volt a FFA, ahol csak magadra voltál utalva. -
Bandicoot #54890 Nem csak annyiért adják amennyit ér. -
#54889 :) -
#54888 l2p issue :D -
#54887 Akkor mi a baj vele? :D -
#54886 Jó hát nem Overwatch magasság, de jól szórakoztam vele, kár hogy semmi esélyem nem volt szinte sokszor szörnyként. -
#54885 Merthogy? :D -
#54884 Elárulná nekem valaki hogy a kurva fejlesztők miért spórolnak a betűmérettel? A Witcher-nél, a Hitman-nél... van egy kurva nagy tévém, el akarom olvasni a célszemély infoját, erre felugrik egy ablak ami a képernyő méretének a hatoda, és négyes betűmérettel a szöveg benne.. anyád, megfájdul a szemem mire elolvasom.. -
#54883 Jó, kár tovább erre a témára szót fecsérelni, mert tisztán látszik te elkönyvelted még betaban szarnak és nálad az is marad annak ellenére, hogy rengeteg gameplayel kapcsolatos kritikára hallgattak és javították, valamint minden elérhető már ingame unlockként fizetés nélkül. Ja és természetesen nem szar, főleg nem ingyen. -
Bandicoot #54882 Csak egyes játékok sikeresek mert nem szarok. Na az evolve nem ilyen. Most hogy ingyen kihajitják így felkelti az érdeklődést. Azingyen szóra mindig vágódik a nép. De ettől még minden lesz csak nem jó. -
#54881 Nem, minden pont ugyanolyan, mint másfél éve... -
#54880 Oh hát minden multi only játékról ezt hallom, aztán valaki több száz órákat szórakozik vele.